Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radiko1

pazartesi servis raporu çıkabilir .dediler.. beklemedeyim..

Sizin tv ile kullanım tecrübe ve yorumlarınız ne alemde.. Genel olarak memnun musunuz. kalem kullanımı nasıl. kullanışlı mı. Çocuklar çabuk sıkılırlar mı?
    teşekkürler..

ben tv pek kullanamıyorum açıkçası vaktim yok şimdilik...fakat bir kaç tane full hd film izledim ve beğendim...bu işten çok anladığımı söyleyemem fakat genel olarak memnunum...kalem olayını bir defa denedim; sevimli...yani çocukların işini görecektir...eğlenirler diye düşünüyorum...elbette bir süre sonra da sıkılacaklardır... umarım sizin tv de kısa zamanda eve döner :) dikkatimi çeken buy başlığa çok fazla bir şey yazılmadığı...alan herkes hiç sorun yaşamıyor mu? yoksa kısa sürede bıktılar mı? merak ettiğim konulardan biri de bu...zira diğer bir çok model tv ile ilgili sayfalar dolusu paylaşım var...

• quote:

Orijinalden alıntı: befo
    Bana geldi fakat kontrol ettiğimde 4 adet pasif gözlük olduğunu gördüm pakette...hemen tutanak tuttum ve kutunun içerisine koyup kargocu arkadaşa teslim ettim tekrar...
    fakat fazladan gözlük almak isteyen arkadaşlar darty mağazalarından 29 liraya alabilirler AG-S350 model gözlüğü...sizin tv kırık çıkmıştı sanırım kutudan...nedir son durum?

@befo, bu iyi haber. En azından gönderiyorlar gerçi benim gözlüklerle ilgili mesajıma cevap bile gelmedi daha. Sen telefon etmiş miydin? Ben nasıl bir yol izlesem acaba?
  • @befo acaba gozlukleri hangi dartu magazasindan aldiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikler TV'leri iyi günlerde kullanınız... Birkaç sorum var;
    - Smart TV özellikleri nasıl?(İnternette sorun oluyor mu? Film sitelerinden, tam ekran direk izlemek mümkün olabiliyor mu?)
    - Yansıma olayı ne alemde?
    - Panasonic ile kıyaslayabilecek var mı? (En iyi Plazma, ölü Panasonic midir???)
    - Bu TV bir Neo Plazma mıdır?
    - 3D ses problemi ya da altyazı desteği mevcut mudur?
    - Ekranla ilgili duyduğumuz Burn In vb. şikayetlerle karşılaştınız mı???(Gerçi o kadar açık tutatn olmuş mudur bilemiyorum ama!!!)
    Teşekkürler...
    Şunu belirteyim forumda uzman kişilerin yanı sıra benim gibi çaylaklarda mevcut, halk/kahve ağzıyla ve halkın kullanımını da düşünerek(maç, film vb.) cevaplar ya da konuylailgili bilgilendirmede bulunursanız memnun olurum/z!!!
    Allaha emanet olunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi_hi

Arkadaşlar öncelikler TV'leri iyi günlerde kullanınız... Birkaç sorum var;
    - Smart TV özellikleri nasıl?(İnternette sorun oluyor mu? Film sitelerinden, tam ekran direk izlemek mümkün olabiliyor mu?)
    - Yansıma olayı ne alemde?
    - Panasonic ile kıyaslayabilecek var mı? (En iyi Plazma, ölü Panasonic midir???)
    - Bu TV bir Neo Plazma mıdır?
    - 3D ses problemi ya da altyazı desteği mevcut mudur?
    - Ekranla ilgili duyduğumuz Burn In vb. şikayetlerle karşılaştınız mı???(Gerçi o kadar açık tutatn olmuş mudur bilemiyorum ama!!!)
    Teşekkürler...
    Şunu belirteyim forumda uzman kişilerin yanı sıra benim gibi çaylaklarda mevcut, halk/kahve ağzıyla ve halkın kullanımını da düşünerek(maç, film vb.) cevaplar ya da konuylailgili bilgilendirmede bulunursanız memnun olurum/z!!!
    Allaha emanet olunuz...

Hocam bu fiyata (1699 tl) bu aksesuarlarlarla (2 x 3d gozluk, 2 x smart pen, 1 x magic remote) bu ozelliklerde ( full hd, butunlesik wifi, 50 inch, pentouch ozelligi, pvr, dts cozen medya oynatici, smart tv, 3d) baska alternatif varsa onu al..cevremde 3 arkadasim aldi, pisman olan yok..2 kisi de almak icin hala ariyor (1699tl ye bir daha dusecegini sanmam)

Ama altin kural..bir tv almadan imkanin varsa canli olarak gor/incele...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşalar o rakam arasında alınabilecek en güzel ürünlerden bir tanesi. İhtiyacım olsa kesinlikle alırım.
  • Benim gözlüklerden hala haber yok.
    Tanesi 29-TL den 2 adedini Darty'den aldım onları kullanıyorum.

İnternet inanılmaz yavaş. Filmler ve diziler tam sayfa olmuyor.

SD ve Full HD yayınlardan memnunum.

3D olarak şu meşhur, genç bir çocuğun kılıç uzattığı videoyu izledim.
    Oldukça başarılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

@befo acaba gozlukleri hangi dartu magazasindan aldiniz

Bakırköy mağazasından almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

quote:

Bana geldi fakat kontrol ettiğimde 4 adet pasif gözlük olduğunu gördüm pakette...hemen tutanak tuttum ve kutunun içerisine koyup kargocu arkadaşa teslim ettim tekrar...
    fakat fazladan gözlük almak isteyen arkadaşlar darty mağazalarından 29 liraya alabilirler AG-S350 model gözlüğü...sizin tv kırık çıkmıştı sanırım kutudan...nedir son durum?

@befo, bu iyi haber. En azından gönderiyorlar gerçi benim gözlüklerle ilgili mesajıma cevap bile gelmedi daha. Sen telefon etmiş miydin? Ben nasıl bir yol izlesem acaba?

evet elbette telefon edip defaaten fırçaladım...bu firma için benim anladığım şu; nezaket ve anlayışlı davranmak bir işe yaramaz...gözlükleri iade ettim cuma günü ve sonra aramadım...bu gün yada yarın arayıp gözlüklerin tekrar depoya ulaşıp ulaşmadığını ve ulaştı ise bundan sonra ne olacağını soracağım...aslında pasif gözlükler daha mı pahalıdır ki :) 4 tane göndermişlerdi alsa mıydım acaba, sonuçta aktif gözlüğün fiyatı da 29 lira :)

• Vatan'da pm 6800 modelini uzun uzun inceledim. Görüntüsü aşırı mat, soluk ve cansız geldi diğer led ve plazmalara kıyasla. Hatta LG'nin 3dsiz başka bir plazması vardı hemen üst çaprazında, mesela onda görüntüler daha sıcaktı.. Bu tv'yi almak istiyordum ama kararsız kaldım doğrusu.

Halbuki forumda okuduğum plazmaların renk konusunda led tvlerden daha iyi olduğuydu ama bana tam tersi geldi. Oradaki görevli yayın birden çok tv'ye dağıltıldığı için böyle dedi ama diğer tvlerde iyi gibiydi gayet anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 3 Aralık 2012; 0:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

Vatan'da pm 6800 modelini uzun uzun inceledim. Görüntüsü aşırı mat, soluk ve cansız geldi diğer led ve plazmalara kıyasla. Hatta LG'nin 3dsiz başka bir plazması vardı hemen üst çaprazında, mesela onda görüntüler daha sıcaktı.. Bu tv'yi almak istiyordum ama kararsız kaldım doğrusu.

Halbuki forumda okuduğum plazmaların renk konusunda led tvlerden daha iyi olduğuydu ama bana tam tersi geldi. Oradaki görevli yayın birden çok tv'ye dağıltıldığı için böyle dedi ama diğer tvlerde iyi gibiydi gayet anlamadım gitti

bence icinize sinmediyse almayin kesinlikle...cunku siz mat renkleri oldugu fikrine artik kapilmissiniz...bu sizi rahatsiz edecek...parlama olayi da boyle...bunlari asmak zor...o yuzden icinize sinmiyorsa almayin bence...televizyon bir yatirim araci degildir...sadece fiyat performans orani cok iyi diye dusunerek alinmamali...fakat ilginctir ki ben matlik yada parlamadan hic muzdarip olmadim...renkleri gercege yakin ve abartisiz buluyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

Vatan'da pm 6800 modelini uzun uzun inceledim. Görüntüsü aşırı mat, soluk ve cansız geldi diğer led ve plazmalara kıyasla. Hatta LG'nin 3dsiz başka bir plazması vardı hemen üst çaprazında, mesela onda görüntüler daha sıcaktı.. Bu tv'yi almak istiyordum ama kararsız kaldım doğrusu.

Bu TV'nin ekranı gerçekten mattır. Fakat bu büyüklükte TV parlak görüntü verseydi gözlerinizi yoracaktı.
    Ayrıca ayarları iyi yaparsanız gerçeğe yakın renkler verebiliyor.

Aklınıza takıldıysa almanızı tavsiye etmem, TV'ye bakarken sürekli kafanızı kurcalayacaktır.

• USB flash belleğe birkaç değişik formatta video dosyası koyup cihaza takın ve öyle deneyin. Mağazada 100 TV'ye dağıtılan görüntü veya TV'yi çok iyi gösteren demo görüntülere itibar etmeyin. Bence TV'nin özellikle HD performansı çok iyi. Önceki Panasonic plazmam ile çok fark yok hatta daha canlı diyebilirim. TV'de Standard görüntü dışında Vivid ayar var daha parlak ama arkadaşın dediği gibi çok parlak görüntü bir süre sonra yorar. Ben de şahsen LED TV'leri aşırı parlak buluyorum mesela.
  • benim paneli kırık plazma ile ilgili servis "değişimi servisce uygun değildir. " diye rapor verdi.

bende bunu darty yazdım bakalım ne diyecekler.

Şikayetvar.com sitesindeki yazılanları okuyunca ciddi ciddi aklıma darty bilerek bozuk ürün mü gönderiyor. diye düşünmeye başladım..
    Neyseki ürünün kutusunu servis açtı. kutunun dış kısımında dıştan görünen en ufak bir zarar ezik vs .yoktu. Servis te öyle yazdı tutanakta..
    bakalım hayırlısı..
  • ben gozlukle ilgili gorustum bugun...ayrica ucret odeyerek aldigim gozluklerin ucretini hediye ceki olarak vereceklerini soyleyip ozur dilediler...gonderim sureci uzun olabilir hediye cekini alip kullanin dediler...iyi oldu...boylece darty konusu kapandi...

• quote:

ben gozlukle ilgili gorustum bugun...ayrica ucret odeyerek aldigim gozluklerin ucretini hediye ceki olarak vereceklerini soyleyip ozur dilediler...gonderim sureci uzun olabilir hediye cekini alip kullanin dediler...iyi oldu...boylece darty konusu kapandi...

Gözün aydın befo, sorunun çözülmüş. Benim mesajlarıma cevap vermiyorlar hala, yarın telefon edeyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

quote:

ben gozlukle ilgili gorustum bugun...ayrica ucret odeyerek aldigim gozluklerin ucretini hediye ceki olarak vereceklerini soyleyip ozur dilediler...gonderim sureci uzun olabilir hediye cekini alip kullanin dediler...iyi oldu...boylece darty konusu kapandi...

Gözün aydın befo, sorunun çözülmüş. Benim mesajlarıma cevap vermiyorlar hala, yarın telefon edeyim bari.

ne koparabilirseniz alin bence...yani hediye ceki verirlerse alin ve stogunda bulunan magazalardan alin gozlugu...yoksa isi yokusa surebilirler...kendileri acikca soyluyor...sorun yasamak istemiyorsaniz alin hediye cekini diyorlar...aksayabilirmis gozluk temin sureci ..

• quote:

gözlüklerin ücreti olarak ne kadar ödeyecekler. aman dikkat o gözlükleri hr ne kada 29tl ye almış bazı şanslı arkadaslar olsa da piyasa da 80-150 tl arası fiyatı var. (hızlıal bi ara 58 tl ye kampanya yapmisti)

ps: yanlıs anlamışım durumu :))))))))))) ibret olsun diye silmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a008mania -- 4 Aralık 2012; 11:27:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

quote:

gözlüklerin ücreti olarak ne kadar ödeyecekler. aman dikkat o gözlükleri hr ne kada 29tl ye almış bazı şanslı arkadaslar olsa da piyasa da 80-150 tl arası fiyatı var. (hızlıal bi ara 58 tl ye kampanya yapmisti)

ps: yanlıs anlamışım durumu :))))))))))) ibret olsun diye silmedim

:)) evet ben zaten gozluklerin ciftini 58liraya aldim...simdi onlarin parasini odemis olacaklar...bir kahve makinasi almak uzereydim dartyden :) bir sekilde kurtarmis olduk pacayi...ama sadece uzerlerine duseni yaptilar...yani bir artisi yok isin...hakkimizi yedirmemis olduk...

• Bu darty hakikaten baş belası imiş.

İlk aramalarımda servis ile temastayız biz sizi arayacağız dediler.
    Bekle bekle arayan soran yok. umurlarında değil tv öyle yatıyor. her aramada durum kaydı oluşturuyoruz biz sizi ararız diyorlar. bu sefer aradım en azından görevli tv gönderin dedi. para iadesi mi yoksa ürün değişimi diye belirtin öyle gönderin dedi.

Şimdi sizce darty belasından en kısa sürede an az sinir harbi ile nasıl kurtulurum. para iadesi mi yoksa ürün değişimi ve gözlük beklentisi mi?

Sizce ne yapmalıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.