Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aslinda durumu cok guzel ozetlemissiniz.verdiginiz ornekte , tam ibretlik olmus :)

Bir cok insan teknomarkette ki o camur gibi goruntuyu gorup te ,asla eve almam dedigi tv yi ev ortaminda gorunce kafayi duvarlara vurmasini izlemek gercekten keyif veriyor.gelen misafirleriniz icinde durum boyle olmustur sanirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 28 Kasım 2013; 13:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğin gibi.
    İyi ki son anda ledlerden dönüp plazma almışım. Hem daha düşük fiyat, daha büyük ekran, daha net görüntüler, eeee daha ne olsun...
  • 60 inç ve xbox 360 var. ayrıca z906 ses sistemi. insan daha ne isteyebilir
    xbox için çok iyi. 3d oyunlar çok kaliteli oluyor.
    lg pultrue ses veriyor. ses sitemini TV'den alabilirsin.

yalnız bir sorun var. oyun oynarken hareketli sahnelerde hayalet/gölge oluşuyor. trumotion 7 alınca görüntü pürüzsüz oluyor.
    problem 60 hz için uyumsuzluk. ilerde güncellemeyle aşılır inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

60 inç ve xbox 360 var. ayrıca z906 ses sistemi. insan daha ne isteyebilir

yalnız bir sorun var. oyun oynarken hareketli sahnelerde hayalet/gölge oluşuyor. trumotion 7 alınca görüntü pürüzsüz oluyor.

Link atar mısın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Link atar mısın hocam

Link yok ki. Güncelleme otomatik Tv üzerinden.

• quote:

quote:

quote:

Link atar mısın hocam

Televizyonun linkini atar mısın? Nereden alayım yani hocam, 60 inç'miş senin ki ve ne kadara aldın?

• quote:

quote:

Link atar mısın hocam

• Teknosa dan aldım. 60 inç ph serisi.
    1 ay oldu.
    internet şubesinden. 200 tl hediye. 2799 taksitle.
    genelde bu fiyatlar. Arada gözlük amfi kampanyası oluyormuş.

• Led tv ile Bu plazma arasınıdaki En büyük fark ne ?? Led alcaktım bunu görünce daha cazip geldi..
  • Dostum bugune kadar 7-8 tane lcd-led tv kullandim. Son iki ayda 3 tane 2013 seri yeni led tv ler degistirdim,sorunlar sebebi ile. Servislerle ugrastim durdum.ilk defa bu plazma tv yi aldm. Inan giris-orta seviye bir cok led tv den cok daha basarili bir tv. Gerek goruntu olsun gerek renkler olsun,gerek akicilik olsun cok iyi bir tv. Tabiki fiyatina gore soyluyorum.

Forumu incele led tv sikayetlerinden gecilmiyor. Bir cogunda isik sizmasi,dalgalanma,mac yayinlarinda golgelenme,hizli film sahnelerinde titreme,bulutlanma vs bir cok sorun var. Onca para odeyip , sorunlarla bogusuyorsun. Ben malesef bu sorunlari yasadim.

Bu paneli 1500 tl ye alabilirsin.kupon,cek vs indirimlerle. Normal sartlarda 1500 tl ye anca 42 inc giris seviyesi bir led tv alabilirsin.her ne kadar 200-400 hz deselerde inanma.gercekte 50Hz dir. mac yayinlarinda golgelenmeler,hizli film sahnelerinde dalgalanmalar,kasmalar,titremeler,isik sizmasi,bulutlanma sorunlarindan bir yada daha fazlasi ile ugrasirsin. Ayrica 3d icin minimum 50 inc onerirler. Detaylar ve derinlik buyuk ekranda cok daha iyidir.

Plazmalar sd yayinlarda daha basarilidir.tepkime sureleri led lere gore daha iyidir. Yani daha akici ve hizli sahneleri daha iyi isler.siyah renkte cok daha basarilidir.Ayrica 1500 tl ye 50" tv panelde filmler,maclar,3D cok daha keyifli olur.

Dezavantajlari , gunduz daha cok yansima yapar ve elektrik tuketimleri bir parca daha fazladir. Ayda maksimum 3-5 tl fazla elektrik parasi odersin.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79540603&p=1#79540603

Ph670S in ana konusu yukaridadir. Detayli bilgi ve kullanici yorumlarini incelemenizi tavsiye ederim

• hoodan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorum için cok teşekürler. Şimdi yani ledlere göre tek dezavantajı yansımamı led olmasının avantajı ne? peki Led ve plazmanın işlemcileri aynımı?
    (Birde 2014ü beklesemmi ? )
  • Ph670S in islemcisi ve ram i ile LG LA serisi led tv lerin islemcisi ve rami ayni. Sadece la860v nin islemcisi ve rami daha guclu. La 6 ve 7 serisi ile birebir ayni.cift cekirdekli islemci var

2014 u beklesen martta nisanda tv ler gelir fiyatlar ucuk olur. Dersin biraz dussun bekliyim. Beklerken agustos eylul olur. Sonra dersin 2015 i mi beklesem :) plazma dusunuosan fiyatlar baya dusuk bence. Led tv dusunuyorsan bence hala fiyatlari cok yuksek ve bir cogu sorunlu. 2014 bekleyebilrsin led tv icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 30 Kasım 2013; 18:37:46 >
  • 3d tv için test videosu

http://turbobit.net/75jdxsxkwyer.html
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    O zaman ben bu 50ph670s bu haftaya 1600TL ye teknosadan alayımda tükenmiş yazıyor sitede acaba gelirmi yine..
  • Valla bilemiyorum. Musteri hizmetlerini ara sor istersen. Bugun bir arkadas 1599 tl ye iki gozluk hediyeli media markt tan almis. fena fiyat degil. Orayada bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan
    Valla bilemiyorum. Musteri hizmetlerini ara sor istersen. Bugun bir arkadas 1599 tl ye iki gozluk hediyeli media markt tan almis. fena fiyat degil. Orayada bak istersen

Hangi arkadaş? Hangi Mediamarkt?
    Daha önce foruma yazan, Ankara'dan almış olan arkadaşsa, sadece o mağazaya özelmiş.
    İstanbul'da aynı fiyata, gören, duyan, bulan, haber veren olursa çok sevinirim.
  • bu tv pen touch destekliyormu? veya nereden ve en uygun kaça temin edilir? yazılım filan gereklimi yoksa sadece kalem alınca oluyormu?
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    60 inç (muhtemel 50 inç de) pen touch destekliyor. Hatta ekranı durdurup bir tıklamayla pen touch düzenleme ekranına geçiliyor.

Pen touch DH ikinci elde birisi 100-150 tl gibi bir fiyatla satıyordu, TV'den artmış, linkini bulamadım.
    Amazon'da 11 dolar gibi bir fiyata buldum. Tıkla buraya bakın. Sanırım uyumlu.

Benim TV henüz kıymetli. Çocukların eline vermek istemiyorum Gözü çok yormadığından düşünülebilir. Kullanım kolaylığını bilemiyorum.

• Profil : Uzman 2

Panel ışığı: 70
    Kontrast: 95
    Parlaklık: 50

Renk sıcaklığı: Orta

Diğer ayarları olduğu gibi bırakın. Siyahlar güzel oluyor baya. Hd ve Sd görüntüler mükemmel diyebilirim. Yabancı forumda bi arkadaş paylaşmış bende sizle paylaşayım dedim.

Akşamları kapatmadan önce 10 dakika sonra kapanmaya ayarlayıp ekran yıkamayı açıyorum. Sıkıntı yok şimdilik memnunum.

Diğer konuya yazdım buradada bulunsun mesaj.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.