Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • electroworld e sordum kutu içeriği nedir tvnin yanında kalem yada 2 adet 3d tv veriliyormu şeklinde bakalım cevaba göre almayı dusunuyorum...
  • pm 6900 da kontrast oranı nedir?
    lg'nin türkiye siitesine göre şu şekilde:
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50PM6900
    3 milyon değil miydi, değişti mi yani bi anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senchnsen

electroworld e sordum kutu içeriği nedir tvnin yanında kalem yada 2 adet 3d tv veriliyormu şeklinde bakalım cevaba göre almayı dusunuyorum...

bu cevaba göre bende almayı düşünüyorum cevap gelirse paylasırsanız sevinirim
  • PM 6900 ile 6800 arasındaki fark nedir?
  • EW'de 6800 6900'dan daha pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutu içeriği hakkında bilgi yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

electroworld e sordum kutu içeriği nedir tvnin yanında kalem yada 2 adet 3d tv veriliyormu şeklinde bakalım cevaba göre almayı dusunuyorum...

tamamdır kutu içeriğini sordum birde stok mu sorsak acaba gerçi stokta olmasa sitesinde yazarlardır herhalde.. Birde bana İzmirden bir adet cardfinans gerekmekte limiti açık olan ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

tamamdır kutu içeriğini sordum birde stok mu sorsak acaba gerçi stokta olmasa sitesinde yazarlardır herhalde.. Birde bana İzmirden bir adet cardfinans gerekmekte limiti açık olan ...

neymiş içeriği kutunun?

• Tv
    Lg magic remote x 1 (pil)
    Smart pen x 2 ( sarj cihazlari)
    Standart kumanda x 1 (pil)

Kutudan standart olarak gozluk cikmiyor..

• televizyonu kullananlar acaba kontrast oranının ne olduğunu belirtebilirler mi?
    3 milyon diye biliyordum ben ama lg nin sitesine göre 5 milyonmuş...

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50PM6900

electroworld de tükenmiş televizyon zaten...
  • Televizyonu alalı daha 2 ay olmadı ve Magic Remote'un pilleri bitti, iyi mi? Piller mi bozukmuş yoksa bu kumanda çok mu enerji kullanıyor anlamadım.
  • Arkadaşlar LG PM6900 modelinde 3d nasıldır, deneyenler, görüşlerini paylabilirmi ve bir sorum daha olacak LG LM serisi gibi plazmadada yine pasif gözlük mü kullanılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Arkadaşlar LG PM6900 modelinde 3d nasıldır, deneyenler, görüşlerini paylabilirmi ve bir sorum daha olacak LG LM serisi gibi plazmadada yine pasif gözlük mü kullanılıyor ?

3d performansi kisiye, algiya ve beklentiye gore degisir diye dusunuyorum o yuzden yaniltici veya yonlendirici yorum yapmak istemem... fakat cilginlar gibi 3 boyutlu film izlemiyorum...aldigimdan beri 5-6 yi gecmez... gozlukler aktif, sarjli...

• 3D için almayı düşünüyorum. Fiyatlar biraz düşerse tabi.
  • Electro Worldde şu anda 1900 lira ve magic remote yok diyolar. en baştan beri oturdum bütün yorumları tek tek okudum. Mat,soluk,cansız gibi yorumlar canımı sıksada Fiyat,Performans olarak başarılı gibi göründü. Ama yinede 2bin liraya git şunu al diyebilecek var mı ? Birde salon için değilde kendi odam için alıyorum. Duvara asma planım var. Çok mu büyük olur sizce ? Lg'nin smart tv,dlna,usb gibi özelliklerinin iyi olduğunu biliyorum salonda lglw5500 kullanıyoruz ve 1080p filmlerde,dizilerde görüntü inanılmaz hoşuma gidiyor. Daha önce plazma test etme şansım olmadı hiç. Plazma,ledden daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlara sormak istedim daha iyi performans alır mıyım daha ne kadar iyi olabilir ki diyorum kendi kendime çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: elesta

Electro Worldde şu anda 1900 lira ve magic remote yok diyolar. en baştan beri oturdum bütün yorumları tek tek okudum. Mat,soluk,cansız gibi yorumlar canımı sıksada Fiyat,Performans olarak başarılı gibi göründü. Ama yinede 2bin liraya git şunu al diyebilecek var mı ? Birde salon için değilde kendi odam için alıyorum. Duvara asma planım var. Çok mu büyük olur sizce ? Lg'nin smart tv,dlna,usb gibi özelliklerinin iyi olduğunu biliyorum salonda lglw5500 kullanıyoruz ve 1080p filmlerde,dizilerde görüntü inanılmaz hoşuma gidiyor. Daha önce plazma test etme şansım olmadı hiç. Plazma,ledden daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlara sormak istedim daha iyi performans alır mıyım daha ne kadar iyi olabilir ki diyorum kendi kendime çünkü

plasma üretiminde lg nin cok eksiği var illa plasma denemek istersen panasonic sayfasına göz at ütelik plasma tvler ledlere göre birçok modeli fanlıdır ısı olayı fazladır ve ağırdır o yüzden duvara asılmaları pek tavsiye edilmez ama görüntü olarak 2500 tl lik plazma 5000 tl lik ledle kıyaslanır ona sd yayınları bile izlerken HD keyfı alırsın. 6800/6900 gündüzleri cama karşı olunca çok yansıma yapan bir plazma modeli, smart olayına bence fazla takma tv yi görüntü kalitesi için seç smart için 150 200 tl ye alıcan bir madiabox tv nin yapamadiği bütün smartları yapacaktır.

plasmanın tadini bi al bu gune kadar ld le bosuna vakıt geçirmişim dersin :)
    ++++++++++++++++++++++++++++
    Orijinalden alıntı: hakkodona

Bunu da fener-cimbom muhabbetine dönmüş plazma mı led mi:)

Aynı zamanda d7000 LED sahibi olarak bu konudaki son yorumumu yapayım.
    Gündüz vakti seda sayan programları vs izleme için LED ideal. Son derece parlak ve canlı renkler.
    Perdeyi çekitiğimde ya da akşam vakti -> HD/BlueRay film izlemek için plazma. Plazmada bir iki film izledikten sonra insan LED lere bakamıyor bile. Farkı showroom da TV lere bakarak anlamak mümkün değil.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    İki tip TV den de aldığım ve farklı şekillerde test ettiğim için çok rahat bir şekilde şunu söylebilirim.
    Günlük kullanım için LED, görüntü kalitesi için tartışmasız plazma
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    bende 31 aralık gunu 65vt50 modelını aldım diğer odamda 47es6800 samsung mevcut inanın panada film izlemek bi ayrıcalık bu kadar doğal derinliğe sahip film uzun zamandır seyretmemişimdir saçma gele bilir yorumum hd film izlerken bana 3d tadında gelıyor okdar keyıf alıyorum dıgı plus kullanıyorum tadına doyamıyorum
    ++++++++++++++++++
    2 tv de bunu denedim biri led biri plazma ledte hd film izlerken arka ekran sanki yok karakter gözunun önünde cok net fakat arkada çok şey kayboluyor derinik sıfır, ama pana da öylemi içine çekiyor seni film izlerken detaylar renkler v.s
    ++++++++
    gibi forumda cok örnekleri var
    ama tabi plazmalarıda kusursuz görme
    biraz hassaslar nazik olman gerekir ilk 1-2 aylık kullanım önemlidir
    düzenli voltaj, topraklı prizi severler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 21 Ocak 2013; 8:48:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: elesta

Electro Worldde şu anda 1900 lira ve magic remote yok diyolar. en baştan beri oturdum bütün yorumları tek tek okudum. Mat,soluk,cansız gibi yorumlar canımı sıksada Fiyat,Performans olarak başarılı gibi göründü. Ama yinede 2bin liraya git şunu al diyebilecek var mı ? Birde salon için değilde kendi odam için alıyorum. Duvara asma planım var. Çok mu büyük olur sizce ? Lg'nin smart tv,dlna,usb gibi özelliklerinin iyi olduğunu biliyorum salonda lglw5500 kullanıyoruz ve 1080p filmlerde,dizilerde görüntü inanılmaz hoşuma gidiyor. Daha önce plazma test etme şansım olmadı hiç. Plazma,ledden daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlara sormak istedim daha iyi performans alır mıyım daha ne kadar iyi olabilir ki diyorum kendi kendime çünkü

plasma üretiminde lg nin cok eksiği var illa plasma denemek istersen panasonic sayfasına göz at ütelik plasma tvler ledlere göre birçok modeli fanlıdır ısı olayı fazladır ve ağırdır o yüzden duvara asılmaları pek tavsiye edilmez ama görüntü olarak 2500 tl lik plazma 5000 tl lik ledle kıyaslanır ona sd yayınları bile izlerken HD keyfı alırsın. 6800/6900 gündüzleri cama karşı olunca çok yansıma yapan bir plazma modeli, smart olayına bence fazla takma tv yi görüntü kalitesi için seç smart için 150 200 tl ye alıcan bir madiabox tv nin yapamadiği bütün smartları yapacaktır.

plasmanın tadini bi al bu gune kadar ld le bosuna vakıt geçirmişim dersin :)
    ++++++++++++++++++++++++++++
    Orijinalden alıntı: hakkodona

Bunu da fener-cimbom muhabbetine dönmüş plazma mı led mi:)

Aynı zamanda d7000 LED sahibi olarak bu konudaki son yorumumu yapayım.
    Gündüz vakti seda sayan programları vs izleme için LED ideal. Son derece parlak ve canlı renkler.
    Perdeyi çekitiğimde ya da akşam vakti -> HD/BlueRay film izlemek için plazma. Plazmada bir iki film izledikten sonra insan LED lere bakamıyor bile. Farkı showroom da TV lere bakarak anlamak mümkün değil.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    İki tip TV den de aldığım ve farklı şekillerde test ettiğim için çok rahat bir şekilde şunu söylebilirim.
    Günlük kullanım için LED, görüntü kalitesi için tartışmasız plazma
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    bende 31 aralık gunu 65vt50 modelını aldım diğer odamda 47es6800 samsung mevcut inanın panada film izlemek bi ayrıcalık bu kadar doğal derinliğe sahip film uzun zamandır seyretmemişimdir saçma gele bilir yorumum hd film izlerken bana 3d tadında gelıyor okdar keyıf alıyorum dıgı plus kullanıyorum tadına doyamıyorum
    ++++++++++++++++++
    2 tv de bunu denedim biri led biri plazma ledte hd film izlerken arka ekran sanki yok karakter gözunun önünde cok net fakat arkada çok şey kayboluyor derinik sıfır, ama pana da öylemi içine çekiyor seni film izlerken detaylar renkler v.s
    ++++++++
    gibi forumda cok örnekleri var
    ama tabi plazmalarıda kusursuz görme
    biraz hassaslar nazik olman gerekir ilk 1-2 aylık kullanım önemlidir
    düzenli voltaj, topraklı prizi severler :)

Teşekkürler. Anlattıklarına göre Plasma daha bana göre gibi. Gündüz zaten çalıştığım için televizyon izleme şansım yok sadece akşam kullanıcam.Bide ps3 filan arada. Smart olayı çok lüzum değil sadece lg lerin iç yazılımı kaliteli diye bahsettim. Mesela Panasonic 50UT50E veya Panasonic 42UT50E almak daha mı mantıklı olur acaba ? Boyut sıkıntı yaratıyor mu ? Odam aşırı büyük değil maksimum 3 metre mesafe olacak arada.

• 3 METRE İÇİN 50 plazma uygundur hatta 2 3 ay sonra keşke bir boy büyüğünü alsaydım dersin :) ama led için aynı şey soylenmez led tv yakından bakılınca keyif vermez. bu arada UT bildigim kadarı ile cok tutmadı bütçen ne kadar bilmiyorum ama iyi araştırman lazim 50ST50 önerebilirim veya 3500-4000e cıkabilirsen 50vt30 KRALDIR!
  • 50PM6900 içersinden akıllı kumandası cıkıyor yanlış bilgi vermişler.2 ad gözlük kutudan cıkmıyor ama daha sonra gözlükler evinize geliyor.Su anda electroworld un ınternet sıtesınde urunden mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCAY31 -- 21 Ocak 2013; 15:15:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.