Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a008mania

Arkadaslar su anda lg servisi evimde sorusu olan...

Bu arada ben vatandan almistim...herkesin merak ettigi sorular

Kutudan cikanlar;

1x magic remote
    1x normal kumanda
    2x smart pen
    1x capraz ayak
    Ve kumandalar icin gerekli piller

Hocam hayırlı olsun .Resim bekliyoruz sizden .teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

Arkadaslar su anda lg servisi evimde sorusu olan...

Bu arada ben vatandan almistim...herkesin merak ettigi sorular

Kutudan cikanlar;

1x magic remote
    1x normal kumanda
    2x smart pen
    1x capraz ayak
    Ve kumandalar icin gerekli piller

içerik darty ile aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, benim gibi TV'yi Darty'den alıp da hediye gözlükleri gelmeyenler nasıl bir yol izleyeceğiz? Telefonda ve e-maille gözlük hediyesi var dediler ama ne faturada ne de ürün sayfasında gözlük hediyesinden bahsetmiyorlar. Elemanımız yanlış bilgi vermiş deyip üzerine yatmasınlar..

ben servise kutuyu actirip kontrol ettirdim ve gozlugun olmadigina dair tutanak tuttum... elimde 3 farkli mail var gozluk vereceklerini belirttikleri ayrica telefon konusmalari da...oyle bir piskinlik yaparlarsa hakem heyetine gidecegiz elbette...

@befo, teşekkürler. O zaman Darty'i gözlükler ne zaman gelecek diye sıkıştırabiliriz. Dün dayanamayıp Vatan'dan 2 tane gözlük aldım. İndirimle 82 TL'ye geldi tanesi. 3D performansı beni tatmin etti. 1080p 3D demo videoları çok iyi oynattı. Çok eğlenceli aile ve çocuklar için. Gözlük biraz zırıltı yapıyor kulağının dibinde ama olsun o kadar. Bir dahaki sefere pasif gözlüklü 3D TV alırız.

Bu arada benim magic remote cursor'u bazen kayboluyor. Tuşlar çalışıyor ama ekranda imleç görünmüyor. Ancak aç-kapa ile tekrar görünüyor. Sizde de oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, benim gibi TV'yi Darty'den alıp da hediye gözlükleri gelmeyenler nasıl bir yol izleyeceğiz? Telefonda ve e-maille gözlük hediyesi var dediler ama ne faturada ne de ürün sayfasında gözlük hediyesinden bahsetmiyorlar. Elemanımız yanlış bilgi vermiş deyip üzerine yatmasınlar..

ben servise kutuyu actirip kontrol ettirdim ve gozlugun olmadigina dair tutanak tuttum... elimde 3 farkli mail var gozluk vereceklerini belirttikleri ayrica telefon konusmalari da...oyle bir piskinlik yaparlarsa hakem heyetine gidecegiz elbette...

@befo, teşekkürler. O zaman Darty'i gözlükler ne zaman gelecek diye sıkıştırabiliriz. Dün dayanamayıp Vatan'dan 2 tane gözlük aldım. İndirimle 82 TL'ye geldi tanesi. 3D performansı beni tatmin etti. 1080p 3D demo videoları çok iyi oynattı. Çok eğlenceli aile ve çocuklar için. Gözlük biraz zırıltı yapıyor kulağının dibinde ama olsun o kadar. Bir dahaki sefere pasif gözlüklü 3D TV alırız.

Bu arada benim magic remote cursor'u bazen kayboluyor. Tuşlar çalışıyor ama ekranda imleç görünmüyor. Ancak aç-kapa ile tekrar görünüyor. Sizde de oldu mu?

ben çok sık kullanmıyorum magic kumandayı ama kullandığım süre içinde bir sorun olmadı...magic kumanda bir süre sabit kalınca imleç kayboluyor kendiliğinden...bu normal...

• Arkadaşlar dün gece çektiğim birkaç resmi paylaşayım.
    2 gün oldu TV ile çok fazla vakit geçiremedik.

SD yayınlar Next 2000 CX Superplus receiver Component (YUV) ile bağlıyken çekilmiştir. HDMI çıkışlı bir receiver'ım yok.
    Fotoğraf makinesi ile zoom yaparak çektim. Bu görüntüleri beğenenler için sorun olmayacaktır. Açıkçası ben parlak olmayan bu görüntüleri çok sevdim.
    Görüntüler TV standart modda iken çekilmiştir.

Aşağıda HD için paylaştığım SKYFALL Trailer resimleri gerçeği yansıtıyor diyemem. İlk denediğimde standart modda açtığım Iron Man filminin
    görüntüleri o kadar gerçekçiydi ki uzun süre seyredemedik. Anlayamadığımız bir nedenle eşim ve ben filme kendimizi kaptıramadık.
    Film değilde hayatta canlı gördüğümüz bir sahne gibiydi. Sinema moduna alarak filme uyum sağlayabildik.
    Kısaca filmlerde HD görüntüler inanılmaz.

Aşağıdaki resimler tatmin etmezse yine bu forumda PM6800 için cenk78'in gönderdiği resimlere BURADAN bakabilirsiniz.

LG 50 PM 6900  LG 50 PM 6900  LG 50 PM 6900  LG 50 PM 6900

HD

LG 50 PM 6900  LG 50 PM 6900  LG 50 PM 6900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 26 Kasım 2012; 14:35:13 >

• şu anda evden uzaktayım, test etme imkanın yok...

bu modelde (LG 50PM6900) PVR özelliği mevcut mu arkadaşlar...sanirim LG 50PM6800 de böyle bir özellik varmış?
  • Hangi teknoloji markete gitsem abi bunlar plazma renkler cok soft 3d performansi kotu bu saatten sonra plazma alinmaz cevabi aliyorum.buraya gelincede ledler yerin dibine sokulup plazmalar one cikariliyor.insanin kafaai karisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Hangi teknoloji markete gitsem abi bunlar plazma renkler cok soft 3d performansi kotu bu saatten sonra plazma alinmaz cevabi aliyorum.buraya gelincede ledler yerin dibine sokulup plazmalar one cikariliyor.insanin kafaai karisiyor.

üstad kimse 1699tl ye hayatın anlamını vermez :) ...ama para da zor kazanılıyor bu devirde....50pm6900'ün özellik + fiyat/performans acisindan cok tatminkar bir cihaz oldugunu düşünüyorum.

zira benim bildigim bu fiyata

50"
    bütünlesik wifi
    smart tv
    tatminkar 3d özelliği
    genis aksesuar (2 x smart pen, 1 x magic remote, 2 x ag-s350 gözlük)
    dokunmatik ekran

bir cihaz yok...yani kimse bu cihazın "en kaliteli, en iyi görüntü kalitesine sahip" secim oldugunu iddia etmiyor.

cihazın 2012 model olması ve bir plazma tv ye göre çooook ince olması da cabasi.

ben "şimdilik" memnunum....siparislerini teslim alan arkadaslarin kurulumlar sonrasi yorumlarını herkes gibi heyecanla bekliyorum

• Demek istedigim su ki 2000tl ye kadar butcem var.buna uygun bir tv ariyorum.teknoloji marketler plazmalari hep kotuluyor.belki satis kari belki gercek..2000tl ye panasonic 42inch et50 tv buldum.sizin tv 50inch ve fiyat daha uygun.simdi sorsam plazma lede gore cok daha iyi diyen bir cok insan cikacak..burdaki insanlar plazmanin hd de sd de ps3te cok daha iyi oldugunu soyluyorlar.fakat heryer ledtv kayniyor..ayrica herkes ozellikle bu 6800 serisinin ekran parlamasindan sikayetci.pentouch unda kullanissiz gereksiz bir ozellik oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Demek istedigim su ki 2000tl ye kadar butcem var.buna uygun bir tv ariyorum.teknoloji marketler plazmalari hep kotuluyor.belki satis kari belki gercek..2000tl ye panasonic 42inch et50 tv buldum.sizin tv 50inch ve fiyat daha uygun.simdi sorsam plazma lede gore cok daha iyi diyen bir cok insan cikacak..burdaki insanlar plazmanin hd de sd de ps3te cok daha iyi oldugunu soyluyorlar.fakat heryer ledtv kayniyor..ayrica herkes ozellikle bu 6800 serisinin ekran parlamasindan sikayetci.pentouch unda kullanissiz gereksiz bir ozellik oldugunu dusunuyorum.

Bu ikinci plazma televizyonum. İlki Panasonic 50" plazmaydı. SD yayınlarda görüntü kalitesi olarak Panasonic daha iyiydi çünkü HDReady bir paneldi. Ancak FullHD performansı bu TV'de de gayet başarılı. Niye değiştirdin derseniz Panasonic'de 2 HDMI dışında bağlantı seçeneği, SmartTV ve 3D yoktu. Yoksa bunu herkes kabul eder ki Panasonic plazma diğer markalara göre daha iyi. Bu TV'nin bağlantı ve giriş-çıkış özellikleri tam istediğim gibi.

TouchPen belki yetişkinler için gereksiz olabilir ama iki kızım da bu özelliği çok sevdi ve zevkle güzel resimler çizip flash belleğe kaydedip bize gösteriyorlar. Belki zamanla sıkılırlar ama şu an bu özellikten çok memnunum.

Magic remote harika birşey. Wii kumandası gibi, normal kumandayla tek tek satır atlayarak gitmektense (PC'yi mouse olmadan kullanmak gibi) kolayca istediğin menüye ulaşıyorsun. Kumandanın TV'yi görmesine bile gerek yok (RF olduğu için)

http://www.youtube.com/watch?v=38W68vV6fv4

• gozluk konusunu darty ile gorusen var mi arkadaslar?

• bizde sana bakıyorouz @befo

Su koyarlarsa belkide ürünü kabul etmem geri gönderirim. Yada kurar sonra iade ederim.
  • @befo, sana gelen mesajı alıntı yaparak gözlükleri ne zaman göndereceksiniz diye bir mesaj atsan mı darty'e? Benim elimde hediye gözlük ifadesi geçen bir kanıt yok, o yüzden yazamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

bizde sana bakıyorouz @befo

Su koyarlarsa belkide ürünü kabul etmem geri gönderirim. Yada kurar sonra iade ederim.

Bende darty den gelen e-posta oldugundan içim rahat. Ya gözlükleri verecekler ya da parasını THH kararıyla alacağım.

• Arkadaşlar wifi deneyimi paylaşabilecek olan var mıdır? Bir de dts ses destekliyor mu acaba???
    İyi günlerde kullanınız TV'lerinizi...
  • quote:

@befo, sana gelen mesajı alıntı yaparak gözlükleri ne zaman göndereceksiniz diye bir mesaj atsan mı darty'e? Benim elimde hediye gözlük ifadesi geçen bir kanıt yok, o yüzden yazamıyorum.

ben gözlükleri alabileceğimizi düşünüyorum bir kaç güne kadar...en geç haftasonu diyelim...ama sizler de arayın lütfen...
  • Gelen mail

Öncelikle vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.Ekte belirtmiş olduğunuz konu; ilgili departmanımıza aktarılmış bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

DARTY Müşteri Hizmetleri
    850 222 888 0

Gönderilen mail
    -----Original Message-----
    From: @hvkk.tsk.tr [mailto:hvkk.tsk.tr]
    Sent: Sunday, November 25, 2012 8:25 PM
    To: Info Darty; musterihizmetleri
    Subject: Satın Alınan LG PM 6900 Tv'de 3D Gözlük Gönderimi

İnternet üzerinden babama almış olduğum TV'nin içerisinde 3D gözlükleri çıkmadı daha önce müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kargo ile gönderileceğini bildirdiler.

Hali hazırda elimize gözlükler ulaşmadı.

Aşağıda belirtilen siparişin gözlükleri hakkındaki son durumun bilgilendirilmesi hakkında bana mail atarsanız sevinirim.

Memmun kaldığım TVnin ve müşteri hizmetlerinin ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

• mecidiyeköy darty de tek gözlük almak icin sorduğumda gözlüklerin LG Türkiye tarafından aralığın ilk haftası yollanacağı şeklinde bir şeyler söylediler...konuyu detaylandirma sansım olmadi acelem oldugu icin.
  • Bu akşam wired LAN üzerinden Plex ile 720p dizi seyrederken 2 defa LAN bağlantısı koptu. Tekrar bağlantı kurup diziyi baştan başlatmak zorunda kaldım. Benzer bir durum başına gelen oldu mu? Bir de sanki güncellemeden sonra menülerin açılışı biraz yavaşladı gibime geldi, ne dersiniz?
  • quote:

ben çok sık kullanmıyorum magic kumandayı ama kullandığım süre içinde bir sorun olmadı...magic kumanda bir süre sabit kalınca imleç kayboluyor kendiliğinden...bu normal...

herhangi bir tuşa dokunmazsanız 10 sn içinde imleç kayboluyor bu normal ama bende imleç görünmüyor ama düğmeler çalışıyor, home gibi, back gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.