Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolardan da anlaşıldığı gibi yansıma aynı, fark göremedim. Benim için en büyük problem buydu şimdi karar verebilirim,teşekkür ederim.
  • coolfear C kullanıcısına yanıt
    Mesajları okuduysan hafta sonu pc performansını yazacağımı söylemiştim 3 metre mesafeden pc performansını çok beğendim. İlk etapta çok bariz tepkime gecikmesi vardı, bu kadar input lag olacağını tahmin etmemiştim (mouse imleci ve gamepad'de). Neyse ki görüntü modunu "oyun" yapınca süper hale geldi.

Evde D-Smart hd kutu var. HD görüntüler çok iyi. Spor müsabakalarına baktım. Akıcı görüntüler oldukça akıcı, takılarak ilerleme gibi bir durum yok. Eğer odanız çok parlak değilse bence çok iyi seçim arkadaşlar.

Bir de burn-in konusunda birkaç sözüm var (aslında terim "image retention"): kanal logosu ve LG'nin menü barı biraz iz yaptı ilk etapta ama diğer arkadaşların dediği gibi 10-15 dk sonra kayboldu. Siz yine de eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve görüntü yıkama - ekran koruyucu ayarlarınızı etkin yapıp süreleri kısa tutun. Mümkün olduğunca durağan görüntülerde kalmayın. @coolfear

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumlarınız için ÇOOOK TEŞEKKÜRLER karar almamda büyük yardımınız dokundu tvyi aldıktan sonra ayrıntısıyla yazacağım.
  • Merhaba arkadaşlar tv'yi yaklaşık 2 aydır severek kullanıyorum yalnız bu akşam üzücü bir olay yaşadım tv normalde mkv formatında video açıyor fakat bu akşam arşivimdeki videolardan birini açmaya çalıştığımda ''Bu dosya geçersiz.'' hatası alıyorum.Denemek için benzer bir mkv film daha denedim o açıldı.Alttaki resimde açılan ve açılmayan videonun özelliklerinin yazdığı resmi koydum konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Resim:
     LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

• Tv alip gozluk almayi dusunen arkadaslar asagidaki gozlukler PH670S ile birebir uyumludur. Forumdan bir kac arkadasimiz 5100 samsung gozlukleri , ph670s te sorunsuz ve gayet kaliteli izliyor.

Cifti 70 tl cok cok uygun fiyat. Dusunenler kacirmasin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sookk-fiyaatt-2-adet-yeni-samsung-ssg-5100gb-d-es-f-uyum-sifir-147195470/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 22 Aralık 2013; 23:03:43 >
  • Sonunda ben de Lg50Ph670s plazma sahibiyim, aldım gitti :)
  • Hmyra hayırlı olsun, ben de 16 sında aldım, 22 sinde kurdurdum ve çok memnunum iyi ki almışım. Gelir gelmze yansıma vidyosu çektim, parlaklık vidyoyu çekerken kapalımıydı tam hatırlamıyorum ama acıktı diye hatırlıyorum, salonumda masadan bakıldığında izlenmeyecek kadar yansıma yapıyor, ama benim koltuklarım biri tv nin karşısında diğeri ise camın önünde olduğu için yansımadan etkilenmiyorum, masa da otururken de izlemeyiveririm :)

http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJAM

dün akşam laptop u pc ye bağlayıp kullanalım dedik, direk tv den görüntü aldım, çözünürlüğü 1080p yaptım, koltukla tv arası yaklaşık 2.5 metre bu mesafeden 1080p yazılar okunmuyor 60 inch olsaymış tam güzel olacakmış :) mecbur yazıları büyüttüm. Fakat mouse da çok rahatsız edici bir gecikme vardı, tv de oyun oynama hayalleri kurarken bu gecikmeyle oynayamayacağımı farkettim, tamam belli bi gecikme bekliyordum ama bu çok fazlaydı. Neyse, görüntü yü hangisi ile daha güzel alırım diye kurcaladım biraz, "canlı" moddaki görüntüyü değiştirip "oyun" modunu tercih ettim, ve o an onu farkettim, mouse daki gecikme sıfır sıfır sıfır sıfır :D inanamadım. Benim bile farkedemeyeğim kadar düşük gecikme yapmaya başladı (ki bu konuda bayağı kılımdır, görüntü iğrenc olsun gecikme olmasın). O an tv ye bir kez daha hayran kaldım. Görüntü modları hakikaten mod sanırım, adamlar kasmış. Valla tekrar söylüyorum iyi ki almışım.

ana yanlış link koymuşum :)

http://www.youtube.com/watch?v=Pp8B4vTfUN8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asua -- 23 Aralık 2013; 11:11:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asua

Hmyra hayırlı olsun, ben de 16 sında aldım, 22 sinde kurdurdum ve çok memnunum iyi ki almışım. Gelir gelmze yansıma vidyosu çektim, parlaklık vidyoyu çekerken kapalımıydı tam hatırlamıyorum ama acıktı diye hatırlıyorum, salonumda masadan bakıldığında izlenmeyecek kadar yansıma yapıyor, ama benim koltuklarım biri tv nin karşısında diğeri ise camın önünde olduğu için yansımadan etkilenmiyorum, masa da otururken de izlemeyiveririm :)

http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJAM

dün akşam laptop u pc ye bağlayıp kullanalım dedik, direk tv den görüntü aldım, çözünürlüğü 1080p yaptım, koltukla tv arası yaklaşık 2.5 metre bu mesafeden 1080p yazılar okunmuyor 60 inch olsaymış tam güzel olacakmış :) mecbur yazıları büyüttüm. Fakat mouse da çok rahatsız edici bir gecikme vardı, tv de oyun oynama hayalleri kurarken bu gecikmeyle oynayamayacağımı farkettim, tamam belli bi gecikme bekliyordum ama bu çok fazlaydı. Neyse, görüntü yü hangisi ile daha güzel alırım diye kurcaladım biraz, "canlı" moddaki görüntüyü değiştirip "oyun" modunu tercih ettim, ve o an onu farkettim, mouse daki gecikme sıfır sıfır sıfır sıfır :D inanamadım. Benim bile farkedemeyeğim kadar düşük gecikme yapmaya başladı (ki bu konuda bayağı kılımdır, görüntü iğrenc olsun gecikme olmasın). O an tv ye bir kez daha hayran kaldım. Görüntü modları hakikaten mod sanırım, adamlar kasmış. Valla tekrar söylüyorum iyi ki almışım.

ekran kartından çözünütlüğü 720p ye ayarla 1980:yediyüz bilmem kac
    ekran yazıları daha büyük olur
    1080p film izleyecek zaman 1080p moduna alırsın
    digiturkplay dizi siteleri vs. hepsi 720p oldugundan sana sıkıntı yaratmaz daha verilmi olur..

sonra chrome de, Exporerde *sol ctrl ve mausenin yuvarlağı* ile ekran görünütlüğünü büyütüp küçültebiliyorsun
    buda extradan iş görür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 23 Aralık 2013; 11:04:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Merhaba arkadaşlar tv'yi yaklaşık 2 aydır severek kullanıyorum yalnız bu akşam üzücü bir olay yaşadım tv normalde mkv formatında video açıyor fakat bu akşam arşivimdeki videolardan birini açmaya çalıştığımda ''Bu dosya geçersiz.'' hatası alıyorum.Denemek için benzer bir mkv film daha denedim o açıldı.Alttaki resimde açılan ve açılmayan videonun özelliklerinin yazdığı resmi koydum konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Resim:

500mb lik 1080 rip mi olur yahuu
    bu açmayan formatta bir sıkıntı var

problem film formatında
    doğru olmayan bir nedenden dolayı panel bunu açmamış diyebiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Merhaba arkadaşlar tv'yi yaklaşık 2 aydır severek kullanıyorum yalnız bu akşam üzücü bir olay yaşadım tv normalde mkv formatında video açıyor fakat bu akşam arşivimdeki videolardan birini açmaya çalıştığımda ''Bu dosya geçersiz.'' hatası alıyorum.Denemek için benzer bir mkv film daha denedim o açıldı.Alttaki resimde açılan ve açılmayan videonun özelliklerinin yazdığı resmi koydum konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Resim:

500mb lik 1080 rip mi olur yahuu
    bu açmayan formatta bir sıkıntı var

problem film formatında
    doğru olmayan bir nedenden dolayı panel bunu açmamış diyebiliriz..

20 dakikalık bir video mb vs. problem yok sorunu anladım fakat çözümü yok reframe rate değeri yüksek olduğundan açmıyor.

• habasaran bilgiler için teşekkür ederim, zaten bilinen şeyler onlar. Win 7 nin özelliği var yazıları büyüt diye, onu yaptığın zaman herşeyi büyütüyo browser yazıları dahil, yani 720p çözünürlükteymiş gibi kullanıyosun, maksat 1080p kullanmak, tadını çıkarmak
  • asua kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bakalım sabırsızlıkla bekliyorum, ürünü görmeden netten aldım. bakalım hatalı ,bozuk, kullanılmış vs ürün denk gelmez inşallah.
    Hızlıaldan aldım hediye gözlük ve digitürk paketiyle beraber.
    Bütçeme göre bir kaç aydır araştırıyorum, sonunda en başta baktığım tv ye karar verdim :)
    Tv geldikten sonra izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

habasaran bilgiler için teşekkür ederim, zaten bilinen şeyler onlar. Win 7 nin özelliği var yazıları büyüt diye, onu yaptığın zaman herşeyi büyütüyo browser yazıları dahil, yani 720p çözünürlükteymiş gibi kullanıyosun, maksat 1080p kullanmak, tadını çıkarmak

izlediğin içerikler 720p ye kadar ise
    1080p ayarda kullanmışsın hiç bir faydası yok
    hatta sd yada 720p hd videoyu panel 1080p upcastle yapacagından içeriğin gerçeğini izlememiş olacaksin
    ha bunu göz farkeder etmez veya panel-pc arasında bir yavaşlama olur olmaz
    bu ayrı
    ama pratikte 720p ideal olanı

• ya ben digitürk kampanyası formunu doldurdum ama hala ses seda yok, stoklarla sınırlı diyodu, umarım bitmemiştir.

aradım az önce lg müşteri servisini, 1 hafta içinde promosyon kodu mesaj geliyomuş, bekliycez

hymra bu arada sen de doldurmayı unutma formu, 3 ay digitürk hediye.

http://www.lg-digiturkpromo.com/terms.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asua -- 23 Aralık 2013; 14:45:32 >
  • hbasaran yorumun için teşekkür ederim, söylediklerin çok mantıklı. Benim anlatmak istediğim 1080p 2.5m den yazıların ufak kalması, yoksa 1080p içerik kullanıcam (film, klip vs)
  • quote:

hbasaran yorumun için teşekkür ederim, söylediklerin çok mantıklı. Benim anlatmak istediğim 1080p 2.5m den yazıların ufak kalması, yoksa 1080p içerik kullanıcam (film, klip vs)

planeta tv nin 1080p music videolarını izlemeni tavsiye ederim
    seninde panelinde içi açılır :)
  • Bu kanalı izlersem hakkaten içim açılır eşim tarafından :D
  • quote:

Bu kanalı izlersem hakkaten içim açılır eşim tarafından :D

ama müzikleri çok hoş
    o amaçla izliyorum diye geçiştiriver :)
  • asua kullanıcısına yanıt
    Tv gelsin, kurulumu yapılsın doldururum. Seri No'sunu kutuda yazmıyorsa menüden öğrenmem gerekir.
    Hem tedarik hem de kurulum süreci biraz sıkıntı olabilir, servisi 31 Aralıktan önce getirtmem lazım,uzaktalar belirli günlerde geliyorlar. İnşallah yetişir kampanyaya.
    Şimdilik elime sağ salim geçmesini bekliyorum, 1 iş günü demişler, en iyi ihtimal yarın kargoya verilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu ürünü nakit peşin fiyatta indirimli satabilecek bir mağaza var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.