Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black_67

çok ilginç ms değeriyle övünen plazma da lcd ye oranla takılma varsa durum vahim

oyun moduna almaktan başka çare yok zaten oyun modu hızlı görüntü için gerekli ayarlamaları yapar

Kutudan çıktığı gibi ps3 bağladım, ayarlarını falan kurcalamadan, onunla alakalı bir sıkıntı olabilir. Bugün biraz daha kurcalar ideal ayarları bulmaya çalışırım. Ama 3D'si muhteşem, aktif olduğu için önyargılıydım, pasif daha iyi olur diyordum ama, sinema kalitesinde. Ki 3D için de hiçbir ayar yapmadan bluray ile denedim, biraz oynayarak o da çok daha iyi hale gelebilir.

Ya da benim eski lcd çok iyiydi, ne ışık sızması, ne bulutlanma yapmadan salondan yatak odasına transfer olmayı başardı

• gaksu G kullanıcısına yanıt
    sd yayın ve internet video oynatma görüntülerini bizimle paylaşabilir misiniz?
  • Selamlar,

Ben de yeni aldım dün kurdurdum, akşam biraz kurcalama şansım oldu:

- Vatan dan aldım 1799 iki adet 3D gözlük hediyesi ile (s360)

- Digiturk kullanıyorum, HD yayınlar 720p ancak görüntü güzel, hafif bir sinema efekti bile var.

- ölü pixel testi yaptım, şimdilik OK

- 3D nternetten indirdiğim ve Digiturk 3D yayından izlediğim kadarıyla oldukça doyurucu.

- internet erişimi OK, yuutube dan oldukça kaliteli klip izlenebiliyor.

- 3D HD mkv film oynatımı genel olarak başarılı (start trek into the darkness)

- gözlükler biraz baş ağrısı yaptı (kendim de miyop+astigmat gözlük kullanıyorum)

biraz da sorular,

* öncelikle fonksiyon testi yaptığım için görüntü ayarlarını inceleme fırsatım olmadı, öneriniz var mıdır?

* rodaj süresi için önerdiğiniz yarlar nelerdir, ben konrastı 50 yaptım, başka bir öneriniz var mı?

LED den plazmaya transfer olunca biraz yadırgadım görüntüyü bakalım biraz alışalım...

iyi günler.

ayhg

• Biraz kurcalayınca ps3'teki gecikme sorununu çözdüm, 3D sinemadan daha iyi hale geldi, 3D olmayan yüzüklerin efendisini bile 2D-3D çevirip izledik hiçbir baş ağrısı veya göz yorgunluğu yapmadı bizde. Ama tabi rodaj süresince düşük ayarlarla kullanmıyorum, maksimum verimlilikte kullanıyorum, zarar verir miyim tv'ye?
  • ayhan.genc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,bildiğim kadarı ile oyun modu en iyisi bu modda televizyonun daima kendisini korumada ve her an tetikte tuttuğu söylenmişti.
    Bu arada s360 gözlükleri şarlı mı?
    Birkaç fotoğraf çekip bizlerle paylaşabilir misiniz?Teşekkürler
  • Beyaz renklerde "buzz" sesi yapıyormu arkadaşlarlar?

Yüksek kontrasatta kullanınca iz yaptı hemen. Düşürdüm ayarları gene. İleride düzelir mi bu durum? İzler kalıcı değil kayboldu.
  • selamlar,

şu linkte

https://www.dropbox.com/sh/m7ceb7ndqcv9ktc/cbsfB-xDqm

bir kaç fotoğraf ve bir video kaydı, hepsi karanlık salonda oyun modunda iphone 4s ile çekildi. internet 8Gbps fibernet
    tarkan klibi youtube dan klipten fotoğraf ta aynı şekilde.
    630 gözlükler vatan ın yanında verdiği promosyon, pilli (cell batery) pairing biraz sıkıntılı gibi; çoğunlukla tekrar pairing gerekiyor
    SD ve HD yayınlar Digiturk Plus üzerinden (HD yayınları 720p)
    kısa film 1080i direk ham klip (edius export)

eski iki yıllık Samsung LED TVme göre daha başarılı bir seyir keyfi var.
    Rodaj için de internetteki yabancı kaynaklar, özel bir durum yok, aynı kanalı ya da kaynağı sürekli izlemeyin, farklı içerikler izleyin diyorlar.

bu arada PS3 3D oldukça başarılı

bir not:
    LG TV remote (iphone) televizyonu görmüyor :((

• ayhan.genc kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar için teşekkürler karanlık ortamda görüntü güzel peki aydınlık ortamda nasıl

Gözlük ise tekrar şarj edilebilir sanırım usb kablosu yanında vermişlerdir yurtdışı kaynaklar s360 için şarj edilebilir diyor

http://www.mackay.co.uk/Lg-Ag-s360al-Rechargeable-Active-3D-Shutter-Glasses-Black-Audio-Visual-10712302633.html

Rodaj için şu linke bak faydalı olur sanırım http://www.anlayanbiri.com/plasma-televizyonrodaj-suresi-onemlimi-ilk-kullanim-nedir-detay-ve-inceleme

Aydınlık ortam görüntülerini de eklerseniz sevinirim. Bu arada neredeyse 670s kullanıcıları diğerlerine göre çok pasif diyecektim fakat siz bu düşüncemi değiştirdiniz teşekkürler elinize sağlık

• Hepsiburada`dan 1800 tl ye 150 tl worldpuan kampanyasindan yararlanarak aldim biraz once.

Kurulumu kendimiz yapsak garanti acisindan sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Hepsiburada`dan 1800 tl ye 150 tl worldpuan kampanyasindan yararlanarak aldim biraz once.

Kurulumu kendimiz yapsak garanti acisindan sorun olur mu?

Sakın kendiniz yapmayın garantide sıkıntı olur.
    Bu arada benim televizyon için değişim kararı çıktı ama şimdide tekrar rodaj süresi başladı
  • Bende dün Ayhan kardeşimin gönderdiği fotoları gördükten sonra kanaat getirip bu ürünü vatan bilgisayardan sipariş ettim,ürün stoklarda görünmüyor müşteri hizmetlerini arayıp yanında şarjlı 2 adet s-360 3d gözlükle 12 taksit 1799 Tl'ye satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: origone

Bende dün Ayhan kardeşimin gönderdiği fotoları gördükten sonra kanaat getirip bu ürünü vatan bilgisayardan sipariş ettim,ürün stoklarda görünmüyor müşteri hizmetlerini arayıp yanında şarjlı 2 adet s-360 3d gözlükle 12 taksit 1799 Tl'ye satın aldım.

Hayırlı uğurlu olsun,bir aksilik çıkmazsa tv sizi üzmez.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,samsung 51f5570 ile bu televizyon arasında çok bocaladım,ürün gelsin birde canlı olarak değerlendirelim
  • İnternetten ürün alırken bir kere daha düşünün ben cihazı Hepsiburada dan almıştım cihaz için değişim kararı çıktı.Ürünü hepsiburadaya yollayacak oradan yeni cihaz bekleyecekmişim.Şu an Hepsiburadanın değişim menüsü ben de görünmüyor bile 18 günde değişim onayı çıktı 1 haftada ancak bana raporu ulaştırabilseler yeni cihazı almam 2 hafta sürse ben yaklaşık 40 gün televizyosuz kalacağım.
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun

sıfır ürün alıp bu tip sorun çıkması insanın canını sıkıyor bir süre daha rodaj yapmanız gerekecek

birde iyi yönden bakın değişim çıktı ve yenisi gelecek en azından bunun için uğraşmadınız ölü pikselde firmalar genellikle çamura yatar
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Tesekku ederim hocam
    Lg Turkiye cihazin panelini temin edemedi yoksa tamir edeceklerdi.
  • Kutunun içerisinden askı aparatı çıkıyor mu?
    Sizin askı aparatı tavsiyeleriniz nelerdir
  • Kutunun içinden askı aparatı çıkmıyor. Takmayında zaten panele yazık.

Ben teknosaya gönderdim cihazı değişim için. Uğraştırmazlar umarım.
  • Bende duvara asmak taraftarı değilim ama öyle olacak gibi görünüyor , bildiğim kadarı ile tüketici haklarına göre ürün ilk 30 günde arıza yaparsa ücret iadesi veya yenisi ile değişim hakkınız var yeni mevzuatı araştırmanızı öneririm ilerleyen süreçte bu bilgiler size lazım olabilir
  • Televizyon ağır baya. İleride sıkıntı olabilir. Sehpa veya ünite ile kullanmak daha mantıklı. Ben idareten sehpaya koydum. 70 ekran tv yi koyduğum sehpa oyuncak gibi kaldı. Güzel bi ünite alacağım değişip gelirse. Hareketli sağlam aparatlar 200 lira civarı zaten onun yerine ünite almak daha mantıklı. Sabitlerde 50-100 lira civarı.

İnternetten aldığım için 7 gün iade hakkım vardı ama değişim istedim. Malum uğraştırmadan yapmaz bunlar bekliyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.