Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    televisyonun renk ayarlarını yazın kontrast ve renk oranı çok yüksek olunca böyle bir sorun oluyor
  • Hocam bluray deneme firsatim olmadi dedigim.olay usb kaynakli mkv icindi eger orjinal blurayde bole bi sikinti yoksa guzel yarin bigun orjinal disc player alipda canimiz sklimasin ama sizin mkv denemelerinizide bekliyorum saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam suan eco modda izliyiom plazmalar icn ilk bir ay fln eco mod onermislerdi ayrca dinamik consrat yuksek cozunurluk ve truemotion u kapatmistim eger bunun bir stabil ayari varsa yazabilirmisiniz...

• tieseto T kullanıcısına yanıt
    bir ayar yazamam çünkü kullanıcıs değilim

tv yi inceleme fırsatı bulmuştum söylediğiniz gibi bir sorun yoktu

kardeşimde 42c430 var samsung plazma

sd yayınlarda dediğiniz gibi sorun vardı renk ayarlarına baktım kontrast 100 diğerleride 60-70 civarıydı düşürdüm

zaten ekran yanması olmuş

eko modu filan boşverin şimdilik deneme amaçlı ayarları yapın tekrar devam ediyorsa servisi arayın inceledim tv yi hiçbir sorun yoktu görüntüde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tieseto

Hocam bluray deneme firsatim olmadi dedigim.olay usb kaynakli mkv icindi eger orjinal blurayde bole bi sikinti yoksa guzel yarin bigun orjinal disc player alipda canimiz sklimasin ama sizin mkv denemelerinizide bekliyorum saygilar...

Bir türlü download olmuyorlar ki
    Teşhir ürün Sony marka bluray player aldım.3d de derinlik farkı gercekten çok farketti half sbs felan hikayeymiş.
    Kontrast vs herşeyi kıstım ben 2 ay böyle kullanacağım. Senin ayarların çok açık olmasın sakın.
    3d olmayan bir bluray seyrettim simdi ben bir sıkıntı gormedim biraz zoom da yaptim.Ghosting den kastin tam olarak nedir ben yanlış anliyor olabilirim. Bazen çok hareketli sahnelerde dalgalanma oluyor sıkıntı bu ise orjinal disklerde olmuyor. Filmin kalitesi ile alakali olabilir.Usb den oynattigin icin de olabilir.Bir media playerda oynatirsan da sıkıntı ortadan kalkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 31 Temmuz 2013; 2:41:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam soyle soyliyim bazi sahnelerde mesela kadin kolunu kaldirip indiriyor indirip kaldirdigi sirada ekranda kadinin kolu saydamsi bir sekilde hareket ettigi yone dogru ekranda yaklasik bir iki saniye kadar kaliyor ama film boyunca olan bir sey degil ara ara yapiyor ister istemez insanin gozune takiliyor belkide sizinde dalgalanmadan kastettiginix budur valla bluray player sart olcak gibi playeri alirizda discler ates pahalisi:-)

• Valla o ise ghosting kopya bd de var ama orjinal bd de yok oyle uzun kalmiyor anlık birşey.
    Film kalitesi ile alakalı.
    Bluray alirsan paran varsa Pioneer bdp150 al yoksa al en ucuzunu gitsin

• zaferaxu kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim sorunu çözdüm. nasılmı derseniz tvnin modları sayesinde ilk başda trumotion ayarlarıyla oynamaya başladım ama çok etkili olmadı sonra tvnin modlarında denemeye başladım genelde kullanıcı modu veya sinema modunda izliyordum fakat her ne hikmetse oyun moduna aldıgımda dediğim olay kayboldu yapsa bile rahatsızlık vermicek dereceye indirgendi ama dediğinizde haklısınız orjinal filmlerde böyle bir sıkıntı olcağını sanmıyorum. başka bir sorun yada keşfettiğimiz bir şey olursa gene burdan paylaşımlara devam :)
  • tieseto T kullanıcısına yanıt
    Haydi geçmiş olsun,artık kafanıza takılacakbirşey kalmaz inşaalah.Cihazın kontrastını felan kıstınız mı?Ben kıstım rezil bir şekilde izliyorum.En fazla 1-2 hafta daha dayanırım galiba.
    Bluray fiyatları çok uçuk bu arada 1 tane orjinal film aldım daha da alamam herhalde.Kopya bir tane aldım çok farkediyor.
  • Hocam yeni laptop aldim hdmi 1.4 kabloyla bagladim ayni filmleri actim herhangi bir ghosting falan yok ama goruntu kalitesi cok kotu tv ile ilgili degildir ayarlari falan vardir simdi bu cikti hdmi ile yuksek cozunurluk bulmaya calisiyorum eger birseyler bulabilirsem cozebilirsem burda paylasirim tabi sizde eger duyar uygularsaniz paylasimlari bekliyoruz :-)

• kesinlikle oyun modunda tv harika bende aldım şu an için memlunum dahili uydusunu kullanıyorum.Mkv arşivim var film izlemek çok keyifli 3d aktif gözlük kullanıyor cihaz 1 adet aldım 3d de gayet iyi en şikayetçi olduğum ise yansıma olayı onuda oturma odasının şeklini değiştirerek çözdüm direkt camın karşısında olur ise izlenmiyor.
  • Selamlar,

Bende bu modeli bir haftadır kullanıyorum. Eski LG plazmama göre ses ve yansıma konusunda gerilemiş gibi geldi. Eskisi Mark Levinson tarafından ayarlanmış hoparlörleri vardı,ses sistemini açmıyordum bile, bu daha zayıf hissettirdi.

Bu ikisinin dışında ise görüntü kalitesi, tüm yayınlarda hatasız görüntüsü, her yönüyle eksiksiz özellikleri gerçekten çok çok başarılı. Vatan'dan 1799 TL sihitli kumanda ve bir adet 3 boyut gözlük ile aldım. Bu paraya bu kadar başarılı bir TV almak gerçekten çok keyifli.

Görüntü özellikleri konusunda herkese tavsiyem tüm görüntü modlarındaki tüm işlemci gerektiren özllikleri kapatmaları( sinema modunda hepsi kendinden kapanır mesela) ve görüntüyü plazmanın kendi ellerine bırakmaları. Plazmanın güzel tarafı hatasız görüntü için işlem gücüne gereksinimi olmaması bence.

Herkese öneririm. Hiç TV'ye daha fazla para vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gaksu

Selamlar,

Bende bu modeli bir haftadır kullanıyorum. Eski LG plazmama göre ses ve yansıma konusunda gerilemiş gibi geldi. Eskisi Mark Levinson tarafından ayarlanmış hoparlörleri vardı,ses sistemini açmıyordum bile, bu daha zayıf hissettirdi.

Bu ikisinin dışında ise görüntü kalitesi, tüm yayınlarda hatasız görüntüsü, her yönüyle eksiksiz özellikleri gerçekten çok çok başarılı. Vatan'dan 1799 TL sihitli kumanda ve bir adet 3 boyut gözlük ile aldım. Bu paraya bu kadar başarılı bir TV almak gerçekten çok keyifli.

Görüntü özellikleri konusunda herkese tavsiyem tüm görüntü modlarındaki tüm işlemci gerektiren özllikleri kapatmaları( sinema modunda hepsi kendinden kapanır mesela) ve görüntüyü plazmanın kendi ellerine bırakmaları. Plazmanın güzel tarafı hatasız görüntü için işlem gücüne gereksinimi olmaması bence.

Herkese öneririm. Hiç TV'ye daha fazla para vermeye gerek yok.

Hocam hayirli olsun kullanıcı sayimiz artsada buralar senlense diye bekliyorum ama zamanla bu cihazin degeri bilinecek ve kullanıcı saysi da artacak eminim.
    Benim cihaz ölü piksel arizasi sebebi ile serviste eski tuplu tvmi kullaniyorum ve plazma diyorum gerisi hikayeymis

• Merhaba ;

Bende televizyonu yaklaşık 3 hafta önce aldım.
    3D ve uydu alıcısı hariç her özelliğini deneme imkanım oldu. Her türlü formattaki filmi başarıyla oynattığını söyleyebilirim.
    HD bile olmayan 704x380 çözünürlükte filmler bile Resolution Upscaler sayesinde çok güzel izlenebiliyor.
    Renklere diyecek hiçbir şey yok , biraz yansıma hariç görüntü kalitesi çok tatmin edici.

Android telefonuma LG TV Remote uygulaması yükledim, aynı Magic Remote gibi telefondan kumanda edebiliyorum televizyonu. Ayrıca Skifta isimli Android uygulaması ile da DLNA üzerinden televizyon ile dosya paylaşımı çok kolay yapılabiliyor.

3D konusunda çok bilgim yok kusura bakmayın.
    Bazı pasif gözülker var LG'nin tüm Sinema 3D özelliği olan televizyonları ile uyumludur diye yazıyor.
    Plazmalarda aktif gözlük kullanmak şart mıdır acaba ?

Saygılarımla.

• Selamlar, bu televizyonun siparişini vermek istiyorum ama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1- Dahili Wi-Fi var mı?
    2- Direk TV'yi internete bağlayarak birşeyler izlediniz mi? Yetersiz bellek, vb. hatalar aldınız mı?
    3- 3D Gözlük şarjı ne kadar gidiyor? Harekete aşırı hassas mı, kafanın en ufak hareketinde görüntü 3D formatındayken bozuluyor mu, tam 90 dereceden izlenmesi mi gerekli?

Şimdiden teşekkürler.
  • Bu tv den aldik, 3d gozluk uygun nereden nasil alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Selamlar, bu televizyonun siparişini vermek istiyorum ama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1- Dahili Wi-Fi var mı?
    2- Direk TV'yi internete bağlayarak birşeyler izlediniz mi? Yetersiz bellek, vb. hatalar aldınız mı?
    3- 3D Gözlük şarjı ne kadar gidiyor? Harekete aşırı hassas mı, kafanın en ufak hareketinde görüntü 3D formatındayken bozuluyor mu, tam 90 dereceden izlenmesi mi gerekli?

Şimdiden teşekkürler.

Urunde dahili wifi var.
    Cihaza harici bellek baglayarak degisik formatta filmler izledim problem yok evin interneti henuz baglanmadi netten izlerken hata verir mi bilemiyorum.
    Gozluklerin bakis açısını degistirince dalgalanma olmuyor.Aktif gozlugun dezavantaji bir saatten sonra gözümü yordu ama 3d si cok başarılı.
    Gözlükleri sahibinden.com dan tanesini 45 tl den aldim biraz arastirilirsa ucuza bulunabiliyor. Magazadan alinmak istenirse Gold da uygun fiyata bulunabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Selamlar, bu televizyonun siparişini vermek istiyorum ama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1- Dahili Wi-Fi var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Urunde dahili wifi var.
    Cihaza harici bellek baglayarak degisik formatta filmler izledim problem yok evin interneti henuz baglanmadi netten izlerken hata verir mi bilemiyorum.
    Gozluklerin bakis açısını degistirince dalgalanma olmuyor.Aktif gozlugun dezavantaji bir saatten sonra gözümü yordu ama 3d si cok başarılı.
    Gözlükleri sahibinden.com dan tanesini 45 tl den aldim biraz arastirilirsa ucuza bulunabiliyor. Magazadan alinmak istenirse Gold da uygun fiyata bulunabiliyor.

Cok tesekkurler Simdi aliyorum 1600 kusur liraya, gozlukler haric.

• quote:

quote:

quote:

1- Dahili Wi-Fi var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Urunde dahili wifi var.

Dostum bence karışmak gibi olmasın ama bende samsung 51f5570 plazma var 2 aktif gözlük hediyeli, arkadaşımda LG50ph670 var arasında görüntü ve smart uygulamaları olarak çok fark var, bence samsungu da bir düşün kıyasla ona göre karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

quote:

quote:

quote:

1- Dahili Wi-Fi var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Urunde dahili wifi var.

Dostum bence karışmak gibi olmasın ama bende samsung 51f5570 plazma var 2 aktif gözlük hediyeli, arkadaşımda LG50ph670 var arasında görüntü ve smart uygulamaları olarak çok fark var, bence samsungu da bir düşün kıyasla ona göre karar ver.

Valla karisti kafam Ellerinde sadece teshir kalmis bende vazgectim, simdi o samsung'a bakicam sagolasin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.