Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ancak şöyle bir sorun var; bunun için miracast desteği olması lazım.

iphone'ların hiç birinde yok. (5s hariç)
    android, apple tabletlerin hiç birinde yok (samsung notlar hariç)

Sonuç olarak hiç bir şeyde kullanamıyorsun. Anca yukarıda yazdığım aletler olacak.
  • Teknik olarak çok birşey bilemiyorum ama benim telefonda " AllshareCast " denilen kısımdan eşleştirme yapılıp açılıyor.
    Sanırım aynı veya yakın şeylerden bahsediyoruz. Diğer Android telefonlarda olmaması kötü. Bir yolu vardır belki ?
  • bimeks'den 3 ay ertelemeden yararlanıp almak istiyorum. yanlız ne akıllı kumanda nede gözlük hediyesi yazıyor. akıllı kumanda içinden çıkar mı ?
  • kurtibo K kullanıcısına yanıt
    Dostum akilli kumanda standart olarak cikiyor diye biliyorum.bugune kadar hic cikmayani duymadim.Fakat gozluk cikmiyor.Bazi magazalar opsiyonel olarak gozluklu kampanya yapiyor fakat onlarinda bir parca fiyati pahali oluyor tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de dün 50 inç aldım, pazartesi getirip kuracaklar. Önce vatana gittim 1679 tl'ye vardı ama gözlük yoktu. Yakında darty vardı, oraya gittim, gözlüklerle beraber 1800 tl idi, vatanda 1679 tl siz de verirseniz alırım dedim, kabul ettiler ama maksimum için 4 taksit oluyormuş. Teknosada 1679 tl + 2 gözlük+12 taksit olunca teknosadan aldım, muhtemelen teknosalarda bitmiş olabilir ya da az kaldı, 60 inçlikler duruyordu ben gittiğimde. Almak isteyenler elini çabuk tutsun bitmek üzere.

• Sanırım şimdilik en iyi fırsat gibi görünüyor...

fiyat ve bilgi TIKLAAA

• eco67 kullanıcısına yanıt
    Bu baya iyimis hocam :) 2 gozluk 150 tl maliyetini dussen, tv 1500 tl ye geliyor.

• arkadaşlar televizyon bugün kurulacak benim servis geldiğinde ne yaptırmam lazım ölü piksel testi vb...

Bir de kullanırken ilk 1 ay fln nasıl kullanmalıyım, biraz özet geçebilir misiniz?
  • dikkatdikkat D kullanıcısına yanıt
    Dostum gelen servise mutlaka olu piksel test yaptir.onlar kendileri acip yapiyorlar.sende dikkatlice bak. Tv nin kullanim saatinin sifir olmasi lazim.gelen servisten sifir mi diye teyit iste.onlar servis kumandasi ile gosteriyorlar sifir oldugunu.herhangi bir sorun gorursen kurulum belgesine imza isterlerken , sorunu mutlaka belgeye islettir. Ilk 200 saat rodaj suresi olarak kabul ediliyor. Standart yada eco moda alip , isik,parlaklik,kontrast,renk, 40-50 gibi seviyelere dusur. Keskinligi 10-15 seviyelerine al. Baktin gozune cok karanlik gelmesse birde enerji tasarrufunu minimuma al. Bu surede ustten alttan siyah bantli yani sinemaskop yayin 4:3 yayin izlememeye calis.eger izlemen gerekiyorsa sinema moduna alip goruntuyu yakinlastirarak tam ekran yap.ayni kanali 3-4 saatten fazla izlemeye calis.sabit logolu yayinlari ve smart menusunde cok fazla kalmamaya calis.

200 saat dolduktan sonra diledigin gibi izleyebilirsin.ama yinede onerim 4-5 saatten fazla ayni kanali izleme ve goruntu ayarlarini maksimum seviyelerde tutma.zaten maksimumda goruntu pek hos olmuyor

• hoodan kullanıcısına yanıt
    Bugün kullanım kılavuzunu inceledim de ölü piksel için herhangi bir sayı belirlememişler. Parlak veya siyah noktacıklar olabilir. Bunlar normaldir deyip geçiştirmişler.

Acaba ölü piksel var denilip değişimi onaylayan servisler insiyatif mi kullanıyorlar ? Yoksa yapmazsa yapmazlar mı sence ?
  • 50 inç 60 inç arada kalanlar: 60 inç, 50 inçden %44 daha büyük
    Bakınız tablo
     LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma
  • Arkadaşlar 2 gün önce kurdular, ölü piksel problemi yok. genelde eco modunda izliyorum, televizyon güzel ama dün akşam izlerken birşeye denk geldim: tv'de flaş patlar gibi oldu 8-10 kere, televizyonu kapadım açtım bir daha olmadı. sizce bu durum neden olabilir? bir de televizyonda karanlık ortam varken siyahta dalgalanma gibi oldu birkaç kere..
  • Sonunda eve internet bağlattım. İlk işim TV yi bağlamak oldu. Umduğumdan daha iyi.
    Sonra 3D denedim ve iyiki almışım dedim.
    Sonra harici diskteki filmleri 2D den 3D ye dönüştürmeyi denedim. Elimde 2012 ve av mevsimi filmlerinin 1080p leri vardı. Önce 2012 filmini denedim görüntü çok kötü oldu 3d olarak izlenecek gibi değil.
    Daha sonra Av mevsimi filmini denedim çok başarı çevirdi neredeyse gerçek 3D ibi çevirdi.
  • DTS ses formatlı filmlerin seslerini destekliyormu acaba birde altyazılı film izlemek için bi klasör yapıp altyazıya aynı ismi vermek işe yararmı yoksa gömme mi yapmak gerekir.Cevaplarsanız sevinirim yarın akşama hazırlık yapacağım ona göre :)
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    dts ses formatını destekliyor.altyazı ile filmin ismini aynı yapmak yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Perfect Element1

dts ses formatını destekliyor.altyazı ile filmin ismini aynı yapmak yetiyor

Çok teşekkürler.
  • bu lg tv 2102 yoksa 2013 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

http://www.teknosa.com/urunler/110012777/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv

http://www.teknosa.com/urunler/119961694/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv-s360-plaz

Tekno sa müşterilerle kafa mı buluyor acaba = )

2 gündür böyle arayıp müşteri hizmetlerinde neden aynı iki ürün farklı fiyatta dediğimde müşteri hizmetlerindeki bayan uzun bi inceleme sonrası ''bir üründe hediye gözlük yok ondan dolayı fiyatı daha uygun'' dediği an nirvanaya ulaştım telefonu o an yavaşça kapamak istedim fakat tam tersi bir durum olup ucuz üründe gözlük hediyesi olduğunu söylediğimdeki sessizlik paha biçilemezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

http://www.teknosa.com/urunler/110012777/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv

http://www.teknosa.com/urunler/119961694/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv-s360-plaz

Tekno sa müşterilerle kafa mı buluyor acaba = )

2 gündür böyle arayıp müşteri hizmetlerinde neden aynı iki ürün farklı fiyatta dediğimde müşteri hizmetlerindeki bayan uzun bi inceleme sonrası ''bir üründe hediye gözlük yok ondan dolayı fiyatı daha uygun'' dediği an nirvanaya ulaştım telefonu o an yavaşça kapamak istedim fakat tam tersi bir durum olup ucuz üründe gözlük hediyesi olduğunu söylediğimdeki sessizlik paha biçilemezdi

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin =))

Galiba Tekno sa tutturabilirsek stratejisini denemek istemiş. Şaka gibi = )

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.