Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Teknosada 60" olanı 2849 TL görünüyor. 200 TL'de hediye çeki varmış. bu hediye çeki için Turuncu Card olması lazım galiba.
    Bi de mağazalardan alırsak hediye çeki yine oluyor mu?
    Hediye çeki olsa bile 2649 TL sıcak fiyat değil galiba.

Çok sıcak değil . En sıcağı Ekim ayı içerisinde 2350 liraya gelen kampanyaydı. 60" olanı için. Teknosa da en sıcak olanıysa hafta sonu olan 3150 liralık kampanya blueray sistemi ve 300 tl lik çek.

Düzeltme : 2350 liraya denk gelen kampanyayı kliksa yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 5 Kasım 2013; 21:44:53 >
  • Arkadaşlar,

Bu tv yi alıp kullanan bir forum üyesi var. Sizlerden ricam (benim gibi teknoloji özürlüler için), bu tv'nin kurulumu yapıldıktan sonra en iyi izleme moduna nasıl getirildiğini resimli olarak anlatabilir misiniz?
    a) 3D filmleri nasıl izleyeceğiz?
    aa) Bunun için de ayar gerekiyor ise bunu resimli olarak anlatabilir misiniz?
    b) Bilgisayara vs. bağlamadan direk internetdeki sitelerden izleyebiliyor muyuz?
    c) HDD Takıp 3D film izleyebiliyor muyuz?
    d) D Smart olayını kendi uydu alıcısı ile çözebiliyor muyuz?
    e) bu kadar.

Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar tv kuruldu sabah 9'da geldi servis xboxla deneme sansim oldu ve goruntu gercekten cok iyi magazalara kanmayin. Input lag gibi sorun yok tepkimeler gayet hizli. Menu geçişleri philips ile karsilastirilamayacak kadar acayip hizli tv yi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doobeyy kullanıcısına yanıt
    banada sabahın 9unda telefon açmadan geldiler. O sinirle geri gönderdim. Öğleden sonra gelceklermiş yine.

Ölüpixel testi yaptırdınız mı siz ?
  • Sabah beklemiyodum ben de servisi allahtan aradılar 5 dkya geliyoruz diye.

Olu piksel testini yaptirdim hic sorun cikmadi cok sukur

• Bir de merak ediyorum bizim gibi ses sistemi ile paket olarak alanlara; olası bir ürün para iadesi durumunda ne yapıyorlar ? Ürün garantiye gitti, para iadesi çıktı. Ses sistemide bende değil geride alamazlar... TV nin para iadesini teknosa yapmak zorunda. Acaba hangi fiyat üzerinden nasıl iade yapıyorlar
  • Vatanda 1679 lira f/p nasıl

• Öğle yemeği saatinde işi bırakıp kaçtım (bizde öğle yemeğinde yemeğini ye, sigaranı iç, gel çalış durumu var). Cevahir Teknosaya gittim. LED'ler ışıl ışıl pırıl pırıl, mağazaya girer girmez seni karşılıyorlar kendi aralarında kaybediyorsun.
    55" samsung led bir tvye gidip Smart özelliğini test etmek istedim. Yardımcı olup kumandayı verdiler, ama internet sürünüyor. Gerekçeleri de internetin bütün bilgisayarlara, televizyonlara dağıldığı ve bu nedenle yavaş olduğu. Temiz bi fırça attım. Teknosa gibi şirket bizim evdeki gibi 8 MBİT ADSL mi kullanıyor? Nasıl bir firma bu? Browserdeki yavaşlık internetten mi, normalde de öyle mi? nasıl ayırt edeyim?

Neyse, ledlerden kendimi kurtarıp, LG tvler arasında plazmayı göremeyince sordum. Beni, tv koridorundan yürütüp en soonlara götürdüler :)
    Yayın iğrenç. Görüntü çiftliyor. Bu normal hali değil di mi dedim. iki boyuttan üç boyuta çevirme açık kalmış abi deyip düzelttiler. ama görüntü yine çok sönük, kötü. LEdlere verilen özel yayınları vermemişler... Öylesine bir köşede duruyor işte. Meraklı olan gitsin alsın.

Fiyatı 2799 TL
    50 TL fark verirsen 2 gözlük veriyorlar.
    üzerine bi 300 TL daha verirsen 800 TL'lik ses sistemini veriyorlar.

Bu haftasonu kampanyası değil mi dedim. Hayır, hafta içi de devam ediyor dediler. aklı karışık bi halde işyerine döndüm. biriken işleri ancak kolayladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Öğle yemeği saatinde işi bırakıp kaçtım (bizde öğle yemeğinde yemeğini ye, sigaranı iç, gel çalış durumu var). Cevahir Teknosaya gittim. LED'ler ışıl ışıl pırıl pırıl, mağazaya girer girmez seni karşılıyorlar kendi aralarında kaybediyorsun.
    55" samsung led bir tvye gidip Smart özelliğini test etmek istedim. Yardımcı olup kumandayı verdiler, ama internet sürünüyor. Gerekçeleri de internetin bütün bilgisayarlara, televizyonlara dağıldığı ve bu nedenle yavaş olduğu. Temiz bi fırça attım. Teknosa gibi şirket bizim evdeki gibi 8 MBİT ADSL mi kullanıyor? Nasıl bir firma bu? Browserdeki yavaşlık internetten mi, normalde de öyle mi? nasıl ayırt edeyim?

Neyse, ledlerden kendimi kurtarıp, LG tvler arasında plazmayı göremeyince sordum. Beni, tv koridorundan yürütüp en soonlara götürdüler :)
    Yayın iğrenç. Görüntü çiftliyor. Bu normal hali değil di mi dedim. iki boyuttan üç boyuta çevirme açık kalmış abi deyip düzelttiler. ama görüntü yine çok sönük, kötü. LEdlere verilen özel yayınları vermemişler... Öylesine bir köşede duruyor işte. Meraklı olan gitsin alsın.

Fiyatı 2799 TL
    50 TL fark verirsen 2 gözlük veriyorlar.
    üzerine bi 300 TL daha verirsen 800 TL'lik ses sistemini veriyorlar.

Bu haftasonu kampanyası değil mi dedim. Hayır, hafta içi de devam ediyor dediler. aklı karışık bi halde işyerine döndüm. biriken işleri ancak kolayladım :)

Teknosalarda LG ürünlere bilerek kötü ve düşük kalitede yayın veriliyor, Samsunglara daha fazla özen gösteriyorlar bundan emin olabilirsiniz. Hatta dediğiniz gibi birçok LG üründe görüntü ayarlarını yapmayıp gerçek kalitesini göstertmiyorlar.

800 dedikleri ev sinema sistemide zaten başka marketlerde kampanyalı olarak 300'e satılan sistem

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    TV yanında 800 liralık diye verdikleri sistem Bluray'li dikey kuleli sistem değil mi? Fiyatına baktığımda gerçekten 800 TL olduğunu gördüm. 1 yıl önce LG'nin blurayli 1100MK sistemini almıştım. Tower kulesiz sistem. O bile 500'den aşağıya düşmedi. Bu sistemin 300'e satılması mümkün değil.

http://www.teknosa.com/urunler/110100726/lg-bh6530t-3d-smart-blu-ray-ev-sinema-sistemi
  • Genelde HB1100MK veriyorlar bende o yönde tahmin ettiğim için yazdım ama sizin dediğiniz modeli o fiyata vermezler doğurdur

Gerçi kampanyalı fiyatı 2800 gayet iyi şu haliyle bile 500 tl kazanıyorlar
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Haftasonundaki kampanyada 300 TL hediye çeki varmış. Şu anda alınırsa 200 TL hediye çeki var.

3150 TL, ses sistemini 550 TL'ye satsam 2600 olur. 200 TL hediye çeki. 2400 TL maliyete gelmiş olur...

Ses sistemini kullanacaksan süper olur. çünkü o zaman satın almış gibi normal fiyatını düşersin. maliyeti 2150 TL'ye gelir.

Benim için tek kötü yanım DenizBonus kartım var. Ama Sadece garanti kartlara 5+6 veriyormuş. DenizBonusu kullanırsam 5'e böler ki, aylık taksitleri yüksek olur.

Samsung51f5570 HB'de stoğa girse de alıp kurtulsam bu kafa karışıklığından :)
  • Tek kart üzerinden kampanya yapmaları çok saçma geliyor bana, hayırlısı, umarım içinize sinen modeli alırda rahatlarsınız
  • Beyler mediamarkt vatan tarzi sitelerde kart kampanyalari var mi puan tarzi?

• Beyler tv yi alanlar; şu resimleri usb ye atıp çalıştırabilir mi ? Normalde bu resimler rodaj ve ölü pixerl testi için.

Ancak özellikle açık yeşil renge geldiğinde; tv ye hafif yandan bakınca yukarıdan aşağı dikine çizgi gölgeler var mı ? Yoksa ben mi yanlış görüyorum. acilen biri test edebilir mi ..

http://tvcalibration.ru/wp-content/uploads/2012/10/BreakIn_Images.zip

Karanlık ortamda denerseniz iyi olur.

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 6 Kasım 2013; 20:29:37 >

• 60 lığını almak isteyenler tekrar haftasonunu beklesin derim. Teknosa.com yine benzer bir kampanya yapabilir. Önceki haftasonu 3150 tl lik kampanya yapmışlardı. Geçen haftasonu yani cumartesi pazar günü de aynı kampanya yapıldı. Mağazalardan daha uyguna gelir fiyat. Bekleyin derim.

Bu arada paket halinde satılan blueray li ses sistemi 3D li olan sistem. Normal sistemlerin fiyatları 350 tl den başlıyor zaten. Bu sistemi piyasadan en uygun bir ihtimal 600-650 tl ye bulabilirsiniz.

________

Bu saatte kargo mu olur demeyin. Az önce Aras kargo Blueray ses sistemini getirdi = ) Bu saatte getirmeleri şaşırttı beni. İlginç.

________

http://t1311.hizliresim.com/1h/6/u90vy.jpg

Renkleri test ettim. Bende bu şekilde görünüyor bütün renkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 6 Kasım 2013; 21:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Beyler tv yi alanlar; şu resimleri usb ye atıp çalıştırabilir mi ? Normalde bu resimler rodaj ve ölü pixerl testi için.

Ancak özellikle açık yeşil renge geldiğinde; tv ye hafif yandan bakınca yukarıdan aşağı dikine çizgi gölgeler var mı ? Yoksa ben mi yanlış görüyorum. acilen biri test edebilir mi ..

http://tvcalibration.ru/wp-content/uploads/2012/10/BreakIn_Images.zip

Karanlık ortamda denerseniz iyi olur.

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

Aynı testi bende yapmıştım. Böyleydi.

• Söylev kullanıcısına yanıt
    problem yokmu diyelim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

problem yokmu diyelim yani

@banzar'ın samsunga bakınca problem yok diyemem ama bendekide böyleydi. Hepsi böyle galiba.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.