Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar,uzun zamandır LG ph 670 plazma tv yi araştırıyorum. Genel olarak filim izleyeceğim büyük boyutta bir tv araştırırken buna denk geldim.Konu hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen kulaktan dolma bilgilerle plazma tv lere sıcak bakmıyordum.Forumu inceledikten sonra plazma Lg 50" ph 670 almaya karar verdim.Salonumda kullanacağım.20-22 m2 bir alana sahip.İzleme mesafem 4-4,5 metre olacak.60" çok büyük gelir diye düşündüm. Fakat iki hafta önce Vatanda 1630 TL ye satılırken 1800TL çıkmış.Buna anlam veremedim.Çok satıldığı için fiyatını arttırmış olabilirler diye düşündüm.Ayrıca sizlerden ricam bu televizyonda kaliteli filim zevki yaşayacağım bir ev sinema sistemi tavsiyesi alabilirmiyim.Fiyat 800TL ye kadar olabilir.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeakkus

Selamlar,uzun zamandır LG ph 670 plazma tv yi araştırıyorum. Genel olarak filim izleyeceğim büyük boyutta bir tv araştırırken buna denk geldim.Konu hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen kulaktan dolma bilgilerle plazma tv lere sıcak bakmıyordum.Forumu inceledikten sonra plazma Lg 50" ph 670 almaya karar verdim.Salonumda kullanacağım.20-22 m2 bir alana sahip.İzleme mesafem 4-4,5 metre olacak.60" çok büyük gelir diye düşündüm. Fakat iki hafta önce Vatanda 1630 TL ye satılırken 1800TL çıkmış.Buna anlam veremedim.Çok satıldığı için fiyatını arttırmış olabilirler diye düşündüm.Ayrıca sizlerden ricam bu televizyonda kaliteli filim zevki yaşayacağım bir ev sinema sistemi tavsiyesi alabilirmiyim.Fiyat 800TL ye kadar olabilir.Teşekkürler...

50" küçük kalır 60" tavsiye ederim.

Yılbaşından önce bolca kampanya oldu ve lg bayileri 1500 tl ye iki gözlükle verdi.

Öncelikle lg bayiilerinden bir araştırın derim. Daha sonra bimeks teknosa vatan gold ve hızlı al a bakın.

en uygun şu ara hızlı al da 60" içindi.

• aeakkus A kullanıcısına yanıt
    Hocam benim izleme mesafemde maximum 4 bucuk metre. Evde 60PH670S var. İlk geldiğinde oha cok büyük filan oluyorsun fakat 1 aya göz alışıyor hatta küçük bile geliyor. 65-70'' olsa fena olmaz hatta :)

Suan 4 bucuk metre mesafedeki koltuktan izlediğimde küçük kalıyor. 3 bucuk metredeki koltuga oturuyorum.Cok daha keyifli oluyor. İzleme mesafesi 3 metreden yukarıda olan herkese 60'' i öneririm.50'' alırsan sonradan pişman olabilirsin , keşke 60 inc alsaydım diye. Şuan gold da sanırım 60'' 2500 TL ye satılıyor. Bimekste de bir ara 2500 TL ydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Bu arada yeni gözlük alacak arkadaşlar için bir bilgilendirme yapayım. Forumda kontpaşa arkadaştan 2 adet samsung gözlük aldım.Önceden almış oldugum ezcool larda mevcut. İlk tv yi aldıgım zamanlarda da LG S360 gözlüklerim vardı.

Ezcool ile samsung u az önce test ettim.Baya bir hızlıca takıp cıkartmalarımdan sonra iki gözlük arasında derinlik ve dışarı cıkma acısından hiç bir fark olmadıgını gördüm. Görüntü kalitesi ikisindede aynı fark yok.Sadece ezcool da renkler cok cok hafif daha açık,samsungta cok hafif daha koyu. Yani renk tonu farkı var.ama dediğim gibi anlaşılması cok zor :)

Samsung daha hafif ve pilli olması bana göre avantaj.Ezcool sarjlı ve biraz daha agır ama rahatsız edici sekilde değil.Daha önce de belirttiğim gibi ezcool lar göze daha iyi oturuyor ve gözü sarıyor.Ezcool un kenarları kapalı ,gözü daha iyi sardığı için dikkatiniz dağılmıyor,ışık almıyor,gözü rahatsız etmiyor. Samsung ve LG gözlüklerin kenarları acık oldugu için , hafif loş ışıkta izlerken bile ışık alıyor,kenarlardan göz sağı solu görüp dikkatinizi dağıtabiliyor.

3 marka gözlüğü de kullanmış ,testler yapmış biri olarak bana ezcool un göze daha iyi oturması , ışık almaması,dikkat dağıtmaması ,daha keyifli izlenim imkanı sağlıyor.Ayrıca daha ezcool daha rahat. Samsung ve lg nin ince kenarları rahatsız edici.Ezcool normal gözlük gibi kenarları kapanıyor ve yanında gelen kadife kılıflara koyup güzel bir şekilde muhafaza ediyorsunuz. Fakat LG ve Samsung un kenarları katlanmıyor.kapanmadığı için herhangi bir kılıfa girmiyor.Yanında kılıf filanda gelmiyor zaten.Ya bu şekilde bir yere koyacaksınız , yada o ince kenarlası sürekli sokup takacaksınız , bu da kırılma tehlikesi doğuruyor.

Son olarakda ezcool gözlükler 2 sene garantili.İncehesaptan kredi kartına taksitle alabiliyorsunuz.Faturalı ve garantili ürün geliyor.Kontpasanın gözlükler cifti 70 tl + 6TL kargo parasıyla 76 TL ye geliyor.Ayrıca parayı hesaba peşin yatırmalı yada kapıda ödemeli maliyetine katlanarak kapıda ödemeli almalısınız.

Kontpaşa nın ilanında 2 sene Samsung garantili yazıyor,fakat gelen üründe ne fatura var ne de garanti belgesi var. Kendisine özel mesajla sordum fakat aldığım yanıt pek tatmin edici değil.

gelen cevap ''garanti kutunun üzerindeki barkottan çıkıyor bişey olursa servise kutusu ile birlikte gidersiniz garantisi ordan çıkıyor''

Kutunun üzerindeki barkottan garanti kabul eden hiç bir firma görmedim.Ayrıca fatura gelmediği için ürün ne zaman satıldı , garantisi ne zaman başladı,hangi tarih baz alınacak bu gibi bilgiler olmadan neye dayanarak garanti karşılayacak şaşırtıcı ?

Bence burada garantili diye yanıltıcı bir bilgi var. Ama yinede kimsenin günahını almayayım.Ürün bozulsa elimizde patlayacak gibi :) Yeni sipariş verecekler bunları dikkate almalarını öneririm.

Sonuc olarak benim yine tavsiyem , önerim ezcool gözlüklerdir.

http://www.incehesap.com/ezcool-3d-gozluk-fiyati-18838/

Forumumuzda samsung gözlük satan kontpaşa arkadaşımız ilanında ürünlerin 2 sene Samsung garantili olduğunu yazmış.Fakat samsung müşteri hizmetlerini arayıp görüştüğümde ürünün faturası yada garanti belgesi olmadan kesinlikle işlem yapmadıklarını , garantisinin geçerli olmadığını belirtmektedirler. Kontpaşa sattığı ürünlerinde garanti belgeleri , faturaları olmadıgı için ürünler garanti kapsamı dışındadır.Sahibinden de vermiş oldugu ilan yanıltıcıdır.

Fiyat uygundur ama ürünler garanti kapsamında değildir , garantisizdir.Bozulursa elinizde kalır.Almak isteyenlerin bunu bilerek sipariş vermelerinde fayda vardır.

• sap2000 ve hoodan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Bu önerinizi değerlendireceğim.Bu tv ye bir de sinema sistemi tavsiyesi alabilirmiyim.Bu işten hiç anlamıyorum.Amacım sinema tadında filim izlemek.Tekrar teşekkürler.

Bugün,LG 60" PH670 plazma için LG bayilerini arayarak fiyat aldım.Bayiler arasında bile fiyat farkları var.Kimisi peşin fiyatına taksit yapıyor kimisi kimisi vade farkı koyuyor.En uygun aldığım fiyat 60" için 2600TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeakkus -- 8 Ocak 2014; 14:05:10 >
  • slm,bende dün İstanbul bilişimdem aldım 50ph670s 1616 tl tek çekim,30 dk sonra kargo yaptılar bugün gelmesini bekliyorum tv ile ilgili 3 sorum olacak
    1-gözlük kutuda yok hangi modelleri nereden alabilirim.
    2-akıllı kumanda almam gerekecek mi tahminen ne kadar
    3-rodaj şartmı şart ise hangi ayarlarda kullanmam gerek ne kadar süre
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-an-mr400-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlganmr400&categoryId=8003673&SKU=EVLGANMR400&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devlganmr400%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dLG%255cu0020AN%255cu002dMR400%26fh_refview%3dsearch

bu kumanda benim tv ile uyumlumu fiyatı uygunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abayhan -- 9 Ocak 2014; 12:06:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abayhan

slm,bende dün İstanbul bilişimdem aldım 50ph670s 1616 tl tek çekim,30 dk sonra kargo yaptılar bugün gelmesini bekliyorum tv ile ilgili 3 sorum olacak
    1-gözlük kutuda yok hangi modelleri nereden alabilirim.
    2-akıllı kumanda almam gerekecek mi tahminen ne kadar
    3-rodaj şartmı şart ise hangi ayarlarda kullanmam gerek ne kadar süre
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-an-mr400-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlganmr400&categoryId=8003673&SKU=EVLGANMR400&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devlganmr400%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dLG%255cu0020AN%255cu002dMR400%26fh_refview%3dsearch

bu kumanda benim tv ile uyumlumu fiyatı uygunmuş

AG-S360 serisi gözlüklerin bu plazma için uyumlu olduğunu biliyoum.
    Akıllı kumanda almanıza gerek yok.Televizyon ile beraber geliyor.
    Rodaj konusuna tam olarak hakim değilim.Konu hakkında tceübeli kişiler yardımcı olacaktır.
    Televizyonunuzu güle güle kullanın.Hayırlı olsun.İyi günler..

• abayhan A kullanıcısına yanıt
    Tv'niz hayırlı olsun.
    PH670 plazmalarla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkte ulaşabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79540603/f_//tm.htm#79540603
  • Gündüz ekrandaki yansımadan birşey izlemek neredeyse imkansız. Akşamları ise, avize olduğu gibi yine bizim ekranda.. Eski sony lcd televizyonumda en küçük bir yansıma olmadığından bu olayı çok yadırgadım.
    Ancak gece ışığı kapattığınızda mükemmel bir sinema keyfi yaşatıyor.
    Rodaj olayına çok fazla takılmayın. Ne bu yani yakıtla çalışan, pistonu, gömleği olan bir tv mi aldık yoksa
    Araştırırsanız plazmalar için tek dikkat etmeniz gereken nokta; sabit logoları belirli aralıklarla kanal değiştirerek yok etmeniz lazım sadece.
    Sonradan renginin açılması gibi hayallere de düşmeyin, sadece kendinizi kandırırsınız. İlk ay düşük renk ayarları ile izleyip, ikinci ay rengi, kontrastı, parlaklığı fulleyince elbetteki görüntü canlanacaktır. Bunun rodajla vs. hiçbir alakası yoktur. Tekrar ediyorum kendinizi kandırmaktan başka birşey değildir. Kaldı ki rodaj diyelimki yapılması mutlaka gerekli bir süreç olsun. O zaman LG fabrikası ne iş yapar, bu ürünlerin kalite kontrol aşamasını es geçip rodajı kullanıcı yapacak diyip, ürünü pazara çıkarması saçmalıktan başka birşey değildir...Yada ne kadar ayıp ki; koskoca fabrikanın, ürettiği ürünü düşük renk ayarlarında 20-30 gün çalıştırma imkanı yok. Yazııık!!!
    Siz sadece yanık izi bırakmayın yeter. Eğer canlı renkler ve parlaklık istiyorsanız iyi bir led almanız gerekir.
    Sonuç olarak tv beklentilerimi karşılıyor mu? Cevap: Yalnızca geceleri ışığı kapattığım zaman.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derksus -- 12 Ocak 2014; 1:22:07 >

• abayhan A kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG SSG-P51002/XC 2* 3D PİLLİ GÖZLÜK PAKETİ
    Bu hem uyumlu hem de ucuz en düşük fiyat vatan'da
  • cihazdan 2 adet aldim 60 inc olanini kendi evime 50 inc olaninida annemlere aldim cihaz performansi çok iyi görüntü kalitesi oldukca iyi f/p acisindan yalniz 50 inc olaninda da ölü piksel yakaladim 1 adet kipir kipir dikkatli baktikca 3 metreden belli oluyor yarin servisi ariycam degisim olurmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende LG 50PH670S var 2 hafta oldu alalı tv sesi açıkken bile çok fazla cızırtı çıkıyor ki tv sessizdeyken çıkan sesi siz düşünün.Ben tv yi odamda kullanıyorum ve bu cızırtı beni çok rahatsız etti.Acaba bu genel bir sorun mudur yoksa benim aldığım tv de mi bir sorun var??
  • interpol10 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ya kablolarinda, ya tesisatinda yada kullandigin cihazlarda yada tv de bir sorun var. Ben 2 metreden ses kisikken bile en ufak cizirti duymuyorum.

Tavsiyem , internet uzerinden ,smart menuden youtube den video,klip vs izlerken ayni cizirti var mi diye kontrol et. Yada usb bellege bir film at , izlerken ayni cizirti var mi ? Yoksa sadece uydu ile izlerken mi oluyor. Eger diger kaynaklardan izlerkende cizirti varsa servis cagir. Ama internetten yada usb bellek ile izlerken cizirti yoksa tv den kaynakli olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 17 Ocak 2014; 13:00:40 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Genel bir soru sormak istiyorum. 50 ph 670s kullanıcısıyım. Bu televizyonda ekran koruyucu şömine var mı/çıkıyor mu acaba? Şömine derken şöyle biraz açayım konuyu. Mesela Philips led tv'de ekranda şömine görüntüsü çıkıyor ve ateş çıtır çıtır yanıp, hem sesiyle hem de görüntüsüyle hoş bir hava katıyor. Acaba bizim televizyonlarda da bu özellik mevcut mu? Bilen ya da deneyen arkadaşlar varsa yardım lütfen. Benim çok araştırma imkanım maalesef olamadı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Hersekılde ses var ister youtube yi acın isterseniz usb den film izleyin her sekilde dusuk ses de veya ses kapalıyken o cızırtıyı duyabiliyorum acaba sıradan hd kablo veya akım korumalı priz kullanmamamdan kaynaklı sorunlar olabllir mi?

• Arkadaslar ben 60inc modelini almayı düşünüyorum fakat ben pc ile senkronize ederek kullanıyorum.Sürekli oyun ve film izliyorum.uydu yayınını kullanmıyorum.sadece pc den hdmi ile baglantı kurarak film ve oyun.Bu cihazın performansı pc ile lcd ye göre iyimidir veya aynımıdır.yardımcı olabılcek varsa simdiden tesekkurler.
  • 50 inch olanı 2 hafta önce aldık ailevi sebepden dolayı vatanda bekliyor. Yarın alıcaz teslim. Gittik ankamall a teknosada yok vatanda varmış girdim aldım çıktım 1800 e. Neyse baktım lg var gittim sordum 2 gözlük veriyolar fiyat aynı taksit aynı gittim hemen vatana iptal el kardeşim daha teslim bile almadım dedim.Oda burada duracağı için isim yazdık silinmez satamam felan filan dedi beni ilgilendirmez dedim baya söylendim sonra 30dk 1 saat telefonlaştılar 2 adet gözlük eklettim .D ag360 s den bedavaya geldi iyi oldu evde 40d6500 led var acaba buna göre iyimidir kötümü dlna bağlantısı vs ? çok uzun oldu ama :D
  • arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum nasıldır tavsiye edermisiniz? birde bu fiyat aralığında vesteller var plazma olarak hepsiburada.com dan baktım fakat lg daha iyidir gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

Arkadaslar ben 60inc modelini almayı düşünüyorum fakat ben pc ile senkronize ederek kullanıyorum.Sürekli oyun ve film izliyorum.uydu yayınını kullanmıyorum.sadece pc den hdmi ile baglantı kurarak film ve oyun.Bu cihazın performansı pc ile lcd ye göre iyimidir veya aynımıdır.yardımcı olabılcek varsa simdiden tesekkurler.

Bu soruya cevap arıyorum bende.
  • HEPSİBURADA.COM DAN BİRŞEY ALACAĞINIZ ZAMAN İKİ KERE DÜŞÜNÜN. BİR FOTOĞRAF MAKİNASI ALDIK. GÖNDERDİKLERİ KARGO İÇİNDEN ÇIKAN ŞARJ CİHAZI ORJİNAL DEĞİLDİ. ÜÇ SEFER ARAYIP GERİ GÖNDERDİK. HER SEFERİNDE SERVİSE GÖNDERMİŞLER VE SERVİSDE ŞARJ CİHAZININ ORJİNAL OLMADIĞINI RAPOR EDİP GERİ GÖNDERMİŞ. HEPSİBURADA.COM BU RAPORA BAKMADAN GERİ ÜRÜNÜ BİZE GÖNDERDİ. VE ALTI AY OLDU BİR FOTOĞRAF ÇEKEMEDİK. EN SON İSTANBULDAKİ BİR TANIDIĞA GÖNDERDİK MAKİNAYI. O EĞER BİR MUHATAP BULURSA OLAYI ÇÖZÜMLEYECEK. OLMAZSA ÜRÜN ELİMİZDE KALDI DEMEKTİR... YADA BİZ BULABİLİRSEK BİR ORJİNAL ŞARJ CİHAZI MAKİNAYI KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ....
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.