Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6800 ve 6900 arasındaki tek fark kumandamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Hangi teknoloji markete gitsem abi bunlar plazma renkler cok soft 3d performansi kotu bu saatten sonra plazma alinmaz cevabi aliyorum.buraya gelincede ledler yerin dibine sokulup plazmalar one cikariliyor.insanin kafaai karisiyor.

satıcı sana bitane samsung led kakalayıp 3/5 kuruş primin peşinde yada lg :) panasonic plazmada bunu yapamayacakları için kim sallar müsteri memnuniyetini.. teknosa gebze magzasında 2 tane arkadasım var ben evime led sokmam diyor plazma varken cevremdeki cok kişiyede plazma aldırırım diyor kısacası tvden anlayan plazma alıyor led ler tv felan değil magzadaki o görüntüler evinde dahada beter oluyor heleki SD yayın bakıyorsan 102 ekran tvye 4 metreden bakarsın artık (yakondan bulanır karelenir hersey maçlarda hizli sahneli filmlerde) plazma 106 ekrana 2 metreden bakmak bile rahatsiz edici deil..

bence böyle bişey yok.Şuan panasonic led tv ler bir hayli iyi.Plazmaların artık modasıda devride geçtibitti.Sönük renkler burning sorunları fazla tüketim gibi bir sürü negatif yönü var.Ayrıca smart özellikleride bir hayli yavaş.Zaten kötü olmasa bu kadar ucuz olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Hangi teknoloji markete gitsem abi bunlar plazma renkler cok soft 3d performansi kotu bu saatten sonra plazma alinmaz cevabi aliyorum.buraya gelincede ledler yerin dibine sokulup plazmalar one cikariliyor.insanin kafaai karisiyor.

satıcı sana bitane samsung led kakalayıp 3/5 kuruş primin peşinde yada lg :) panasonic plazmada bunu yapamayacakları için kim sallar müsteri memnuniyetini.. teknosa gebze magzasında 2 tane arkadasım var ben evime led sokmam diyor plazma varken cevremdeki cok kişiyede plazma aldırırım diyor kısacası tvden anlayan plazma alıyor led ler tv felan değil magzadaki o görüntüler evinde dahada beter oluyor heleki SD yayın bakıyorsan 102 ekran tvye 4 metreden bakarsın artık (yakondan bulanır karelenir hersey maçlarda hizli sahneli filmlerde) plazma 106 ekrana 2 metreden bakmak bile rahatsiz edici deil..

bence böyle bişey yok.Şuan panasonic led tv ler bir hayli iyi.Plazmaların artık modasıda devride geçtibitti.Sönük renkler burning sorunları fazla tüketim gibi bir sürü negatif yönü var.Ayrıca smart özellikleride bir hayli yavaş.Zaten kötü olmasa bu kadar ucuz olmaz.

O Dediğiniz sorunlar hep var diye nitelendiriliyor ama nedense kimsede cıkmıyor ben 2 tane plazma kullandim daha hiçbir sorunla karşılaşmadım enerji tuketimide kimbilir birsey deil yıllık 80/100/120 tl fark eder faturana aya bölünce kendiniz hesaplayın.. + pana plazmalar pana led lerden cok cok iyiler teknik anlamda smart olarakta iyiler telif haklarına saygı duydukları için (pana sharp) smart özellikleri kısıtlı olabilir ama 2012 seri plazmalara suanda smart ozelliği yok diye alt seviyeye atmaniz biraz sacma (tabi sizin dusunceniz) bende diyorumki tv göruntü kalitesi için alınır.. alalım bitane led bitane plazma alalım kanaltükte veya stv de veya starda birer film karsılatırma yapalım..

• quote:

quote:

quote:

O Dediğiniz sorunlar hep var diye nitelendiriliyor ama nedense kimsede cıkmıyor ben 2 tane plazma kullandim daha hiçbir sorunla karşılaşmadım enerji tuketimide kimbilir birsey deil yıllık 80/100/120 tl fark eder faturana aya bölünce kendiniz hesaplayın.. + pana plazmalar pana led lerden cok cok iyiler teknik anlamda smart olarakta iyiler telif haklarına saygı duydukları için (pana sharp) smart özellikleri kısıtlı olabilir ama 2012 seri plazmalara suanda smart ozelliği yok diye (BROWSER bile koymuslar nasıl yoksa artık) alt seviyeye atmaniz biraz sacma (tabi sizin dusunceniz) bende diyorumki tv göruntü kalitesi için alınır.. alalım bitane led bitane plazma açalım kanaltükte veya stv de veya starda birer film karsılatırma yapalım.. ayrıca panasonic VT serini 2011 ve 2012 yılı avrupada en iyisi secildi.. ucuz dediğiniz tv ler 42incen asagısı yok en ucuz plazma 1700 1800tl ? lg gibi 1000 liraya satilmiyorlar :) diger fiyatlara bakmak için teknosa.com 50TV50 6500 TL?

samsungun hdready plazmaları ile karıstırıyorsunuz galiba 900-1000 tl ye satılan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Aralık 2012; 11:10:00 >

• niye bu kadar heyecanlandın anlamadım.Herkes istediğini alsın.Şuan lg nin 6900 serisi konusunda olduğumuza göre bu tv ile karşılaştırma yaptım.Panasonic'in plazmaları tabiki iyidir.Ama artık plazmalar çok az üretiliyor ve satılmıyor.
  • lg ucuza 3 tane led satiyor 3 kurus kar ediyor pana 1 tane satiyor gene 3 kurus kar ediyor :) kotu ve eski oldugundan değil.. ezbere konusmayalım lütfen.. lg korede ucuz işçilik ve ucuz malzeme ile uretirken pana avrupa panellerini çek cumh.tinde üretiyor hakiki japon uretimi panelleri ise 5000 6000 tl den baslıyor kısacası kalite oluyor ben. pana bügün ledlerinin önüne gecmemesinin sebebi cok ayrı politik nedenler kendi aralarındaki alışverişler falanlar filanlar yoksa 2008 de pioner gibi bir devi iflasa götüren pana dünkü lg ve samsg.da rahat götürür.. neyse konunun dısına cıktık 6900 plazmalar iyidir yalnız gündüzleri ekran yansıması fazla oldugu söylenmekte kalem olayıda çoluklu cocuklu aileler için biraz sakıncalı cocuk 3 günde içine eder kaleminde panelinde c-tesi 6800 serisi aldık arkadaşa kalemsiz olan versiyonunu yarın baglıcaklar iyilerini kötülerini yazarım daha sonra saygılar...

• bu tv.yi satin alan bir cok arkadas var... ileri ayarlari, tavsiyeleri, ipuclarini vs. paylassak pek guzel olur diye dusunuyorum... artik cihaz iyi yada kotu diye tartismanin bir anlami yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV'nin ekranı gündüz parlama yapar, renkler parlak değildir ve bunları defalarca yazmanın bir anlamı yok.
    Gerçekten tatrtışmanın bir anlamı da yok...

TRT1, FOX, NTV gibi yayını kaliteli olan kanallarda görüntüye bazen inanamıyorum.
    Görüntü canlıymış gibi geliyor.

Ama yayın kalitesi kötü olan kanallarda gerçekten çok mat bir görüntü oluşuyor.

2 det gözlük satın aldım, bedelin hediye çeki olarak gönderilmesini istedim bende geri dönüşlerini bekliyorum.

befo'nun belirttiği gibi görüntü ayarlarını paylaşacak arkadaşlar olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

Bu TV'nin ekranı gündüz parlama yapar, renkler parlak değildir ve bunları defalarca yazmanın bir anlamı yok.

TRT1, FOX, NTV gibi yayını kaliteli olan kanallarda görüntüye bazen inanamıyorum.

2 det gözlük satın aldım, bedelin hediye çeki olarak gönderilmesini istedim bende geri dönüşlerini bekliyorum.

befo'nun belirttiği gibi görüntü ayarlarını paylaşacak arkadaşlar olursa sevinirim.

TEKNOSADA gözlük yok 1 2 haftaya temin eder göndeririz dediler.. olmadı sizin gibi extra alırsak kaca almış oluruz dostum size hangi magazadan hediye çeki olarak iadede bulunacaklar?

ayrıyeten plazma tv ler ilk 200 250 saati önemli renklerin oturması için ilk alındıgında renklerden görüntüden verim alınamaması normaldır diye düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Aralık 2012; 13:28:15 >

• 2012 model plazmalar icin burn in konusunun bir onemi olmadigini soyledi servis gorevlileri...gozlukler icin daha once de soylemistim-guzel bir kesif oldu- ags350 gozlukleri darty magazalarindan satin almanizi tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

2012 model plazmalar icin burn in konusunun bir onemi olmadigini soyledi servis gorevlileri...gozlukler icin daha once de soylemistim-guzel bir kesif oldu- ags350 gozlukleri darty magazalarindan satin almanizi tavsiye ederim...

Burn in oyle deseler bile korunmaktan fayda var
    darty sitesinde o modeli göremedim

LG AG-F320AL (KLİPS) diye bir model var LG için tek model 29tl bumu acaba?
  • quote:

quote:

2012 model plazmalar icin burn in konusunun bir onemi olmadigini soyledi servis gorevlileri...gozlukler icin daha once de soylemistim-guzel bir kesif oldu- ags350 gozlukleri darty magazalarindan satin almanizi tavsiye ederim...

Burn in oyle deseler bile korunmaktan fayda var
    darty sitesinde o modeli göremedim

LG AG-F320AL (KLİPS) diye bir model var LG için tek model 29tl bumu acaba?

baktiginiz model pasif olabilir...ben darty magazalari derken fiziksel magazalardan bahsediyorum...aldigim gozluk aktif...gozunuze taktiktan sonra tvden 3 boyutlu goruntu actiginizda gozluk kendiliginden aciliyor...sarjli ayrica...

• anladm benim pana gözlüğüde öyle dartyde onlıne satışta göremedim neyse sagol
  • quote:

quote:

Bu TV'nin ekranı gündüz parlama yapar, renkler parlak değildir ve bunları defalarca yazmanın bir anlamı yok.

TEKNOSADA gözlük yok 1 2 haftaya temin eder göndeririz dediler.. olmadı sizin gibi extra alırsak kaca almış oluruz dostum size hangi magazadan hediye çeki olarak iadede bulunacaklar?

ayrıyeten plazma tv ler ilk 200 250 saati önemli renklerin oturması için ilk alındıgında renklerden görüntüden verim alınamaması normaldır diye düsünüyorum

Tanesi 29-TL'ye Darty mağazasından satın aldım.

Renkler şu anda güzel, dediğin gibi kullanım sonrası renkler daha iyi olacak ise dadından yinmez...

Kanal değiştirdikten sonra önceki kanaldaki logo ve yazılar bazen kalıyor, fakat çok kısa bir sürede yok oluyorlar.
    Bu yazının kalması ve silinmesi 1sn'nin altında gerçekleşiyor ama burn-in konusuna bence dikkat etmek gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Tanesi 29-TL'ye Darty mağazasından satın aldım.

Renkler şu anda güzel, dediğin gibi kullanım sonrası renkler daha iyi olacak ise dadından yinmez...

Kanal değiştirdikten sonra önceki kanaldaki logo ve yazılar bazen kalıyor, fakat çok kısa bir sürede yok oluyorlar.
    Bu yazının kalması ve silinmesi 1sn'nin altında gerçekleşiyor ama burn-in konusuna bence dikkat etmek gerekiyor.

PANASONIC lerde burn in temizleme olayı var menude acıyosun temizliyo lg de nasıldır bilmiyorum ama boş bir kanal acıp (karıncalı diye tabir edilen) aksamları 2/3 saat çalıştırmanızda büyük fayda olur.. ve kontrastları netlik ve renklere fazla yüklenmeyin normalin altında 1 ay 1,5 ay kullanın sonrası daha keyifli olur

• LG PM Serisi Plazmalar **2012** bölümünde yazdım. Buraya da yazayım istedim.

50PM6800'in şu an fiyatı çok uygun. Bizim 50PM6900 için ödediğimiz fiyata göre biraz pahalı kalıyor ama
    plasma düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gerekiyor.

Kliksada 1.689-TL

%10 world puan 168,90-TL
    Avantajix ile de %3 iade 25,78-TL (KDV siz fiyat üzerinde hesaplanır 35,78-TL bulunur, ilk yıl için 10-TL üyelik bedeli düşülür)

TV'nin toplam maliyeti 1.494,32-TL olur.

Şu an Dart mağazalarında gözlüklerin tanesi 29-TL
    Akıllı kumanda 100-TL civarına bulunabiliyor ama android sistemli bir telefon varsa onada gerek yok.

Bu fiyatlara böyle TV'ler bir daha alınabilir mi düşünmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 11 Aralık 2012; 0:18:41 >

• Androidli telefonla nasıl kontrol edebiliriz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Androidli telefonla nasıl kontrol edebiliriz bunu?

Google play store giriyorsun.
    LG TV Remote diye aratıyorsun yada şu linkten indirerek kuruyorsun.
    Şu simgeye sahip olmalı.

Programı kurduktan sonra Tv açık iken uygulmayı çalıştır.
    Bağlanacak TV'yi otomatik olarak görüyor.
    TV'nin sağ alt köşesinde bir kod belirecek ve bu kodu telefona gireceksin.

İşte bu kadar. Artık telefonun akıllı kumanda oldu.
    Ayrıca akıllı kumanda da her harfin üzerine gidip basman gereken yerlerde bu uygulama ile telefonunda klavye açılıyor.

Daha ne olsun...

• quote:

ne koparabilirseniz alin bence...yani hediye ceki verirlerse alin ve stogunda bulunan magazalardan alin gozlugu...yoksa isi yokusa surebilirler...kendileri acikca soyluyor...sorun yasamak istemiyorsaniz alin hediye cekini diyorlar...aksayabilirmis gozluk temin sureci ..

Darty MH gözlüklerle ilgili ısrarlı mesajlarıma nihayet döndü ama sonuç olumsuz. 2 gözlük kampanyası "Stoklarla sınırlı" demişler ve stok bittiği için de göndermemişler. O zaman gözlüklerin bedelini hediye çeki olarak verin dedim önce olmaz dedi ama ısrar edince peki o konu için kayıt açayım başka bölüm ilgileniyor dedi. Benim iş yaş anlaşılan. Darty'den gelecek diye ilave gözlük almamıştım umarım mağazalarda kalmıştır, 2 tane daha lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Androidli telefonla nasıl kontrol edebiliriz bunu?

Google play store giriyorsun.
    LG TV Remote diye aratıyorsun yada şu linkten indirerek kuruyorsun.
    Şu simgeye sahip olmalı.

Programı kurduktan sonra Tv açık iken uygulmayı çalıştır.
    Bağlanacak TV'yi otomatik olarak görüyor.
    TV'nin sağ alt köşesinde bir kod belirecek ve bu kodu telefona gireceksin.

İşte bu kadar. Artık telefonun akıllı kumanda oldu.
    Ayrıca akıllı kumanda da her harfin üzerine gidip basman gereken yerlerde bu uygulama ile telefonunda klavye açılıyor.

Daha ne olsun...

sagol hocam

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.