Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sokrat68

quote:

Orijinalden alıntı: befo

ben çok sık kullanmıyorum magic kumandayı ama kullandığım süre içinde bir sorun olmadı...magic kumanda bir süre sabit kalınca imleç kayboluyor kendiliğinden...bu normal...

herhangi bir tuşa dokunmazsanız 10 sn içinde imleç kayboluyor bu normal ama bende imleç görünmüyor ama düğmeler çalışıyor, home gibi, back gibi.

tamam kumandayi hareket ettirmezseniz imlec cikmiyor fakat hala normal bir kumanda gibi calisiyor...bu normal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartyden urunu satin alip gozluk konusunda ilerleme kaydeden var mi?

• Arkadaşlar merhaba.

Bende LCD lerin KRALI Samsung 46C750 var.
    Büyük ekranlı bir TV almak için TV mi satıyorum.(Düşünen olursa PM)
    Bu TV den almak istiyorum ama ilk plazma deneyimim hüsranla bittiği için korkuyorum.
    Renklerinden falan oldukça memnundum ama tek sıkıntım arı vızıldaması gibi
    insanın kulağını kemiren vızzzzzzz/bızzzzzzzz şeklinde sesi olmasıydı.
    Sanırım bunun sebebide PDP ler görüntüyü gazla oluşturduklarından o ses yapıyormuş!
    Şimdi bu tv yi kullanan arkadaşlara soruyorum, bu modellerdede bu tuhaf sesten varmı acaba?
    Cevap verip aydınlatan kullanıcı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Lanet olsun bu darty'e adam sandım bunları sanırım THH yolu gözüküyor.. Ayak ustu bu kadar kıvıran müsteri hizmetleri görmedim... Önce göndericez diyen sonra Su gelen cevaba bir bakın...

musterihizmetleri@darty.com.tr [musterihizmetleri@darty.com.tr]

Merhaba, XXXXXXX No'lu siparişiniz gönderilmiştir. Siparişinizin teslim alırken, ürün paketini kargo yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş, itiraz hakkınızı kaybetmiş olursunuz.

Teslimat tarihi, ürününüzün türüne ve teslimat adresine göre belirlenmektedir; İstanbul içine yapılan teslimatlarda; Sipariş etmiş olduğunuz ürün klima, çamaşır makinesi vb. gibi kurulum gerektiriyorsa; teslimat tarafımızca ya da anlaşmalı olduğumuz firmalar ile yapılmaktadır. Teslimat tarihinin belirlenmesi için Müşteri Hizmetleri departmanımız tarafınızla bağlantıya geçecektir.

Eğer ürününüz cep telefonu, laptop vb. gibi kurulum gerektirmiyorsa, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilecektir. İstanbul dışına yapılan teslimatlarda; Siparişiniz 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Keyifli alışverişler dileriz, DARTY Kesa Turkey Limited Tel. +90 (212) 248 88 00 Urlwww.darty.com.tr eMail info@darty.com.tr

Yorum sizin Arkadaşlar...
    Kargo getirir müşteri kutu üzerinde patlak çatlak açılma varmı diye kontrol edilir biliyorum..
    Servis de kutuyu açar arızalı bir durum yada eksik bir sey varsa onu yazar. Onu tutanak yapar. Bakalım tutanagı ne yapacaklar.
    O zaman eve servisi niye cagırıyorum? Kutuyu ben açtıktan sonra hem kargo ne karısır içine hemde nerden ne bilir içinde ne oldugunu? Kargonun görevi açılmadan hasarsız teslim etmek..

• lg televizyon almayı düşünüyorum kaldığım arkadaşlarla evimize ama plazma al diyende var led al diyende kararsızlık var bizlere yardımcı olucak arkadaş varmı
  • bizim marka takıntımız yok ama led tv de hangi markayı önerirsiniz mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_efecan

bizim marka takıntımız yok ama led tv de hangi markayı önerirsiniz mesela

canlı renkler ve sıkıntısız medya oynatıcı için samsung led. göz yormayan pasif 3d için lg led. ucuz olsun gerçek renk olsun sd yayınlarda iyi olsun medyaları oynatsın 43e490 plazma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluepilot

Arkadaşlar Lanet olsun bu darty'e adam sandım bunları sanırım THH yolu gözüküyor.. Ayak ustu bu kadar kıvıran müsteri hizmetleri görmedim... Önce göndericez diyen sonra Su gelen cevaba bir bakın...

Merhaba, XXXXXXX No'lu siparişiniz gönderilmiştir. Siparişinizin teslim alırken, ürün paketini kargo yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş, itiraz hakkınızı kaybetmiş olursunuz.

Teslimat tarihi, ürününüzün türüne ve teslimat adresine göre belirlenmektedir; İstanbul içine yapılan teslimatlarda; Sipariş etmiş olduğunuz ürün klima, çamaşır makinesi vb. gibi kurulum gerektiriyorsa; teslimat tarafımızca ya da anlaşmalı olduğumuz firmalar ile yapılmaktadır. Teslimat tarihinin belirlenmesi için Müşteri Hizmetleri departmanımız tarafınızla bağlantıya geçecektir.

Eğer ürününüz cep telefonu, laptop vb. gibi kurulum gerektirmiyorsa, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilecektir. İstanbul dışına yapılan teslimatlarda; Siparişiniz 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Keyifli alışverişler dileriz, DARTY Kesa Turkey Limited Tel. +90 (212) 248 88 00 Urlwww.darty.com.tr eMail info@darty.com.tr

Kargo getirir müşteri kutu üzerinde patlak çatlak açılma varmı diye kontrol edilir biliyorum..
    Servis de kutuyu açar arızalı bir durum yada eksik bir sey varsa onu yazar. Onu tutanak yapar. Bakalım tutanagı ne yapacaklar.
    O zaman eve servisi niye cagırıyorum? Kutuyu ben açtıktan sonra hem kargo ne karısır içine hemde nerden ne bilir içinde ne oldugunu? Kargonun görevi açılmadan hasarsız teslim etmek..

Ben mesaj yazdım .. daha cevaplanmadı.
    telefonlar ardım. bana gözlüklerin ayrı bir kargo ile gönderileceğini dolayısıyla bu kargonun takip kodunu istedim.

Benim durumumun ilgili arkadaşa iletildiğini ,gözlüklerin gönderileceğini , O arkadaşın bana dönerek kargo takip numarası vereceğini söyledii..

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

Arkadaşlar Lanet olsun bu darty'e adam sandım bunları sanırım THH yolu gözüküyor.. Ayak ustu bu kadar kıvıran müsteri hizmetleri görmedim... Önce göndericez diyen sonra Su gelen cevaba bir bakın...

Ben mesaj yazdım .. daha cevaplanmadı.
    telefonlar ardım. bana gözlüklerin ayrı bir kargo ile gönderileceğini dolayısıyla bu kargonun takip kodunu istedim.

Benim durumumun ilgili arkadaşa iletildiğini ,gözlüklerin gönderileceğini , O arkadaşın bana dönerek kargo takip numarası vereceğini söyledii..

iğrenç bir müşteri hizmetleri anlayışı var...arayınca ilgileniyorlar sözde...maillere cevap yok...sonuç aldığınızda bilgileri bekliyoruz...

• Ben de e-mail attım, bakalım ne olacak.
  • quote:

Yanlış yorumluyorsunuz gibime geliyor. Eğer ürünün kutusunda ve kendisinde kargo sırasında fiziki bir zarar oluşmuşsa bunu tutanakla kayıt altına almanız ve kargoyu reddetmeniz gerekiyor. Kutu içeriğinde olmayan bundle ürünün gelmemesi ürün hasarlı demek değildir. Nitekim kutu içeriğinde gözlük olmadığını tutanakla servise kayıt ettiren bir arkadaşımız vardı galiba. Bu sebeple yan çizemezler ancak bence sipariş verirken ürün sayfasında ve faturada bu hediye gözlüklerin bahsi geçmediğinden böyle bir hediyemiz yoktur diyebilir, o zaman da müşteri temsilcilerinin mesajları ve telefonda verdikleri bilgi var deriz. Darty'nin 2 gözlük için yan çizmeye uğraşacağını sanmam.

• quote:

quote:

Yanlış yorumluyorsunuz gibime geliyor. Eğer ürünün kutusunda ve kendisinde kargo sırasında fiziki bir zarar oluşmuşsa bunu tutanakla kayıt altına almanız ve kargoyu reddetmeniz gerekiyor. Kutu içeriğinde olmayan bundle ürünün gelmemesi ürün hasarlı demek değildir. Nitekim kutu içeriğinde gözlük olmadığını tutanakla servise kayıt ettiren bir arkadaşımız vardı galiba. Bu sebeple yan çizemezler ancak bence sipariş verirken ürün sayfasında ve faturada bu hediye gözlüklerin bahsi geçmediğinden böyle bir hediyemiz yoktur diyebilir, o zaman da müşteri temsilcilerinin mesajları ve telefonda verdikleri bilgi var deriz. Darty'nin 2 gözlük için yan çizmeye uğraşacağını sanmam.

doğru hatırlıyorsunuz ben tutanak tutturmuştum...zaten lg türkiye kutulardan kesinlikle gözlük çıkmayacağını ifade ediyor...bu anlamda gözlük kutudadır diyemezler ki zaten öyle bir iddiaları yok şimdilik...benim en son aldığım bilgi iki adet gözlüğümün bu gün kargoya verildiği yönünde...takip numarası da verdiler...bakalım yarın netleşir konu...fakat herkese göndereceklerdir diye düşünüyorum...göndermezlerse de darty mağazalarında ürünün fiyatı 29 lira imiş...evet ben de duyduğumda şaşırdım...bu akşam gidip mağazadan sordum....stok problemleri olduğunu fakat bir kaç gün önce bunu hallettiklerini söylediler...

• quote:

...göndermezlerse de darty mağazalarında ürünün fiyatı 29 lira imiş...evet ben de duyduğumda şaşırdım...bu akşam gidip mağazadan sordum....stok problemleri olduğunu fakat bir kaç gün önce bunu hallettiklerini söylediler...

Gerçekten öyleyse süper olur. Fırsatçı hızlıal gözlüğün fiyatını 59'dan 106'ya çıkardı TV'lerin satıldığını görünce. Vatan'da zaten 109TL. Darty fiyatı gerçekse 4 tane alırım.

Şimdi Darty'e baktım LG AG-F320AL (KLİPS) modeli 29TL. Ayrıca bizim TV ile uyumlu bilmyorum. Gerçi gözlük kullananlar için alınabilir yine de ama uyumlu olup olmadığını kontrol etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 29 Kasım 2012; 1:17:53 >

• quote:

tamam kumandayi hareket ettirmezseniz imlec cikmiyor fakat hala normal bir kumanda gibi calisiyor...bu normal...

@befo, sorun o değil zaten. Magic Remote ile menüler arasında gezerken mesela back tuşuna bastığımda önceki menüye dönüyor ama imleç kayboluyor. Kumandayı ne kadar hareket ettirsem, geri gitsem, ana menüye gitsem de imleç geri gelmiyor. Ancak aç-kapa yapınca düzeliyor. Bu sorun sadece bende var demekki. Bir de daha önce de yazdığım gibi 4.0. versiyonuna güncelleme yaptıktan sonra menüler arası geçiş biraz yavaşladı.
  • quote:

quote:

@befo, sorun o değil zaten. Magic Remote ile menüler arasında gezerken mesela back tuşuna bastığımda önceki menüye dönüyor ama imleç kayboluyor. Kumandayı ne kadar hareket ettirsem, geri gitsem, ana menüye gitsem de imleç geri gelmiyor. Ancak aç-kapa yapınca düzeliyor. Bu sorun sadece bende var demekki. Bir de daha önce de yazdığım gibi 4.0. versiyonuna güncelleme yaptıktan sonra menüler arası geçiş biraz yavaşladı.

ben de yazilim guncelledim ama bahsettiginiz sorunla karsilasmadim kumanda ile ilgili... menu yavasligi ise sanirim bende de soz konusu...fakat eski yazilimi hic kullanmadigim icin ne kadar yavasladi bilmiyorum...yani nisbi bir degerlendirme yapamam fakat menuler daha hizli olsa itiraz etmezdim:) klipsi kullanabilecegimizi sanmiyorum zira pasif bir aparattit diye dusunuyorum...gozluk fiyati konusunda yanildigimi dusunmuyorum...fiyati sordum magaza muduru sanirim 29tl idi dedi ve bir gorevliye; bunlarin gozlukleri ne kadardi dedi, o da 30 tl dedi...yani sanirim dogru...fakat dogru degilse de bana kizmayin :) magazalari arayip fiyati teyit edebilirsiniz...

• quote:

quote:

...göndermezlerse de darty mağazalarında ürünün fiyatı 29 lira imiş...evet ben de duyduğumda şaşırdım...bu akşam gidip mağazadan sordum....stok problemleri olduğunu fakat bir kaç gün önce bunu hallettiklerini söylediler...

Gerçekten öyleyse süper olur. Fırsatçı hızlıal gözlüğün fiyatını 59'dan 106'ya çıkardı TV'lerin satıldığını görünce. Vatan'da zaten 109TL. Darty fiyatı gerçekse 4 tane alırım.

Şimdi Darty'e baktım LG AG-F320AL (KLİPS) modeli 29TL. Ayrıca bizim TV ile uyumlu bilmyorum. Gerçi gözlük kullananlar için alınabilir yine de ama uyumlu olup olmadığını kontrol etmek lazım.

LG AG-F320AL model gözlükler bizim TV'lere uyumlu değil büyük ihitmallede pasif özelliklidir.
    Tüm aktiv gözlükler pil veya dahili bir enerji kaynağına ihtiyaç duyarlar.

Bende Darty müşteri hizmetlerine açık söylemek gerekirse e-postayı döşedim ama hala bir cevap yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

LG AG-F320AL model gözlükler bizim TV'lere uyumlu değil büyük ihitmallede pasif özelliklidir.

Bende Darty müşteri hizmetlerine açık söylemek gerekirse e-postayı döşedim ama hala bir cevap yok.

bu firmaya ancak kendileri gibi davranmak gerekir...ben nezaketle bir yere varilamayacagini dusunuyorum artik...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

bu firmaya ancak kendileri gibi davranmak gerekir...ben nezaketle bir yere varilamayacagini dusunuyorum artik...

Kesinlikle haklısınız. En büyük firmalar bu ülkeye geliyor ama bu ülkede biz Türkleri çalıştırıyorlar.
    Türk dedin mi öncelikle herkesin işi sadece maaş + her sene zam almak.

Şu an Darty'de bizim sorunumuzla ilgilenen, bunu dert edinen birileri acaba var mıdır?
    Ya da klasik bir müdür elemanlarına "nerden çıktı başımıza bu bela, sallayın sallayabildiğiniz kadar" şeklinde mi yaklaşıyordur.
    Sadece merak ediyorum

İş düşünen yok. Darty'nin Avrupa'da böyle davrandığını düşünmüyorum.
    Tabiki orada yasalarda buna müsaade etmiyordur.

Ayrıca Hızlıal'a 3D gözlüklerde kampanya yapar mısınız? şeklinde e-posta gönderdim.
    Onlarda çok beklersiniz tarzı bir cevap yazmış. En azından adamlar 1 günde geri dönüş yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 29 Kasım 2012; 11:57:16 >

• quote:

quote:

Evet fiyat dogru simdi satin aldim 2 adet fazladan bulunsun diye merakli misafirler icin... fakat sanirim ciddi bir stok problemi var zira aldigim magazada 3 adet vardi...darty magazalarina bakin isterseniz...

• quote:

quote:

quote:

Evet fiyat dogru simdi satin aldim 2 adet fazladan bulunsun diye merakli misafirler icin... fakat sanirim ciddi bir stok problemi var zira aldigim magazada 3 adet vardi...darty magazalarina bakin isterseniz...

Aktif gözlük olduğuna emin misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.