Bildirim
LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba arkadaşlar bu TV'lerden hiç anlamam, XBOX 360 ile birlikte alacağım sizce nasıldır? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Silver Surfer
Merhaba arkadaşlar bu TV'lerden hiç anlamam, XBOX 360 ile birlikte alacağım sizce nasıldır?
Hocam ps3 ile muhteşem bir görüntü veriyor x360da da aynı olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza53
quote:
Merhaba arkadaşlar bu TV'lerden hiç anlamam, XBOX 360 ile birlikte alacağım sizce nasıldır?
Hocam ps3 ile muhteşem bir görüntü veriyor x360da da aynı olacaktır.
Hocam sizde var mı? Aklıma soru işareti kalmasın, taksit ile alacağım. Yanında Gözlük Xbox 360 ve GTA V
-
Teknosadan aldigim 50 inc yaninda iki gozluk geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Hocam sizde var mı? Aklıma soru işareti kalmasın, taksit ile alacağım. Yanında Gözlük Xbox 360 ve GTA V
Evet var hocam 50'' tv de ps3 keyfi başka oluyor bf3 iniyor şuan :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne kadar aldınız hocam? Çok almak istiyorum şu aleti be
-
Hocam hayirli olsun tv niz. Servisin,magaza calisanlarinin dediklerini tamamen unut ;) logo yanigi nadirde olsa olisabiliyor. Ben gordum sahsen.ama bu tamamen yanlis kullanimdan kaynaklaniyor. Dinamik modda,isik kontrast vs yuksekayarlarda ayni kanali ,sabit logolu yayini tutup 6-7 saat izlersen malesef logo yanigi olusabilir. Ben rodaj surecini duzenli bir sekilde yaptim herkeze oneririm yapin diye. Ama yine de karar sizindir.
Vod uygulamasi konusu var ,forumda ilk sayfadaki linklerde nasil yapilacagi resimli anlatiliyor.cok basit aslinda.deneyin yapamassaniz ozelden yazin anlatirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1680 2 gözlük 1 kumanda ile birlikte.
-
nerden aldınız hocam bende ilgileniyorum cihazla -
quote:
Orijinalden alıntı: 5kursun
nerden aldınız hocam bende ilgileniyorum cihazla
Rize Teknosa mağazasından. -
Kurulumdan sonra çok parlak ve netti görüntü, televizyonu ilk günden zorlamamak için eko moduna getirdim görüntü ayarını daha soluk ama yine de tonlar güzel. İnternet tarayıcıdan girip Star TV üzerinden Ben de özledim izlemek istedim ama video çok takılıyordu izleyemedim. VOD uygulamasını indirip kurdum ve tek kelimeyle şahane bir şey, yerli yabancı çeşit çeşit dizi var ve yüksek kalitede izleyebiliyorsunuz, takılma da yok.
Digiturk SD ve Teledünya HD takılı televizyona, açıkçası Teledünya'nın HD yayınlarının kalitesi Digitürk'ün SD yayın kalitesinden daha düşük geldi benim gözüme.
Buzzing var eğer arkaplanda hiçbir ses açık değilse bızz sesini duyuyorsunuz 2.5m mesafedende.
Ama sözün özü şunu söyleyeyim, ben çok araştırdım bu televizyonu almadan önce, özellikle de Samsung 51F5570 ile arasında gidip geldim ama daha uygun fiyatlı olduğu için LG'yi tercih ettim. Benim tavsiyem takılmayın bu kadar çok, servise fazla gidiyor mu, sorunlu bir seri mi önemli olan bunları araştırmak onun dışında zaten bütün hepsi iyi görüntü, iyi performans vermek için üretiliyor TV'lerin, harcadığınız zamana yazık, hele ki benim gibi detaycıysanız.
-
bende dun sıparıs ettım muhtemelen persembe cuma kurulmus olur bir terslik olmazsa ama bu bızz sesı cok can sıkıcı bırsey degılmı. 2013 model bır tv alıyorsunuz ve arkadan ses gelmesı can sıkıcı bır detay. umarım benımkınde cıkmaz:p -
Ben sırf xbox 360 için aldım ve çok memnunum. İnput lagsız bir şekilde büyük ekranda oyun keyfini doya doya yaşarsınız. Tavsiye ederim pişman olmazsın. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nereden?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nereden?
Rize teknosadan 1680 e
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağolsun ağabeyim almış tvyi benim için, gönül 60" isterdi ama yerimiz maalesef fazla dar ondan 50" bile büyük gelebilir :( , yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, sayenizde sorunlu ledler yerine daha uygun ve daha yüksek performanslı plazmaya kavuştuk. inşallah tv de bi sıkıntı çıkmazda biz de kullanıp ikilemde ki arkadaşlara yardımcı oluruz :) -
Gönül rahatlı ile alıp evinizde keyfini sürebileceğiniz bir paneldir
sonucta referesans seviyesinde bir panel olmadığından çok müthiş beklentiler içinde olmayın
1600 1700 liraya 50 inç
2500 liraya 60 inc bir panel alıyorsunuz bu bile kendi kendine büyük bir özelliktir..
magzalarda gördüğünüz mat görüntüsüne kanmayın ev ortamında sizi dolu dolu tatmin edecek bir görüntü kalitesine sahiptir..
F/P bakımından f5570 ile bu model kaçmaz fırsatlardandır
ihtiyacı olan fazla led mi bumu diye düşünmesine gerek yok
bu paraya, bu veya f5570in üstüne pek fazla bir şey koyamayan yada hiç bir şey koyamayan 40 42inç led panel alabilirsiniz ancak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: brianck
bende dun sıparıs ettım muhtemelen persembe cuma kurulmus olur bir terslik olmazsa ama bu bızz sesı cok can sıkıcı bırsey degılmı. 2013 model bır tv alıyorsunuz ve arkadan ses gelmesı can sıkıcı bır detay. umarım benımkınde cıkmaz:p
bızz sesinin 2013 yılı ile alakası yokki :)
plazma teknolojisi ise bizz sesi ya duyulmayacak kadar az olur yada traş makinesi kadar çok olur..
sonuçta o bızz hep vardır..
20 tane ph640 koyarlar yan yana 17 tanesinde duyulmayacak kadar az olur - hep böyle gider..
2 tanesinde baştan olmaz birkaç ay sonra traş makinesi seviyesine çıkar
1 tanesi ise sıfır ayarında traş makinesi seviyesinde olur
şans işi :)
bu bızz sesi ekrana beyaz sahneli görüntüler gelince yükselir-
kalıcı sürekli duyulan bir ses değildir..
bunuda ekmelek lzm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 20 Kasım 2013; 16:38:58 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X