Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yansıma oluyor ama tvyi izletmicek kadar değil dediğim gibi 6900 u görmedim hiç birşey diyemem ama gündüz yansıma sorununu çok takmıyorum filmleri gece izlediğim için
  • samsungun 51F5570 ile karşılaştıran oldu mu acaba? hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

samsungun 51F5570 ile karşılaştıran oldu mu acaba? hangisi daha iyidir?

Bu iki cihazi da teşhirde bulmak çok zor.Ben size ph 670 i gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pn6500 ve pn6800 modelleri 2013 modeller midir ve bu plazma ile karşılaştırabilen var mı?
  • 6500, 6800 ve 6900 bunları magazada gördüm ve inceledim, yeni cıkan 670s i de cebimde USB bellek ve test videoları ile test ettim.

Yukarıda saydığım LG nin modelleri Samsung 51F5570 in görüntü kalitesine yaklaşamıyor bile. Yine de alıcı olan bilir. İsteyen pentouch için LG alsın. Benim 5 yasında cocugum yok. Olsa belki ben de LG alırdım oynasın diye :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Bu iki cihazi da teşhirde bulmak çok zor.Ben size ph 670 i gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Ben bu gün 6500, 6800 ve 6900 bunları magazada gördüm ve inceledim. Yeni cıkan 670s i ve Samsung 51F5570 de cebimde USB bellek ve test videoları ile test ettim.

Yukarıda saydığım LG nin modelleri Samsung 51F5570 in görüntü kalitesine yaklaşamıyor bile. Ben tercihimi Samsungdan yana kullanacağım. Hem daha şık hem de daha iyi görüntüsü var. Tabi fiyatlara bakarsak LG 50PH670S 1800TL; SAMSUNG 51F5570 2200TL.

• quote:

quote:

quote:

Ben bu gün 6500, 6800 ve 6900 bunları magazada gördüm ve inceledim. Yeni cıkan 670s i ve Samsung 51F5570 de cebimde USB bellek ve test videoları ile test ettim.

Yukarıda saydığım LG nin modelleri Samsung 51F5570 in görüntü kalitesine yaklaşamıyor bile. Ben tercihimi Samsungdan yana kullanacağım. Hem daha şık hem de daha iyi görüntüsü var. Tabi fiyatlara bakarsak LG 50PH670S 1800TL; SAMSUNG 51F5570 2200TL.

Hangisi hoşunuza gitmişse onu alın.Ben Samsungu hiç inceleyemedim.Yalniz Samsungun fiyatının düşmesi beklenebilir.Lg de bu fiyatlarda çıkmıştı dünce aldım.
    Aradaki renk, parlaklık farkı evinizde farkedilmiyor.Sadece plazmada ısrarcı olmanızı tavsiye ediyorum sadece.

• Arkadaşlar merhaba LG 50ph670s alacaklar için 1599 TL ücretsiz kargo teknokurdu.com da akakce sıralaması aşağıda görebilirsiniz alcak arkadaslar bu fırsatı kaçırmasın derim bu özellikde bu fiyat kaçmaz ..
    http://www.teknokurdu.com/ev-elektronigi/televizyonlar/lg-50ph670s-3d-plazma-tv/1/3238.aspx
    http://www.akakce.com/televizyon-plazma/en-ucuz-lg-50ph670s-fiyati,1081012.html

• tteknokurdu T kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyiymiş garanti varsa
  • 6900 serisinden görüntü kalitesi vasatlığı sebebiyle vazgeçmiştim, bu modeli canlı izleyenlerin yorumu nasıl, sd yayınlardaki akıcılık olarak?
  • n11 de 1699 TL teknokurdu.com da 1599 İkisinde de Lg Türkiye garantili yazıyor ..

http://www.n11.com/lg-50ph670s-3d-smart-tv-sihirli-kumanda-hediyeli-P15022711
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

6900 serisinden görüntü kalitesi vasatlığı sebebiyle vazgeçmiştim, bu modeli canlı izleyenlerin yorumu nasıl, sd yayınlardaki akıcılık olarak?

6900 serisinin mağazada görüp incelemiş soluk bulmuştum.Bu televizyonu hiç görmeden internetten aldım. Başka hiçbir tv nin yanında kıyaslama yapmadım bence renkler çok canlı sd yayınlarda muhteşem hd leri hiç yazmıyorum bile.6900 den farklı olarak dahili uydu alıcı mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

6900 serisinden görüntü kalitesi vasatlığı sebebiyle vazgeçmiştim, bu modeli canlı izleyenlerin yorumu nasıl, sd yayınlardaki akıcılık olarak?

6900 serisinin mağazada görüp incelemiş soluk bulmuştum.Bu televizyonu hiç görmeden internetten aldım. Başka hiçbir tv nin yanında kıyaslama yapmadım bence renkler çok canlı sd yayınlarda muhteşem hd leri hiç yazmıyorum bile.6900 den farklı olarak dahili uydu alıcı mevcut.

benimde görüşüm soluktu 6900 için, + 6900ü canlı izlediğimde bir mağazada görüntü akıcılığıda çok kötüydü örnek olarak bisiklet süren biri vardı mağazadaki tüm tvlerdeki görüntüde hemen yanındaki panasonic plazmada bisikletin tekeri gayet akıcı dönerken 6900de bildiğin takıla takıla gidiyordu buda hakikaten rahatsız etmişti beni. şuan kullanan biri olarak bu tür bir durum söz konusu mu net bilgi verirseniz sevinirim. birde gündüz malum yansımayla ilgili durumu nasıldır?

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Gündüz yansıma olayı aynen bildiğiniz gibi devam ediyor,plazmalarda genel sıkıntıymış bu.
    Ph 670 s 2013 serisi ve çift çekirdekli işlemci gerek tv yayınında gerek videoda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    3D sini denedim çok iyi ama henüz evimde internetim olmadığı için smart özelliklerini denemedim zaten pek ihtiyacım yok.
    Görüntü olarak sizi üzmez,buzzing sesi yok benim cihazda ama kesin olmaz diyemem.
    Bu arada Samsung 5570 in fiyatı da düşmeye başlamış alternatif olarak elinizde bulunsun.
    Benim mantığım madem Panasonic bulamıyorum fiyatı uygun olan bir cihazdı,sizin de düşünceniz bu şekilde ise tavsiye ederim.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle hayırlısı olsun sipariş sürecinde bir takım sıkıntı yaşamış oldugunuzu yazmıştınız ama buna değdiğini görmek güzel. ben tvde kayıt olayını çözemedim siz hiç kurcaladınızmı ? ikincisi hd yada bluray görüntülerde ghosting yada bulanmaya rastladınız mı ben bir kaç filmde denk geldim acaba filmlerdemi sıkıntı var tvdemi yoksa usb yolu ile aktardığım için mi henüz bir fikir sahibi olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tieseto

hocam öncelikle hayırlısı olsun sipariş sürecinde bir takım sıkıntı yaşamış oldugunuzu yazmıştınız ama buna değdiğini görmek güzel. ben tvde kayıt olayını çözemedim siz hiç kurcaladınızmı ? ikincisi hd yada bluray görüntülerde ghosting yada bulanmaya rastladınız mı ben bir kaç filmde denk geldim acaba filmlerdemi sıkıntı var tvdemi yoksa usb yolu ile aktardığım için mi henüz bir fikir sahibi olamadım.

Teşekkür ederim oncelikle
    Valla dediğiniz hiç birşeyi denemedim.Durmadan 3D film indirip seyrediyorum.Benim kendi çektiğim hd görüntülerde herhangi sıkıntı görmedim ama yarın 3d olmayan bir mkv indirip deneyeyim.

• dün gece skyfall indirdim 2,7 gb mp4 formatında film izlerken ghosting denilen sorun gene oluştu. normalde sd hd yayınlarda çıkmıyor fakat usb ile yüksek çözünürlüklü film taktığımda ara ara oluyor. acaba panelmi yoksa usb mi kaldırmıyor bilmiyorum. media player,hdd yada laptopla izlesemde aynı sorun yaparmı. bu sorunu yaşayan başka biri varmı acaba?
  • Hocam pek bir kullanici kitlemiz yok maalesf ben deneyemedim.Evde şu an için internet yok. İşyerinde senin için download ettiğim dosyayı yanlışlıkla yarıda kestim.Elinde yoksa bile emanet bir laptop alıp bir denesen varsa sıkıntı servis çağırırsın.Benim cihazı 3d de çok denedim sıkıntı yok.
    Yarın yine download edicem deneyeceğim.Artık kullanıci sayımız artana kadar birbirimize yardım edeceğiz.
    Bir de iyi bir fotoğraf makinan varsa bir kaç fotograf çekebilir misin? Forumda Lg den plasma alınmaz diye bir laf çıkmış cihazı görüp inceleseler gam yemem.Bu fiyatlara bu cihaz nasıl satılamaz anlamıyorum. Bir de senin cihazda buzzing sesi var mı benim çok korktuğum sesti çok şükür ses felan yok.
    Saygılar.

• Evet su an icin pek kitle mevcut degil hocam soyle soyliyim servis cagirsamda zaten bir sey yapcaklarini sanmiyorum cunku bu ikinci tv ilkinde olu pixel vardi degistirdiler ozamnda denemistim gene vardi bundada ayni .model paneliyle ilgili sanirim elimde fujifilm s1800 yari dslr cihaz var cok iyi olmasada telefondan daha iyi ceker fotograf ceker yuklerim hatta videoda net goruntu saglarsam koyarim . bu ghosting dedigim olay genelde lcd panellerde olusan bir sorunmus. tvnin 100-200 hz olaninda ve 5000 ms tepkime suresi altindaki tvlerde boyle bir sey olmuyormus kaldiki 600 hz lik plazma kullaniyoruz kafam buraya basmiyor nasil olur diye .3d goruntude tv zaten hakkini veriyor onda sikinti yok ama dedigim gibi sadece bu ghosting biraz can sikici ayrica buzzingin b sine rastlamis duymus degilim:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tieseto -- 27 Temmuz 2013; 5:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tieseto T kullanıcısına yanıt
    Hocam bluray film denedim.Hersey yolunda ghosting felan yok.Mkv hala deneyemedim ama sorun olacaksa orjinal bluray filmde de olurdu galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.