Şimdi Ara

LG 4k 3d Televizyon Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşındığım eve 4k ve 3D özelliği olan bir televizyon almak istiyorum. İlk olarak LG 49UF8507 modeline baktım, özellikleri gayet yeterli göründü. Ancak fiyat hassasiyetim olduğu için daha uygun fiyatlı olan 49UB850V ve 49UB830V modellerini de inceledim fakat farkları ve sıkıntıları tam olarak anlayamadım. Temel olarak eve alacağım televizyondan beklentilerim şöyle:
    1- 3D veya 4k filmleri rahat ve kaliteli bir şekilde izleyebilmek önemli. Daha önce ailemin evinde olan 55'' LG TV'de PC HDMI bağlantısıyla 1080p 3D filmleri izliyordum bu sebeple USB bağlantısı, harici diskten izleme gibi bir şartım yok. Ancak TVlerin ses kalitesi önemli.
    2- Youtube'dan kaliteli video izlemek ve bunu tablet ya da telefondan kontrol edebilmek önemli.
    3- İşim sebebiyle 4k monitör olarak kullanacağım durumlar olacak, bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
    4- PC'den LAN bağlantısı üzerinden izleme şansım olur mu?
    5- Pek televizyon izleyen biri değil ama ilerisi için 4k ya da 3D maç vs. izleyebilmek isterim. Televizyonlar arasında Türkiye'deki yayın paketleri (Kablo TV, Digitürk, D-Smart vs) kullandıkları 4k vs. standartlarına uyumlu olmayan var mı? Mesela bazı modeller için TRT 4k'in izlenemediği söyleniyor.
    6- Tüm bu özellikleri elde etmek için sizce aradaki fiyat farkını ödemeli miyim? Mesela önümüzdeki 3-4 sene içerisinde çok kullanmayacağım bazı özelliklerden vazgeçebilirim zira yeni eve taşınıyorum ve bir çok eşya için masraf yapmam gerekiyor.

Yardımcı olabilirseniz. Çok sevinirim.

NOT: Diğer başlıklarda birer birer TVlerin özellikleri konuşulmuş ancak hem bazı tartışmalar güncel değil (önceki senenin modeli vs. olduğu için o zamanın iyi televizyonlarından biri bu sene karşılaştırmalı olarak fiyat/performans açısından pek makul olmayabilir) ve bahsedilen bir çok teknik özelliğin benim beklentilerim açısından ne anlama geldiğini anlayamadım.

• ub serileri gecen yılın modeli yazdıgın model 49uf8507 ise su an piyasaya göre iyi fiyatı var 2800 civarı alına bilir bu kur nedeni ile tavsiye ederim

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49uf8507-uydulu-4k-ultra-hd-3d-webos-led-tv-189750445

bak 2600 ürün var alıan bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.