Bildirim
LG 50Lf650v mi Samsung 48j6370
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lg ile alakalı yorumlar buldum fakat samsung hakkında hala bişi bulamadım
nasıldır bu 48j6370 alan kullanan inceleyen yok mu hiç? -
Curve tvlerde yanlardan izlemek sıkıntı oluyormuş. Eğer salonda direk karşıda duracaksa sıkıntı yok lakin benim gibi koltuk karşısına alacaksan bence düz ekran bakmalısın. 2 tvyide bi mağazada gör bak bence. Dün 50lf650v aldım daha gelmedi ama millete baksan aynı paraya 48h6470 al diyordu. İki tvyi baya inceledim ve bana 50lf650v daha iyi gözüktü. Tam modelini bilmesemde 2800 liralık 6 serisi bir curve vardı 2015 j modeli. Allah için cam gibi görüntü vardı tizen olayıda bi fena olmuş akıyordu tv. Para olsa onu alacaktım lakin pahalı geldi. Son diyeceğim 2tvyide mağazada demo ile değilde youtube yada yayınvarsa yayın üzerinden test etmen. Kesinlikle sana yardımı dokunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada tv bu sabah kuruldu.arayüz arasıra takılıyor ama genel anlamda akıyor.sd yayınlarda çamurlaşma bayaa az. Hdd deki filmleri baya iyi oynatıyor. Tavsiye ederim...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar bimeks bugun 50lf650 2229 tl arti %10 bipara gunluk fiyat
55Lf650 2679 tl %10 bipara firsati olan alsin magzalrda fiyat gecerli sitede gozukmuyor fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung 48j6370 yorum var mı arkadaşlar. kullanan olmuştur artık herhalde
bu tvnin panel hızı100 h o yüzden buna kafayı taktım -
Tmm'da kafayı takmamalısın bence 500 600 1000 hz atmasyon değerler,panel gerçek 100hz, çoğu tv halen 50hz gerçek değer kullanıp sadece kağıt üstünde atmasyon 500 yada daha üstü hz diye satılıyor, tüketici bilmiyor tabi bunları 100hz zati kabul edilmiş bir hz oranı, gerçek 200 hz ise 100hz arasında farkı anlamak oldukça güç ,saf bluray izliyeceksin yada gerçek 1080p bitratesi yüksek yayınlar izliyecksinki anlıyasın türkiyede 1080p kanal yok nedeni git bakalım 47 veya 55 boyutundan bir tv nin yanına pixselelri sayarsın eee nerde 1080p sinyal satır, kafanı takma olanı budur -
48J6370 i innovastore ni ninternet kampanyasında indirimli olarak bulup 2100 TL ye aldım. TV Kliksa dan geldi. Televizyonun ekranının içinde sinek çıktı. Ben ölü piksel zannetmiştim. TV yi hemen iade edemedim. Çayma hakkını kullanma falan hikaye samsung servisin rapor yazması gerekiyormuş. 2 gün uğraştıktan sonra bu üretim hatası değil dediler. Muhtemelen aldığınız firmada içine sinek girmiş dediler. Allah Allah sıfır malın içine nasıl sinek girer ki. Tekrar başka bir srvis çağırdım. Meğerse cihaza 1 reset atılmış. reset sayısının normalde sıfır olması lazımmış. Şhowroom ürünü olabilir bu yüzden reset atılmıuştır dediler. Neyse yetkili sevisin müdürleri ile epey görüşüp derdimi anlatmaya çalıştım ancak garantiden değişim demediler.
Kliksanın sanırım innovastore ile alakası var. Showroom mallarını belli periyotlarda mağazalardan toplayıp indirimli satıyorlar.
Zor bela tv yi iade etim. Ancak tv nin led kalitesi genel olarak hiç iyi değil. Benim evimde 8500 serisi var. ekran kalitesi bununla mukayese ettiğimde hiç iyi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://youtu.be/fhr1RnD_31Q
Arkadaslar curved tv incelemesi tüm akla gelenleri yanit veriyor izleyelim. 48j6370
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şu anda bu iki model arasında karar verme aşamasındayım. Samsung 100hz olduğu için ağır basıyor. (lg nin gerçek frekans değerini bulamadım) lg ninde 3d si var + olarak. Eğer lg 100hz ise lg alacağım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X