Şimdi Ara

LG 50LB670V ve Dsmart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta lg 50lb670v televizyon aldım ve şimdi d smart dizi paketi almak istiyorum ,görüntü kirliliği olmaması için cam modül alıcam
    fakat bazı kişiler bana dahili uydu alıcısına cam modül takınca televizyonun alıcısı bıss destekli olmadığı için kanalların açılmayacağını söylüyor
    sizce doğrumu ve deneyenler varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• fikri olan yokmu
  • biss sifreye giren kanallar acilmaz sadece. orn trt spor a spor trt hd gbi. diger kanallar bi sorun cikarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biss sorunu çözüldü hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • teşekkürler
    birde biss sorunu çözüldü demişsiniz bunun için yazılım güncellememi yapmak gerek yoksa CI Pluslamı çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperssl

teşekkürler
    birde biss sorunu çözüldü demişsiniz bunun için yazılım güncellememi yapmak gerek yoksa CI Pluslamı çözülüyor

Biss sorunu çözüldü derken dsmart'ta bislenen kanallar 2 frekans üzerinden yayın yapar
    Örnek vermek gerekirse trhd'nin normal frekansı 11054 V 30000 maç günleri trthd 10970 V 30000 üzerinden yayın yapar
    10970 dsmart'ın kendi tp'si nds şifreleme sistemiyle çalışır
    Modüllerdeki biss sorununu dsmart böyle çözmüştür

Sorunuza gelecek olursak yazılım güncellemenize gerek yok cı+ bir modül işinizi görür
  • tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.