Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Program az önce bitti. Yaklaşık 5 dakikadır kaydırmayı çalıştırdım. Şu anda tertemiz olmuş. Hayaletlenme gitti. Ama harbiden beyaz yazılar büyük tehlike. kanallar da renkli logolarını oynatıp hareketlendiriyorlar ama beyaz yazılara birşey yapmıyorlar. Neyse, halloldu. Buna da şükür.

Her gece 5 10 dk calistirmak lazım. Belli olmaz ne olacağı. Geçmiş olsun geciciymis enazindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG de de sıkıntılı durum,smart menüyü beyaz üzerine yapmışlar.aman Allah korusun yanlışlıkla tv yi smart menude bıraktın gittin,yada bazen tv karsısında uyuya kalıyor insan,es kaza smart menude uyuya kalırsan , sabah kalktığında ekranda eşşek kadar smart yazısı ile tv yi izlersin diye düşünüyorum :(
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Ses sistemim LG, Smart tvsi çok şık. internetten full olan tvlerin smart tvsine bakıyorum harika bir arabirimi var. Ama beyazları düşününce gerçekten plazma için tehlikeli. Keşke plazmayı düşünerek daha koyu tonlarda olan bir tema ekleselerdi. LG mühendisleri neden bunu düşünememişler acaba. Yazılıma yeni bir tema yapmak çok zor olmasa gerek.
  • İnternet tarayıcısında ya da uygulamalar menüsünde uzun süre hareketsiz kalırsanız sistem kendini korumaya alıyor, görüntü yaklaşık %25 küçülüyor ve ekranda sağa sola çarpa çarpa gezmeye başlıyor çok iyi düşünmüşler. Fakat sanırım Smart menü'de yapmıyor bunu.
  • Alarm kurarim valla;))

• bugün bende aranıza katıldım yarın servis gelip kuracak
    burda ki yorumlara bakarak aldım hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

bugün bende aranıza katıldım yarın servis gelip kuracak
    burda ki yorumlara bakarak aldım hayırlısı artık

Hayrli olsun kardes cok memnunum ben;)

• Teşekkürler Murat abi
  • Güncelleme yapan oldu mu.
    Geçen internete bağlandıktan sonra güncelleme var uyarısı verdi güncellemedim kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omardaing

Güncelleme yapan oldu mu.
    Geçen internete bağlandıktan sonra güncelleme var uyarısı verdi güncellemedim kapattım.

İos7 den sonra güncellemelerden korkar oldum banada güncelleme var dedi yemedi güncelleme yapmak
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    İos7.4 den sonra biraz düzene girdi gibi.
    Yakında TV yi de günceller buradan etkilerini paylaşırım.
  • guncellemede kasıt lg nın guncellemesıyse ben yaptım.guncellemeden önce browserı uzerınden youtube dan video acınca tam randıman alamadım beyaz sayfa hatasıyla karsılastım. guncellemeden sonra sorunsuz kullanıyorum
  • Merhaba

lg 50-60 inç PH serisi plazma kullanıcı memnuniyeti sayfası oluşturdum. Online form ve otomatik sonuçları görebilirsiniz.

İlginizi bekliyorum.

http://lgplazma.blogspot.com/
  • Teşekkürler evet LG nin güncellemesini kastetmiştim.
    Yarın bende güncelleyeceğim.

Peki güncelleme uzun sürüyormu?
    internetim hızlı.
  • biraz önce 3,5m izleme mesafesi oldan ve 40/42 inç led panelden büyük ekranı istemeyen ligtv hastası Ali abiyi ikna edip bimexten lojistik dahil 1770 tl küsür fiyata 50ph alarak onuda dev ekran plazma ile tanıştırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 22 Kasım 2013; 10:55:35 >
  • Lg bu sayfadaki kişilere bi güzellik yapmalı alan aldırıyor etrafınada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 22 Kasım 2013; 11:02:53 >
  • 8mbit kullanıyorum. dakika tutmadım ama yaklasik 10 dk sürdü diyebilirim. zaten guncelleme arkaplanda kendı ındırıp kendısı kuruyor. o surede tv ızleyebılırsınız
  • Teşekkürler. Benim ne epey daha hızlı. Aynı TV izlenebilmesi güzelmiş.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Hocam baya hayirli bir is yapmissin,yakinda baya bir hayir duasi alirsin :) buyuk sikintidan kurtarmissin adami , yoksa o lig maclarinda adamin tv ye kafa atma ihtimali baya yuksekti :)

• 3 hafta önce aldık bi gözlükleri gelmedi cok sabırsızım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.