Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baska bir bayide buldum, carsamba gunu kuruluma gelecekler, simdi gozluklerin siparisini vermek kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan sipariş verdim haftaiçi gelir kazasız belasız inş. Kutudan akıllı kumanda mı çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Baska bir bayide buldum, carsamba gunu kuruluma gelecekler, simdi gozluklerin siparisini vermek kaldi

Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Teknosadan sipariş verdim haftaiçi gelir kazasız belasız inş. Kutudan akıllı kumanda mı çıkıyor?

Evet akıllı kumanda çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadasım bu televizyondan bende aldım fakat hangi gözlükle 3D yi izleyebilirim. sen hangisi ile denedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamero

merhaba arkadasım bu televizyondan bende aldım fakat hangi gözlükle 3D yi izleyebilirim. sen hangisi ile denedin?

LG AG-S350 ile çalışıyor.

Teşekkürler @zaferaxu Keşke bunun yerine şu modeli alsaydım dediğiniz oldu mu? Benim tv kargoda yarın gelir.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    farkları nelerdir bizimle paylaşır mısınız?Bende bu iki model üzerinde yoğunlaştım,sağlıklı bir karar vermek istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamero

LG AG-S350 ile çalışıyor.

Teşekkürler @zaferaxu Keşke bunun yerine şu modeli alsaydım dediğiniz oldu mu? Benim tv kargoda yarın gelir.

Yok hocam çok memnunum tvden bu fiyata bu büyüklükte beni pişman edecek başka bir alternatif zaten yok ve kafam rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: origone

farkları nelerdir bizimle paylaşır mısınız?Bende bu iki model üzerinde yoğunlaştım,sağlıklı bir karar vermek istiyorum

2 televizyonuda canlı olarak izledim lg nin görüntüsü bana mat geldi. smart uygulamaları lg den daha iyi ip tv adreslerini girerek izleyebiliyorum, ölü piksel çıkma şansı çok zayıf bildiğim kadarıyla forumdan alan arkadaşların hiçbirinden çıkmadı. İçinden 2 ad. gözlük çıkıyor lg de yok gözlükler zaten çifti 150 tl civarında. Ben hızlıaldan almıştım 1999 tl 12 taksit 100 tl worldpuan hediye + 30 tl gibi avantajx 1870 tl te geldi. Bence her 2 tv de almak için acele et çünkü stoklarda biterse bir daha zamlı fiyattan gelir.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz fiyattan aynı ürünü bulma şansım pek yok sanırım fiyatı düşene kadar bekleyeceğim
    teşekkürler
  • Nashquil kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız;

1 var
    2 webteizle gibi sitelerden kendi browser ı ile 720 video oynatıyor, bir hata almadım.
    3 Televizyonla gelen ag-s550 gözlük var, kafa hareketiyle falan bozulmuyor, su alıp gelirken de 3 boyutlu :) Aama en iyi görüntü karanlık ve ışıklar kapalı iken, yani sinema atmosferinde. Yandan da izleniyor ama bence keyif için panele ne kadar direk olursa bakış açısı o kadar iyi.
  • Arkadaşlar merhaba. Ürün geldi kurulumu yapıldı. Sol üst köşede 1 adet ölü piksel çıktı servis gittikten sonra test yaparken farkettim.

Servis 3 ve üzerine değişim raporu veriyormuş. Teknosa mağazasına gittim oda kapalı kutuyla değişim yapmıyor. Sadece iade alabilirmişler.

İzleme mesafem 3 metre farkedilmiyor o mesafeden. Yakından görülüyor.

Resim kalitesinden memnun kaldım eco ve bütün efektler kapalı kullanıyorum şuan.

Nedersiniz değişim için bastırayımmı yoksa böyle kullanayımmı. İntrernetten aldığım için 1 hafta iade hakkım var. Değişimde varda yokuşa sürüyorlar işte...
  • Yaşadığım şehirde bu modelden yok acaba birisi farklı ekran modlarında çekilmiş foto ya da video paylaşabilir mi?Ekranın mat olduğunu söylendi belki de farklı izleme modunda değerlendirilmiş olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Ürün geldi kurulumu yapıldı. Sol üst köşede 1 adet ölü piksel çıktı servis gittikten sonra test yaparken farkettim.

Servis 3 ve üzerine değişim raporu veriyormuş. Teknosa mağazasına gittim oda kapalı kutuyla değişim yapmıyor. Sadece iade alabilirmişler.

Resim kalitesinden memnun kaldım eco ve bütün efektler kapalı kullanıyorum şuan.

Nedersiniz değişim için bastırayımmı yoksa böyle kullanayımmı. İntrernetten aldığım için 1 hafta iade hakkım var. Değişimde varda yokuşa sürüyorlar işte...

pm6800 var bendede aynı sorun oldu bitane ölü piksel çıktı kurulumdan sonra farkettim ama 50 inç 3 metreden hiç belli olmuyor zaten nazarlık dedim geçtim :) değiştikleri üründe daha başka sorunda çıkabilir diye düşün,, lg fiyat performans ürünü gerçekten samsung vs.. led hikaye plazma şahane :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gaksu

Cevaplarınız;

1 var
    2 webteizle gibi sitelerden kendi browser ı ile 720 video oynatıyor, bir hata almadım.
    3 Televizyonla gelen ag-s550 gözlük var, kafa hareketiyle falan bozulmuyor, su alıp gelirken de 3 boyutlu :) Aama en iyi görüntü karanlık ve ışıklar kapalı iken, yani sinema atmosferinde. Yandan da izleniyor ama bence keyif için panele ne kadar direk olursa bakış açısı o kadar iyi.

Teşekkürler, bugün kurulumu yapıldı, bir kaç dizi sitesinde denedim ama oynatırken çok donarak ilerliyor nedense, bilgisayarda bu sorun yok.
  • Birde ps3 üzerinden oyun oynarken arada görüntüde takılma, komutlarda çok hafif bir gecikme oluyor gibi. Oyun moduna aldım biraz daha düzeldi ama hala eski lcd televizyonum kadar akıcı değil, bunun bir çözümü var mıdır?
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/93140666

Uyumlu 3d gözlük lg ag-s350 modeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nashquil kullanıcısına yanıt
    çok ilginç ms değeriyle övünen plazma da lcd ye oranla takılma varsa durum vahim

oyun moduna almaktan başka çare yok zaten oyun modu hızlı görüntü için gerekli ayarlamaları yapar
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Ürün geldi kurulumu yapıldı. Sol üst köşede 1 adet ölü piksel çıktı servis gittikten sonra test yaparken farkettim.

Hocam bende 7 tane vardı servis çağırıp çağırmakta kararsız kaldım o derecede belli olmuyordu aslında.Servise gelip rapor tuttu alıp götürdüler panel değişecekmiş,üstüne düşsem değişim alırım ama uğraşmak istemiyorum

• @barisx3 Pahalı bi model olmamamasına rağmen görüntü kalitesi güzel. Plazmanın güzel yanı işte. Yarın karar vereceğim teknosa gönderin değişelim dedi gene belli olmaz işleri.

@Nashquil Resim ayarlarından Truemotion vb ayarları kapatın plazmaya ters o ayarlar bence. Görüntüyü bozuyorlar daha çok. Ben hepsini kapatıp kontrast + parlaklığı 60 a aldım. Birde eco modda. İlk zamanlar dikaktli kullanmak lazım daha sonra sorunsuz kullanmak için.

@zaferaxu Hocam maşallah 7 de çokmuş. Bence değiştirin. Ben 1 taneden rahatsız oluyorum 7 tane olsa dakika başı gidip bakarım :)

Arkadaşlar usb kanal listesi olan varmı servis bu model için yok dedi düzeltmek ölüm o listeyi. Birde gece farkettim ses kısıkken. Hafif bi buzz sesi geliyor. Gündüz duyulmuyorda gece sessizliğinde farkediliyor. Sizlerdede var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.