Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı akşamlar. Tv yi alan ve kullanıcı olan arkadaşlar tv de kulaklık çıkışı yok sırf bu yüzden vazgeçmek üzereyim. Bu sorunu çöebilen formül uydurabilen varmı?
  • Değerli Arkadaşlarım yaklaşık 7 haftalık teknik araştırma, fiyat araştırması, deneme ve yanılma yöntemlerini bizzat kullanarak bundan 6 gün önce LG 50PH670S tvyi 2 adet kendi gözlüğü ile beraber Edirne MArgi Teknosa'dan 1679TL' ye aldım. Kıyaslama yapacağım televizyon 1 ay kadar önce kardeşimin S****** (reklam olmasın diye yıldız koyuyorum) marka led tvsidir. Aynen S****** marka telefonumda :) olduğu gibi aşırı yavaş ve kasıntılı. Kaldı ki S****** tv benm tvden 600 TL civarı daha fazla para ediyor. S****** tv ile yaklaşık 6 saat kadar mücadeleden sonra yan oda ki tüplü tv den program izlemeye devam ettim. Daha sonra başka bir arkadaşımın S****** marka fakat başka bir model LED TV sini inceledim. O da aynı aşırı kasıntılı. Sanki parası ödenmemiş futbolcular gibi keyifsizdi, kanımca TV izletmekten başka bir şey yapmak istemiyor gibiydi. S****** marka TV ler hakkında yaptığım yorumlar tamamen SMART fonksiyonları üzerinedir. Evet görüntü parlaklıları harika seviyede fakat SD yayınlardaki görüntü bir o kadar zayıf idi. Aslında o gün S****** marka tv almaktan vazgeçtim. Ve S****** marka telefonumu da ertesi gün elimden çıkardım. Sonra..? Evet sonrasında Edirne Margi Teknosa'da çalışan bir görevlinin inanılmaz sabrı ilestand da duran LG 42LA660S tv yi yaklaşık 1,5 saat boyunca bütün müşterilere rağmen ıcığı cıcığına varıncaya kadar kullandım ve tarif edemeyeceğim kadar hoşuma gitti.
    Sonra bu sitede bir kaç yerde daha açılmış olan PLAZMA mı? LED mi? sorusunun cevabını günlerce aradım. Ve benim için doğru cevabın PLAZMA olduğunu gördüm.
    Gittim aldım aşırı mutluyum. Üstelik alışma devresinde buradan ve çevremden bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile ışık ve kontrast ayarlarını yarılarda kullanmama rağmen görüntü çok başarılı. Sakın TEKNOMARKETLERİN IŞILTILI ORTAMINDA ZAYIF VE SOLUK KALAN PLAZMALARI ÖYLE DÜŞÜNMEYİN. Hatta kısmetse bugun 2 dijital yayın platformunu da bağlatacağım.
    TV nin artılarından bahsetmek yerine tespit ettiğim eksilerinden bahsedeyim;
    1. Ekran özelliğinden dolayıdır ki LED TV ye göre biraz daha fazla parlama, yansıma oluşuyor. Kısık ekran ayarlarıma rağmen perdeyi çekmem bu sorunu ortadan kaldırıyor. Sanırım ki 1-2 ay içinde perde yi kapatmadan da kullanabilirim diye düşünüyorum.
    2. Sihirli kumandası S****** marka tv nin kine göre inanılmaz daha pratik ve kullanışlı olmasına rağmen, büyük kumanda da kutudan çıksa süper olurdu.
    3. Çerçevesi daha dekoratif ve ışık ambianslı falan olabilirdi.
    4. LED TV ye göre biraz daha fazla ısınıyor gibi. Ama kendisi için sorun yoksa bana hava hoş :)
    5. EN BUYUK EKSİSİ İSE LG'NİN REKLAM SORUNU KARDEŞİM ADAM GİBİ REKLAM YAPINDA KALİTENİN FARKINA HERKES VARSIN DİYE HAYKIRASI GELİYOR İNSANIN.

Bu arada LG E975 Optimus G' yi hatta 986'yı hatta G2'yi denemeden sakın telefon almayın diyorum..

Unutmadan uygulama deposu oldukça geniş. telefonuma yuklediğim uygulama ile evde ikinci bir smart kumanda sahibi oldum.. Birebir aynı fonksiyonlar var.

İYİ Kİ PLAZMA, İYİ Kİ LG almışım diyorum. :)

Detay isteyen olursa fazlasıyla artılarından ve özelliklerinden bahsedebilirim.

Saygılarımla.

• Unutmadan. :) Burada yorum yapmak suretiyle PLAZMA tv almamda katkısı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • 60 inç plazmamla yaklaşık aynı fiyata led TV alan adama hayırlı olsun dedim. Bir sürü ( ve sadece led) içinden en iyisini seçmişti. Teknoloji marketleri böyle satıyor işte
    not. 42 inç almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 2 Kasım 2013; 12:48:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcolgecen F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum , hele rodaj sürecini tamamla asıl keyif o zaman başlayacak.Pikseller çalıştıkça , açılacak ve renkler oturacak. Bende 15 gün oldu alalı , ilk güne göre gercekten gözle görülür fark oldu.

Zaten bu tv yi kötüleyenler , genelde gidip avrupa,amerika forumlarını okuyup buraya yorum yazıyorlar.Avrupalı , amerikalı gidip bu paneli panasonicle , sharp la kıyaslıyor.Tabi kötü diyor.Oysaki bu tv yi alıp evinde kullanan bir kişiden daha kötü,pişman yorumlarını okumadım.Alan kullanan herkes gayet memnun.Bende bir çok sorundan sonra 47LA740S led tv mi sattım ve 60PH670S aldım.İyiki almışım diyorum.Gercek siyah ve gercek kırmızı ile yeni tanıştım.Maç yayınları,full hd film hele ayrı bir keyif.
  • 906 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum :) bizim komşu Philips 42PFL7008K almış. Benim 60ph670s ile aynı fiyata.Hatta benm kampanya ile maliyetim daha da düşüğe gelmişti.Benim plazmayı ilk görünce suratı değişti , bugunde diyoki ''ulan burda 60'' i izledikten sonra benim evde tv ye bakasım gelmiyor :) akşam maçı sende izleyelim, büyük ekran ya iyi olur diyor:)''
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Hanım ince çerçeveli prıl pırıl led istiyordu. Teknomarketlerde plazma seçeneği az ve daha soluk gösteriyordu.
    Çok yakından sürekli bak, hangisinin gözü rahatsız ettiğini söyle dedim.
    Sonunda sen bilirsin deyip 60 plazma almama ses çıkarmadı.
    Şimdi tekrar teknomarketlere baktık. 55 ledleri bile beğenmedi.
    Hava kararınca kesinlikle plazma. Gündüz pencereler parlıyor evet.
    2 metre mesafe var alamam diyenler var. Avatar 3D 2 metreden içinde gibi gösteriyor haberiniz ola

• eco67 kullanıcısına yanıt
    Yeni TV'lerde kulaklık çıkışı problem. Optik çıkıştan analog çıkış elde etmen için ucuz konnektörler var.
    http://www.ebay.co.uk/bhp/digital-to-analog-audio-converter
  • Ben hala şu sorunun cevabını arıyorum.Samsung 51F5570 mi,LG 50PH670 mi? Hangisi daha çok yansıma yapıyor?ben lg diye biliyorum.tepki süreleri nasıl?lg de bu konuda birkaç donma şikayet var.buzzing samsung ta daha yaygın.beyazları samsungun daha iyi verdiği söyleniyor.TV seçeneğimi bu iki modele kadar düşürdüm.ama hangisi?
  • Hocam neoplazma almadigin surece plazmalarda yansima kacinilmaz. Ikisinde de yansima var,birinde az digerinde cok demek yanlis olur bence. Lg de donma hic duymadim,okumadimda.plazma sonucta tepkime suresi her turlu iyidir.az bir suredir kullaniyorum,truemotion yuksek seviyede oldugu halde gayet akici.

906 nickli arkadasimiz plazmayla baya bir oyun oynuyor.daha iyi bilgi verebilir sanirim donma konusunda.

Samsungta ciddi buzzing sesi var.kendim dinledim,hatta forumda bir arkadas bazi renklerde tras makinasi sesine benzetmis:)

Lg suan 1580 tl ye alinabiliyor. Samsung 2000 tl ye.aralarindaki %25-30 fiyat farkina degecek bir fark goremedim ben. Hatta ustune lg nin akilli kumandasi cok daha keyifli ve kullanisli.

• Oyunu çocuklar oynuyor. Ben yanda bilgisayardayım.
    sadece gözüm takılıyor
    film ve oyun performansı iyi. İki metreden film izlemeyi severim. Bunda 1080p gayet akıcı. Filmde mkv takılması olmadı. Hdd bağlı. Büyük TV'den korkmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 3 Kasım 2013; 2:00:26 >
  • Kliksa dan gozluksuz 1700+100 chip paraya mi alayim?Yoksa 1800 e vatandan 2 gozluklu mu?Yoksa teknosadan 1850+100 hediye cekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kliksa dan gozluksuz 1700+100 chip paraya mi alayim?Yoksa 1800 e vatandan 2 gozluklu mu?Yoksa teknosadan 1850+100 hediye cekli mi?

teknosayı ele birkere
    kliksa ile tenkosa depoları aynı
    gebze otogar yanı :)
    1700-100 1600 lira kliksa iyi fiyat
    1800+2 gzlük ise gözlüğün tanesi 100 lira demek
    reelde gözlüğün 25-30 lira oldugunu düşünürsen 200 liraya kendine koleksiyon yaparsın kanımca
    ayrıca tv ile birlikte hemen gözlük almanda şart.. HD SD yi bir keşfet önce gözlük çok cep yormaz...
  • 50 ph670s aldım evde z5500 vardı kulaklık çıkışı olmadığı için bağlıyamadım servisi arayıp çağardım yarın gelcek bağlasınlar bu arada tv de kanal geçişleri cok yavaş onun dışında süper harici bi uyduyla bu sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Kliksa dan gozluksuz 1700+100 chip paraya mi alayim?Yoksa 1800 e vatandan 2 gozluklu mu?Yoksa teknosadan 1850+100 hediye cekli mi?

teknosayı ele birkere
    reelde gözlüğün 25-30 lira oldugunu düşünürsen 200 liraya kendine koleksiyon yaparsın kanımca
    ayrıca tv ile birlikte hemen gözlük almanda şart.. HD SD yi bir keşfet önce gözlük çok cep yormaz...

Hocam hala anlamadim aktif mi pasif mi 3d bunda.Gözlükler 70 yazmis herkes siz 25-30 demişsiniz.Bu renkli hafif gozluklerden mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

teknosayı ele birkere

Hocam hala anlamadim aktif mi pasif mi 3d bunda.Gözlükler 70 yazmis herkes siz 25-30 demişsiniz.Bu renkli hafif gozluklerden mi acaba?

önce şart değil olarak oku.. :)

lg pasif teknoloji sunuyor diye biliyorum en azindan led panelleri ve 2011 2012 model plazmaları öyle
    muhtelemen buda pasif ise gözlüğüğ çok pahalı olmamalı
    70 liraya samsgungun aktif pilli gözlükleri satılıyor ssg 4100 gb
    panasonicin orj. aktif gözlükleri 150 tl den başlıyor..
    en ucuzları pasif gözlükler tane 70 lira olacagını sanmıyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

teknosayı ele birkere

önce şart değil olarak oku.. :)

lg pasif teknoloji sunuyor diye biliyorum en azindan led panelleri ve 2011 2012 model plazmaları öyle
    muhtelemen buda pasif ise gözlüğüğ çok pahalı olmamalı
    70 liraya samsgungun aktif pilli gözlükleri satılıyor ssg 4100 gb
    panasonicin orj. aktif gözlükleri 150 tl den başlıyor..
    en ucuzları pasif gözlükler tane 70 lira olacagını sanmıyorum?

En iyisi teknosada bakayim kliksadan alayim gelince

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    valla anlamadım bende
    ama 70 lirada olsa vatan 100e satmiş oluyor gene sizin için kliksa hesaplı?
  • quote:

valla anlamadım bende
    ama 70 lirada olsa vatan 100e satmiş oluyor gene sizin için kliksa hesaplı?

Kliksa her turlu daha hesapli

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    hocam n11 den 1538 tl ye aldım şimdi inşallah sorun çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.