Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aybars1

Arkadaşlar merhaba LG 50 PM 6900 için bulduğum en iyi fiyat gold' 1899
    .Daha uygun bir fiyat varmıdır bildiğiniz...

BURADA 100-TL daha ucuz.
  • Teşekkürler . . .
  • Uzun fiyat araştırmaları sonucu (kimi sitede gözlük var kalem yok, kimisinde kalem var kumanda yok, kimisinde hiçbirşey yok) LG nin kendi bayiinden Martın 2 sinde 1900 liraya 1 adet gözlük 2 adet kalem ve sihirli kumandasıyla aldım. Parafcard a da 4 ay ertelemeli 12 taksit imkanı vardı. Haziranda ödemeye başlayacam. Bence sitelerden ziyade bir de bayiye sormakta fayda var. 2 hafta önce bayi 2100 lira fiyat vermişti fakat ellerinde yoktu. Geçen hafta geldi mi diye sordum. Kampanyalı geldiğini söylediler ve öylece 1900 e almış oldum hiç beklemeden aynı gün de kurulumu yapıldı.
  • arkadaşım bende aynı tv yi almayı duşunuyorum .artı ve eksileriyle bilgi verirsen sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTUS08

arkadaşım bende aynı tv yi almayı duşunuyorum .artı ve eksileriyle bilgi verirsen sevinirim..

Tüplü tv den buna geçtiğim için şu an benim için herşey artı:) Özellikle sormak istediğin bir husus varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım . Teknik konularda biraz yetersiz olabilirim. Almamdaki sebepleri söyleyeyim istersen. 1 fiyatı ve ebatı bence uygun 2. Renklerin canlı ve çarpıcı olmasındansa benim için doğal olması daha önemli. (hadi ordan paran yok kendini avutuyorsun diye düşünenler için param olsa sharp ya da panasonic plazma alırdım belki, ama yine led almazdım) Gündüzleri ailecek işte olduğumuz için ekran yansıması vs beni pek bağlamıyor. Tv yi de pencerenin karşısına koymadım. Tek pencereli küçük bir odada gece ışıkları kapatıp film izlemek bana gayet keyifli geldi 3. pentouch olması sayesinde özel ders verirken kullanabileceğimi düşündüm ( İstediğin belgeyi ekrana getirip üzerinde karalama yapılabiliyor olabilmek güzel).
    Yarın dsmart kurulacak yayın kalitesini ben de merak ediyorum şimdilik.

mpx200 konusunda sana katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasoni -- 14 Mart 2013; 1:51:02 >

• arkadaşlar TV yazılım versiyonunuz kaç...ben smarttv ayarlarından ülkeyi rusya olarak seçince yeni güncelleme buldu, su anda videoları full ekran izleyebiliyorum...sanirim benim versiyon lg 04.10.23 oldu

ÖNEMLİ:
    SAKIN GÜNCELLEME YAPMAYIN...SANIRIM ÇİFT SESLİ FİLMLERDE ve PLEX de SORUN ÇIKARIYORMUŞ

http://forums.plexapp.com/index.php/topic/48882-update-041023/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a008mania -- 14 Mart 2013; 11:00:38 >
  • Arkadaslar yeri burasi deil ama yardiminiza ihtiyacim var LG 50pa 6500 plazma tv hakkinda ne dersiniz? Acil cvp bulmam lazim. Tekno marketlerdeki elektrigi cok ceker abi eskidi plazmalar diyen satiscilara inat plazMa almak istiyorum. Bu model nasildir kullanan varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir saattir bu tv nin konusunu okuyorum, genellikle olumlu yanları daha ağır basıyor. sanırım bunu alacağım
  • bu tv yi kullanan arkadaşlar, uzun zamandır tv yi kullanıyorsunuz malum tavsiyeleriniz yad başka model önerileriniz var mı?

şuan en uygun gold da görünüyor fiyat olarak 1799 tl 2 gözlük magic kumanda kalem dahil.
  • Bu tv yi kullananlar hala yaşıyor mu
  • Ben yaşıyorum en azından diğerlerini bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 21 Mart 2013; 17:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

bu tv yi kullanan arkadaşlar, uzun zamandır tv yi kullanıyorsunuz malum tavsiyeleriniz yad başka model önerileriniz var mı?

şuan en uygun gold da görünüyor fiyat olarak 1799 tl 2 gözlük magic kumanda kalem dahil.

Ben şahsen daha önceki sayfalarda değerlendirmelerimi artıları-eksileriyle yazmıştım. Hala da aynı düşüncedeyim. Aynı şeyleri tekrar yazmaya gerek yok. Zaten yazsak ta kadrolu b*k atıcılar hemen gelip bu TV çöp, görüntü çamur diye insanların kafasını karıştırıyorlar. O yüzden bence kendin deneyerek ihtiyacına ve beğeni düzeyine göre karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

bu tv yi kullanan arkadaşlar, uzun zamandır tv yi kullanıyorsunuz malum tavsiyeleriniz yad başka model önerileriniz var mı?

arkadaşım golddaki ürünün paralel ithalat olduğunu ve sınırlı servis desteği verdiğini duydum...

izmirde yaşıyorum ancak bir problem meydana gelmesi durumunda ürünü kargoyla istanbula gönderileceğini söylediler. kargo da bize aitmiş.

ürünü lg bayiisinden aldım.100tl kazanacağım diye riske atmadım kendimi 1899 tl ye gözlüksüz olarak, gözlükleri de 50 tl den 2 adet sipariş vererek ürün için 1999tl ye anlaştık.

servis ağı ,parça değişiminde garanti ve problem çıkmaması durumları anında müdahale için lg bayii bizim için uygun oldu...

HAFTASONUNA ÖZEL 5 AY ERKELEME VE 12 AY TAKSİT İLE ALINMIŞTIR. AĞUSTOS AYINDA ÖDEMEYE BAŞLAYACAĞIM, MUHTEMELEN BU HAFTA KURULUM YAPILACAK.

• quote:

Orijinalden alıntı: msnmaster

HAFTASONUNA ÖZEL 5 AY ERKELEME VE 12 AY TAKSİT İLE ALINMIŞTIR. AĞUSTOS AYINDA ÖDEMEYE BAŞLAYACAĞIM, MUHTEMELEN BU HAFTA KURULUM YAPILACAK.

Tv kurulduktan sonra fikirlerinizi paylaşmanız güzel olur hocam.
  • Arkadaşlar, bunu almayı düşünüyorum fakat karışık bilgilerden dolayı benim de aklım karışık :)

Kullanan arkadaşlardan samimi düşüncelerini aktarmalarını rica ediyorum:

1- Burn in muhabbeti var mı? Ekranda iz vs. kalıyor mu?
    2- Gündüz yansıma olayı çok sıkıntı mı? İzlenmeyecek kadar etki oluşturuyor mu? Cam karşısında olacak !
    3- Bimeks'te şuan 2256 TL ( 2 Gözlük + 2 kalem + Sihirli Kumanda + 340 TL hediye çeki ) uygun mu?
    4- Plazma mı tercih edilmeli LED mi? (130 w olması sorun değil )

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utq_yalcin -- 26 Mart 2013; 9:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utq_yalcin

Arkadaşlar, bunu almayı düşünüyorum fakat karışık bilgilerden dolayı benim de aklım karışık :)

2- Gündüz yansıma olayı çok sıkıntı mı? İzlenmeyecek kadar etki oluşturuyor mu? Cam karşısında olacak ! Cam
    3- Bimeks'te şuan 2256 TL ( 2 Gözlük + 2 kalem + Sihirli Kumanda + 340 TL hediye çeki ) uygun mu?

1- Evte kalıyor ama yok oluyor. Kalıcı bir şey yok.
    2- cam karşısında olursa gündüz çok sıkıntı yaşarsın.
    3- O fiyata kesinlikle alınmaz. "Darty kampanyasında 1.500-TL ye mal ettiğimizden olabilir."
    Daha uygun fiyatlara düşecektir.
    4 - Tercih meselesi kişiden kişiye değişir.

Ben parlak ve doğal görüntü tercih ettiğimden bu TV yi aldım.
    Bu TV'yi herhangi bir LED TV nin yanında görsen görüntü sana soluk gelecektir.
    Evde ayarları yapınca mis gibi seyrediyorum, bu büyüklükte LED alsam 3,5 mt den gözlerimi yazık edecektim.

Hakkında hayırlsı.

• quote:

Arkadaşlar, bunu almayı düşünüyorum fakat karışık bilgilerden dolayı benim de aklım karışık :)

2- Gündüz yansıma olayı çok sıkıntı mı? İzlenmeyecek kadar etki oluşturuyor mu? Cam karşısında olacak !

ohaa

sakin o fiyata alayim filan deme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

ohaa

sakin o fiyata alayim filan deme!

şuanda taksitli fiyatı 1900 TL. Bimeks'te de hediye çeki ile 1910 TL'ye geliyor, hem de 2 kalem 2 gözlük ile birlikte..

• ayrıca tazeleme hızı için 50 hz diyorlar? ne kadar doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

2- Gündüz yansıma olayı çok sıkıntı mı? İzlenmeyecek kadar etki oluşturuyor mu? Cam karşısında olacak ! Cam

1- Evte kalıyor ama yok oluyor. Kalıcı bir şey yok.
    2- cam karşısında olursa gündüz çok sıkıntı yaşarsın.
    3- O fiyata kesinlikle alınmaz. "Darty kampanyasında 1.500-TL ye mal ettiğimizden olabilir."
    Daha uygun fiyatlara düşecektir.
    4 - Tercih meselesi kişiden kişiye değişir.

Bu TV'yi herhangi bir LED TV nin yanında görsen görüntü sana soluk gelecektir.
    Evde ayarları yapınca mis gibi seyrediyorum, bu büyüklükte LED alsam 3,5 mt den gözlerimi yazık edecektim.

Hakkında hayırlsı.

yazmışım ama doğrusu şöyle olacaktı.

Ben parlak olmayan ve doğal görüntü tercih ettiğimden bu TV yi aldım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.