Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam la660s ile ilgili forumda cok fazla sikayet var. Hatta birak 6 sersiini 7 ve 8 serilerinde kronik bir cok sikayet okuyoruz. undefined

Ph670S hem cok ucuz hemde ciddi sorunu olmayan bir paneldir. Ben en son 47LA740S kullandim. Vertical banding yuzunden sattim tv yi. Ayni fiyata 60" ph670S aldim cok daha keyifli ve sorunsuz olarak izliyorum. Hemde ekran buyuk olunca film,mac,3D cok daha keyifli oluyor.ozellikle 50" in altinda 3D keyfini anlamak pek mumkun degil.

Aradaki farklada gider guzel bir ses sitemi alirsin ev mini sinemaya doner. Hem daha buyuk ve sorunsuz tv n olur hemde ses sistemiyle izleme keyfin artar

Hocam yanlış kişiye bildiri yaptınız. : justinne nickli arkadaş 42LA660'ı sormuştu. Bende de 42LM640 var ve açıkçası pek memnun değilim.

Sizi yakalamışken sorayım. Arkadaşla PS3-PS4 cafe kuracağız. 55-60" tv bakıyoruz ve fiyatına göre 60ph670S tam bize göre. 10 makinada elektrik masrafı led tvlere göre ne kadar fazla olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hocam la660s ile ilgili forumda cok fazla sikayet var. Hatta birak 6 sersiini 7 ve 8 serilerinde kronik bir cok sikayet okuyoruz. undefined

Ph670S hem cok ucuz hemde ciddi sorunu olmayan bir paneldir. Ben en son 47LA740S kullandim. Vertical banding yuzunden sattim tv yi. Ayni fiyata 60" ph670S aldim cok daha keyifli ve sorunsuz olarak izliyorum. Hemde ekran buyuk olunca film,mac,3D cok daha keyifli oluyor.ozellikle 50" in altinda 3D keyfini anlamak pek mumkun degil.

Aradaki farklada gider guzel bir ses sitemi alirsin ev mini sinemaya doner. Hem daha buyuk ve sorunsuz tv n olur hemde ses sistemiyle izleme keyfin artar

Hocam yanlış kişiye bildiri yaptınız. : justinne nickli arkadaş 42LA660'ı sormuştu. Bende de 42LM640 var ve açıkçası pek memnun değilim.

Sizi yakalamışken sorayım. Arkadaşla PS3-PS4 cafe kuracağız. 55-60" tv bakıyoruz ve fiyatına göre 60ph670S tam bize göre. 10 makinada elektrik masrafı led tvlere göre ne kadar fazla olur?

her makina günde 10 saat çalışsa ayda 300 saat 10 makina 3000 saat eder.3000 x 150w :45000w 450 kw led olsa 100 kw x3000 =300 kw civarı eder. 10 makina 10 saatte 50 tl civarı fazla yakarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

quote:

quote:

her makina günde 10 saat çalışsa ayda 300 saat 10 makina 3000 saat eder.3000 x 150w :45000w 450 kw led olsa 100 kw x3000 =300 kw civarı eder. 10 makina 10 saatte 50 tl civarı fazla yakarsınız

Teşekkürler. Düşündüğüm kadar fark yapmıyormuş neyse ki. Gerçi 154 w eco modda galiba. Ayarları açınca 200w üstüne çıkar diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar bu televizyonu almak için takip eden varsa uygun fiyata bulanlar bana haber edebilir mi bugün alacaktım hiçbir teknosada kalmamış vatanda var oda 100 tl pahalı bi karar veremedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_3234

Arkadaşlar bu televizyonu almak için takip eden varsa uygun fiyata bulanlar bana haber edebilir mi bugün alacaktım hiçbir teknosada kalmamış vatanda var oda 100 tl pahalı bi karar veremedim .

Teknosa'nın internet sitesinden alın. Hem bir sorun olduğunda 7 gün içinde iade edebilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/110012622/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv

Edit: Pardon 50" olan modelini sordunuz galiba. Evet o sitesinde de yok. Bimeks'te vardı ordan da kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 29 Aralık 2013; 19:53:42 >

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Evet dostum hatlar karismis :) hayirli olsun cafeniz simdiden. Bencede kesinlikle 60ph670s sizin icin cok uygun. Bunun disinda en ucuz 60" giris seviyesi dandirik,binbir sorunlu led tv ler 4000 tl den basliyor.

Ahmetdoger arkadasimiz guzel bir aciklama yapmis ,elektrik konusu ile ilgili. Eski plazmalar cok yakip,asiri isiniyordu. Bu 2013 seri plazma elektrik tasarrufu gayet iyi. Eski plazmalar 400 watt lardaydi. Ph670S 154watt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet dostum hatlar karismis :) hayirli olsun cafeniz simdiden. Bencede kesinlikle 60ph670s sizin icin cok uygun. Bunun disinda en ucuz 60" giris seviyesi dandirik,binbir sorunlu led tv ler 4000 tl den basliyor.

Ahmetdoger arkadasimiz guzel bir aciklama yapmis ,elektrik konusu ile ilgili. Eski plazmalar cok yakip,asiri isiniyordu. Bu 2013 seri plazma elektrik tasarrufu gayet iyi. Eski plazmalar 400 watt lardaydi. Ph670S 154watt.

Sağolasın. Arkadaş senetle almak zorunda olduğundan tvyi bulunduğumuz yerde bulmamız bayağı zor. Nasıl yapacağız bilemedik. LED'lere dediğiniz gibi 3500-4000 civarı fiyat çekiyorlar. Bakacağız artık.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu televizyonu almak için takip eden varsa uygun fiyata bulanlar bana haber edebilir mi bugün alacaktım hiçbir teknosada kalmamış vatanda var oda 100 tl pahalı bi karar veremedim .

Teknosa'nın internet sitesinden alın. Hem bir sorun olduğunda 7 gün içinde iade edebilirsiniz.

http://www.teknosa.com/urunler/110012622/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv

Edit: Pardon 50" olan modelini sordunuz galiba. Evet o sitesinde de yok. Bimeks'te vardı ordan da kaldırmışlar.

Evet 50 ınc olanını almak istiyorum . Bugün teknosa mağzasına gittim ancak stokları tükenmiş sadece teşhir ürünleri kalmış .

• quote:

quote:

quote:

Evet 50 ınc olanını almak istiyorum . Bugün teknosa mağzasına gittim ancak stokları tükenmiş sadece teşhir ürünleri kalmış .

ben vatandan geçtiğimiz cumartesi 1599 a almıştım. ertesi gün gittiğimde 1699 olmuştu. bence haftaya yapılacak kampanyayı bekleyin ve indirim olursa arayıp ayırtın. belirli stok sayısından sonra fiyat artışı yaşanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkoran

quote:

quote:

quote:

ben vatandan geçtiğimiz cumartesi 1599 a almıştım. ertesi gün gittiğimde 1699 olmuştu. bence haftaya yapılacak kampanyayı bekleyin ve indirim olursa arayıp ayırtın. belirli stok sayısından sonra fiyat artışı yaşanıyor.

Hocam daha da bekleyemedim gittim gold dan Tv + sihirli kumandayı 1650 tl ye aldım. Şimdi kurulum yapıldıktan sonra herhangi özel bişey yapmam gerekiyo mu ?

• ismail_3234 İ kullanıcısına yanıt
    malesef yardımcı olamayacağım. benim tv yarın gelecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkoran

malesef yardımcı olamayacağım. benim tv yarın gelecek :)

Hayırlı olsun hocam sanada
  • Arkadaşlar bende geçen cumartesi aldım daha kurulumunu yaptırmadım.Acaba dual play özelliği varmı bu tv de led olan 600 serilerinde var ama bunun özelliklerinde göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justinne

Bu tv mi 42Lg la660 mi kararsız kaldim ?

42" bir tv ile 50" tvyi kıyaslamak ne kadar mantıklı bilemedim. Yine de 42LA660 yerine bunu alın.

1999TL'ye vatandan 42LA691S aldım. Kafam rahatladı en azından henüz kurmasalarda.
  • quote:

quote:

quote:

Bu tv mi 42Lg la660 mi kararsız kaldim ?

42" bir tv ile 50" tvyi kıyaslamak ne kadar mantıklı bilemedim. Yine de 42LA660 yerine bunu alın.

1999TL'ye vatandan 42LA691S aldım. Kafam rahatladı en azından henüz kurmasalarda.

Hayırlı olsun ama 1600-1700 tlye 50" tv almak varken 42" tv almak ilginç geldi.
  • quote:

metroda 1700 tl ve 150 tl worldpuan'a alabiliyorsunuz ... yani cihaz 1550 tl ye gelmiş oluyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

metroda 1700 tl ve 150 tl worldpuan'a alabiliyorsunuz ... yani cihaz 1550 tl ye gelmiş oluyor ...

Aldım hocam saolasın TV Golddan 1650 tl aldım + sihirli kumandayla .Bugünde kurulum yaptılar.
  • quote:

quote:

quote:

Aldım hocam saolasın TV Golddan 1650 tl aldım + sihirli kumandayla .Bugünde kurulum yaptılar.

hayrlı olsun güle güle kullanın ... tv den memnunmusunuz ? led tv lerden görüntü olarak biraz sönük diyorlar plazmalar için farkedilecek seviyede bir solukluk var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayrlı olsun güle güle kullanın ... tv den memnunmusunuz ? led tv lerden görüntü olarak biraz sönük diyorlar plazmalar için farkedilecek seviyede bir solukluk var mı ?

Valla hocam ben şuan ayarları kısık durumda kullanıyorum rodaj için şuan normal yayınları izliyorum bence görüntüsü gayet güzel daha önce led kullanmadım ancak mağazalarda baktığım kadarıyla biraz sönük kalıyo ledlere oranla ancak ayarlarını güzelce yaptıktan sonra bence pekte bi fark kalmayacaktır seni daha da bilgilendirmek isterdim ancak bende acemiyim forumda daha deneyimli arkadaşlar var onlar sana yardımcı olabilirler ama ben yine alcak olsam 1500 tl fazla veripte led tv almam yine bu tv alırdım .

• sporcu42 S kullanıcısına yanıt
    Lgplazma.blogspot.com
    yazmıştım ama tekrarlayım
    burada memnuniyet formu ve sonuçları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.