Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: befo
    bana da hediye ceki gondereceklerdi ama bir hafta gecti ve cek gelmeyince tekrar aradim bugun... cek gondermiyoruz 2 adet gozluk bedelini- 58 lira- kartiniza iade ettik dediler...gozluk zaten 29 lira arkadaslar ve darty web magazasindan alinca avantajix indirimi ve para iadesi ile oldukca cazip hale geldi.ben darty magazasina gittigimde once gorevli keske bizden alsaydiniz dedi ama faturayi gorunce o da bana hak verdi:)

@befo, işler iyice sarpa sardı. Bugün arayan müşteri temsilcisi stoklarla sınırlı demiştik bitti o yüzden göndermiyoruz dedi. Ben de bazı müşterilere farklı uygulama yapmışsınız neden diye sorunca gözlük/çek alan arkadaşın sipariş no veya telefon numarasını istedi. Sonra da bizi hangi numaradan aramıştınız kayıtları inceleyeceğiz dedi. 2 gözlük için attıkları taklalara bak. Ben sadece e-mail atmıştım, size telefonda gözlükleri göndereceğiz deyince ben ayrıca telefon etmemiştim. Sıkıldım artık, bir daha ararlarsa alın o gözlükleri ... diyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrat68

quote:

bana da hediye ceki gondereceklerdi ama bir hafta gecti ve cek gelmeyince tekrar aradim bugun... cek gondermiyoruz 2 adet gozluk bedelini- 58 lira- kartiniza iade ettik dediler...gozluk zaten 29 lira arkadaslar ve darty web magazasindan alinca avantajix indirimi ve para iadesi ile oldukca cazip hale geldi.ben darty magazasina gittigimde once gorevli keske bizden alsaydiniz dedi ama faturayi gorunce o da bana hak verdi:)

@befo, işler iyice sarpa sardı. Bugün arayan müşteri temsilcisi stoklarla sınırlı demiştik bitti o yüzden göndermiyoruz dedi. Ben de bazı müşterilere farklı uygulama yapmışsınız neden diye sorunca gözlük/çek alan arkadaşın sipariş no veya telefon numarasını istedi. Sonra da bizi hangi numaradan aramıştınız kayıtları inceleyeceğiz dedi. 2 gözlük için attıkları taklalara bak. Ben sadece e-mail atmıştım, size telefonda gözlükleri göndereceğiz deyince ben ayrıca telefon etmemiştim. Sıkıldım artık, bir daha ararlarsa alın o gözlükleri ... diyeceğim.

Ben e-posta ile gözlüklerin dahil olduğuna dair müşteri hizmetlerinden e-posta almıştım.
    Telefon ve e-posta ile adamlara saydırınca satın aldığım iki gözlük için 58-TL lik hediye çeki hazırlamışlar.
    Bir aksilik olmazsa bugün alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

quote:

Ben e-posta ile gözlüklerin dahil olduğuna dair müşteri hizmetlerinden e-posta almıştım.
    Telefon ve e-posta ile adamlara saydırınca satın aldığım iki gözlük için 58-TL lik hediye çeki hazırlamışlar.

evet bende de e-postalar vardı...sayın sokrat68 siz de elinizde gözlük göndereceklerine dair e-posta var ise oradan hareket edebilirsiniz...çünkü gönderdikleri e-postalar sorduğumuz sorulara cevap olarak yazılmıştı...yani buradan bir şey çıkarmak zor olur gibi... sayın cezayirli; bana da önce hediye çeki vereceklerini söylediler ve bir hafta kadar bekledim...daha sonra tekrar aradım, not aldık döneceğiz dediler...ilk hediye çeki vereceğiz diye müşteri hizmetleri yetkilisi tekrar aradı beni ve hediye çeki vermeyeceklerini ancak gözlük bedeli olan 58 liranın kartıma iade edildiğini, özür dilediklerini belirtti...

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet bende de e-postalar vardı...sayın sokrat68 siz de elinizde gözlük göndereceklerine dair e-posta var ise oradan hareket edebilirsiniz...çünkü gönderdikleri e-postalar sorduğumuz sorulara cevap olarak yazılmıştı...yani buradan bir şey çıkarmak zor olur gibi... sayın cezayirli; bana da önce hediye çeki vereceklerini söylediler ve bir hafta kadar bekledim...daha sonra tekrar aradım, not aldık döneceğiz dediler...ilk hediye çeki vereceğiz diye müşteri hizmetleri yetkilisi tekrar aradı beni ve hediye çeki vermeyeceklerini ancak gözlük bedeli olan 58 liranın kartıma iade edildiğini, özür dilediklerini belirtti...

Hediye çekini ben e-postayla talep ettim daha sonra beni dün aradılar ve fiş numarasını istediler.
    bugün öğleden önce kendilerine numarayı verdim.
    Hediye çekiniz tanımlandı mağazadan alabilirsiniz diye öğleden sonra 2 kere aradılar.

Daha gidemedim bugünde gitmem zor gibi duruyor. Mağazada her türlü sürprizle karşılaşabilirim diye Hazırlıklı gideceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hediye çekini ben e-postayla talep ettim daha sonra beni dün aradılar ve fiş numarasını istediler.
    bugün öğleden önce kendilerine numarayı verdim.
    Hediye çekiniz tanımlandı mağazadan alabilirsiniz diye öğleden sonra 2 kere aradılar.

Daha gidemedim bugünde gitmem zor gibi duruyor. Mağazada her türlü sürprizle karşılaşabilirim diye Hazırlıklı gideceğim.

bana hediye çeki de verseler olurdu aslında ama para iadesi de olsa farketmez...alacağım bir takım şeyler vardı, hediye çeki verseler yine dartyden alacaktım mecburen ama şimdi onlardan almayacağım :D

• Arkadaşlar benide arayıp stoklar kadar dagıttık elimizde kalmadı.. Hediye çekide yok.. Kusura bakma avucunu yala dediler resmen... Ben boyle dartynin ....
  • gelen emaillleri falan delil göstererek thh ye başvursanıza.
  • Darty ve gözlük fiyaskosunu bir tarafa bırakırsak, alıp/kullananların TV hakkındaki genel görüşü nedir acaba.

ben pek memnunum açıkçası...keşke bu fiyatlara 60pm6900 alınabilseydi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

gelen emaillleri falan delil göstererek thh ye başvursanıza.

Elimde Darty'den bana gönderilmiş bir mesaj yok maalesef. 1-2 arkadaş telefon ve e-maille gözlük için teyid alınca ben de demek gönderecekler deyip aramadım. Neyse 2 kıçı kırık gözlük için keyfimizi kaçırmaya değmez, TV'mizin keyfini çıkaralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

Darty ve gözlük fiyaskosunu bir tarafa bırakırsak, alıp/kullananların TV hakkındaki genel görüşü nedir acaba.

Ben son derece memnunum. Özellikle Media Link özelliği benim tüm istediklerimi yapıyor. PLEX server ile ana bilgisayarımdaki tüm medya dosyalarını LAN üzerinden TV'den izleyebiliyorum. HD diziler, FullHD filmler ve 3D filmler gayet başarılı. Hatta 1990 yapımı Mr Bean dizilerini bile gayet iyi gösteriyor. İngilizce altyazıda hiçbir sorun yok ama Türkçe altyazıda karakter sorunu yaşadım. Daha önce Panasonic plasmam vardı ondan sonra bunu beğenir miyim diye endişeliydim ama görüntü kalitesi özellikle FullHD olarak daha bile iyi diyebilirim. Evdeki herkes aynı fikirde. Kızlarım Touch Pen olayını çok sevdiler, çok eğlenceli Ben de Magic Remote'u çok sevdim. TV'nin kumandasını hiç kullanmadım desem yeridir. Birkaç kere imleç kayboldu ve aç-kapa yapmak zorunda kaldım ama epeydir o sorun da yok. Normal kumandayla SmartTV kullanmak işkence. Ayrıca Logitech keyboard+mouse bağladım çalıştı ama Magic Remote varken bunlara ihtiyaç duymadım ve kullanmıyorum.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 13 Aralık 2012; 11:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluepilot

Arkadaşlar benide arayıp stoklar kadar dagıttık elimizde kalmadı.. Hediye çekide yok.. Kusura bakma avucunu yala dediler resmen... Ben boyle dartynin ....

Geçmiş olsun kardeş, ben de aynı durumdayım. befo ve cezayirli dışında olumlu cevap alan yok herhalde. Sen telefon etmiş miydin veya göndereceğiz diye e-mail atmışlar mıydı sana?
  • quote:

quote:

Darty ve gözlük fiyaskosunu bir tarafa bırakırsak, alıp/kullananların TV hakkındaki genel görüşü nedir acaba.

Ben son derece memnunum. Özellikle Media Link özelliği benim tüm istediklerimi yapıyor. PLEX server ile ana bilgisayarımdaki tüm medya dosyalarını LAN üzerinden TV'den izleyebiliyorum. HD diziler, FullHD filmler ve 3D filmler gayet başarılı. Hatta 1990 yapımı Mr Bean dizilerini bile gayet iyi gösteriyor. İngilizce altyazıda hiçbir sorun yok ama Türkçe altyazıda karakter sorunu yaşadım. Daha önce Panasonic plasmam vardı ondan sonra bunu beğenir miyim diye endişeliydim ama görüntü kalitesi özellikle FullHD olarak daha bile iyi diyebilirim. Evdeki herkes aynı fikirde. Kızlarım Touch Pen olayını çok sevdiler, çok eğlenceli Ben de Magic Remote'u çok sevdim. TV'nin kumandasını hiç kullanmadım desem yeridir. Birkaç kere imleç kayboldu ve aç-kapa yapmak zorunda kaldım ama epeydir o sorun da yok. Normal kumandayla SmartTV kullanmak işkence. Ayrıca Logitech keyboard+mouse bağladım çalıştı ama Magic Remote varken bunlara ihtiyaç duymadım ve kullanmıyorum.

Edit: ekleme

Türkçe altyazı sorunu yok cihazda, video oynatma ayarlarından encodingi Türkçe yapınca düzeliyor ;)

• quote:

Türkçe altyazı sorunu yok cihazda, video oynatma ayarlarından encodingi Türkçe yapınca düzeliyor ;)

Tamam, akşam bakayım o ayarlara. Teşekkürler.

Bu arada biraz önce Darty aradı. Ben tam atarlanmaya hazırlanırken "şikayetiniz incelendi, 2 gözlük bedeli 58TL kupon kodunuzu not edin lütfen" dedi. Neyse bu olay lehime çözülmüş oldu ama demekki Darty'den alış-veriş yaparken iyi düşünmemiz gerekecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluepilot

Arkadaşlar benide arayıp stoklar kadar dagıttık elimizde kalmadı.. Hediye çekide yok.. Kusura bakma avucunu yala dediler resmen... Ben boyle dartynin ....

Geçmiş olsun kardeş, ben de aynı durumdayım. befo ve cezayirli dışında olumlu cevap alan yok herhalde. Sen telefon etmiş miydin veya göndereceğiz diye e-mail atmışlar mıydı sana?

bu an itibariyle 2 adet gözlüğün ücreti kredi kartıma darty web mağazası tarafından iade edilmiş olup, nihayet macera lehimize sonuçlanmıştır :) umarım bir daha çok cazip fiyatlar yapmazlar da kendilerinden alış veriş yapmak durumunda kalmayız :D her halükarda karlı bir alış veriş oldu...televizyondan matlık konusunda şikayetler var arkadaşlar...ben bu şikayetin nedenini en net şekilde nasıl gözlemleyebilirim? yani bende mi tuhaflık anlamadım renkler gayet doğal geliyor bana...yapay bir parlaklık, canlılık yok...bir öneriniz var mı? nasıl gözlemleyeyim bu matlık konusunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befo -- 13 Aralık 2012; 21:50:33 >

• @befo, TV'de matlık falan yok. Bence renkler gayet canlı hatta Vivid ayarını bile kullanmıyorum çok parlak oluyor diye.http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php bu adresten indireceğin HD demoları izle TV'nin görüntü kalitesini göreceksin. m2ts uzantıları mkv yap açılmazsa.
  • quote:

@befo, TV'de matlık falan yok. Bence renkler gayet canlı hatta Vivid ayarını bile kullanmıyorum çok parlak oluyor diye.http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php bu adresten indireceğin HD demoları izle TV'nin görüntü kalitesini göreceksin. m2ts uzantıları mkv yap açılmazsa.

benim de bir şikayetim yok...kendimden şüpheye düşüyorum acaba standartlarım, kalite beklentim mi düştü diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy2121

Arkadaşlar ben 2-3 tane led tv değiştirdim hepsinde karşılaştığım sorun hızlı hareketli sahnelerin zevksizliği ve çamurlama sorunu bu nedenle
    rotayı Lg nin yeni nasil plazmalarına çevirdim. LG 50 PM 6900 almayı düşünüyorum, bu televizyonu alan kullanan varsa izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.

Saygılar...

1. samsung
    2.sony

ama alabilirsen lowe de fiyatlar fazlasıyla uçuk kardeşim ve türkiyede iyisi yok yürt dişindan alman gerekir

samsung renklerde daha iyi güven bana bende 55'' samsung vardı renkler superde ancak sony 60'' çünkü geçen sene aldiğimde tek 60'' sonyde vardı ve LED'de daha büyük yoktu türkiyede oysaki şuan nerdeyse 250cm'lık 4K çözünürlü sony geliyor haha

• Bu akşam 58-TL lik kuponumu aldım ve Darty'de ki problemlerimi çözmüş oldum.
    Tek sıkıntım sadece 2 gözlüğüm olması. Darty'deki tüm mağaza stokları tükenmiş.
    29-TL ye aldıktan sonrada tanesine 50-TL bile vermek koyar adama
  • Ben de aynı sorundan muzdaribim. 2 tane daha almam lazım ama mağaza stokları bitti galiba. 50TL nerede satılıyor şu an? hızlıal 59 iken 118 yaptı fiyatı. Çevresindeki Darty'lerde (özellikle İzmir) bu gözlüğü gören olur da haber verirse çok seviniriz.
  • vakıfbank resmen taş koydu önüme aldırmadı bana bunu. kısmet değilmiş dostlar. bakalım yılbaşına doğru indirim falan gelecek mi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.