Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modeli beyenmeyenler 4000-5000tl katagorisindeki plazma performansimi bekliyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

bendeki urunun cercevesi siyah...ayaklari da bilemiyorum ama normal gibi...yani tv ayagi bu sonucta nasil olabilir ki:)

resimlerin bazısında çatal ayak bazısında dikdörtgen platform var.
    Hangisi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'yi sakın almayın!!! Sonra fiyat 2100'e çıkıyor ve stok bitiyor. Böylece 1500 TL'ye 50" FullHD, SmartTV, 3D, WI-FI, DLNA, 2 TouchPen, Magic Remote, 2 gözlük olan ve her tür dosyayı kendinden oynatan bir TV alıp memnun bir şekilde kullanmak isteyenler mağdur oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

bendeki urunun cercevesi siyah...ayaklari da bilemiyorum ama normal gibi...yani tv ayagi bu sonucta nasil olabilir ki:)

Hangisi ??

catal ayak:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Hangisi ??

catal ayak:)

evet genelde çatal ayak :)
    http://www.google.com.tr/search?q=50PM6900&hl=tr&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NDSyUODMGI7E4gS604HABg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=737

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kuzene dün aldım teknosadan bu tvyi 1699tlye bakalım nasıl çıkacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

quote:

Orijinalden alıntı: mally

Arkadaşlar ben Vatan Topkapıdan aldım.

Kutu içeriğinde 2 adet sihirli kalem + Sihirli Kumanda mevcut. +2 Adet gözlüğü vatan haricen veriyor.

Bugün montajını yaptılar , şu anda bizim emektar scart uydu alıcısı ile tv izliyorum. Açıkçası yayınlada alakalı ama scart üzerinden SD yayınlar kötü. 16:9 yayına geçen kanallar ise fena değil. Ama geçmeyenler özellikle dikkatimi çeken TRT-SPOR iğrenc diyebilirim.

Büyük diye tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmesin ben duvara monte ettirdim. Salonda büyük bir salon değil 2-3 metreden seyrediyorum ama büyüklüğü rahatsız etmiyor. ( hatta daha büyük umuyordum diyebilirim :D )

3D konusuna gelirsek , benim teknoloji mağazalarındaki testlerimi saymazsak ilk tecrübemdi. LG Smart üzerindeki 3d içerikleri inceledim bana gayet hoş geldi. Ama bu konudaki yorumları 3D konusunda bilgili arkadaşlara bırakmak lazım.

Dahili Wi-fi var sorunsuz bağlanıyor. İnternet sitelerine sorunsuz giriyor. digiturk play üzerinden maç izlenebilecek sanıyorum. Bugün digiturkplay'in infinite player'ı sorunluydu ondan açamadım ama TV'de denediğimde de infinite logosu geldi ve PC'de aldığım tepkileri aldım.

FullHD konusunda da fazla tecrübeli sayılmam ama izlediğim videolarda gayet başarılı buldum.

TV Renklerinin gayet gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Alışkanlıklarınızdan taviz vermeden keyfinize bakabilirsiniz.

PC bağladım , ekran daha parlak oldu. Yalnız kalemlerinin PC ekranında kullanıldığına dair bir bilgi okudum diye hatırlıyorum onu beceremedim.

Uzun lafın kısası Boyut/Performans/Fiyat + aksesuar olarak gayet başarılı buldum ve hiç pişmanlık hissi yaşamadım.

hocam hayırlı uğurlu olsun.netten sipariş verdiğimizle mağazadan aldığımızın kutu içeriği aynı mıdır ki?kumanda sordum ben kayseri vatana.ellerinde pm6900 yoktu zannedersem bilmiyorlar ama yok dediler

dün bende vatana almaya gittim.(izmit)
    çalışanlar banada kutudan akıllı kumanda çıkmadığını söylediler.
    böyle olunca biraz hevesim kaçtı birde eleman abi sana 50 inç bir televizyon çok büyük gerek yok (3-4 metreden iznecek) sen 40-42 inç al adam gibi bir tv al diyince bu adam gibi lafı hevesimi iyice yerle bir etti ve almadan geri geldim.
    ne yapacağız şimdi arkadaşlar bir sonraki kampanyadan kalem gözlük ve akıllı kumanda ile bunu alayım mı yoksa satıcının dediği gibi adam gibi bir 40-42 inç ld'mi kovalayayım.

• Dun Bende Vatana gıttım tv yı almak ıcın Babam Israr ettı gelmek le ıyıkı de gelmıs.Bu ufak buyuk bırsey alalım dedı dalga gecıyor zanettım 55" phılıps 55pfl7007/12k aldık kurulum ıcın beklıyoruz kutu bana bkıyor ben ona :) arkadaslar lg 6900 yerınde de gordum tasarım olarak hos ama yayını beyenmedım. yanlız vatanda 140 tane tv ye aktarılıyordu yayın kotu olması dogal yanı ısrar ettım ayrı bı yayına aldıttım bu sefer netlıgı ıyıdı ama canlılık yoktu ama o fıyata o ozelıkte bı tv almak bıle muhtesem alan herkese hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 25 Kasım 2012; 22:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crueltiger

Dun Bende Vatana gıttım tv yı almak ıcın Babam Israr ettı gelmek le ıyıkı de gelmıs.Bu ufak buyuk bırsey alalım dedı dalga gecıyor zanettım 55" phılıps 55pfl7007/12k aldık kurulum ıcın beklıyoruz kutu bana bkıyor ben ona :) arkadaslar lg 6900 yerınde de gordum tasarım olarak hos ama yayını beyenmedım. yanlız vatanda 140 tane tv ye aktarılıyordu yayın kotu olması dogal yanı ısrar ettım ayrı bı yayına aldıttım bu sefer netlıgı ıyıdı ama canlılık yoktu ama o fıyata o ozelıkte bı tv almak bıle muhtesem alan herkese hayırlı olsun

1700 nere 3700 nere. Ne babaymis be. Şanslısınız.
    Hayırlı olsun .

• Arkadaşlar sonuç olarak bu TV'yi almayı düşünenler için LED'ler ile farkları, + ve - olarak ayrıca internetten film izlemek için( 3D dahil) uygun olup olmadığı konusunda yorumda bulunabilecek var mıdır?
    Ayrıca fiyat sene sonu kaçı görebilir(müneccim değiliz ama takip edenler yorumlayabilir) ?
    Bu arada bir bellek olayı duydum bir Teknosa çalışanından, internetten LED'lerin birçoğunda donma olmadan izleyemezsiniz diye, bu olayı açılayabilecek var mıdır
    Herkese iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

Kutu içeriğinde 2 adet sihirli kalem + Sihirli Kumanda mevcut. +2 Adet gözlüğü vatan haricen veriyor.

Bugün montajını yaptılar , şu anda bizim emektar scart uydu alıcısı ile tv izliyorum. Açıkçası yayınlada alakalı ama scart üzerinden SD yayınlar kötü. 16:9 yayına geçen kanallar ise fena değil. Ama geçmeyenler özellikle dikkatimi çeken TRT-SPOR iğrenc diyebilirim.

Büyük diye tereddüt eden varsa hiç tereddüt etmesin ben duvara monte ettirdim. Salonda büyük bir salon değil 2-3 metreden seyrediyorum ama büyüklüğü rahatsız etmiyor. ( hatta daha büyük umuyordum diyebilirim :D )

3D konusuna gelirsek , benim teknoloji mağazalarındaki testlerimi saymazsak ilk tecrübemdi. LG Smart üzerindeki 3d içerikleri inceledim bana gayet hoş geldi. Ama bu konudaki yorumları 3D konusunda bilgili arkadaşlara bırakmak lazım.

Dahili Wi-fi var sorunsuz bağlanıyor. İnternet sitelerine sorunsuz giriyor. digiturk play üzerinden maç izlenebilecek sanıyorum. Bugün digiturkplay'in infinite player'ı sorunluydu ondan açamadım ama TV'de denediğimde de infinite logosu geldi ve PC'de aldığım tepkileri aldım.

FullHD konusunda da fazla tecrübeli sayılmam ama izlediğim videolarda gayet başarılı buldum.

TV Renklerinin gayet gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Alışkanlıklarınızdan taviz vermeden keyfinize bakabilirsiniz.

PC bağladım , ekran daha parlak oldu. Yalnız kalemlerinin PC ekranında kullanıldığına dair bir bilgi okudum diye hatırlıyorum onu beceremedim.

Uzun lafın kısası Boyut/Performans/Fiyat + aksesuar olarak gayet başarılı buldum ve hiç pişmanlık hissi yaşamadım.

hocam hayırlı uğurlu olsun.netten sipariş verdiğimizle mağazadan aldığımızın kutu içeriği aynı mıdır ki?kumanda sordum ben kayseri vatana.ellerinde pm6900 yoktu zannedersem bilmiyorlar ama yok dediler

böyle olunca biraz hevesim kaçtı birde eleman abi sana 50 inç bir televizyon çok büyük gerek yok (3-4 metreden iznecek) sen 40-42 inç al adam gibi bir tv al diyince bu adam gibi lafı hevesimi iyice yerle bir etti ve almadan geri geldim.
    ne yapacağız şimdi arkadaşlar bir sonraki kampanyadan kalem gözlük ve akıllı kumanda ile bunu alayım mı yoksa satıcının dediği gibi adam gibi bir 40-42 inç ld'mi kovalayayım.

alanlar var diyor vatandakiler yok.hiçbişe bilmeyen adamları oraya görevli yapıyorlar.bana kalırsa bunlar pm6800 ile aynıdır bu diyerek kafadan salladılar yok diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hi_hi

Arkadaşlar sonuç olarak bu TV'yi almayı düşünenler için LED'ler ile farkları, + ve - olarak ayrıca internetten film izlemek için( 3D dahil) uygun olup olmadığı konusunda yorumda bulunabilecek var mıdır?
    Ayrıca fiyat sene sonu kaçı görebilir(müneccim değiliz ama takip edenler yorumlayabilir) ?
    Bu arada bir bellek olayı duydum bir Teknosa çalışanından, internetten LED'lerin birçoğunda donma olmadan izleyemezsiniz diye, bu olayı açılayabilecek var mıdır
    Herkese iyi akşamlar...

LED aydınlatmalı LCD tvlerle Plazmalar farklı kulvarların oyuncuları her ikisininde handikapları var...

Aydınlık bir odada sürekli TV'de dizi izliyorsanız siz gidin ve LCD alın, Yok eğer zevk için panel arıyorsanız renkler ve kalite sizin için önemli ise işten gelip akşamları full hd film izlemek bir zevk olsun diyorsanız, PS3 ve PC oyunu da seviyorsanız tercihiniz plazma olmalı.

Şunu da belirtmek isterim bu teknoloji marketlerinde ki çalışanların çoğu tam bilgi sahibi değiller 3-5 kelime bir şey öğrenmişler aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorlar onlara fazla kulak kabartmayın nette bilgi gani zaman ayırıp okuyun. O satıcıların çoğu hala plazmayı eski teknoloji kalın full hd desteksiz bir ürün zannediyor hatta bir samsung bayi çalışanı bana plazmalar artık üretilmeyecek panel üretimi geçen sene durdu demişti.

Firmaların fiyat politikaları çok dalgalı bugün üçe aldığını yarın dörde alamayabilirsin.. Ama ben 1 sene bekler geçen senenin ürününe yetinirim dersen seneye ikiye alacağın garanti (ilk baharda yeni seri gelir)..... Bu tv için bu fiyatlar çok çok güzel kaçırmayın...

• bu tv aynı fiyattan tekrar stoğa girer mi sizce? cumartesi full time çalıştığım için kaçırdım yaa
    ayrıca 6800 ile 6900 arasında çok fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 26 Kasım 2012; 3:06:00 >
  • Arkadaşlar, benim gibi TV'yi Darty'den alıp da hediye gözlükleri gelmeyenler nasıl bir yol izleyeceğiz? Telefonda ve e-maille gözlük hediyesi var dediler ama ne faturada ne de ürün sayfasında gözlük hediyesinden bahsetmiyorlar. Elemanımız yanlış bilgi vermiş deyip üzerine yatmasınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

Arkadaşlar, benim gibi TV'yi Darty'den alıp da hediye gözlükleri gelmeyenler nasıl bir yol izleyeceğiz? Telefonda ve e-maille gözlük hediyesi var dediler ama ne faturada ne de ürün sayfasında gözlük hediyesinden bahsetmiyorlar. Elemanımız yanlış bilgi vermiş deyip üzerine yatmasınlar..

ben servise kutuyu actirip kontrol ettirdim ve gozlugun olmadigina dair tutanak tuttum... elimde 3 farkli mail var gozluk vereceklerini belirttikleri ayrica telefon konusmalari da...oyle bir piskinlik yaparlarsa hakem heyetine gidecegiz elbette...

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

bu tv aynı fiyattan tekrar stoğa girer mi sizce? cumartesi full time çalıştığım için kaçırdım yaa
    ayrıca 6800 ile 6900 arasında çok fark var mı?

hocam ben farkı sordugumda vatanda hersey aynı sadece 6800 pentouch ozellıgı yok dedı
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım nasıl bir görevli ile karşılaştın. Forumda kutu içeriğini tam olarak yazan benim ve bende kocaeli vatanda çalışıyorum. Kutu içeriğini tam olarak dedim aynı içerikde bir kaç sayfa geri gidersen rahatlıkla görebilirsin. Arkadaşlara yardımcı olmak bakımından kutuyu açtım ve iki sihirli kalem ve bir adet sihirli kumanda olduğundan bahsettim. Açıkcası sen ya notebookcu arkadaşa denk geldin ya da pc reyonundaki bir arkadaşa denk gelmiş olabilirsin. Ürünün kapalı kutu stoğu zaten bir taneydi kampanya günü avanslı satış olmadığından dolayıda bu şekilde bir kelime kullanmış olabilirler. Her zaman diyorum bir ürün hakkında bilgi edinmek istiyorsanız haftaiçi gidip bakın hafta sonu almaya gidin. Kampanya günü her arkadaş satış kovalar ve çok fazla detaylara girmez. Bu arada plazma alacaksa. Panosoniden vazgeçme. Ancak uygun fiyat olsun diyorsan lg al.

• hocam cumartesi günü mağazadaydım ama çok kalabalıktı.
    ürünün başında zaten kalemler vardı ve görevli bana son derece emin bir dille kumanda olmadığını söyledi ne görevlisiydi bilemem ama hiç tereddüte mahal bırakacak bir tarz kullanmadı.
  • quote:

hocam cumartesi günü mağazadaydım ama çok kalabalıktı.
    ürünün başında zaten kalemler vardı ve görevli bana son derece emin bir dille kumanda olmadığını söyledi ne görevlisiydi bilemem ama hiç tereddüte mahal bırakacak bir tarz kullanmadı.

Keşke bana denk gelseydin elimden geldiğince yardımcı olurdum. Ancak ürünün kapalı kutusu zaten elimizde kalmamıştı.
  • Arkadaslar su anda lg servisi evimde sorusu olan...

Bu arada ben vatandan almistim...herkesin merak ettigi sorular

Kutudan cikanlar;

1x magic remote
    1x normal kumanda
    2x smart pen
    1x capraz ayak
    Ve kumandalar icin gerekli piller

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.