Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AliAydogdu

Plazma TV lerde yansıma olayı nasıldır ?
    Salonda televizyonun tam karşısında 4 tane pencere var yani nerdeyse boydan boya pemcere.Aynı zamanda sabah perdeyi kapatamam gece de ışık olmadan tv izlemem.Yansıması fazla olur mu

BEN KULLANMADIM AMA GENEL BİLGİ PLAZMALARDA YANSIMA LEDLERE GÖRE DAHA FAZLADIR PEK SİZE UYGUN GİBİ GÖRÜNMÜYOR PLAZMALAR
  • quote:

Salonda televizyonun tam karşısında 4 tane pencere var yani nerdeyse boydan boya pemcere.Aynı zamanda sabah perdeyi kapatamam gece de ışık olmadan tv izlemem.Yansıması fazla olur mu

sabah çok kötü durumda.Benim tüm salon cam nerdeyse izlemek çok zor.
  • Arkadaşlar televizyonu kurdular yalnız 1 noktada çok ama çok küçük mavi bir nokta yanıp sönüyor.Ölü pixel sanırım.Yetkilileri aradığımda eğer bir bölgede 3 noktada veya ekranın farklı noktalarında 5 nokta varırsa değiştiriyorlarmış.Sizce bu problem mi nokta sadece siyah ekrandayken ve çok çok dikkatli bakınca görebiliyorsun.
  • Benim salon seninki gibi. Gündüz perde çekmeden izlenmiyor. Gece loş ışıkta iyi izleniyor. Kuvvetli ışıkta gece iyi izlenmiyor. Ben gece gizli ledleri açıyorum. Tam karanlık maç ve film için ideal. 60"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Televizyonun tam karşisinda dev bir pencere var yansima sorunu yaşamiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pc'ye bağlamak için bir led tv düşünüyordum ama bunu görünce şok oldum. Plazma tv'lerin gerçek siyah renk başarısı ve akıcı görüntülerdeki üstünlüğünü biliyorum. Dezavantajları daha fazla güç tüketimi ve parlaklık olabilir. Benim derdim INPUT LAG olayı. Ne dersiniz, çok fazla tepki gecikmesi yaşar mıyım joystickle? Şu an Vestel 32" lcd tv kullandığımı da belirteyim . Bilgisayarı sadece oyun için değil, film izlemek için de kullanıyoruz.

• bilgisyara bağlayıp 1 metre önünde duracaksan tavsiye etmem. bence o konuda led yada lcd daha iyi.
  • cemalefendi kullanıcısına yanıt
    Mesafe 3 metre :) 32" biraz küçük kalıyor çünkü çözünürlüğü yüksek tutuyorum. 3 metre yeter mi :)?
  • Arkadaşlar ofisim için 50" olan modeli alacağım ancak TV müşteri odaklı olacağından kalemi ile internetten müşterilere sunum yapabilirmiyim özellikle kalem kullanan kullanıcıların yorumlarını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    İyi günler . 19 Ekim 2013 tarihinde 50 ph 670 model tv plazma tv aldım . Rodaj yapmadım çünkü servis elemanı gerek olmadığını söyledi . 1 ay sonra dikkat ettim CN (çizgi film kanalı ) ekranda logo yanığı (Burn-in) oluşmuş . Servisi aradım . Servis ücret almadan panel ve fligramı değiştirdi . Ürünü kullanmaya başladım bu sefer orbiteri açık bıraktım ve her 2 - 3 saatte kanal değiştirdim .Gene çok silik bie şekilde CN logosu burn-in oluştu . Lg'yi aradım ürünü iade etmek istediğimi söyledim . Verdikleri cevap iade almıyoruz fakat tekrardan paneli değiştire biliriz yada ürünün sıfırı ile değiştiririz dediler . Forumlarda bu TV'den hemen hemen herkes memnun . Rodaj yapmadığımdan mı bu sorunla karşılaştım bilemiyorum ? Ayrıca aynı tarihte bacanağımda aynı modelden aldı ve onun tv'sindede star logosu burn-in oluştu . O biraz yaygara yaptı direk ürünün sıfırı ile değiştirdiler .

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_bayoz

Arkadaşlar ofisim için 50" olan modeli alacağım ancak TV müşteri odaklı olacağından kalemi ile internetten müşterilere sunum yapabilirmiyim özellikle kalem kullanan kullanıcıların yorumlarını öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...

Slm.

Satın alanların neredeyse %99'u kalem ve ekrana yazma ile uğraşmıyorlar.

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ başlığında bir arkadaş yurtdışından getirdiğini vs. yazmıştı. 1 ay öncesinden bakarak konuyu okursanız bulabilirsiniz.

• hoodan kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar . Ürünü 19 Ekimde aldım . Rodaj süresine dikkat etmedim çünkü servis kesinlikle gerek olmadığını söyledi . Sadece şunu belirtmek istedim . Logo yanığı oluştuğunda ve kalıcı ise istediğiniz kadar beyaz yıkama yap düzelmiyor . Benim başıma geldi . 10 saat yıkama yaptım düzelmedi . Belki ben logo yanığını geç farkettim . Belki aynı gün fark etseydim düzelebilirdi .
  • Arkadaşlar garanti bonus kart ile internet mağazalarının birinde 50" ph 670s almayı düşünüyorum.
    Sizce suan en uygun mağaza hangisi yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Kardeşim bende 670s var salonun tam karşisinda pencere var oglenliyin cok az bi yansima var fakat televizyonu izlerken hic ama hic farkedilmiyor.perdeyi kapatirsan sorunsuz izliyorsun 3d yi de denedim hicbir sorunu yok aydinlikta

• quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

quote:

Kardeşim bende 670s var salonun tam karşisinda pencere var oglenliyin cok az bi yansima var fakat televizyonu izlerken hic ama hic farkedilmiyor.perdeyi kapatirsan sorunsuz izliyorsun 3d yi de denedim hicbir sorunu yok aydinlikta

Televizyonun tam karşısında 4 tane pencere varsa illaki yansıma olacaktır. LED'lerde yansıma yapıyor ama LED'lerdeki yansımada görüntü flulaşıyor, net görünmüyor. Plazmada daha net ayna tarzı görünüyor.
    Gündüz veya gece özellikle siyah görüntülerde kendinizi görürsünüz. Yansımayı önlemenin tek yolu ışıkları da kapatıp sinema filmi izlemektir.
    Zaten plazma tercih etmeniz için gündüz az tv izliyor olmanız, akşam daha çok maç veya film izliyor olmanız gerekir.

Eğer gündüz de dahil olmak üzere çoğunlukla tv açık kalıyor, akşam da 22:00 gibi yatılıyorsa. Maç izlenmeyecekse. Digiturk veya Dsmartınız olup ve film izlemiyorsanız ve/veya internetten yüksek çözünürlüklü filmleri indirip gece ışıkları kapatıp film izleme keyfiniz yoksa LED daha uygun olabilir. Ama bu yorum tamamen yansıma için yaptım.

Yansıma olayını bilerek ve önlemini alarak satın alırsanız plazma LED'lere göre daha az sorun olan tvdir.

• arkadaşlar neredeyse bütün yorumlarınızı okudum ve büyük bir ikilemde kaldım lg42la660s alacaktım birden gözüm bu konuya ilişti ve açıkçası LG 50PH670S mı alsam diye düşünmeye başladım.Televizyonu salona koyacağım 2 metreden izleyeceğim bizim ev çok güneş almaz ve tvyle cam arasında 3 metre var.Oda genelde loş durumdadır.Sizce bu şartlar altında plazmayı mı led tv yi mi alayım.(Rodaj süresi ne kadar ?)Pc bağlıyıp oyun-film-dizi-nette surf yapacağım harici disk bağlıycam bol miktarda 3d film izleyeceğim 5+1 bağlıyıp kopacağım:).10 gün içinde almam gerek.SİZLERE YALVARIYORUM 2 HAFTADIR KONUDAN KONUYA FORUM YAZISI OKUMAKTAN GÜNDE 8 SAAT İŞYERİ MESAİM SÜRESİNCE TV ARAMAKTAN BIKTIM:) YARDIM EDİN YOL GÖSTERİN Bİ ABİLİK YAPIN BÜTÇEM MAX 1800 12 TAKSİT YAPTIRMAK ZORUNDAYIM ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfear -- 22 Aralık 2013; 7:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfear

arkadaşlar neredeyse bütün yorumlarınızı okudum ve büyük bir ikilemde kaldım lg42la660s alacaktım birden gözüm bu konuya ilişti ve açıkçası LG 50PH670S mı alsam diye düşünmeye başladım.Televizyonu salona koyacağım 2 metreden izleyeceğim bizim ev çok güneş almaz ve tvyle cam arasında 3 metre var.Oda genelde loş durumdadır.Sizce bu şartlar altında plazmayı mı led tv yi mi alayım.(Rodaj süresi ne kadar ?)Pc bağlıyıp oyun-film-dizi-nette surf yapacağım harici disk bağlıycam bol miktarda 3d film izleyeceğim 5+1 bağlıyıp kopacağım:).10 gün içinde almam gerek.SİZLERE YALVARIYORUM 2 HAFTADIR KONUDAN KONUYA FORUM YAZISI OKUMAKTAN GÜNDE 8 SAAT İŞYERİ MESAİM SÜRESİNCE TV ARAMAKTAN BIKTIM:) YARDIM EDİN YOL GÖSTERİN Bİ ABİLİK YAPIN BÜTÇEM MAX 1800 12 TAKSİT YAPTIRMAK ZORUNDAYIM ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben de su an ayni durumdayim Lg42 La660, phlips pfl6198 ve lg50 ph 670 arasinda gidip geliyorum.yorumlari okudukca iyice kafam karisti.bu tvlerin hicbirini gormedim merkeze cok uzak (3,5 saat)yasiyorim gorme imkanim olmadi. Ozellikle tvlerin hepsini gorenlerin tavsiyesini bekliyorum.yogun olarak film dizi izlerim,smarti da kullanirim goruntu de iyi olsun yeter,aslinda ortalama bir kullaniciyim.yardimlarinizi bekliyorum, zor valla insallah dogru secim yaparim.

• Yinede siz bilirsiniz arkadaslar ama forumda cok fazla led sikayetleri mevcut. Isik sizmasi dalgalanma,golgelenme,bulutlanma,blurring,vertical banding,titreme vs vs sikayetlerden gecilmiyor.
    Ben son 3 ayda 3 tane led degistirdim,servislerle ugrastim,bir tane keyifle mac izleyemedim. Simdi ph670S aldim ,gayet sorunsuz,akici cok daha keyifli.

42" te 3 boyut pek keyifli olmaz. 3D icin minimum 50" onerilir. 42" te derinlik ,cikislar ve detaylari alamassiniz. Buyuk ekranda mac keyfi,film,dizi 3D cok daha keyiflidir.

Philipsin smart uygulamalari ve smarti cok yavastir. Lg nin akilli kumandasi,uygulamalari ve smart hizi rakipsizdir.

• Evet,led için şikayet çok plazmada ise sadece parlama sorunu canımı sıkıyor, çünkü hem Antalya'da yaşıyorum hem de odamda 4 taraf cam. Haftaiçi 8-5 çalışıyorum.
    Daha çok akşam izleyeceğim. Gündüz de parlama olacağı kesin diye zaten led almaya yöneliyorum, karar vermekte zorlanıyorum yoksa plazmanın kalitesi belli. Ya plazmayı seçip odaya kalın perde diktireceğim,
    ya da led alıp şansıma ne çıkarsa diyeceğim.
    Neyse biraz daha okuyayım ben yorumları, teşekkürler...
  • hmyra H kullanıcısına yanıt
    Simdiki ledler yansimada plazmalarla yarisacak haldedir. Ozellikle lg ve samsung led ler asiri parlak panel kullandigi icin rahatsizlik verici yansima kacinilmazdir.
    blackout,isik gecirmeyen perde guzel bir cozumdur.

Asagidaki videolarda 51f5570 plasma tv nin yansimadurumunu gorebilirsiniz. Ph670S ile yakindir.

http://www.youtube.com/watch?v=IAhk3xEsQqA

Bu da 2013 yeni seri led tv yansıma durumu . Özellikle dakika 2:29 u ve sonrasını izlemenizi tavsiye ederim . Hd kanallarda bile neredeyse izlenmeyecek seviyede yansima var .evin icini ayna gibi gorebilirsiniz;)

http://www.youtube.com/watch?v=cfdrQP3Wdtc

Led de alsaniz plazmada , evi karartmadiginiz surece gunduz tv izlemek sizin icin keyifli olmayacaktir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.