Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyon geldi olu piksel yok ama smart tv acikken o muhtesem arayuz rengi beyaz uzerinde kaldigimda sessiz ortamda bzz sesi duydum

En sevdigim ozellik ise telefonda ki youtube uygulamasindan televizyona istedigim videolari acabiliyor olmamdi kumanda kullanmaksizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam baya hayirli bir is yapmissin,yakinda baya bir hayir duasi alirsin :) buyuk sikintidan kurtarmissin adami , yoksa o lig maclarinda adamin tv ye kafa atma ihtimali baya yuksekti :)

ayda 60 lira para veriyorsun bir karış panelde lig tv mi izleyeceksin
    alalım sana bi plazma stadyum keyfi yap dedim
    Ali abinin yüz ifadesi değişti :)
    doğru söylüyorsun ama pahalıdır büyükleri dedi
    halledicez orasını sen merak etme dedim
    kac para olacak dedi
    1750 tlye ye 127 ekran dedim
    inanamadı, hemen metreye sarıldı ölçtü biçti (kalıpçı ustasıdır kendisi sever ölçmeyi ) :))
    e alalım o zaman dedi, aldık. Bekliyoruz :)
  • merhabalar bende metro marketten 50ph670s alarak aranıza katıldım dün servisteki arkadaşlar gelip kurulumunu yaptılar ve onlar gittikten sonra cihazı incelerken bızzzz sesinin geldiğini duydum tv izlerken sesi kıstığımda bariz ses anlaşılıyor bızz olaraktan insanın kulağına hiç hoş gelmiyor heleki akşam olunca ses açıkken bile bızz sesini duyuyorum ne yapmalıyım varmı öneriniz..
  • Kliksadan gozluksuz 1470 tl gibi bir rakama aldim tv yi.2 tane de ezcool gozluk alirim 90 da o tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kliksadan gozluksuz 1470 tl gibi bir rakama aldim tv yi.2 tane de ezcool gozluk alirim 90 da o tutar.

Hocam sen o fiyata 50ph670s aldığından emin misin? ben kliksaya bakıyorum 50ph670s yok onun yerine 50pn6500 var. Neyse zaten ürünü göremediğim için n11 den 1549 tl ye alıyorum bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih71

quote:

Kliksadan gozluksuz 1470 tl gibi bir rakama aldim tv yi.2 tane de ezcool gozluk alirim 90 da o tutar.

Hocam sen o fiyata 50ph670s aldığından emin misin? ben kliksaya bakıyorum 50ph670s yok onun yerine 50pn6500 var. Neyse zaten ürünü göremediğim için n11 den 1549 tl ye alıyorum bende :)

Sabah 12 de 1649 a aldim.125 maxipuan dustu 58 tl avantajix iadesi vardi,10 tl sini kesti 50 de oradan geldi.

• quote:

quote:

quote:

Sabah 12 de 1649 a aldim.125 maxipuan dustu 58 tl avantajix iadesi vardi,10 tl sini kesti 50 de oradan geldi.

yok hocam bende ilanlarda dahi gözükmüyor da televizyon ondan dedim. Hayırlı olsun bende şimdi n11 den aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam bende ilanlarda dahi gözükmüyor da televizyon ondan dedim. Hayırlı olsun bende şimdi n11 den aldım.

Güle güle kullanın hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın hocam

Kliksada ki son ürünü ben aldım sonra siteden kalktı. Dünden beri düşünüyordum stokta 1 adet kaldığını farkedince aldım. Eklenir gene büyük ihtimalle.
    Bu benim 3. ph670. Bunda sorun çıkmaz umarım. 125 Puan + Avantajixdeki puanlarla 65 civarı iade gelecek. 1460 liraya geldi. Maşallah diyeyim şimdiden.. Hayırlı olsun herkese.

• Söylev kullanıcısına yanıt
    Benim kargo çıkmadı bu gün.Normal şartlarda çıkmış olması gerekiyordu.

• quote:

Benim kargo çıkmadı bu gün.Normal şartlarda çıkmış olması gerekiyordu.

Benimde kargoya verilmemiş. Kargoda sürünmesinden iyidir. Pazartesi kargoya verilir daha iyi olur.
  • arkadaşlar ben 50ph670s in yorumlarında dahili wifi ve dahili uydu yok yorumu gördüm doğrumudur?

wifi ve uydu 50 inch de yokmu sadece 60 inch de mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

arkadaşlar ben 50ph670s in yorumlarında dahili wifi ve dahili uydu yok yorumu gördüm doğrumudur?

Sonunda S yazan her modelde var sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdoger2

arkadaşlar ben 50ph670s in yorumlarında dahili wifi ve dahili uydu yok yorumu gördüm doğrumudur?

Sonunda S yazan her modelde var sanırım.

Yorumu S modelinde okudum. bundan dolayı yazdım. dahili wifi ve dahili uydu alıcısı olup olmadığını kullanan biri yazarsa sevinirim.
  • ahmetdoger2 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar , 50" te de wifi ve uydu alici mevcut.asagida PH670S in , 50" ve 60" anakonusu var. Asagidaki linkten devam edersek yorumlara daha iyi olur .hemde o konu daha canli ve net bilgiler paylasiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79540603&p=1#79540603

sonunda s yazanlarda var mı tam bilmiyorum ama 50ph670s'te dahili wifi ve hd uydu alıcısı mevcut
  • şikayetvarda bir şikayet yazıyor. logo yanma filan net bilgisi olan varmı sizlerde de oluyormu? çaresi vermı .tam alacakken kafam karıştı

Şikayetler / Elektronik / Televizyon / LG / Şikayet No : 2032934
    Şikayet Durumu : Cevaplanmış
    LG Televizyonum Kusurlu Çıktı!
    Selçuk H. | 26 Eylül 2013 12:50

12.09.2013 tarihinde Hepsiburada.com'dan 50"PH670S plazma televizyon satın aldım. TV'yi kapattığım zaman izlemiş olduğum kanalın logosu yazıları ekranda silik bir şekilde kalıyor. Teknik servis geldi bunun plazmalarda olduğunu söyledi şikayette bulundum.

LG müşteri hizmetlerine İstanbul'daki teknik servis aradı ve bunun olduğunu ve 2 saatte bir TV'de renk yıkaması yapmam gerektiği söylendi ve bana bunun satıcı tarafından bilgilendirilme yapılmış olması gerektiği bildirildi.

Hepsiburada.com'da böyle bir ibare yok. Böyle birşey duymadım yeni TV almışım 2 saatte bir renk yıkaması yapacağım ve bu zamanla ekranda çizgiler bırakabileceği söylendi. Öyle olursa kullanıcı hatası deyip para isteyecekler.

Hocam cok bilincsiz izlemessen bir sorun olmaz. Ilk aldiginda guzelce rodaj surecini tamamlarsa ve sonrasi surecte tutupta surekli ,6-7 saat sabit logolu yayin veya ayni kanali izlemezsen , herhanbi bir yanik ,iz kalmaz.

Ama tutupta rodaj yapmassan,butun ayarlari kontrast parlaklik vs en ust seviyede ,surekli ,sabit logolu yayini araliksiz 6-7 saat izlersen logo yanigi olabilir. Yanik olursa menude renk yikama secenegi ile silebiliyorsun. Suana kadar bir cok kullanici yorumu okudum, sabit gecmeyen,yada surekli renk yikamasi yapmak zorunda kalan bir kullanici ile karsilasmadim

Sikayet var a cok takilmamak gerek , orada dunyanin en kaliteli urunu icin bile sikayet bulabilirsin. Atiyorum apple urunleri,atiyorum plazmanin babasi dedigimiz panasonic plazma sikayetleri vs vs. Oraya bakarsan , hic bir urun alamassin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 24 Kasım 2013; 7:41:22 >
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Hocam ali abinin yorumlarini merakla bekliyoruz :) begeneceginden suphemiz yok ama aksilik ya umarim sorunlu bir tv denk gelmezde , ali abi de senin boyunun olcusunu almak durumunda kalmaz :)

Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam ali abinin yorumlarini merakla bekliyoruz :) begeneceginden suphemiz yok ama aksilik ya umarim sorunlu bir tv denk gelmezde , ali abi de senin boyunun olcusunu almak durumunda kalmaz :)

Saygilar

İlk yorumu
    yeğen sana vur dedik sen öldürdün.. nereye koyacam ben o tv.yi kapıdan zor aldılar içeriye :)
    (henuz kurulum olmadı)
    :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.