Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek sorunum kendi browser'ı ile dizi-film izlerken çok yavaş yüklüyor, her 2-3 saniyede bir donuyor, bunun bir çözümü var mı? İnternet 20mbit, hızdan kaynaklı bir sorun olmadığına eminim.

Browser'ı genelde de çok yavaş, flash reklamlar sanırım bayağı zorluyor aleti.
  • Genelde bu sorun servis sağlayıcılarla ilgili örnek;dün internetten diz üstü pc ile film izlemek istedim 720p filmi açması 30 dakikadan fazla sürdü 20mbit internet paket bağlantısında fakat başka sitede başka bir 720p film izlemek istediğimde onu açması daha çabuk oldu bağlantı hızımız yüksek olabilir fakat serverların durumuda burada önemli
  • Dizi veya film sitelerinde kaynak/sunucu seçimi oluyor. Onlarla oynayın biri yavaşken diğeri hızlı olabliyor.
  • Cihaz geldi ve kurulumunu yaptirdim.Hepsiburadadan almistim ve sorunsuz cikti.Youtube 1080 p videolarda sorun yok.Cihazin tek memnun kalmadigim tarafi internet tarayicisi.Gercekten cok yavas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Mert. Tarayıcıda reklam engelleme olsa çok daha rahat kullanılırda yok tabi. O reklamlar bozuyor işi.

Geçenlerde iyi hatırlıyorum 20 lira civarına normal lg kumanda görmüştüm. Daha televizyonu almamıştım es geçmiştim şimdi bulamıyorum.

Sahibinden sitesinde 3d gözlük satan bi arkadaş vardı 40 liraya satıyordu onunda ilanın süresi bitmiş. Acelesi yok çıkar gene gerçi.

Taze taze fotoğraf ekleyeyim. 1 saat oldu kurulalı. Sıfır cihaz gönderdi Teknosa.

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

Resim modu standart. Parlaklık ve kontrast rodaj sebebiyle %50 de.

Not: Fotoğraf yanıltabilir ama memnunum görüntüden. 1 metre mesafeden çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 13 Eylül 2013; 20:41:09 >

• Bunda 3 tane canlı pixel çıktı. İkisi kayboldu ekranın tam ortasındaki duruyor şimdi. Cama yansıyanda oydu inatçı çıktı baya.

Bende şanslıymışım baya yada bu seride bi problem var. İnsan utanır şimdi geri göndermeye adamlar sıfır cihaz gönderdi olaya bak.
  • Benim cihaz için servis değişim raporu yazmıştı hepsiburadaya gönderdim yeni cihaz beklerken para iadesi yapmışlar. Taksitle almıştım para şimdi taksitle hesaba yatacak kartımın limiti dolu. Beni oyle saçma sapan bir dyruma soktular anlatamam tivibu , bluray player, 3d gozlukler , askı aparati vs hepsi elimde patladı. Durumlari zorlayip yeniden cihaz almaya çalışacağım olmazsa gozlukleri burdan satarim tanesini 45 e almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dert etme zaferaxu önce bankayla bi görüş bastır biraz, durumu anlat. Şubeyede gidebilirsin. Tek seferde iade iste, isterseler yapabilirler.

Daha sonra n11 de Samsung 51 plazma var indirimde onu al keyfini sür. Limit arttırımıda isteyebilirsin.

Ben bir daha lg ye bulaşmam. Serivisi ayrı kendi ayrı dert.

İlk geldiğinde bu piksel hataları yoktu sonradan çıktı yada ben görmedim bilmiyorum. Piksel problemlerini gideren videolardan açtım 1 saattir oynuyor. Sabaha düzelir inş.
  • Dert etme zaferaxu önce bankayla bi görüş bastır biraz, durumu anlat. Şubeyede gidebilirsin. Tek seferde iade iste, isterseler yapabilirler.

Daha sonra n11 de Samsung 51 plazma var indirimde onu al keyfini sür. Limit arttırımıda isteyebilirsin.

Ben bir daha lg ye bulaşmam. Serivisi ayrı kendi ayrı dert.

İlk geldiğinde bu piksel hataları yoktu sonradan çıktı yada ben görmedim bilmiyorum. Piksel problemlerini gideren videolardan açtım 1 saattir oynuyor. Sabaha düzelir inş.
  • Söylev kullanıcısına yanıt
    Uğraşacağız Hocam artık,Lg Ankara servisi tanıdık eşim zamanında Teknosada çalışmıştı bir şekilde bağlantı kuruyoruz.Yine bu tvyi almaya çalışacağım ama ölü piksel çıkarsa yine direk iade ederim.
  • teknosadan aldım. lg yetkilileri hariç herşey çok iyi zaten araştırmalarım sonucunda karar vermiştim. fakat bende youtube açmıyor browserdan da açmıyor. servistekilerde anlamadı. yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim. dns mi, ıp mi ayarlarından anlayamadım. yada modemi değiştireceğim. bilgisi olan arkadaşlar yardım..
  • arkadaşlar bende aldım bu tvden kendı ıcınde uydusu var ve cok harıka memnunum ama kanallara şifre koymayı bulamadım bı kac erotik kanal var ve sıfre koymak ıstıyorum yardımcı olacak kımse var mı ?
  • Benim cihazım da bugün geldi
    Ve ilk panel tvim
    Rodaj ile ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
  • arkadaşlar bende cihazı yeni aldım servis kurulumu yaptı sağ orta kısımda küçük bi nokta var izlerken rahatsız etmiyor servis panel içinde toz var dedi
    ekran komple siyahken dalgalı gibi sanki sizdede böylemi
    youtubeden video açarken ve brovserden net e girerken aşırı yavaş vifi 2kademe çekiyo biraz uzak kaldı modeme ondan mı kaynaklı sizce
    deişim için servis çağırmalı mıyım kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Benim tv malum değişim beklerken para iadesi yapıldı az önce Samsung 51F5570 sipariş ettim elimde 3 adet Ph 670s uyumlu gözlük var tanesini 45 tl ye almıştım aynı fiyattan satmak istiyorum.1 kere şarj edildiler kutusu vs var almak isteyen var ise bana pm atın lütfen.Lütfen ilan vs açmamı istemeyin Ankaradan alıcı çıkar ise çok iyi olur tanışırız elden teslim ederim.İşyerimde bir de çay içeriz
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    sahibnindene ilan verin bence bu başlıkta pek rağbet görmeyebilir
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Valla Hocam servis, hepsiburada vs çok yordular beni bu aralar gece çalışacağım Ankara'dan kullanıcı çıkarsa temiz temiz veririm.Sahibinden vs sitelerden çok şey aldım ama hiç satışım olmadı uğraşmak istemiyorum.
  • Samsung 51F5570 ile arasında kalım hangisini tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

Samsung 51F5570 ile arasında kalım hangisini tavsiye edersiniz.

kesinllikle samsung

arkadaş çok uygun fiyata bulmu zaferaxu
  • BLACKLEO55 B kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_81199151/f_//tm.htm#81199151

Fiyat hemen hemen aynı olunca kesinlikle Samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 19 Eylül 2013; 0:25:12 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.