Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Arkadaslar ben 60inc modelini almayı düşünüyorum fakat ben pc ile senkronize ederek kullanıyorum.Sürekli oyun ve film izliyorum.uydu yayınını kullanmıyorum.sadece pc den hdmi ile baglantı kurarak film ve oyun.Bu cihazın performansı pc ile lcd ye göre iyimidir veya aynımıdır.yardımcı olabılcek varsa simdiden tesekkurler.

Bu soruya cevap arıyorum bende.

Bilader bizim gibi sistem kullanan yok mu acaba :)
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ben 60inc modelini almayı düşünüyorum fakat ben pc ile senkronize ederek kullanıyorum.Sürekli oyun ve film izliyorum.uydu yayınını kullanmıyorum.sadece pc den hdmi ile baglantı kurarak film ve oyun.Bu cihazın performansı pc ile lcd ye göre iyimidir veya aynımıdır.yardımcı olabılcek varsa simdiden tesekkurler.

Hocam 50" modelini alacaktım bende ama şu soruya cevap almayınca, üzerine birde aklımda olan diğer modeli ucuza bulunca TX-P42STW60 pana. tv aldım. Kısmet diyelim artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 50" modelini alacaktım bende ama şu soruya cevap almayınca, üzerine birde aklımda olan diğer modeli ucuza bulunca TX-P42STW60 pana. tv aldım. Kısmet diyelim artık

nasıl memnunmusun performanstan fark mı varmı yani ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam servis Cumartesi gelip kuracak ama teknosa ve Mediamaktta inceledim görüntü kalitesi çok iyi, sözde soluk derler ama ledlerin eline su döker. Tabi birde kurulduktan sonra görmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam servis Cumartesi gelip kuracak ama teknosa ve Mediamaktta inceledim görüntü kalitesi çok iyi, sözde soluk derler ama ledlerin eline su döker. Tabi birde kurulduktan sonra görmek lazım.

bende suan 52''LD550 LG LCD VAR bana büyük bir model plazma lazım 60'' falan.o yüzden soruyozda kullanan yok herhalde.hayırlı olsun senin icin tepe tepe kullan dostum.

• Nashquil kullanıcısına yanıt
    Media Markt ta 50ph670S 1.7999 + 2 Gözlüklü fiyatı var ordan almayı düsünüyorum ..
  • Media Markt ta 50ph760S 1.799 + 2 Gözlüklü Fiyatı ile Satılıyor .. bence Garantili yerden almak En Mantiklısı Pentouch tv Özeliği Ofis icin uygun olabilir ( sunum vs yapanlar icin .. ) Ama dezavantajı .. Pc yi HDMI ile baglayınca Görüntüyü aktarıyor Ama oynama Yapamiyoruz .. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Selamlar, bu televizyonun siparişini vermek istiyorum ama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1- Dahili Wi-Fi var mı?
    2- Direk TV'yi internete bağlayarak birşeyler izlediniz mi? Yetersiz bellek, vb. hatalar aldınız mı?
    3- 3D Gözlük şarjı ne kadar gidiyor? Harekete aşırı hassas mı, kafanın en ufak hareketinde görüntü 3D formatındayken bozuluyor mu, tam 90 dereceden izlenmesi mi gerekli?

Şimdiden teşekkürler.

Urunde dahili wifi var.
    Cihaza harici bellek baglayarak degisik formatta filmler izledim problem yok evin interneti henuz baglanmadi netten izlerken hata verir mi bilemiyorum.
    Gozluklerin bakis açısını degistirince dalgalanma olmuyor.Aktif gozlugun dezavantaji bir saatten sonra gözümü yordu ama 3d si cok başarılı.
    Gözlükleri sahibinden.com dan tanesini 45 tl den aldim biraz arastirilirsa ucuza bulunabiliyor. Magazadan alinmak istenirse Gold da uygun fiyata bulunabiliyor.

Alıntıları Göster

Urunde dahili wifi var.
    Cihaza harici bellek baglayarak degisik formatta filmler izledim problem yok evin interneti henuz baglanmadi netten izlerken hata verir mi bilemiyorum.
    Gozluklerin bakis açısını degistirince dalgalanma olmuyor.Aktif gozlugun dezavantaji bir saatten sonra gözümü yordu ama 3d si cok başarılı.
    Gözlükleri sahibinden.com dan tanesini 45 tl den aldim biraz arastirilirsa ucuza bulunabiliyor. Magazadan alinmak istenirse Gold da uygun fiyata bulunabiliyor.

hocam 45 liraya hangi gözlük modelini aldınız? hangi gözlük modelleri uyum sağlıyor biliyor musunuz?

• 55LM860V vardı kırıldı, onun yerine 50PH670s aldım.

ekran karanlık gösteriyor (doğal renk hikaye),
    kanal geçişleri 4-8 saniye arası,
    çerçeve yanısıra cam da da 1-2 cm siyah çerçeve var yani camın tamamı görüntü vermiyor...

sıfırdan alsaydım belki hiçbirini fark etmezdim.
    Sıfırdan alacaksanız alın ama özetle LED den sorna plasmaya geçilmez...

Hafif ve fiyatı uygun gözlük önerisi olan varsa sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar.HELP-- diye başlasam..! 50ph670s aldım,3 gün oldu,öncesiyle cihaz yorumu yapayım;eski 42lw4500 ledimde var evde karşılaştırdım,renk canlılığı olarak ve parlaklık olarak lw4500 daha iyi.renkleri daha canlı ama çözünbürlük olarak PH670S süper.

Yardım istediğim konu,cihazın power girişinin oldugu yerde yani cihazın arka yüzünde baya bi ısınma var.bilirsiniz,elektronik parça kavrulma kokusu gibi kokuda geliyor hafif.acaba power giriş katı orda oldugu içinmidir bu.? birde pilli gözlük,daha yeni olmasına rahmen dalgalanma yapıyor,yani görüntü hafif sallanıyor,gözlükde mi problem var yada bu normalmi arkadaşlar.....LÜTFEN YARDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanCan67-61

Merhaba arkadaşlar.HELP-- diye başlasam..! 50ph670s aldım,3 gün oldu,öncesiyle cihaz yorumu yapayım;eski 42lw4500 ledimde var evde karşılaştırdım,renk canlılığı olarak ve parlaklık olarak lw4500 daha iyi.renkleri daha canlı ama çözünbürlük olarak PH670S süper.

Yardım istediğim konu,cihazın power girişinin oldugu yerde yani cihazın arka yüzünde baya bi ısınma var.bilirsiniz,elektronik parça kavrulma kokusu gibi kokuda geliyor hafif.acaba power giriş katı orda oldugu içinmidir bu.? birde pilli gözlük,daha yeni olmasına rahmen dalgalanma yapıyor,yani görüntü hafif sallanıyor,gözlükde mi problem var yada bu normalmi arkadaşlar.....LÜTFEN YARDIM.

tv yeni olduğu için 1 hafta koku yaması normal bende de aynısı olmuştu, ha yandı ha yanacak diye baya tırsmıştım ama sorun çıkmadı kkoku falanda yok artık, 3d gözlükler ilk açılışta gözlüğü takarken bu dalgalanma hissediliyor ama sonra alışılıyor

• pek alışma gibi olmadı ya,hatta dediğim gibi lw4500 de var onun gözlükler pasif ya,anında aynı görüntüleri verim tv lere,aktif cıkarıp pasif takıyorum varya süper rahatlama oluyor.yani bu titreme dalgalanma benım canımı sıkcak gibi..artı suanda rodaj dayım ama farkedermi..? pek zannetmiyorum.
  • selam arkadaşlar,

bende bu cihazı bu sıra kafaya taktım, haziranda evleniyorum ve salon için bu cihazı düşünüyorum. herşeyi tamam ama ekranın parlamasından korkuyorum.
    ekranın parlama olayı nasıldır?? benim evim güney batı cepesinde olduğu için öğlenden akşama kadar güneş alıyor ve tereddütteyim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: betm

selam arkadaşlar,

bende bu cihazı bu sıra kafaya taktım, haziranda evleniyorum ve salon için bu cihazı düşünüyorum. herşeyi tamam ama ekranın parlamasından korkuyorum.
    ekranın parlama olayı nasıldır?? benim evim güney batı cepesinde olduğu için öğlenden akşama kadar güneş alıyor ve tereddütteyim :S

kullanan arkadaslar daha iyi yorumlar ama gunduz gunes goruyorsa cok yansiyor gunduz izleyecekseniz kotu bir de daha cok var bekleyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınabilecek en iyi ve hesaplı tv bu olmalı.
    merak ettiğim kaç watt olduğu. led tv lere göre plazmalar çok yakıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

alınabilecek en iyi ve hesaplı tv bu olmalı.
    merak ettiğim kaç watt olduğu. led tv lere göre plazmalar çok yakıyor diye biliyorum

Ortalama 128W tüketiyor ama şöyle söylemek gerekirse faturandaki oynama çok olmayacak en azından bu özelliklerde bu fiyata bir televizyon için değer.
  • yansıma korkutuyor bir tek..
    sanırım internet sitesinden alıp yansıma aşırı problem olacaksa konumunda, cayma hakkımı kullanacağım..

herkesin salonunda öyle veya böyle pencereler var, gündüz izlenemiyor mu bu tvler, biraz açabilir misiniz şu yansıma olayını arkadaşlar?

tüplüden de mi kötü yansır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

yansıma korkutuyor bir tek..
    sanırım internet sitesinden alıp yansıma aşırı problem olacaksa konumunda, cayma hakkımı kullanacağım..

herkesin salonunda öyle veya böyle pencereler var, gündüz izlenemiyor mu bu tvler, biraz açabilir misiniz şu yansıma olayını arkadaşlar?

tüplüden de mi kötü yansır?

Valla ben bir sorun yaşamadım hocam.
  • İNTERNET BROWSER VARMI BU TV DE?AKILLI KUMANDA HEDİYE EDİYORLAR.BU KUMANDADAN BASKA NORMAL KUMANDASIDAMI VAR?
  • nihayet aldım plazmamı, evet yansıma korkulacak kadar değilmiş, zaten duvara monte etmeyince, ayaklar ile istediğiniz yöne çevirip ışıktan kaçabiliyorsunuz gerektiğinde.

akıllı kumanda bu tv ile gelen tek kumanda, güzel birşey ama sanırım diğerini de ister insan zaman içinde..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.