Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doobeyy

hocam n11 den 1538 tl ye aldım şimdi inşallah sorun çıkmaz

Hayirli olsun gule gule kullanin.Gozluk alinca bir pm atarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    sağol hocam inşallah sıkıntı çıkmaz gözümü karatıp aldım cagrı105'in inceleme yapmasını bekledim ama gözlüklerin gelmesini bekliyormuş incelemeyi yapmadı daha. artık darısı senin başına. 3d ile tam ilgilenmiyorum hocam daha çok oyun amaçlı aldım gözlük alırsam da haber veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 3 Kasım 2013; 17:47:47 >
  • quote:

o fiyata nasıl oluyor bende isterem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Ben hala şu sorunun cevabını arıyorum.Samsung 51F5570 mi,LG 50PH670 mi? Hangisi daha çok yansıma yapıyor?ben lg diye biliyorum.tepki süreleri nasıl?lg de bu konuda birkaç donma şikayet var.buzzing samsung ta daha yaygın.beyazları samsungun daha iyi verdiği söyleniyor.TV seçeneğimi bu iki modele kadar düşürdüm.ama hangisi?

Öncelilkle inceleme ve detaylı görüşlerini yazan fcolgecen ve origone e teşekkür ediyorum. Ben aldıktan sonra okudum yorumlarınızı. Fakat almak isteyen ve merak edenler için can alıcı yerlere değinmişsiniz.

Gümüş süvari kardeşim, senin sorunun cevabı da sanırım bende saklı. Halihazırda babamlar f5570 kullanıyorlar. İki aydır Tv yi izliyoruz. Dün ise kendim için 60ph670 siparişi verdik. Henüz getirmediler. İki TV hakkında kendi gözlemlerimi yazmayı planlıyorum. Elbette bu gözlemlerim çok derin ve sayısal gözlemler olamayacak. Tamamen standart TV kullanıcısı olarak gözlemleyeceğim. Elbette LG deki rodaj süresini bitirmem gerekecek. 20 günü alacaktır bu. Eğer TV yi almak için vaktin uzunsa biraz bekleyebilirsin ve yazacaklarım belki sana fikir verir. Ancak LG için bir Öninceleme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 3 Kasım 2013; 18:08:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalefendi

quote:

Gold da 1679 + 120 lira puan var parakodla alınırsa. Yanlız gold sıkıntı olabilir.

N11 de 50 lira indirim ve 11 tl bkm indirimi var. Nakitte enpara 100 lira indirimi var. Birde 100 tl çekler vardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

quote:

Gold da 1679 + 120 lira puan var parakodla alınırsa. Yanlız gold sıkıntı olabilir.

N11 de 50 lira indirim ve 11 tl bkm indirimi var. Nakitte enpara 100 lira indirimi var. Birde 100 tl çekler vardı galiba.

Parakod hangi bankanin acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

quote:

Parakod hangi bankanin acaba

İş Bankası hizmeti. Kredi kartı veya bankamatik kartı lazım.

• @ksk_kaan
    parakod işbank ın hocam

@cemalefendi
    o fiyata erkutr den aldığım 100 tl lik kupon+50 tl indirim+ erkutr nin hesabındaki 10 tl ile aldım hocam. n11, aynı anda bkm ekspress kullanmaya izin vermedi. Ayrıca enpara ile 1.438 e kadar indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 3 Kasım 2013; 18:48:27 >
  • mkv dosyalarında dts ses sorunu varmı ?
  • kurtibo K kullanıcısına yanıt
    Mkv ve dts de sorun yok gayet basarili. Konunun 3 ve 5 inci sayfalarda bazi arkadaslarinda yorumlarini okuyabilirsin.mkv arsivi olan bir arkadas hic sorun yasamadigini belirtmis, bir kac arkadas daha sorunsuz oldugunu belirtmisler

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Mkv ve dts de sorun yok gayet basarili. Konunun 3 ve 5 inci sayfalarda bazi arkadaslarinda yorumlarini okuyabilirsin.mkv arsivi olan bir arkadas hic sorun yasamadigini belirtmis, bir kac arkadas daha sorunsuz oldugunu belirtmisler

Eyvallah hocam yorum icin

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Eyvallah hocam yorum icin

• 670'lerde D-smart olayanı nasıl çözeceğiz?
  • Televizyonu yaklaşık 3 hafta önce aldım. Harddiskte olan tüm fomattaki sesleri (çoğu MKV ve DTS) sorunsuz oynatıyor.

3D si diğer LGlerin aksine AKTİF 3D. Maalesef elimde şu an 3D film yok tam olarak deneyemedim. 2D den 3D ye çevirmeyi denedim bir şey çıkmadı.

Gündüz karşıda Pencere varsa izlemenin imkanı yok.

Arkadaşlar eskiden blurayindir.com vardı filmleri oradan indiryodum. Şimdi açmıyor bana linkleri sağlam ve pek sorun çıkartmayan bir 3D bluray sitesi önerebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Ben hala şu sorunun cevabını arıyorum.Samsung 51F5570 mi,LG 50PH670 mi? Hangisi daha çok yansıma yapıyor?ben lg diye biliyorum.tepki süreleri nasıl?lg de bu konuda birkaç donma şikayet var.buzzing samsung ta daha yaygın.beyazları samsungun daha iyi verdiği söyleniyor.TV seçeneğimi bu iki modele kadar düşürdüm.ama hangisi?

Öncelilkle inceleme ve detaylı görüşlerini yazan fcolgecen ve origone e teşekkür ediyorum. Ben aldıktan sonra okudum yorumlarınızı. Fakat almak isteyen ve merak edenler için can alıcı yerlere değinmişsiniz.

Gümüş süvari kardeşim, senin sorunun cevabı da sanırım bende saklı. Halihazırda babamlar f5570 kullanıyorlar. İki aydır Tv yi izliyoruz. Dün ise kendim için 60ph670 siparişi verdik. Henüz getirmediler. İki TV hakkında kendi gözlemlerimi yazmayı planlıyorum. Elbette bu gözlemlerim çok derin ve sayısal gözlemler olamayacak. Tamamen standart TV kullanıcısı olarak gözlemleyeceğim. Elbette LG deki rodaj süresini bitirmem gerekecek. 20 günü alacaktır bu. Eğer TV yi almak için vaktin uzunsa biraz bekleyebilirsin ve yazacaklarım belki sana fikir verir. Ancak LG için bir Öninceleme yapacağım.

İki panelin ev ortamında karşılaştırılması gerçekten çok faydalı olur.Benim vaktim uzun.birkaç ay daha beklemeyi düşünüyorum.

• hoodan kullanıcısına yanıt
    İnşallah teşekkür ederim.

yine birkaç inceleme daha vereyim.
    1. d-smart sinedizi HD paket aldım. HAyatımda beni en çok sinir eden olayı yaşıyorum şu anda; etraf kumanda doldu. :( meğerse dsmartın akıllı kumandasının aklı benim tvye yetmiyormuş.
    2. ses ayarları kısmında sıkıntı yaşıyorum. bence bu tvnin en ciddi sıkıntısı ses limitörü kullanmamaları.hoş kullanan kaç marka var onu da bilmiyorum. gecenin bir yarısı aksiyon filmi izlerken aksiyon olacak sahneleri önceden sezip çocuklar uykusunda korkmadan sesi kısabilmek gerekiyor. keşke ses fonksiyonunu atıyorum dB oalrak sınırlandırabilseydik. :)

siz hangi modda kullanıyorsunuz?
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    kumanda kısmına kesnlikle katılıyorum
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    aktif yani pilli
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bu televizyonun (veya bu seviye plazmaların) performansını CRT TV'lerle karşılaştırabilir misiniz?

Şu anda 72 cm CRT + digitürk kullanıyorum, HD materyal izleyememe dışında hiç bir sıkıntım yok.

LED TV'lerin SD yayınlardaki performansını beğenmiyorum. Forumda okuduğum kadarı ile plazmalar bu konuda daha başarılı.

Hafta sonu LG 50PH670 modelini mağazada inceledim ama etrafındaki LED'ler yüzünden sağlıklı bir değerlendirme yapamadım.

Bu televizyon renkler (siyah ve beyaz) ve parlaklık açısından sıradan bir CRT kadar iyi performans gösterir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.