Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. LG'nin smart tvdeki flash performansını çok merak ediyorum.

Rica etsem bir ara web browserından girip dizi sitelerinden herhangi birini yazıp izlemeye çalışır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

Rica etsem bir ara web browserından girip dizi sitelerinden herhangi birini yazıp izlemeye çalışır mısınız?

mesela site örnek verirseniz hemen bakıp söyleyeyim size. eski küçük lg de çalıştırıyodu bundada yüzde99 çalıştıtrır.
  • @banzar
    sağolun benimki Yurtiçi ile geldi normalde bu kadar hızlı getirmezlerdi. yarın da servis gelecek. Umarım seninki de sıkıntısız gelir.

@cemalefendi
    Bu işin sonu yok ki hocam sharp'ın yanında panasonic görünce de panasonic alsaydım derdin böyle giderdi hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

quote:

mesela site örnek verirseniz hemen bakıp söyleyeyim size. eski küçük lg de çalıştırıyodu bundada yüzde99 çalıştıtrır.

sitenin tam adını PM'den attım. dizi mag sitesi.

dizi adına basıp videosu gelince hemen video üzerinde HD işareti var. Sonra, solda Amerika-Rusya gibi oynayacağı yerleri seçme hakkı veriyor. Bunlar bilgisayarda çalışıyor full olarak. acaba tv verimli olarak bu özellikleri kullandırtacak ve sonrasında videoyu oynatacak mı çok merak ediyorum...

Teşekkürler...

• cemalefendi kullanıcısına yanıt
    Dostum hic aklin kalmasin, tv gelip kurulum yapinca iyi bir tv aldiginin farkina varacaksin.sharptan iyidir kotudur yorumu yapmayayim ama odedigin paranin hakkini fazlasiyla veren bir tv aldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

ups ile gelmiyor hocam =) Tezel lojistik ile geliyor aklınızda olsun. Zaten lojistik ile gelmesi daha iyi, kargo çalışanları 60" tv yi harab ederler. Benimkide bu gün gelecek, tezel aradı randevu aldı. 4 e kadar gelecek evde olun ha dedi.

Eğer size ups den mail yada mesaj geldiyse kargonuz yolda diye; o kargo tv'nin yanında hediye verilen ses sistemidir. Benim dün ses sistemi ups ile teslim edildi.

Aynen o şekilde oldu hocam. UPS 05.11.2013 09.00-18.00 arası sevk edilmek üzere ürününüz gönderilmiştir dedi. Eğer durum sizinki gibi olacaksa o halde benim TV de yarın gelecek. Ürünler aynı yerde olmadıkları için mi bu şekilde farklı farklı gönderiyorlar acaba. Siz bunu söylemeseydiniz TV gelmedi diye büyük ihtimalle teslim almayacaktımı ses sistemini. İyi oldu söylediğiniz = )

Bende dün çok acı çektim, ups i arıyorum tv yok bizde dio, teknosa müşteri hizmetlerini arıyorum kargonuz ups de diyor... Allah dedim gitti tv.. Sonra teknosa m.hizmetleri müdürü ile görüştüm.. Bilgisiz m.h elemanları tv lerin tezel lojistik ile teslim edildiğini bilmiyormuş.

Bana teknosa internet mağazası genel müdürlüğünün telefonunu verdi. Aşağıdaki numarayı arıyorsun, tv'im gelecekti bilgi verirmisiniz diyorsun. O tezel firmasını arıyor ve senin için randevu alıyor. Ben bugün aldım, bugün teslim edilecek. Sen aramazsan 2-3 güne gelebilir, ama acele olsun diyorsan arayıp kendin randevu aldırtıyorsun.

(262) 679 29 12 (teknosa internet mağaza)

bu arada istanbul / adalar yazıyor bölgende =) Adaya nasıl lojistik firması geliyor çok merak ettim. Vapura atlayıp mı getirecekler :D Kendi taşıma gemileride vardır tabi de sadece 1 ürün için o gemiyi çalıştırıp gelip bırakıp dönecekler mi aşırı merak ettim şuan

Tam bir karın ağrısı durumu desene = )

Ben de İstanbul dayım. Acaba toplu gönderi mi yapıyorlar. TV ile Ses sistemini aynı anda gönderme ihtimalini düşünüyorum şimdi. Öyle ya da böyle bugün ürünlerden biri gelecek. Acaba hangisi. Verdiğin numarayı arayıp şansımı deneyeyim bi.

• Dostum ben dizi mag ten gecen 3 bolum 720p dizi izledim . Hic bir sorun cikmadi gayet akici ve keyifli izledim.ama bazilarinda yetersiz bellek hatasi verip dizi yarida kaliyormus.bellegi temizleyip tekrar devam etmen gerekiyormus.ayrica lg nin vod uygulamasi var. Tv bolumunden inceleyin.belki biliyorsunuzdur ama vod uygulamasi ile dizimag vs sitelere girmene gerek kalmicak.vod uygulamasindaki portallarda binbir dizi,film mevcut ve surekli guncel. Oradan 720p , 1080p seklinde izleyebilirsin.bende dizimagten baya dizi izlerdim, vod uygulamasina gecince ,bir daha dizi mage girmedim bile :)

• Bu tv LG'nin türkiye sitesinde yok. Oradaki başka bir modele mi denk geliyor?

LG sitesinde model istemleri 50PM6900 gibi devam ediyor.
  • Verdiğin numarayı aradım. Paket satış halinde TV ve ses sistemi sipariş vermiştim, durumunu öğrenmek istiyorum dedim. Önce sipariş no yu istediler verdim. Biraz bekledim ve bana dönüp aslında size yanlış numara verdiler falan dedi eleman. Yani asıl sormam gereken yer orası değilmiş gibi. Ardından durumu anlattım. Paket halinde sipariş verdim ayrı ayrı mı gelecek diye sorunca biraz bekleyin dedi. Sonra tekrar döndü, ses sistemi tezel ile gelecek, Tv niz aras kargo ile gelecek dedi. Sizin numaranız onlarda yokmuş size ulaşamıyorlar biz de sizin numaranızı verdik filan dedi. Şaşırdım, ne alaka diye. Bugün teslim edilecek dedi. Onların da kafası karışık bir dünya anlaşılan. Bir daha sormadım ikisi de bugün mü gelecek diye.
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Dostum tamamiyle yanlış bilgi vermişler.. Yada seninki istisna durum.. Tam tersi olacak aslında... 60" tv asla kargo firması ile gelmez gelemez. Adamlar tek kişi çalışıo, biri arabada biri kargo elemanı. Kargo elemanı 38kg 60" tv yi tek asla taşıyamazlar onu. Yani getirirlerde, kargo firmaları hele ki aras kargo nasıl çalışıyor inanamsın. İçine kurt düşürmim ama o tv nin her yerini incele kırık çıkık ekranda bir şey var mı diye.. Benim tv 10 dk önce geldi. Koca bir kamyonla profesyonel adamlar hasta taşır gibi yanımda taşıyarak getirdiler. Yere bile sürtünmedi... Hani vardır ya evden eve nakliyatda 1 buzdolabını tek başına sırtlayarak taşıyan hercul tipler. Öle adamlardı :D Şöle diyim arabanın kasasında 2 adet daha 60lg670s vardı. Onlarda dağıtımda şuan, kime gidecek bilmiyorum tabi. Adamların kasasında hiç ses sistemi yoktu. Tamamı lg samsung pany tv vardı. Sadece tv taşıyorlar..

Ama dediğim gibi sen istanbul / adalarda oturuyorsan eğer belki istisna bir şekilde kargo ile gelecektir. Tv yi incele çok iyi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Kasım 2013; 14:41:13 >

• Doory kullanıcısına yanıt
    Ayni tv dostum

• quote:

Dostum tamamiyle yanlış bilgi vermişler.. Yada seninki istisna durum.. Tam tersi olacak aslında... 60" tv asla kargo firması ile gelmez gelemez. Adamlar tek kişi çalışıo, biri arabada biri kargo elemanı. Kargo elemanı 38kg 60" tv yi tek asla taşıyamazlar onu. Yani getirirlerde, kargo firmaları hele ki aras kargo nasıl çalışıyor inanamsın. İçine kurt düşürmim ama o tv nin her yerini incele kırık çıkık ekranda bir şey var mı diye.. Benim tv 10 dk önce geldi. Koca bir kamyonla profesyonel adamlar hasta taşır gibi yanımda taşıyarak getirdiler. Yere bile sürtünmedi... Hani vardır ya evden eve nakliyatda 1 buzdolabını tek başına sırtlayarak taşıyan hercul tipler. Öle adamlardı :D Şöle diyim arabanın kasasında 2 adet daha 60lg670s vardı. Onlarda dağıtımda şuan, kime gidecek bilmiyorum tabi. Adamların kasasında hiç ses sistemi yoktu. Tamamı lg samsung pany tv vardı. Sadece tv taşıyorlar..

Ama dediğim gibi sen istanbul / adalarda oturuyorsan eğer belki istisna bir şekilde kargo ile gelecektir. Tv yi incele çok iyi derim.

O zaman yanlış bilgi vermişler. Ben adalarda oturmuyorum hocam ne işim var orada = ) Başakşehir de oturuyorum. Bu arada senin verdiğin no yu aradıktan sonra o numaranın biraz farklı numarasıyla bir bayan aradı. Sanırım siz bilgi almak istiyorsunuz kargonuz hakkında falan dedi. Kargomun ayrı ayrı mı yoksa tek bir sefer de mi ya da iki ayrı kargo dahi olsa aynı günde mi gelecek şeklinde soru sordum. O konu hakkında pek bir şey söyleyemem az önce aradığınız no daki arkadaşları tekrar ararsanız daha net bilgi verirler size dedi. Bakalım artık nasıl getirecekler . Sağ salim gelsin de gerisi önemli değil = )

• banzar B kullanıcısına yanıt
    profilinde "adalar" yazıyorda ondan dedim =) yok o zaman rahat ol, seninkide tezel lojistik ile gelecek. hatta adamların kasasında duran 2 tane lg670s lerden biri senin olabilir :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Kasım 2013; 14:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Ayni tv dostum

Teşekkürler. bu tv'yi 1699 tl ye buldum sıfır. ama plazma olması aklımı karıştırdı.
    eski teknoloji değil mi o led'e göre? dezavantajları nedir?
    80 tl daha verip 8 inç daha ufağı olan Philips 42PFL5008K mantıklı mı sizce?

BU SORULARIM AYRICA HERKESE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doory

quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Ayni tv dostum

Teşekkürler. bu tv'yi 1699 tl ye buldum sıfır. ama plazma olması aklımı karıştırdı.
    eski teknoloji değil mi o led'e göre? dezavantajları nedir?
    80 tl daha verip 8 inç daha ufağı olan Philips 42PFL5008K mantıklı mı sizce?

BU SORULARIM AYRICA HERKESE.

philipsin 5507 ve 7 8 bin serileri iyidir (7 -8 ler biraz tuzludur - 5507 zor bulunur) 5008k başlıktaki plazmadan çok daha iyi görüntü sunacagını dusunmuyorum
    magzada dönen demo bluray videolara kanmayın evinizde turksat yayınlarını alınca hayal kırıklığı yaşarsınız..

teknoloji olarak plazmalar eski değiller
    lcd teknolojisinden önce çıkmış olan bir tenk. olmasından dolayı böyle algılanır her gecen yıl üstüne koyarak yol alırlar
    üretimi zor ve masraflı oldugundan birkaç firma dısında pek üreten olmaz ama görüntünün alası onlardadır..
    genelde son bir kaç yıldır dünyayın en iyi 5 modelinden ilk 3ü plazma dır..

• quote:

Bu tv LG'nin türkiye sitesinde yok. Oradaki başka bir modele mi denk geliyor?

LG sitesinde model istemleri 50PM6900 gibi devam ediyor.

pm 2012 model olanlar
    ph 2013
    sitede olmaması ilginç
    aslında bunlar plazma modellerine çok önem vermiyorlar
    reklam pazarlama vs. hiç yok gibi
    led panellerin kar marji daha çok oldugunundan oraya yönelmiş durumdalar..

adamlarda haklı
    ne diyeceklerki
    LED TV den daha doğal renklere sahıp, hızlı sahneleri daha iyi gösteren, siyah karanlık sahnelerde kusursuz olan, film /spor zevkini üst düzey yaşatan plazmayı alın.. ledlerimiz bunların hiç biri doğru yapamazmı desinler :D
  • Doory kullanıcısına yanıt
    Dostum bu 2013 uretim bir plazma.teknoloji olarak plazma daha once cikmistir fakat su son 6 senedir 6-7 tane lcd-led tv kullanmis biri olarak , plazmanin hala ledlere gore cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Sd yayinlarda , hareketli sahnelerde ,mac yayinlarinda,oyun konsollarinda plazmalar led lere gore cok daha basarilidir. 1600 tl ye plazmadan aldigin performansi ancak 3000 tl civari led lerden alabilirsin.Led tercih edilecekse bence ust seviye led tercih edilmeli.giris ve orta seviye ledlerde , isik sizmasi,bulutlanma,hizli sahnelerde ,mac yayinlarinda takilma donma,karelenme,dalgalanma ,golgelenme bir cok sorunla karsilasilabiliyor.

Philips 5 serisi giris seviye bir led dir ve bence giris seviyesi led den uzak durmak gerek.gercekte 50hz bir paneldir. 3d , hareketli sahne ve mac yayinlari icin yeterli degildir.Smart menusu cok kullanissiz ve cok yavastir.Menu gecislerinde bile agir kasmalar oluyor.HEmde 50" ten alacaginiz keyifi 42" ten asla alamassiniz. Ozellikle 3d yayinlarda ve bence film olsun mac yayini olsun ne kadar buyuk panel olursa o kadar keyif artiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 5 Kasım 2013; 16:05:12 >

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Cok haklisin ustad , cakal koreliler, plazma da japonlarla kapisamayacaklarini ,pazarda dogru duzgun bir yer edinemeyeceklerini anlayinca rotayi led e cevirdiler ve plazmayi piyasadan sildiler. Durum boyle olunca ne plazma reklami yaptilar ne de plazmalari ovduler.siradan ev kullanicisinin da gozunu nasil boyayacaklarini bildikleri icin smartti,akilli kumandaydi,pastel boya renklerdi abandilar. Samsung ta cok eski bir arkadasim calisiyor.ona soruyorum elinde f5570 var mi diye fikir almak icin. O bile plazmayi ne yapican, gel sana f6470 verelim diyor.

• Bana dun farkli Tv mi gosterdiler acaba Herkes cok ovmus tv yi renklerini falan.Ben baktigimda yandaki her tvye gore rezil derecede soluk cansiz renkleri vardi.

Sanirim magazada bakmak cok saglikli degil.Zaten eleman alirsan al almazsan alma derdindeydi konusmadi bile.

Aksam teknosadan bakip alabilirim vatana donup

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Dostum, magazalar cok fazla isikli ve spotlu.bu ortamda en iyi plazma bile led in yaninda soluk kaliyor.ayrica magazarda tehsir urunleri acilip calistirilirken magaza moduna moduna aliniyor.yani dinamik mod ve kontrast parlaklik,isik 100 e cekilmis olunuyor.Dinamik mod plazmanin dogasina aykiriymis zaten. Baglantilar kotu oluyor ve rodaj filan yapilmadigi icin ve bu sekilde aylardir calistigi icin les bir goruntu ortami cikiyor. Zaten bu sekil bir ortamda plazmadan iyi bir goruntu alman mumkun degil.plazma kullanmamis bir cok kullanici , teknomarketlere gidip orta,ust seviye panasonic plazmanin bile led lere gore kotu bir goruntu verdigini ,ledlerin cok daha iyi oldugunu savunuyor. Fakat forumda ev kullanicilarinin ph670s ile ilgili yorumlarini okumani tavsiye ederim. Ben 47LA740S kullanmis biri olarak suan daha ucuza aldigim 60PH670S in , cok daha iyi renklere ve goruntuye sahip oldugunu, mac yayinlarinda olsun,filmlerde olsun ,3d olsun,sd yayin olsun daha basarili oldugunu soyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.