Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah. Eve gidince bi deneyeyim.
  • arkadaşlar LG 60PH670S tv ilgilenen varsa ps4 için almayı düşünüyorum input lag konusunda bilgisi varsa yorum yazabilirseniz sevinirim.
  • Arthalion kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 1080 ayar 60hz hdmi bağlantı oyun modunda 72 milisaniye lag vardır.
    ps2 için yaklaşık 500 ms
    ps3-4 için muhtemel 72 civarı. Bizim ana konuda lag tartışıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arthalion kullanıcısına yanıt
    Dostum, asagida ana konusu mevcut.oraya yazarsan daha net bilgiler edinebilirsin. Genel olarak ps3 ve xbox oynayan arkadaslar mevcut. Bir sikayetleri yok memnunlar. Input lag degeri 72ms.boyut cok buyuk oldugu icin, cok iyi bir deger olmasa da 60" e gore cokta kotu degil.hissedilebilir bir lag yok diyorlar.
    1000 ms in 1 saniye oldugunu dusunursek yaklasik saniyenin 15 te 1 ine denk geliyor lag degeri.cok prof oyuncuysan,surekli online fps oynuyorsan belki hissedersin. Ama zaten cok prof oyuncu tv de oynamaz gider 19" monitorde oynar :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79540603&p=1#79540603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 6 Aralık 2013; 21:14:25 >
  • benim merak ettiğim bu tvnin aktif gözlüğü samsung 51f...plazmanın aktif gözlüğü birbirine uyar mı ben 2 tane samsung aktif pilli gözlük var nunu bilen var mı acaba
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    uyuyor dostum sorun yok , kullanabilirsin.Forumda bir arkadaşımızda hem samsung 51f5570 hemde 60ph670s var. o denedi , sorunsuz çalışıyormuş

Hatta bende suan ezcool marka , samsung için üretilmiş gözlük kullanıyorum 60ph670s tv m de
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    bu süper oldu tşk boşa gözlük almayayım
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.bende bu televizyondan aldım dün geldi kurulum yapıldı fakat ormal kumanda cıkmadı.malum annemin ve babamın akıllı kumandayı kullanması zor.tv nin orjinal kumandasının modelini bılen varmı veya yan sanayi muadil bir kumanda ?
  • Bende bu ürünü teknosadan aldım 10 gün önce ama içinden dokunmatik kalem çıkmadı. çıkması gerekiyor muydu? Alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..teşekkürler
  • ulusoy18 U kullanıcısına yanıt
    60"ini aldım. Yanında kalem çıkmıyor.

• Merhaba. Forumdaki bir arkadasında tavsiyesi üzerine bu ürünü almaya karar verdim. Birazda kullanıcılardan yorum alabilir miyim? Neden tavsiye edersiniz, neden etmezsiniz gibi.. Ve bu Tv'yi suan en ucuz hangi siteden alabilirim? Benim gördüğüm suan en ucuz Kliksa'dahttp://www.kliksa.com/urun/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv/901892239

Ama en alttaki yazıları kafamı karıstırdı. Yazı şöyle:
    "Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilememektedir. Ürün bilgileri haber verilmeksizin değiştirilebilir."

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Replikans kullanıcısına yanıt
    Dostum PH670S in aşağıda anakonusu mevcut.özellikle son sayfalarda yeni kullanıcıların sayısı baya arttı ve yorumları mevcut.Genel olarak kullanıcılar baya memnun tv den.Bende 60'' ini kullanıyorum cok memnunum.Tabi fiyatına göre değerlendirmek gerek. Ufak tefek eksiklikleri var ama Ph670S ciddi bir sorunu olmayan ve başarılı bir paneldir

Buldugun fiyat iyi hatta 100 chip parayı da eklersek sanrım piyasada ki en uygun fiyat oluyor. Bu fiyata anca 42'' giriş seviyesi bir led tv alıp , hem cok daha küçük ekranda hemde birsürü sorunla boğusursun.Giriş seviye ledler cok sorunludur.200-400 Hz ler densede gercek 50 hz dir. 50HZ panel malesef mac yayınlarında,hızlı film sahnelerinde ,3D yayınlarda malesef yetersizdir.Gerci panelin 50hz yi ne kadar başarılı işlediğide önemli. Forumlarda giriş ve orta seviye ledlerde binbir şikayetler mevcut.Hızlı sahnelerde,mac yayınlarında vs titremeler,dalgalanmalar,flulaşma,gölgelenme,bulutlanma , ışık sızması gibi kronik sorunların bir yada bir kaçı ile uğraşma olasılığın cok yüksek. Hemde 3D keyfini tam alabilmen , derinlik ve popout efektlerini,detayları iyi alabilmen için minimum 50'' önerilir. 42'' te 3D keyfini pek alamassın.

kliksada üründe LG TR garantili yazıyor. Kafanı karıştırmasın , LG TR garantili ürün , hiç bir sorun olmaz

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=79540603&mpage=26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 10 Aralık 2013; 11:37:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Dostum PH670S in aşağıda anakonusu mevcut.özellikle son sayfalarda yeni kullanıcıların sayısı baya arttı ve yorumları mevcut.Genel olarak kullanıcılar baya memnun tv den.Bende 60'' ini kullanıyorum cok memnunum.Tabi fiyatına göre değerlendirmek gerek. Ufak tefek eksiklikleri var ama Ph670S ciddi bir sorunu olmayan ve başarılı bir paneldir

Buldugun fiyat iyi hatta 100 chip parayı da eklersek sanrım piyasada ki en uygun fiyat oluyor. Bu fiyata anca 42'' giriş seviyesi bir led tv alıp , hem cok daha küçük ekranda hemde birsürü sorunla boğusursun.Giriş seviye ledler cok sorunludur.200-400 Hz ler densede gercek 50 hz dir. 50HZ panel malesef mac yayınlarında,hızlı film sahnelerinde ,3D yayınlarda malesef yetersizdir.Gerci panelin 50hz yi ne kadar başarılı işlediğide önemli. Forumlarda giriş ve orta seviye ledlerde binbir şikayetler mevcut.Hızlı sahnelerde,mac yayınlarında vs titremeler,dalgalanmalar,flulaşma,gölgelenme,bulutlanma , ışık sızması gibi kronik sorunların bir yada bir kaçı ile uğraşma olasılığın cok yüksek. Hemde 3D keyfini tam alabilmen , derinlik ve popout efektlerini,detayları iyi alabilmen için minimum 50'' önerilir. 42'' te 3D keyfini pek alamassın.

kliksada üründe LG TR garantili yazıyor. Kafanı karıştırmasın , LG TR garantili ürün , hiç bir sorun olmaz

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=79540603&mpage=26

Cevabın için teşekkür ederim dostum.
    Aslında baktımda Kliksa'da gözlük hediyesi yok. Hızlıal.com'dahttp://www.hizlial.com/lg-50ph670s-50-inc-127-cm-600hz-usbmovie-3d-smart-full-hd-plazma-tv/05.011.1165.0349 1 gözlük hediyesi var. Tereddütte kaldım. Gözlüklerin piyasası 70-100 tl gibi görünüyor.

• Replikans kullanıcısına yanıt
    hocam kliksa world puan veriyor ,hızlıal maximum puan veriyor. Hangi kartın varsa ona göre al.Sonucta 100 TL chip para gayet iyi bir indirim.

Eğer iki kredi kartında varsa gözlüklü olanı tercih edebilirsin.dediğin gibi gözlük 70 TL civarı. Ben dahil,bir cok kullanıcı genelde gözlük olarak ezcool marka , gözü daha iyi saran ve daha keyifli olan gözlüklerden aldık.Tanesi 45 tl den. LG nin orjinal S360 gözlükleri daha hafif fakat kenarları acık oldugu için , kenarlardan ışık alıyor , dikkat dağıtıyor.

http://www.incehesap.com/ezcool-3d-gozluk-fiyati-18838/

• bimeks in koyduğu fiyatı gördünüz mü?!?!?! 2399TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/129207/lg-50ph670s-127-ekran-3d-plazma-tv.aspx

umarım diğerleri bunu örnek almaz.

Ya da indirim yapmak için ön hazırlık mı acaba?
  • Kliksadan bu modeli alacaktım dün nöbetteyken bitmiş televizyon yaa
  • asua kullanıcısına yanıt
    Bimeks birkaç aydır aynı fiyatı yazıyor. 2 ay önce bu fiyata mağazaya özel teşhir Ürünleri satıyordu. Şimdi stoktan sıfır ürün satıyor. Bu da bir gelişme.
    Bu tabi en uygun fiyata HB sattı. Şimdi stoğa girmesini beklemek lazım. N11'de takip edilmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB de stokta görünüyor, satın al dedim devam ediyor. 1750-100 tl world, ama gözlük yok yanında, gözlüklü bir kampanya bekliyorum.

Bi de sanrıım 25 aralık ı bekliycem, extre kesildikten sonra almayı planlıyorum, umarım güzel bi kampanya denk gelir. 25 inden önce güzel bi kampanya olursa alır mıyım tam emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.