Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
10
Favori
52.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

3 METRE İÇİN 50 plazma uygundur hatta 2 3 ay sonra keşke bir boy büyüğünü alsaydım dersin :) ama led için aynı şey soylenmez led tv yakından bakılınca keyif vermez. bu arada UT bildigim kadarı ile cok tutmadı bütçen ne kadar bilmiyorum ama iyi araştırman lazim 50ST50 önerebilirim veya 3500-4000e cıkabilirsen 50vt30 KRALDIR!

Maksimum 2bin olarak düşünüyorum. Son bir sorum var :) Bu model (pm6900) değilde (pm6800) almayı düşünüyorum. Pentouch özelliği çok gereksiz geldi bana. Televizyondan öyle bi beklentim yok açıkçası :D Pentouch dışında bir farkı var mı biliyor musunuz ?
  • 6800 1 ay once bi arkadaşım alma etme dememe ragmen aldı, aralarında başka bir fark yok.beklentileri benim tvyi gördükten sonra çok fazlaydi ama hayal kırıklığı yaşadı SD yayınları çok kötüymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCAY31

50PM6900 içersinden akıllı kumandası cıkıyor yanlış bilgi vermişler.2 ad gözlük kutudan cıkmıyor ama daha sonra gözlükler evinize geliyor.Su anda electroworld un ınternet sıtesınde urunden mevcut.

gözlüğün tanesi 25-30 tl zaten cok dert olmaz sanırım alan kişi için
  • Bu tv deki renk kalitesi hicbir tv de yok cunku cok rezalet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozluk 49 tl

http://www.electroworld.com.tr/p/lg-ag-s350-3d-gozluk-plazma/

Iyi fiyat acirmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu kötü yorum yapanları çözemedim ya. bugün gittim tek tek vatan,teknosa,electro world de incelemedim. Mat olması bana daha gerçekçi geldi. Üste baktım ledde spikerin surat ışıktan bembeyazdı öyle bi surat yokki.
  • gözlükler bir şarjla nelkadar kullanıla biliyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.kliksadan alacam heralde cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crom

gözlükler bir şarjla nelkadar kullanıla biliyor bilgisi olan varmı arkadaşlar.kliksadan alacam heralde cihazı.

60 saat gidiyor diye hatirliyorum ancak emin degilim

• arkadaşlar bir arkadaş bu tvyi önerdi lakin başka bir arkadaşa gösterdim özelliklerini bana güzel dedi ama browseri var mı dedi? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim browseri var mı yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_in

arkadaşlar bir arkadaş bu tvyi önerdi lakin başka bir arkadaşa gösterdim özelliklerini bana güzel dedi ama browseri var mı dedi? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim browseri var mı yok mu ?

browser var.
    Fakat çok hızlı bir şey bekleme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

arkadaşlar bir arkadaş bu tvyi önerdi lakin başka bir arkadaşa gösterdim özelliklerini bana güzel dedi ama browseri var mı dedi? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim browseri var mı yok mu ?

browser var.
    Fakat çok hızlı bir şey bekleme...

:D anladım cezayirli. sadece var mı diye merak ettim bu pc değilki hızlı olsun zaten o kadarını beklemedim...
  • cazayirli arkadaş sanırım siz kullanıyorsunuz bu tvyi daha forumdan çıkmadan özelden bir kaç soru daha soru sorabilir miyim size tvyi almayı düşünüyorumda...
  • quote:

cazayirli arkadaş sanırım siz kullanıyorsunuz bu tvyi daha forumdan çıkmadan özelden bir kaç soru daha soru sorabilir miyim size tvyi almayı düşünüyorumda...

Bu TV'yi ilk alanlardan sayılırım.
    Yorumlarımı okuyabilirsin forumda...
    Sorun varsa istediğin şekilde de sorabilirsin.
  • quote:

quote:

cazayirli arkadaş sanırım siz kullanıyorsunuz bu tvyi daha forumdan çıkmadan özelden bir kaç soru daha soru sorabilir miyim size tvyi almayı düşünüyorumda...

o zaman kısa yoldan sorayım tavsiye ediyor musunuz uzun süreli kullanıcı olarak?
  • quote:

quote:

quote:

o zaman kısa yoldan sorayım tavsiye ediyor musunuz uzun süreli kullanıcı olarak?

Takılacağın 2 şeyi sana söyleyeyim.

1- Yansıma olayı çok fazla. Bende cam tv nin karşısında olmadığı için hiç sıkıntım yok.

2- Görüntü LED lere göre oldukça mat. Tabiki bana göre bu normal geliyor.
    3,5 mt'den seyrediyorum ve parlak bir görüntü olsaydı gözlerim ne halde olurdu bilmiyorum.

Ben bu TV'yi öneririm. Ama mutlaka bir yerde görüp karşılaştırmadan alma...

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- Yansıma olayı çok fazla. Bende cam tv nin karşısında olmadığı için hiç sıkıntım yok.

3,5 mt'den seyrediyorum ve parlak bir görüntü olsaydı gözlerim ne halde olurdu bilmiyorum.

ok anladım çok teşekkürler ilginiz için. ben bir bakayım alanı bulursam incelerim... tekrar rahatsız ederim sizi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ok anladım çok teşekkürler ilginiz için. ben bir bakayım alanı bulursam incelerim... tekrar rahatsız ederim sizi...

Beklerim...

• Benim için buyukluk önemli günde 4-5 saat maximum izleniyor, elektrik tuketimi onemli degil. Asil merak ettigim lg nin bu tv sinde wireless ile internet var mi? Kablo cekme sansim yok, tam olarak bilgisi olan varsa bilgi verirse cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoonda

Benim için buyukluk önemli günde 4-5 saat maximum izleniyor, elektrik tuketimi onemli degil. Asil merak ettigim lg nin bu tv sinde wireless ile internet var mi? Kablo cekme sansim yok, tam olarak bilgisi olan varsa bilgi verirse cok sevinirim.

Evet var.
  • Arkadaşlar merhaba LG 50 PM 6900 için bulduğum en iyi fiyat gold' 1899
    .Daha uygun bir fiyat varmıdır bildiğiniz...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.