Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

lg yle görüştüm.servise yönlendirdiler bi kaç telefon sonunda 50pm6900 modelinde akıllı kumanda yok fiyatı ortalama 150 tl civarı olması lazım dedi.dokunmatik kalem ve 2 tane 3d gözlük varmış ancak.vatandakinin kumandası olup olmadığını öğrenebilirsem ona göre sipariş vereceğim

Onu ogrenebilirseniz ben de siparis vermeyi düşünüyorum

vatana mesaj attım ancak ne zaman cevap gelir Allah bilir.aynı ürün lg nin mağazasında da aynı fiyatmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Evet arkadaşlar Türkiye'de işler hep aynı işlliyor.
    Cumartesi akşam teslip edilip pazartesi kurulabilecek ürünü cumartesi sabahı teslim ettirip aynı gün içinde yani az önce kurulum yaptırdım.
    Şu an TV açık ve oldukça memnunum.

Tüm arkadaşlar için "Akıllı Kumanda + 2 Pentouch Kalem" kutunun içinde standart olarak yer alıyor.

Gözlükler kutudan çıkmıyor ama Darty'den alanlara müjdeli haber ürünler ayrı bir kargoyla geliyor.
    Benim gözlükler MNG kargo şubesine varmış ve bugün teslim edilecekmiş.

TV'de ölü piksel falan çıkmadı Allah'a şükür.
    Şu anda kızım Cars (Şimşek Mcqueen) izliyor.
    Genel olarak 1.550-TL'ye böyle TV aldığım için mutluyum.

İnşaallah bir sıkıntı yaşamadan kullanırız.

gozlukle ilgili bilgiyi nereden ogrendiniz acaba?

Sağolsunlar faturayı göndermişler ayrı kargoyla...
    Bizi de yanıltıyorlar.

Ulan bu ben bu Darty'nin, müşteri hizmetlerinin de...

Tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm, standart kelimeler vb. şeyler.
    Kayıt açtırdım, pazartesi veya salı günü geri dönüş yapılacakmış.

hocam yukarda kumanda standart demişsiniz nerden öğrendiniz?

Ben dekurulum yapanlara sordum ve var diyorlar.
    Kutunun üzerinde akıllı kumandanın resmi ve adı var.
    İçinde olmasa koymazlar diye düşünüyorum.

• arkadaslar kutu icerisinde akilli kumanda ve iki adet kalem ile kalem docklari cikiyor...muhtemelen vatandan alinanlarda da teknosadan alinanlarda da bunlar vardir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaslar kutu icerisinde akilli kumanda ve iki adet kalem ile kalem docklari cikiyor...muhtemelen vatandan alinanlarda da teknosadan alinanlarda da bunlar vardir...

ben lg servisini aradım kumanda yok dediler

edit: forum kayseri lg mağazasını aradım.kumanda ve gözlük yok ancak biz 2 tane gözlük hediye ediyoruz dediler.demekki bunların sattığı tv kutusunda kumanda resmi yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 24 Kasım 2012; 18:27:52 >
  • quote:

quote:

arkadaslar kutu icerisinde akilli kumanda ve iki adet kalem ile kalem docklari cikiyor...muhtemelen vatandan alinanlarda da teknosadan alinanlarda da bunlar vardir...

edit: forum kayseri lg mağazasını aradım.kumanda ve gözlük yok ancak biz 2 tane gözlük hediye ediyoruz dediler.demekki bunların sattığı tv kutusunda kumanda resmi yok :D

ilginc bir durum..yani farkli farkli kutular var demek ki...dartyden alan arkadaslar musteri hizmetlerini sıkıstıralım hep birlikte...zira net bir sey soylemiyorlar...

• Yarın teknosa ya gidip yerinde bir inceleme yapmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

ilginc bir durum..yani farkli farkli kutular var demek ki...dartyden alan arkadaslar musteri hizmetlerini sıkıstıralım hep birlikte...zira net bir sey soylemiyorlar...

Darty'den almıştım, kumanda ve 2 kalemi aldık.

Gözlüklerin dahil olduğuna dair müşteri hizmetlerimden aldığım e-posta var.

En kötü ihtimalle Tüketici Hakem Heyeti kararı ile alırız.

• Arkadaşlarlar fotoğraf ve ilk kullanıcı-kullanım yorumları isteriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Arkadaşlarlar fotoğraf ve ilk kullanıcı-kullanım yorumları isteriz..

televizyon 600 hz bir plazma oldugundan ghostin yada clouding yok...siyahlar bildiginiz yokluk ifade eden siyah:) simsiyah...hd goruntuler gercekten kusursuza yakin...sd icin bir sey diyemeyecegim zira hdmi kablom yok henuz...scart da cok guvenilir bir referans noktasi olmaz...arayuzunu cok begendim...smart ozellikleri de oldukca basarili diyebilirim...internet sitelerini acma hizi, youtube uygulamasi vs. de basarili...ben yansima problemi de yasamadim...montaji yapan servisten de bu plazma teknolojisinin halihazirdaki ledlerin bir adim onunde oldugunu, elektrik sarfiyatinin da oyle afaki bir fark olusturmayacagini duydum, dinledim , ogrendim:) simdi sirada gozluk probleminin asilmasi var...bu arada pentouch da minik kardeslerimiz icin oldukca gelistirici ve eglenceli olacaktir:)

• quote:

quote:

televizyon 600 hz bir plazma oldugundan ghostin yada clouding yok...siyahlar bildiginiz yokluk ifade eden siyah:) simsiyah...hd goruntuler gercekten kusursuza yakin...sd icin bir sey diyemeyecegim zira hdmi kablom yok henuz...scart da cok guvenilir bir referans noktasi olmaz...arayuzunu cok begendim...smart ozellikleri de oldukca basarili diyebilirim...internet sitelerini acma hizi, youtube uygulamasi vs. de basarili...ben yansima problemi de yasamadim...montaji yapan servisten de bu plazma teknolojisinin halihazirdaki ledlerin bir adim onunde oldugunu, elektrik sarfiyatinin da oyle afaki bir fark olusturmayacagini duydum, dinledim , ogrendim:) simdi sirada gozluk probleminin asilmasi var...bu arada pentouch da minik kardeslerimiz icin oldukca gelistirici ve eglenceli olacaktir:)

Öncelikle hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın tv nizi.Sormak istediğim cihazda wi-fi dahilimidir.3d deneyiminiz vara paylaşırmısınız ve kablosuz mouse ve kalvye kullanabilirmiyiz bu cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: chupper67

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın tv nizi.Sormak istediğim cihazda wi-fi dahilimidir.3d deneyiminiz vara paylaşırmısınız ve kablosuz mouse ve kalvye kullanabilirmiyiz bu cihazda

cok tesekur ederim...cihazda dahili wifi var...aga bagladim yazilim guncelledim youtubedan video izledim google earth kullandim ve bir sorunla karsilasmadim...3d deneyimim henuz yok zira darty gozluklerimizi temin etmedi...fakat magazada denemistim ve pop out konusunda basarili buldum...ancak takdir edersiniz ki bu biraz da videonun kalitesiyle ilgili...kablosuz mouse baglanir mi bilmiyorum...

• Hayırlı olsun.Yansıma durumu ve ledlere göre canlı renkler ayrıca parlaklığı nasıl?Hareketli sahnelerde görüntü nasıl?Her sayfaya girebiliyormusunuz internette?Uydu yok sanırım cihazda sd yayın falan nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

Hayırlı olsun.Yansıma durumu ve ledlere göre canlı renkler ayrıca parlaklığı nasıl?Hareketli sahnelerde görüntü nasıl?Her sayfaya girebiliyormusunuz internette?Uydu yok sanırım cihazda sd yayın falan nasıl?

giremedigim sayfa yok...yansima problemi odaya ve konuma gore degisiyor sanirim...bende yok yansima...

• ah keske birazda resim gorebilsek

harika olurdu
  • buraya nasil fotograf eklenir bilmiyorum...ben bilgi olarak yardimci olayim, diger arkadaslar da fotograflarla...

• quote:

buraya nasil fotograf eklenir bilmiyorum...ben bilgi olarak yardimci olayim, diger arkadaslar da fotograflarla...

hayırlı olsun..iyi günlerde kullanın..benim kullanma alanım sd yayınlar ..bi de bikaçtane hd yayın var ya..işte onlar..maç izleriz..dizi izleriz yatarız..o yüzden görüntü nasıl bilgi verir misiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dırestraıts

quote:

buraya nasil fotograf eklenir bilmiyorum...ben bilgi olarak yardimci olayim, diger arkadaslar da fotograflarla...

hayırlı olsun..iyi günlerde kullanın..benim kullanma alanım sd yayınlar ..bi de bikaçtane hd yayın var ya..işte onlar..maç izleriz..dizi izleriz yatarız..o yüzden görüntü nasıl bilgi verir misiniz..

yani bu konular gorecelidir o yuzden bilemedim simdi..scartla bagladim receiverimi ve sd yayinlar oyle berbat degil...izleniyor yani...

• Biraz önce vatandan geldim, 6900 bitmiş 6800 ellerinde varmış onu da 1679 tl den veriyorlar.magic remote kumandanın olmadığını 100 tl ye alabileceğimi söylediler. 6800 ı alıyordum ki usb bellekden birkaç video izleyeyim dedim. Renkler pastel ve hızlı sahnelerde ağır çekim gibi. Samsung 46" led i de denedim onda ise renkler parlak ve gerçekçi değil ama hızı iyi. Acaba sizlerinde dikkatini çektimi böyle bir olay?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: compicom

Biraz önce vatandan geldim, 6900 bitmiş 6800 ellerinde varmış onu da 1679 tl den veriyorlar.magic remote kumandanın olmadığını 100 tl ye alabileceğimi söylediler. 6800 ı alıyordum ki usb bellekden birkaç video izleyeyim dedim. Renkler pastel ve hızlı sahnelerde ağır çekim gibi. Samsung 46" led i de denedim onda ise renkler parlak ve gerçekçi değil ama hızı iyi. Acaba sizlerinde dikkatini çektimi böyle bir olay?

ben bugun er ryani kurtarmak filmini izledim...hizdan kastiniz nedir bilemiyorum fakat goreceli olarak hizli kamera hareketlerinin oldugu sahneler var bu filmde de...cevabim ise hayir...herhangi bir yavaslama yada ghosting effect yok...en azindan bu film icin durum bu...ancak gozlemlerimi dogrudan referans kabul etmeyin zira bu isin uzmani degilim...vebal altina giremem...

• Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, valla bende yanlış yorum yapmamak için yanımda bir arkadaşımla gittim aynı anda filmi izlerken bu niye yavaş dedik. Samsung led de ise daha akıcı idi. Bu filmi izlediğimiz usb belleğin okuma yada uyum sorunu olabilirmi diye düşünüyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.