Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radiko1

Bu darty hakikaten baş belası imiş.

İlk aramalarımda servis ile temastayız biz sizi arayacağız dediler.
    Bekle bekle arayan soran yok. umurlarında değil tv öyle yatıyor. her aramada durum kaydı oluşturuyoruz biz sizi ararız diyorlar. bu sefer aradım en azından görevli tv gönderin dedi. para iadesi mi yoksa ürün değişimi diye belirtin öyle gönderin dedi.

Şimdi sizce darty belasından en kısa sürede an az sinir harbi ile nasıl kurtulurum. para iadesi mi yoksa ürün değişimi ve gözlük beklentisi mi?

Sizce ne yapmalıyım.

sizin paneliniz kirikti saniyorum...oncelikle karar sizin...bu panel tekrar o fiyata alinabilir mi? daha ucuz bir seviyeye duser mi? o paraya daha iyi veya muadil bir tv alinabilir mi? bu sorularin cevaplari onemli...biraz da sans meselesi...ben memnunum simdilik tvden...gozlukleri de daha once soyledigim gibi 29 liradan aldim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Bu darty hakikaten baş belası imiş.

İlk aramalarımda servis ile temastayız biz sizi arayacağız dediler.
    Bekle bekle arayan soran yok. umurlarında değil tv öyle yatıyor. her aramada durum kaydı oluşturuyoruz biz sizi ararız diyorlar. bu sefer aradım en azından görevli tv gönderin dedi. para iadesi mi yoksa ürün değişimi diye belirtin öyle gönderin dedi.

Şimdi sizce darty belasından en kısa sürede an az sinir harbi ile nasıl kurtulurum. para iadesi mi yoksa ürün değişimi ve gözlük beklentisi mi?

Sizce ne yapmalıyım.

Bana kalırsa para iadesi en doğru seçim olur. Ürün ellerinde yok servis ile bugüne kadar neyin temasındalarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

quote:

Orijinalden alıntı: v_efecan

hayırlı olsun ben fiyat sorucaktım kaça aldınız?

1699+ avantajix indirimi(%5+%3 iade)

iyi fiyat gibi hayırlı olsun indirimle beraber süper olmuşş
  • lg nin butun panelleri mat panel mi? parlak ekranlisi yok mu? cunku normal yayinlarda lg karanlik kaliyor gercekten

yeni tv almak istiyorum ama hepsinin ayri derdi var. yok aktif 3d gozluk mide bulantisi yapiyor, yok samsungda bleeding ve bulutlanma var, lg ekrani karanlik, sony codeclerde sorunlu
    ne alacagim bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

lg nin butun panelleri mat panel mi? parlak ekranlisi yok mu? cunku normal yayinlarda lg karanlik kaliyor gercekten

yeni tv almak istiyorum ama hepsinin ayri derdi var. yok aktif 3d gozluk mide bulantisi yapiyor, yok samsungda bleeding ve bulutlanma var, lg ekrani karanlik, sony codeclerde sorunlu
    ne alacagim bilemedim

ne alacaginiza elbette siz karar vereceksiniz fakat tavsiyem denemeden almamaniz yonunde olacaktir...

• Arkadaşlar merhaba. Bende LG 50PM6900 modelini bugün İstanbul Bilişim'den 1799 TL'ye aldım. Aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp gözlük, magic remote ve kalem çıkıyor mu diye sorduğumda sadece 2 adet kalem çıktığı bilgisini aldım. Sonra içime sinmedi tekrar aradım diğer arkadaş kalemin de çıkmadığını söyledi. Ardından bu cihaz için gözlüklerin pasif mi aktif mi olduğunu sorduğumda pasif gözlük yanıtını aldım. Forumda bazı arkadaşlar aktif gözlük kullanıldığını yazmışlar. Şimdi benim merak ettiğim aktif gözlük mü pasif gözlük mü kullanıldığı. Ona göre gözlük siparişi vereceğim. Buarada ürün elime salı günü ulaşacak. Elime ulaşdığında kutu içeriğini bende sizlere bildireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranoncel

Arkadaşlar merhaba. Bende LG 50PM6900 modelini bugün İstanbul Bilişim'den 1799 TL'ye aldım. Aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp gözlük, magic remote ve kalem çıkıyor mu diye sorduğumda sadece 2 adet kalem çıktığı bilgisini aldım. Sonra içime sinmedi tekrar aradım diğer arkadaş kalemin de çıkmadığını söyledi. Ardından bu cihaz için gözlüklerin pasif mi aktif mi olduğunu sorduğumda pasif gözlük yanıtını aldım. Forumda bazı arkadaşlar aktif gözlük kullanıldığını yazmışlar. Şimdi benim merak ettiğim aktif gözlük mü pasif gözlük mü kullanıldığı. Ona göre gözlük siparişi vereceğim. Buarada ürün elime salı günü ulaşacak. Elime ulaşdığında kutu içeriğini bende sizlere bildireceğim.

Gozlukler aktif ki zaten plazmada pasif gozluk kullanilamiyir (model ag-s350) kutunun icinden standart gozluk cikmaz. 2 adet kalem (Smartpen) ve 1 adet akilli kumanda (lg magic remote) kutudan standart olarak cikiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bende 50pm6800 aldim.sizce akilli kumandami almak mantikli yoksa kablosuz klavye mouse mu?kablosuz klavye mouse icin ne onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sidra

Arkadaslar bende 50pm6800 aldim.sizce akilli kumandami almak mantikli yoksa kablosuz klavye mouse mu?kablosuz klavye mouse icin ne onerirsiniz?

Akilli kumanda muhtesem bir sey..uygun fiyata bulursan kacirma

• quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

quote:

Arkadaslar bende 50pm6800 aldim.sizce akilli kumandami almak mantikli yoksa kablosuz klavye mouse mu?kablosuz klavye mouse icin ne onerirsiniz?

akilli kumanda guzel bir icat evet ama ben para odeyip alacak olsam sanirim klavye ve mouse alirdim:) fakat bunlar tamamen kisisel tercihler...en dogru karari tuketici verir...

• quote:

quote:

quote:

akilli kumanda guzel bir icat evet ama ben para odeyip alacak olsam sanirim klavye ve mouse alirdim:) fakat bunlar tamamen kisisel tercihler...en dogru karari tuketici verir...

Akilli kumanda olarak marka model ne almaliyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam birde hangi model klavye mouse isimi gorur?
    Ayrica kurulum carsamba gunu yapilacak,dikkat etmem gereken hususlar varmidir?

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. Bende LG 50PM6900 modelini bugün İstanbul Bilişim'den 1799 TL'ye aldım. Aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp gözlük, magic remote ve kalem çıkıyor mu diye sorduğumda sadece 2 adet kalem çıktığı bilgisini aldım. Sonra içime sinmedi tekrar aradım diğer arkadaş kalemin de çıkmadığını söyledi. Ardından bu cihaz için gözlüklerin pasif mi aktif mi olduğunu sorduğumda pasif gözlük yanıtını aldım. Forumda bazı arkadaşlar aktif gözlük kullanıldığını yazmışlar. Şimdi benim merak ettiğim aktif gözlük mü pasif gözlük mü kullanıldığı. Ona göre gözlük siparişi vereceğim. Buarada ürün elime salı günü ulaşacak. Elime ulaşdığında kutu içeriğini bende sizlere bildireceğim.

Gozlukler aktif ki zaten plazmada pasif gozluk kullanilamiyir (model ag-s350) kutunun icinden standart gozluk cikmaz. 2 adet kalem (Smartpen) ve 1 adet akilli kumanda (lg magic remote) kutudan standart olarak cikiyor

Anladım hocam teşekkür ederim ama kutu içeriği konusunda eminmisiniz? Malum istanbulbilişim.com.tr müşteri hizmetleri hiçbirşey çıkmadığını söyledi.

• Kendi elimle actim kutuyu...ve bu forumda gerek dartyden gerek vatandan alan herkesten 2 adet smartpen ve 1adet magic remote cikti (lg turkiye garantili urunlerden)

• quote:

Kendi elimle actim kutuyu...ve bu forumda gerek dartyden gerek vatandan alan herkesten 2 adet smartpen ve 1adet magic remote cikti (lg turkiye garantili urunlerden)

Benimki de LG Türkiye garantili ama müşteri hizmetleri aklımı karıştırdı. İnşallah sizin dediğiniz gibi çıkar benimkide. Buarada servis çağırmadan kutuyu kendimiz açsak garanti konusunda bir sıkıntı oluyor mu? Yani servis çağırmak zorundamıyız?
  • quote:

quote:

Kendi elimle actim kutuyu...ve bu forumda gerek dartyden gerek vatandan alan herkesten 2 adet smartpen ve 1adet magic remote cikti (lg turkiye garantili urunlerden)

Benimki de LG Türkiye garantili ama müşteri hizmetleri aklımı karıştırdı. İnşallah sizin dediğiniz gibi çıkar benimkide. Buarada servis çağırmadan kutuyu kendimiz açsak garanti konusunda bir sıkıntı oluyor mu? Yani servis çağırmak zorundamıyız?

Evet servis cagirmak zorundasiniz...Turkiye Lg call centerdali arkadaslar da bilmiyor kutu icerigini net olarak...hak vermek lazim cok fazla model var

• quote:

quote:

quote:

Evet servis cagirmak zorundasiniz...Turkiye Lg call centerdali arkadaslar da bilmiyor kutu icerigini net olarak...hak vermek lazim cok fazla model var

Tabi hak veriyorum. Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İyi pazarlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam birde hangi model klavye mouse isimi gorur?
    Akım korumalı priz ne kullanıyorsunuz?
    Ayrica kurulum carsamba gunu yapilacak,dikkat etmem gereken hususlar varmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Hangi teknoloji markete gitsem abi bunlar plazma renkler cok soft 3d performansi kotu bu saatten sonra plazma alinmaz cevabi aliyorum.buraya gelincede ledler yerin dibine sokulup plazmalar one cikariliyor.insanin kafaai karisiyor.

satıcı sana bitane samsung led kakalayıp 3/5 kuruş primin peşinde yada lg :) panasonic plazmada bunu yapamayacakları için kim sallar müsteri memnuniyetini.. teknosa gebze magzasında 2 tane arkadasım var ben evime led sokmam diyor plazma varken cevremdeki cok kişiyede plazma aldırırım diyor kısacası tvden anlayan plazma alıyor led ler tv felan değil magzadaki o görüntüler evinde dahada beter oluyor heleki SD yayın bakıyorsan 102 ekran tvye 4 metreden bakarsın artık (yakondan bulanır karelenir hersey maçlarda hizli sahneli filmlerde) plazma 106 ekrana 2 metreden bakmak bile rahatsiz edici deil..

• tv de kalemmi olur arkadas bunlar daha cok iş yerleri için verilen toplantılarda egitimlerde kullanılsın diye flndir. evde gidicen tv nin önune ne yapacan kalemle resimmi çizicen :) cocuga versen bi dert vermişsin 2000 tl ye para sona 3 gunde agzına sıcar o tv ninde kaleminde bırakın allah aşkına ne kadar smart okadar derttir. TV görüntüsü için alınır smartmıs internete giriyormus kalemi varmış ne bunlar yaf :)

direk digiturkplay uygulaması var diyorlar deneyen oldumu aranızda ona bişey demem :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.