Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum ve bu tv. almamdaki en büyük etkiyi burdan aldım belirtmek isterim..

bir kitap gibi 1haftadır okuyorum bu form sayfasını sizlere birkaç sorulmamış soru sormak istiyorum:)

yardımcı olursanız çok sevinirim..

şimdi benim çocuklarım var ve malüm çizgi film kanalları en büyük favorimiz bu rodaj süresinde bir prblem olurmu.?

renk yıkama olayını her gün yapsam bir problem olurmu?

ünitemi önerirsiniz yoksa duvara asmak mı daha mantıklı? birde elektronicmarkette görüştüğüm kişi bu ekran kırılmaz kolay kolay demişti bunun doğruluk derecesi nedir veya led tv.ye kıyaslarsak sağlamlığı ne kadardır?

son olarakta teledünya kullanıyorum o cihazla devam edebilirmiyim yoksa tv.nin dahili uydu alıcısı dahamı iyi olur.?

şimdilik bu kadar:) teşekkür ederim ilginiz için..

• elektrik faturalariniz nasıl geliyor ? günde 8-10 saat arası kullanan arkadaşlar özellikle cevaplarlarsa seviniriz.
  • sertacyigen S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, servis rodaj diye bir tanım bilmediğini beyan ediyor, yeni aldık neye dikkat edelim, kısıkta mı kullanalım deyince 'canlı' mod yerine 'standart'ta kullanmamızı önerdi, ben de öyle yapıyorum.

Çizgi film veya herhangi bir kanalın saatlerce - servisin dediğine göre günlerce - açık kalması durumunda yanık olabilir..

plazmaların ekranları ledlerden daha sağlam olduğunu izlemiştim, öyle de görünüyor..

ağır bir tv, bizde de çocuk var 2 yaşında, risk görmedik, duvara asmadık,
    böylece yansıma durumunda açısını değiştirebiliyoruz.

dahili uyduya ilave teledünya hd aldım, dahili uydunun görüntüsü çok daha iyi, sanırım teledünyadan servis isteyeceğim..

öyle böyle :)
  • yazılanların büyük bir kısmını okudum hala bu tv alınır mı ? alınmaz mı karar veremedim.
  • Bende Hala Karar veremedim..
  • Arkadaşlar merhaba,
    Kliksa dan 60 ph670 modelini 2.222 tl ye almış bulunuyorum. Facebook tan beğenince 200 tl indirim, 100 tl bonus ve 76 tl avantajix kullandım.
    Bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum.
  • almakta kararsız kalan arkadaşlar
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=79540603&mpage=81
    sayfasınıda inceleyebilir daha geniş ve daha fazla üye var
  • Herkese selam,

Bende PS4 icin bir televizyon almak istiyorum. LAG sorunundan dolayi yuksek Hz olanlarin disinda LED TV tavsiye edilmedigini gordum. Yuksek Hz olan LED'lerde cok pahali. Ve ogrendigim kadariyla Plazma televizyonlarda LAG sorunu pek yasanmiyormus. O nedenle bu TV'yi almayi dusunuyorum.

Aranizda bu televizyonla PS4 kullanan var mi? Degerlendirmelerinizi alabilir miyim?
  • Merhaba arkadaslar, bende az once bimeksten 50 ph670s alarak araniza katilmis bulunmaktayim. Gorevli arkadas,rodaj denilen olaya gerek olmadigini, sadece goruntu ayarlarini maksimuma getirmeden kullanmami tavsiye etti. D smart hd ve xbox one ile kullanacagim. Baslangic icin goruntu ayarlarini paylasabilecek yada tavsiye edebilecek var mi? Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv lerde anladığım kadarı ile aktif gözlük kullanılıyor. Peki bu gözlükler anlatıldığı gibi baş ağrısı veya diğer sorunlara yol açıyor mu ? bir de ürünü almak için şu an ki fiyatlar iyi mi, yoksa biraz daha beklemelimiyim ? ( 50 inç için konuşuyorum)
  • 3d test videosu full animasyon

http://turbobit.net/75jdxsxkwyer.html
  • İyi günler bu ürün için tavsiye edilen samsung 5100 gözlükleri tv ile nasıl eşleştiriyoruz...

• Arkadaşlar yıllardır, LG 42" plasma kullanıyorum. 1024x768 olmasına rağmen, inanılmaz memnun kaldım. LED'ler daha canlı diyen arkadaşlara katılmıyorum, canlılar ve gerçek dışılar. LG plasmayı aldığımdan beri orbiter mod ile kullandım, hiç bir iz oluşmadı. Xbox ile harika bir kullanım sundu. 4-5 sene önce, hesaplı bir fiyata aldığım bu plasma, parasının hakkını çok çok fazlasıyla verdi.

Şimdi bir televizyon daha almaya karar verdik. 50-60 inch arası bir model bakıyorum. Öncelikle LG LA740 vs serilere baktım, pasif gözlükleri, magic kumanda, 3d performansı ile ön plandaydılar. Sonra güncel LED tv sorunlarını görünce, soğudum, clouding, banding, vs... Sonrasında plasmaları bir araştırayım dedim ve bu televizyonu çok uygun fiyata görünce, heyecanlandım. Artık listemin en üstünde bu televizyon var.

1. Uzun süredir bu televizyonu kullanan arkadaşlar var, televizyondan halen memnun musunuz? Sıkıntılar var mı ?

2. Bu televizyon yerine yeni model olarak hangi plasma tercih edilebilir ?

3. 3d aktif gözlüklerin pilleri sıkıntı oluyor mu?

4. Kendi tarayıcısı üzerinden film seyretmede, bellek hatası durumu nedir?

5. Aynı network üzerinde, bilgisayar yada tabletten tv ye görüntü gönderebiliyor muyuz?

6. 2,5-3 metre mesafeden seyredeceğiz, 50-60 inch arasından hangisini seçmeli. 60 sıkıntı yaratır mı?

Uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa, bu tv yi almak istiyorum. Konuyu tamamen okudum, fakat bazı mesajlar güncelliğini yitirmiş olabilir diye sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Arkadaşlar yıllardır, LG 42" plasma kullanıyorum. 1024x768 olmasına rağmen, inanılmaz memnun kaldım. LED'ler daha canlı diyen arkadaşlara katılmıyorum, canlılar ve gerçek dışılar. LG plasmayı aldığımdan beri orbiter mod ile kullandım, hiç bir iz oluşmadı. Xbox ile harika bir kullanım sundu. 4-5 sene önce, hesaplı bir fiyata aldığım bu plasma, parasının hakkını çok çok fazlasıyla verdi.

Şimdi bir televizyon daha almaya karar verdik. 50-60 inch arası bir model bakıyorum. Öncelikle LG LA740 vs serilere baktım, pasif gözlükleri, magic kumanda, 3d performansı ile ön plandaydılar. Sonra güncel LED tv sorunlarını görünce, soğudum, clouding, banding, vs... Sonrasında plasmaları bir araştırayım dedim ve bu televizyonu çok uygun fiyata görünce, heyecanlandım. Artık listemin en üstünde bu televizyon var.

1. Uzun süredir bu televizyonu kullanan arkadaşlar var, televizyondan halen memnun musunuz? Sıkıntılar var mı ?

2. Bu televizyon yerine yeni model olarak hangi plasma tercih edilebilir ?

3. 3d aktif gözlüklerin pilleri sıkıntı oluyor mu?

4. Kendi tarayıcısı üzerinden film seyretmede, bellek hatası durumu nedir?

5. Aynı network üzerinde, bilgisayar yada tabletten tv ye görüntü gönderebiliyor muyuz?

6. 2,5-3 metre mesafeden seyredeceğiz, 50-60 inch arasından hangisini seçmeli. 60 sıkıntı yaratır mı?

Uzun süredir kullanan arkadaşlar yorum yaparsa, bu tv yi almak istiyorum. Konuyu tamamen okudum, fakat bazı mesajlar güncelliğini yitirmiş olabilir diye sormak istedim.

merhabalar
    bu başlık baya kısır kaldı.
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=79540603&mpage=87
    başlığına bakarsanız sorularınızın çoğuna hızlıca cevap bulabilirsiniz.

kısaca benim görüşlerim.
    1. 1.5- 2 aydır kullanıyorum tvyi daha önce 42le5300 kullnıyordum yıllardır. gayet başarılı ama orbiter ve renk yıkamayı unutmamanız gerekiyor.
    2. bunun üstü panasonic tavsiye ediyorlar forumda arkadaşlar ben incelemedim hiç ama fiyatları en az 2 katı.
    3. bana yanında lg nin kendi gözlüğü hediye geldi pilli baya maç film seyrettim daha bitmedi. pilli olmasının faydası yedek pil bulundurabilmen.
    4. mkvod uygulaması var browser'a gerek yok onunla sıkıntısız filmleri dizileri seyredebiliyorsun.
    5. denemedim. yapan arkadaşlar var. bahsettiğim başlıkta nasıl yaptıklarınıda anlatıyorlar.
    6. benim mesafede 2.5 -3 metre bende 50 var ama forumda herkez 60 olanını öneriyor. bana sorarsan 50 yeterli.

iyi günler..

• çok teşekkürler, doyurucu cevaplar :)
  • arkadaşlar 1500 tl ye 9 taksit buldum ürünü ? almalımıyım teşhir değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikom23

arkadaşlar 1500 tl ye 9 taksit buldum ürünü ? almalımıyım teşhir değil

teşhir değilse iyi bence ben 50 inç olanını 1800 e almıştım 9 taksit.
    zaten düşünüyorsan almayı piyasada yok kimse bulamaıyor.
    yeni serisi çıktı ama oda 50 inçi 2000 tl civarında geziyor fiyatları
  • Internet kurulumu nasil oluyor

Agi otomatik bulmuyor

Manueldede ip vs istiyor

• Arkadaşlar mrb. dahili uydu alıcısını nasıl kullanıyoruz detaylı olarak anlatabilir mi bilen bir arkadaş?
  • dahili uydu alıcısında arayüz güncellemesi gelir mi.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.