Ben kullanıyorum görüntüsü güzel webos hızlı tavsiye ederim.
1 hafta önce aldım. bende mevcutta LG42LB580 vardı. Onun görüntüsü bundan kat be kat daha parlak ve canlıydı.Arada ciddi fark var. Evin camından yansıyan ışık ciddi oranda görüntüyü engelliyor. bu TV ile internetten film maç vs. izlemek imkansız. Sürekli önbellek yetersiz hatası veriyor. Eğer dahili uydusunu kullanmazsanız Tv fişten çektiğiniz anda sistem tarih ve saati sıfırlıyor. Her smarta girişte tarih ve saat ayarı yapmanız gerekiyor. Ayrıca bugün farkettim. TRT-1 HD kanalında Real - Bayern maçını izlerken bazı anlarda görüntü akışı sekmeli gibi yani atlayarak gidiyor. HD olmayan kanalar ise görüntü bayağı kötü. 2.550-Tl para verdim ve buna gerçekten değmedi. 14 gün içindeki iade hkkımı kullanıp en yakın sürede iade edicem cihazı. Bu fiyata göre tam bir hayal kırıklığı.
srknszgn89S
kullanıcısına yanıt
Sd yayınlarda berbat arkadasin dedigi gibi Ve pencereden ısık yansıması belli oluyor tvyi izlerken ve bellek yetersiz hatasida veriyor bunu lise 1e giden kardesim soyluyor bu yorumlari siz düsünün arkadasin yorumunuda okuyunca icimden keske Samsung UE--MU7000 serisimi aldirsaydim diye dusundum.