Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: compicom

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, valla bende yanlış yorum yapmamak için yanımda bir arkadaşımla gittim aynı anda filmi izlerken bu niye yavaş dedik. Samsung led de ise daha akıcı idi. Bu filmi izlediğimiz usb belleğin okuma yada uyum sorunu olabilirmi diye düşünüyorum?

o kadar teknik bilgim yok ama olabilir gibi geliyor mantiken...hos ben de usb 2.0 hdd kullandim filmi izlerken...tv yayininda da karsilasmadim oyle bir sorunla...belki de ben dikkat etmedim...sonucta 6800-6900 ayni panel sanirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Vatan Topkapıdan aldım.

Kutu içeriğinde 2 adet sihirli kalem + Sihirli Kumanda mevcut. +2 Adet gözlüğü vatan haricen veriyor.

Bugün montajını yaptılar , şu anda bizim emektar scart uydu alıcısı ile tv izliyorum. Açıkçası yayınlada alakalı ama scart üzerinden SD yayınlar kötü. 16:9 yayına geçen kanallar ise fena değil. Ama geçmeyenler özellikle dikkatimi çeken TRT-SPOR iğrenc diyebilirim.

Büyük diye tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmesin ben duvara monte ettirdim. Salonda büyük bir salon değil 2-3 metreden seyrediyorum ama büyüklüğü rahatsız etmiyor. ( hatta daha büyük umuyordum diyebilirim :D )

3D konusuna gelirsek , benim teknoloji mağazalarındaki testlerimi saymazsak ilk tecrübemdi. LG Smart üzerindeki 3d içerikleri inceledim bana gayet hoş geldi. Ama bu konudaki yorumları 3D konusunda bilgili arkadaşlara bırakmak lazım.

Dahili Wi-fi var sorunsuz bağlanıyor. İnternet sitelerine sorunsuz giriyor. digiturk play üzerinden maç izlenebilecek sanıyorum. Bugün digiturkplay'in infinite player'ı sorunluydu ondan açamadım ama TV'de denediğimde de infinite logosu geldi ve PC'de aldığım tepkileri aldım.

FullHD konusunda da fazla tecrübeli sayılmam ama izlediğim videolarda gayet başarılı buldum.

TV Renklerinin gayet gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Alışkanlıklarınızdan taviz vermeden keyfinize bakabilirsiniz.

PC bağladım , ekran daha parlak oldu. Yalnız kalemlerinin PC ekranında kullanıldığına dair bir bilgi okudum diye hatırlıyorum onu beceremedim.

Uzun lafın kısası Boyut/Performans/Fiyat + aksesuar olarak gayet başarılı buldum ve hiç pişmanlık hissi yaşamadım.

• Arkadaşlar şimdi bu televizyonla malum HD yayın izlemek lazım.

Aşağıdaki seçeneklerden hangisini önerirsiniz ve neden?

- Digiturk HD Başlangıç paketi ( Ayda 15 lira sanırım )

- HD uydu alıcısı ( hangisi olmalı ? Bilmem gerekenler neler ? Fiyat ? )

- Dsmart HD Başlangıç ( Buda sanırım 16-17 lira )

- Belki Tivibu ?

- Kablolu TV malesef bölgede yok.
  • Bu vatanbilgisayar world karta neden taksit yapmıyor anlamış değilim :S
  • arkadaşlar bu cihazda cı modül girişi mevcutmu özelliklerinde bulamadımda ??
  • Arkadaşlar, bu gece benim TV iki defa restart yaptı kendi kendine, bir defa da dondu . Biraz canım sıkıldı çünkü servise gitmesini hiç istemiyorum. Size de oldu mu?

Bir de yazılım versiyon 3.0.2 gibi birşey ve 4.0. güncellemesi çıkmış. Bazı güncellemeler sıkıntı yaratmış daha önce, bu versiyonu yüklemeye çekiniyorum. Bu güncellemeyi yükleyip sorun yaşayan var mı?

Aşağıdaki linkte data sheet var (İngilizce)
    www.qualitytv.com
    Page not found – Quality TV
    http://www.qualitytv.com/2012_spec_sheets/lg/PM6900-50-60.pdf

Bu arada LG'nin sitesinde bu modelin olmaması size de garip gelmedi mi?

Modem biraz uzakta, wi-fi biraz takılma yapıyor, ethernetle bağlanayım dedim ama ilk olarak wi-fi ile bağlandığı için midir nedir LAN kullanmıyor. wi-fi kapatma veya bağlantı seçme ayarı yok değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, bu gece benim TV iki defa restart yaptı kendi kendine, bir defa da dondu . Biraz canım sıkıldı çünkü servise gitmesini hiç istemiyorum. Size de oldu mu?

Bir de yazılım versiyon 3.0.2 gibi birşey ve 4.0. güncellemesi çıkmış. Bazı güncellemeler sıkıntı yaratmış daha önce, bu versiyonu yüklemeye çekiniyorum. Bu güncellemeyi yükleyip sorun yaşayan var mı?

Aşağıdaki linkte data sheet var (İngilizce)
    http://www.qualitytv.com/2012_spec_sheets/lg/PM6900-50-60.pdf

Bu arada LG'nin sitesinde bu modelin olmaması size de garip gelmedi mi?

Modem biraz uzakta, wi-fi biraz takılma yapıyor, ethernetle bağlanayım dedim ama ilk olarak wi-fi ile bağlandığı için midir nedir LAN kullanmıyor. wi-fi kapatma veya bağlantı seçme ayarı yok değil mi?

bizim tvnin montajini yaparken servis guncel yazilim kontrolu yapti ve yazilimi guncelledi...simdilik bir sorun yok...ama illa ki olacaktir...sonucta bu bir cihaz...ben lan ile baglanmadim wifi bir defa sifreyi unuttu...

• quote:

Orijinalden alıntı: mally

Arkadaşlar ben Vatan Topkapıdan aldım.

Kutu içeriğinde 2 adet sihirli kalem + Sihirli Kumanda mevcut. +2 Adet gözlüğü vatan haricen veriyor.

Bugün montajını yaptılar , şu anda bizim emektar scart uydu alıcısı ile tv izliyorum. Açıkçası yayınlada alakalı ama scart üzerinden SD yayınlar kötü. 16:9 yayına geçen kanallar ise fena değil. Ama geçmeyenler özellikle dikkatimi çeken TRT-SPOR iğrenc diyebilirim.

Büyük diye tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmesin ben duvara monte ettirdim. Salonda büyük bir salon değil 2-3 metreden seyrediyorum ama büyüklüğü rahatsız etmiyor. ( hatta daha büyük umuyordum diyebilirim :D )

3D konusuna gelirsek , benim teknoloji mağazalarındaki testlerimi saymazsak ilk tecrübemdi. LG Smart üzerindeki 3d içerikleri inceledim bana gayet hoş geldi. Ama bu konudaki yorumları 3D konusunda bilgili arkadaşlara bırakmak lazım.

Dahili Wi-fi var sorunsuz bağlanıyor. İnternet sitelerine sorunsuz giriyor. digiturk play üzerinden maç izlenebilecek sanıyorum. Bugün digiturkplay'in infinite player'ı sorunluydu ondan açamadım ama TV'de denediğimde de infinite logosu geldi ve PC'de aldığım tepkileri aldım.

FullHD konusunda da fazla tecrübeli sayılmam ama izlediğim videolarda gayet başarılı buldum.

TV Renklerinin gayet gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Alışkanlıklarınızdan taviz vermeden keyfinize bakabilirsiniz.

PC bağladım , ekran daha parlak oldu. Yalnız kalemlerinin PC ekranında kullanıldığına dair bir bilgi okudum diye hatırlıyorum onu beceremedim.

Uzun lafın kısası Boyut/Performans/Fiyat + aksesuar olarak gayet başarılı buldum ve hiç pişmanlık hissi yaşamadım.

hocam hayırlı uğurlu olsun.netten sipariş verdiğimizle mağazadan aldığımızın kutu içeriği aynı mıdır ki?kumanda sordum ben kayseri vatana.ellerinde pm6900 yoktu zannedersem bilmiyorlar ama yok dediler

• vatan mh aradım.magic kumanda cıkması imkansız diyorlar arkadaşlar.alanlar nasıl aldı bi anlatabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

vatan mh aradım.magic kumanda cıkması imkansız diyorlar arkadaşlar.alanlar nasıl aldı bi anlatabilirler mi

dartyden sipariş verdim ve ürünüm geldi...bunun dışında birşey yapmadım ben kumanda ile ilgili...servis kutuyu açtı ve 2 adet kumanda vardı...biri normal diğeri akıllı olmak üzere iki adet kumanda çıktı...siz açtınız mı kutuyu? yok muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

vatan mh aradım.magic kumanda cıkması imkansız diyorlar arkadaşlar.alanlar nasıl aldı bi anlatabilirler mi

dartyden sipariş verdim ve ürünüm geldi...bunun dışında birşey yapmadım ben kumanda ile ilgili...servis kutuyu açtı ve 2 adet kumanda vardı...biri normal diğeri akıllı olmak üzere iki adet kumanda çıktı...siz açtınız mı kutuyu? yok muydu?

hocam kesin bi cevap alsam sipariş vereceğim de veremedim işte.mağazadan alan arkadaşlar kumanda var cıktı diyorlar.vatan mh ise imkansız çıkması diyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

hocam kesin bi cevap alsam sipariş vereceğim de veremedim işte.mağazadan alan arkadaşlar kumanda var cıktı diyorlar.vatan mh ise imkansız çıkması diyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.

dartyden alın isterseniz...telefonla sorduğumda da var demişti darty...

• darty de suan fiyatı 2099 tl görünüyor hocam
  • quote:

darty de suan fiyatı 2099 tl görünüyor hocam

ayrıca stokta yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv yi panasonic ile kıyasladığımızda görüntü farkı nasıldır?Mesela 50st50 ile kıyaslarsak.
  • arkadaslar kesinlikle almayın ben 2 gün önce aldım tabiki burdaki yorumlrı okuyup yorumlar aldatıcı ve maksatlı yazılmış gibi tabiki hepsi değil özelliklrin hepsi var ancak çok yavaş interenet çok yavaş düzgün hiç birsey açılamıyor coğu zaman bellek yetersiz deyip kendi kendine kapanıyor EN ÖNEMLİSİ TV DEN SÜREKLİ RAHATSIZ EDİCİ HIRILTI GELİYOR RESİMDEKİ AYAKTA AYNI DEĞİL GÖRÜNTÜ ÇOK MAT PARLAMA HAT SAFHADA DOKUNMATİ,K KALEM DEVREYE GİRİNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİ YÜZDA YÜZ DÜŞÜYOR YARIN SERVİSİ ÇAGIP İADE EDEBİLİRSEM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VE KESİNLİKLE GÖRMEDEN ALMAYIN PARANIZA YAZIK
  • vatan net stok tükendi geçmiş olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aabm

arkadaslar kesinlikle almayın ben 2 gün önce aldım tabiki burdaki yorumlrı okuyup yorumlar aldatıcı ve maksatlı yazılmış gibi tabiki hepsi değil özelliklrin hepsi var ancak çok yavaş interenet çok yavaş düzgün hiç birsey açılamıyor coğu zaman bellek yetersiz deyip kendi kendine kapanıyor EN ÖNEMLİSİ TV DEN SÜREKLİ RAHATSIZ EDİCİ HIRILTI GELİYOR RESİMDEKİ AYAKTA AYNI DEĞİL GÖRÜNTÜ ÇOK MAT PARLAMA HAT SAFHADA DOKUNMATİ,K KALEM DEVREYE GİRİNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİ YÜZDA YÜZ DÜŞÜYOR YARIN SERVİSİ ÇAGIP İADE EDEBİLİRSEM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VE KESİNLİKLE GÖRMEDEN ALMAYIN PARANIZA YAZIK

hocam ilk mesajında ürünü yerin dibine sokmuşsun...biraz önce 50pm6800 ürününü (bildiğim kadarıyla panel aynı, smart pen haric) mecidiyeköy darty de inceledim...3d performansı benim hoşuma gitti, elimdeki dark wifi mini multimedya klavyeyi tanıdı bu hoşuma gitti..hd performansı diğer cihazlardan gözle görülür şekilde kötü değildi...bence özellikler olarak ve fiyat/perf olarak 1699 bu ürün için iyi fiyat (50", bütünlesik wifi, 3d desteği, dts destekli media player, magic remote, 2x gozluk, smart pen...) eger ben bunlar dahil 1699tl ye bulabilirsem alacağım...ama mevcutta alan arkadaslarin objektif yorumları ve mumkunse fotograflı incelemelerini beklemek gerek
    r
    ps: ürünün cercevesi gri renk ve ayakları benim de hosuma gitmedi umarim 6900 gri değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: aabm

arkadaslar kesinlikle almayın ben 2 gün önce aldım tabiki burdaki yorumlrı okuyup yorumlar aldatıcı ve maksatlı yazılmış gibi tabiki hepsi değil özelliklrin hepsi var ancak çok yavaş interenet çok yavaş düzgün hiç birsey açılamıyor coğu zaman bellek yetersiz deyip kendi kendine kapanıyor EN ÖNEMLİSİ TV DEN SÜREKLİ RAHATSIZ EDİCİ HIRILTI GELİYOR RESİMDEKİ AYAKTA AYNI DEĞİL GÖRÜNTÜ ÇOK MAT PARLAMA HAT SAFHADA DOKUNMATİ,K KALEM DEVREYE GİRİNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİ YÜZDA YÜZ DÜŞÜYOR YARIN SERVİSİ ÇAGIP İADE EDEBİLİRSEM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM VE KESİNLİKLE GÖRMEDEN ALMAYIN PARANIZA YAZIK

oncelikle alinmadigimi belirteyim...zira yaptigim yorumlar hep sorulanlar uzerineydi ve yaniltici olabilecegini belirttim... ancak bir mantik hatasi var...elestirdiginiz davranisi gosteriyorsunuz...her zaman olumlu yorumlar yaniltmaz insani, kimi zaman olumsuz yorumlar da yaniltici olabilir...ben belki dikkat etmedigimdendir bilemiyorum ancak bahsettiginiz sorunlari gozlemlemedim...

• bendeki urunun cercevesi siyah...ayaklari da bilemiyorum ama normal gibi...yani tv ayagi bu sonucta nasil olabilir ki:)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.