Şimdi Ara

LG 49UH770v Kullanıcı Klubü (Tek Başlık) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
33
Favori
73.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kanal ayarlarına girin en bastaki otomatik kanal ayarlama tıklayın sonraki sayfada uydu secip ileri tiklayin sonraki sayfada turksat (tkgs) seçip ileri tıklayın sonraki sayfada çalışma şeklini belirle kisminin hemen altında tam otomatik seçili olmalı orayi tkgs kapalı seçin ve hic bisey yapmadan back ile geri gelin ve manuel arama aktif olmuş olacak manuel arama tıklayın alt serit şeklinde kanl arama sayfası gelecek uydu1 altinda turksat yazar hemen sag tarafta transponder tıklayın trt 4k için 12615 H 12500 frekansını listeden bulun seçin hemen sağında ag arama tıklayın açık olarak seçin en sagda sebeke sinyal seviysesi ve kalitesini gorebilirsiniz sinyal geldiyse sinyal çubuklarını üstünde ekle yazan yere tıklayın ve kanal.aramasını bekleyin . Diger tüm manuel aramak istediginiz kanallari aynen bu sekilde arayabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 20 Ağustos 2016; 0:06:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler almışken 500 tl daha verip 850v almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Hocam kanal ayarlarına girin en bastaki otomatik kanal ayarlama tıklayın sonraki sayfada uydu secip ileri tiklayin sonraki sayfada turksat (tkgs) seçip ileri tıklayın sonraki sayfada çalışma şeklini belirle kisminin hemen altında tam otomatik seçili olmalı orayi tkgs kapalı seçin ve hic bisey yapmadan back ile geri gelin ve manuel arama aktif olmuş olacak manuel arama tıklayın alt serit şeklinde kanl arama sayfası gelecek uydu1 altinda turksat yazar hemen sag tarafta transponder tıklayın trt 4k için 12615 H 12500 frekansını listeden bulun seçin hemen sağında ag arama tıklayın açık olarak seçin en sagda sebeke sinyal seviysesi ve kalitesini gorebilirsiniz sinyal geldiyse sinyal çubuklarını üstünde ekle yazan yere tıklayın ve kanal.aramasını bekleyin . Diger tüm manuel aramak istediginiz kanallari aynen bu sekilde arayabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

Eyvallah hocam çok sağol.Transponderdan buldum ağıda açtım,sinyal gücü %40 diyor altındaki sinyalde %100 üstündede güncelle tamamlandı yazıyor ama kanal açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 20 Ağustos 2016; 13:45:06 >

• Hocam kanal listesi içine iyice bakın belki kanal vardır o yüzden eklenmiyordur.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim yok.güncellemeyi bitirdi şimdi ekledi hocam geldi kanal bilgine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 20 Ağustos 2016; 14:47:08 >
  • Rica ederim hocam iyi seyirler dilerim.

• arkadaşlar 770 tv mı kurdular anten kablosu olmadığından tv kanallarını izleyemiyorum nete bağladım youtube felan bakıyorum.. size sorum şu olcak benden daha deneyimli olanlarınız var acaba ince ayar yapanınız oldu mu seyir kalitesi için neler yapmamı önerirsiniz bunları hızlı bir şekilde en azından halletmiş olayım :)
  • shafac S kullanıcısına yanıt
    bu yardımcı olur sanırım.

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uh7700/settings
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    üstat bu ayarları yapmaya çalıştım ama iice batırdım sanırım neyse sağolasın artık başka konu içinde gören deneyimlemiş kullanıcıların tavsiyesini bekliyorum.. :)
  • TRT4K da ara ara 1 saniyelik ses kesintisi oluyor. Sizde de var mı?

• Kayan alt yazılar da buğulanma problemim hala devam ediyor. Hem de yalnız uydu da değil internet üzerinden seyredilen yayınlarda da devam ediyor.

https://youtu.be/cJpv4bQoqdc

Bu adresteki videoyu TV'nizin web tarayıcısı ile açıp izleyebilir misiniz?

(Web tarayıcından youtube'ba girip "Vodafone" diye arttığınızda üstten 4. Video olması lazım)

Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 27 Ağustos 2016; 10:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

TRT4K da ara ara 1 saniyelik ses kesintisi oluyor. Sizde de var mı?

En son bizde de var yayın ile ilgili sanırım
  • ara ara oluyor bazen hiç olmuyor. yayınla ilgili muhtemelen
  • lguh770V , philips 49pus7101 hangisi daha iyidir.
    karşılaştrma fırsatı bulan oldu mu acaba?
  • arkadaşlar tvnin kontras renk gibi ince ayarlarını fabirkasyon olarak değilde kendi deneyimi ile güzel bir görüntü elde eden oldu mu acaba.. bu ayarları manuel yapanınız varsa paylaşsın.. trt 4k bende de arada ses gitmeleri oluyor yayından kesin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: shafac

arkadaşlar tvnin kontras renk gibi ince ayarlarını fabirkasyon olarak değilde kendi deneyimi ile güzel bir görüntü elde eden oldu mu acaba.. bu ayarları manuel yapanınız varsa paylaşsın.. trt 4k bende de arada ses gitmeleri oluyor yayından kesin :))

Merhaba,

TRT 4K daki kısa süreli ses kesilmeleri bende de oluyor. Yayından bencede.. Birde bu TV kullana arkadaşlara bir sorun olacak. Ekranın kenarlarına ve özellikle sağ üst köşesine hafifçe dokunduğumda ekranın içe doğru hareket ediyor. Sanki üzerinde ki panel içe doğru hareket ediyor gibi.. Deneyenlerden görüş rica ediyorum.
  • Arkadaslar televizyonu 2 hafta oldu alali. Evimdeki creative 5+1 ses sistemini taktigimda 2+1 seklinde calisiyor. Nasil diger hoparlorleri calistirabilirim? Var midir bi ayari falan?

• beyler usbden kanal nasıl yükleme yapılıyo bunun ile ilgili detay bilen varsa paylaşsın kanal fazlalığından kurtulalım bizde gereksiz birsürü şey va ya zaman olmadığından araştırmada yapamıyorum.. yardım edinn :)
  • Bu modelin 42 - 43 inc lik olani var mi

• kaqan18 K kullanıcısına yanıt
    yok 49 inçten başlıyor 770v diye biliyorum 43 inçte 650v var
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.