Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoodan

Dostum, magazalar cok fazla isikli ve spotlu.bu ortamda en iyi plazma bile led in yaninda soluk kaliyor.ayrica magazarda tehsir urunleri acilip calistirilirken magaza moduna moduna aliniyor.yani dinamik mod ve kontrast parlaklik,isik 100 e cekilmis olunuyor.Dinamik mod plazmanin dogasina aykiriymis zaten. Baglantilar kotu oluyor ve rodaj filan yapilmadigi icin ve bu sekilde aylardir calistigi icin les bir goruntu ortami cikiyor. Zaten bu sekil bir ortamda plazmadan iyi bir goruntu alman mumkun degil.plazma kullanmamis bir cok kullanici , teknomarketlere gidip orta,ust seviye panasonic plazmanin bile led lere gore kotu bir goruntu verdigini ,ledlerin cok daha iyi oldugunu savunuyor. Fakat forumda ev kullanicilarinin ph670s ile ilgili yorumlarini okumani tavsiye ederim. Ben 47LA740S kullanmis biri olarak suan daha ucuza aldigim 60PH670S in , cok daha iyi renklere ve goruntuye sahip oldugunu, mac yayinlarinda olsun,filmlerde olsun ,3d olsun,sd yayin olsun daha basarili oldugunu soyleyebilirim.

47LA740S de ne gibi sorunlar yaşadınız ve nasıl iade veya değişim yaptınız saygılar.

• ARKADAŞLAR BENİM 50 LİK DÜN KURULDU İKİ YARI ÖLÜ PİKSEL VAR GEÇERMİ yoksa zamanla TAM ÖLÜRMÜ daha önce pikselden değiştirenler kaç piksele kadar değişim yapılıyor bilgi verirlerse sevinirim not bir tanesi mavi renkte beyaz renk veriyor diğeri ise sarı renklerde siyah kalıyor şimdiden yardımlarınız için teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafey

ARKADAŞLAR BENİM 50 LİK DÜN KURULDU İKİ YARI ÖLÜ PİKSEL VAR GEÇERMİ yoksa zamanla TAM ÖLÜRMÜ daha önce pikselden değiştirenler kaç piksele kadar değişim yapılıyor bilgi verirlerse sevinirim not bir tanesi mavi renkte beyaz renk veriyor diğeri ise sarı renklerde siyah kalıyor şimdiden yardımlarınız için teşekürler

Servise bildirmenizde fayda var. Eğer bariz belli oluyorsa ve içinize sinmiyorsa bence değiştirmeyi deneyin.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Ilk aldigim 47LA740S te sol alt kosede ciddi isik sizmasi vardi ve mac yayinlarinda dikey golgelenme(vertical banding) sorunu vardi.mac yayinlarinda pilot kameranin hizli yon degistirdigi zamanlarda tv de dikey cizgi seklinde golgeler belirip kamera yavaslayinca kayboluyordu. Hafif golgeler fakat insanin gozu bir takildi mi , takiliyor rahatsiz ediyordu. Servis cagirip degisim istedim. Yenisini getirdiler, 2. Gelen 740S te isik sizmasi hafif vardi belli olmuyordu.fakat yine maclarda dikey golgelenme oluyordu. Goya 800 hz panel aliyoruz , hizli sahnelerde cuvalliyor tv. Bu sebep ile rahatsiz olup sattim tv yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki sayfada bulunan renk testini yaptın mı sen ? Yandan bakınca senin ekranda da dalgalar oluşuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylev kullanıcısına yanıt
    Beyler ph670 olanlar bir şey deneyebilir mi.. Trumotion'ı açınca film izlerken ekranda yanıp sönme oluyor mu ? Bende bu problem var. Trumotion kapalıyken hızlı sahneler bulanık, kare kare ilerleme gibi oluyor. Truemotion açınca düzeliyor ancak her 5-6 sn de bir ekran yanıp söner gibi bir efekti oluyor.

Bu videoyu indirip hızlı sahnelerde titreme problemi var mı kontrol edebilirsiniz.

http://yadi.sk/d/1_VhxsPjCK3Wu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Kasım 2013; 19:34:00 >
  • Tmm beyler kısa sürede kendi sorunumu çözdüm; benzer sorun yaşayan olursa diye yazim..

Bende blueray player vardı usb'de ki videoyu veya filmleri bu bluray'e takıp trumotion açınca yukarda yazdığım parlama-yanıp sönme sorunu oluyordu. Sonra usb'yi televizyona taktım videoyu öle açtım. Sorun olmadı...
    Burdan anladım ki sorun blueray playerda.. Playerın ayarlarına girdim, 50HZ olarak ayarlı olan zımbırtıyı 25hz yaptım.. Sorun düzeldi. Aklınızda olsun.
  • Valla bende yok gibi sanki ama tam anlayamadım :)

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

Çember içersinde ki bölgede; http://m1311.hizliresim.com/1h/7/ub0gg.jpg

Sende de çok hafif var.. Parlaklığı biraz azalt, koyu yeşil - açık yeşil ve kırmızıda en çok belli oluyor. Ama sendeki de çok hafif şekilde.. Ama yukarıda bir arkadaş samsung resmi koymuştu onun ki gibi pırıl pırıl değil. Normal heralde, hepsinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 7 Kasım 2013; 23:13:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Çember içersinde ki bölgede; http://m1311.hizliresim.com/1h/7/ub0gg.jpg

Sende de çok hafif var.. Parlaklığı biraz azalt, koyu yeşil - açık yeşil ve kırmızıda en çok belli oluyor. Ama sendeki de çok hafif şekilde.. Ama yukarıda bir arkadaş samsung resmi koymuştu onun ki gibi pırıl pırıl değil. Normal heralde, hepsinde var.

Biraz belli oluyor evet. Ama normal izlemede bu tür bir dalgalanma görünmüyorsa çok da sıkıntı etmemek lazım. Bu arada benim Samsumg da logo izi çıktı. Canım sıkıldı biraz. Bakalım silebilecek miyiz.

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, rodaja pek dikkat edemedin heralde..

http://beginwithsoftware.com/videoguides/PLASMA_TV_LOGO_REMOVING_DVD_PAL_beginwithsoftware.com.7z

Bunu indir, 20-30 dk çalıştır %90 geçer. Plazmalar için logo temizleme.
  • quote:

Geçmiş olsun, rodaja pek dikkat edemedin heralde..

http://beginwithsoftware.com/videoguides/PLASMA_TV_LOGO_REMOVING_DVD_PAL_beginwithsoftware.com.7z

Bunu indir, 20-30 dk çalıştır %90 geçer. Plazmalar için logo temizleme.

Eyvallah saolasın. Aslında çok güzel bir rodaj süresi geçirdim. 20-22 gün boyunca her gün minimum 10 saat çok çok düşük ayarlarda açık kaldı tv. Sıkıntı evdekilerden kaynaklı oldu. Gün boyu muhtemelen FOX açık kalıyor.

Verdiğin linki indireyim bakayım. Umarım faydalı olur.

• banzar B kullanıcısına yanıt
    ph670s menülerinde renk yıkama diye secenek var. Logo yanıklarını filan temizliyor.Samsungta da belki kendi menusu içerisinde vardır ?
  • evet dostum sanırım bende de biraz var. ama maç yayınlarında olsun , standart tv görüntülerinde en ufak daldalanma vs hissetmedim.rahatsız edici bir durum yok.
    Bu konuda 3 kişi olarak tv yi çözüyoruz yavaş yavaş :D

Bu smartshare çok kullanışsız gibi duruyor.. Yada ben çözemedim. Yani bende android tablet ve iphone var. Yani ios ve android sistem ile bir türlü lg nin kendi programı ile share yapamadım. Yani telefondaki veya tabletteki bir müziği yada resmi wireless üzerinden tv ye aktaramadım. "Plex" adlı bir uygulama istiyor. Oda appstoreda 9tl olması lazım + aylık üyelik ücreti ile.
  • Bu benim de dikkatiimi çekmişti youtube da ölü piksel videoları ile test ederken görmüştüm servisi çağırıp bu konuyu sordum cevap olarak çözünürlük ile alakalı demişti küçük ebatta bir görüntüyü tam ekran olarak izlemek istediğinde ortaya çıkıyor kendisi servis menüsünden renkleri piksel testi için açtığında böyle birşey olmadı
  • Bu arada bu tv digitürk HD kanallardan gelen 5+1 DD sesleri çözemiyor sanırım ? Digitürk recievera dts sesleri çözmeden tv ye gönder oradan'da arc üzerinden ses sistemine gitsin diyorum. 5+1 ses alamıyorum.

Digitürk kutusuna dd sesleri çöz diyince anca ses alabiliyorum. çok ilginç
  • Arkadaşlar lg ag-s360 gözlük aldım 2 adet birini eşleştirdim ancak diğerini bir türlü tv ile eşleştiremedim sizce problem nedir nasıl çözülür teşekkürler iyi akşamlar.
  • quote:

Bunu nasıl yapmışlar;

http://shiftdelete.net/lg-smart-share-video-on-inceleme-42237.html

Hocam bu özellik halihazırda Samsung Plazmamızda mevcut mesela. Note 2 ile Samsung TV yi eşleştiriyorum ve telefondaki her görüntü ekranda gösteriliyor.

Ya da telefondan müzik açıyorsun diyelim, TV nin hoparlöründen dinleyebiliyorsun. LG de de olması güzel. Ve çok kullanışlı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.