Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoodan

Dostum, magazalar cok fazla isikli ve spotlu.bu ortamda en iyi plazma bile led in yaninda soluk kaliyor.ayrica magazarda tehsir urunleri acilip calistirilirken magaza moduna moduna aliniyor.yani dinamik mod ve kontrast parlaklik,isik 100 e cekilmis olunuyor.Dinamik mod plazmanin dogasina aykiriymis zaten. Baglantilar kotu oluyor ve rodaj filan yapilmadigi icin ve bu sekilde aylardir calistigi icin les bir goruntu ortami cikiyor. Zaten bu sekil bir ortamda plazmadan iyi bir goruntu alman mumkun degil.plazma kullanmamis bir cok kullanici , teknomarketlere gidip orta,ust seviye panasonic plazmanin bile led lere gore kotu bir goruntu verdigini ,ledlerin cok daha iyi oldugunu savunuyor. Fakat forumda ev kullanicilarinin ph670s ile ilgili yorumlarini okumani tavsiye ederim. Ben 47LA740S kullanmis biri olarak suan daha ucuza aldigim 60PH670S in , cok daha iyi renklere ve goruntuye sahip oldugunu, mac yayinlarinda olsun,filmlerde olsun ,3d olsun,sd yayin olsun daha basarili oldugunu soyleyebilirim.

O zaman aliyorum.Aksam tekrar bakayim.Bana maclarda iyi goruntu versin ps3 oynayayim yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bugün AG-S360 gözlüklerim geldi ancak bir türlü pairing yapamadım tv ye 2 metre mesafeden deniyorum. Yapan arkadaşlar nasıl yaptılar anlatabilirler mi acaba adım adım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

profilinde "adalar" yazıyorda ondan dedim =) yok o zaman rahat ol, seninkide tezel lojistik ile gelecek. hatta adamların kasasında duran 2 tane lg670s lerden biri senin olabilir :d

O öylesine yazılmış hocam Adalar değil = )

Bir saat önce TV geldi. Hangi kargodansınız diye sorduğumda Teknosa nın kendi kargocusuyuz dedi. Aslında ses sistemi de gelmesi gerekiyordu dedim ve durumu anlattım. Biz sadece bunu getiriyoruz o durumdan haberimiz yok dedi. Ve imza ile aldığım faturada sadece TV ismi yazıyordu. Demek ki ses sistemi yarın öbürgün gelecek.

Düzeltme : Bu arada kutu baya büyük geldi = )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 5 Kasım 2013; 18:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Arkadaşlar bugün AG-S360 gözlüklerim geldi ancak bir türlü pairing yapamadım tv ye 2 metre mesafeden deniyorum. Yapan arkadaşlar nasıl yaptılar anlatabilirler mi acaba adım adım. Teşekkür ederim.

Hocam nereden ve kaça aldınız ?
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    kutu büyük ama merak etme içi o kdr değil :D kutu aşırı büyük çünkü
  • Az önce metro markette teşhirde 50 inç olanını inceleme fırsatım oldu. Bütün tv'ler de maç yayını vardı. Açıkçası görüntünün bu kadar kötü olmasını beklemiyordum, keza diğer tv ler de aynı durumdaydı. İçlerinde bir tek Sharp LC46LE732E ben buradayım diyordu. Bilemiyorum hala kararsızım 670'de maç yayınında sahadaki çimlerin rengi gerçekten berbat ötesiydi. sulu boya ile boyanmış gibi bir görüntü hakimdi. Teşhir de bulunan diğer LG, Philips ve samsunglar da da durum hemen hemen aynıydı. Yarın son kez Vatana gidip orada teşhir de bulunan 670 i inceleyeceğim.
  • quote:

kutu büyük ama merak etme içi o kdr değil :D kutu aşırı büyük çünkü

Orası öyle tabi = ) 51" yazın geldiğinde onun da kutusu büyük gelmişti. TV çıkınca içinden ufaldı kutuya göre = )

LG genel merkez numasını mı arayalım acaba kurdurmak için ? Yarın arasak sonraki gün gelebiliyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Az önce metro markette teşhirde 50 inç olanını inceleme fırsatım oldu. Bütün tv'ler de maç yayını vardı. Açıkçası görüntünün bu kadar kötü olmasını beklemiyordum, keza diğer tv ler de aynı durumdaydı. İçlerinde bir tek Sharp LC46LE732E ben buradayım diyordu. Bilemiyorum hala kararsızım 670'de maç yayınında sahadaki çimlerin rengi gerçekten berbat ötesiydi. sulu boya ile boyanmış gibi bir görüntü hakimdi. Teşhir de bulunan diğer LG, Philips ve samsunglar da da durum hemen hemen aynıydı. Yarın son kez Vatana gidip orada teşhir de bulunan 670 i inceleyeceğim.

Hocam taşınabilir diskine kaliteli bir HD film at ve öyle git. Oradaki yayınlar TV lerin performansları hakkında net fikirler veremeyebiliyor.

• banzar B kullanıcısına yanıt
    ben bugün öğlen 2 gibi aradım lg türkiyeyi. randevu verdiler yarına. aynı gün gelmiyorlar genelde ertesine güne..
  • quote:

ben bugün öğlen 2 gibi aradım lg türkiyeyi. randevu verdiler yarına. aynı gün gelmiyorlar genelde ertesine güne..

Samsung beni 2 gün ekmişti 3. gün gelmişti. Ertesi günü gelebilirse harika olur. Yarın arayayım sonraki gün gelsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Az önce metro markette teşhirde 50 inç olanını inceleme fırsatım oldu. Bütün tv'ler de maç yayını vardı. Açıkçası görüntünün bu kadar kötü olmasını beklemiyordum, keza diğer tv ler de aynı durumdaydı. İçlerinde bir tek Sharp LC46LE732E ben buradayım diyordu. Bilemiyorum hala kararsızım 670'de maç yayınında sahadaki çimlerin rengi gerçekten berbat ötesiydi. sulu boya ile boyanmış gibi bir görüntü hakimdi. Teşhir de bulunan diğer LG, Philips ve samsunglar da da durum hemen hemen aynıydı. Yarın son kez Vatana gidip orada teşhir de bulunan 670 i inceleyeceğim.

Hocam taşınabilir diskine kaliteli bir HD film at ve öyle git. Oradaki yayınlar TV lerin performansları hakkında net fikirler veremeyebiliyor.

Haklı olabilirsiniz ama sharp'ta durum neden diğerleri kadar kötü değildi bu da ayrı bir soru işareti. Keza bu tv ile daha çok sd yayın izleyeceğim ilerisi için oled ya da 4k bir tv düşünüyorum. En azından beni 2 sene idare edecek orta halli maliyeti düşük bir tv arayışındayım. SD yayında böyle bir görüntü ile karşılaşacaksam maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Dediğim gibi yarın bir de vatandaki ürünü inceleyeceğim ona göre kararımı vereceğim.

• quote:

quote:

quote:

Haklı olabilirsiniz ama sharp'ta durum neden diğerleri kadar kötü değildi bu da ayrı bir soru işareti. Keza bu tv ile daha çok sd yayın izleyeceğim ilerisi için oled ya da 4k bir tv düşünüyorum. En azından beni 2 sene idare edecek orta halli maliyeti düşük bir tv arayışındayım. SD yayında böyle bir görüntü ile karşılaşacaksam maceraya girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Dediğim gibi yarın bir de vatandaki ürünü inceleyeceğim ona göre kararımı vereceğim.

TV lerin özel ayarları ile ilgili de olabilir. Bazı TV lerin ayarlarını abartı seviyede açıyorlar. Veya kısık olabiliyor. İzlediğiniz sharp gerçekten güzel bir tv dir. Ona birşey söyleyemem ama diğer beğenmediğiniz TV lerin ayarları da önemli. Bu sebeple ayarları da inceleyip o şekilde bir taşınabilir disk le gitmekte fayda var. Bence de siz yarın gidin isterseniz iyice inceleyin. Gerçekten karar vermek zor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün AG-S360 gözlüklerim geldi ancak bir türlü pairing yapamadım tv ye 2 metre mesafeden deniyorum. Yapan arkadaşlar nasıl yaptılar anlatabilirler mi acaba adım adım. Teşekkür ederim.

gold.com.tr den aldim ama simdi 69 tl olmus
  • quote:

quote:

quote:

Siz daha pahalıya almıştınız sanırım ? Ben de almayı düşünyorum Gold dan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Siz daha pahalıya almıştınız sanırım ? Ben de almayı düşünyorum Gold dan.

Yok bana maliyeti gözlüklerin (2tane aldım) 98 tl tanesini 49,90 dan almıştım geçen 1,5 hafta önce

• Oo çok iyi o vakit. Biraz bekleyeyim o zaman ben de , bakarsın düşer yine. Hayırlı olsun bu arada. Kullanın bir bakalım memnun kalacak mısınız.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaslarin dedigi gibi, internetten 1080p mac goruntulerini ,ozetlerini indirip hdd,usb ye at oyle git.ayrica mutlaka kumanda iste, goruntu ayarlarini kontrol et.muhtemelen dinamik moddadir.onu standart ,eco ,spor vs alarak parlaklik,isik ve kontast ayarlarini degistirerek test edersen daha iyi sonuc alabilirsin.Gerci,gidecegin magaza cok fazla isikli ve bol spotlu olacak, mumkunse isiklari kapattir biraz :)

• şunların cevabı lazım =) tabletden açtığım bir görüntü tv ye aktarabiliyor muyum ? Yada tv deki görüntüyü tabletime alabiliyor muyum. muhtemelen oluyordu (Vestel tv lerde bile var bu) ama nasıl.

özellikle tabletin ekranını tv ye aktarma gibi bir şeyi bulmam lazım.
  • Arkadaslar kanal gecisleri tatmin edici hizdami?

• Teknosada 60" olanı 2849 TL görünüyor. 200 TL'de hediye çeki varmış. bu hediye çeki için Turuncu Card olması lazım galiba.
    Bi de mağazalardan alırsak hediye çeki yine oluyor mu?
    Hediye çeki olsa bile 2649 TL sıcak fiyat değil galiba.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.