Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı modelden bir tane de aileme aldım Vatan'dan 2 tane gözlük hediyeli olarak, bir öncekinde sarj edilebilir tek gözlük hediye etmişleri, bunda pilli 2 gözlük hediye ettiler. Çalışma olarak bir farklarını göremedim gözlüklerin.

Yorumları okuyorum, kendi tecrübelerimi aktarayım;

PS3 ile sorunsuz çalışıyor, oyunlar çok daha güzel görünüyor önceki TV'me göre her hangi bir takılma, gecikme yok.

HD, 3D, Dnla v.b tüm özellikleri tıkır tıkır çalışıyor, özellikle browser ı yavaş diyen arkadaşlar bağlantılarını kontrol ettirsinler,ben 1080 p 720 p videoları kendi browser ı ile çok rahatca açabiliyorum ve browser ı çok hızlı çalışıyor.

Samsung u öneren arkadaşlar bende baktım o TV'ye ancak panel kalitesindeki farkların aynı görüntüde aynı ayarlarla sizin benim tarafımdan anlaşılıp kadar değiştirecek kadar bir fark yarattığını göremedim, ama genel kullanım deneyimi olarak örneğin sihirli kumanda denen kumandanın artısı çok fazla, blutooth ile çalışıyor ve browser da gezinmek özelliklerini kullanmak gibi televizyonla olan iletişiminizi önünüzdeki bilgisayar ekranında mouse ile seçim yapmak kadar kolay seviye ye getirdiği için çok ama çok çok arttırıyor. Ben LG'nin bu tarz kullanım artılarını tercih edenlerdenim.

Ekran beyazken tüm plazmalar biraz ses yapar, bunu normal şartlarda kulağınızı dayanamazsanız sessiz ortamda fark etmezsiniz.

Ben TV yi alalı bir ay oldu ancak 2 defa yazılımını güncelledi ve bunlar 500 Mb civarı güncellemeler, kullanan arkadaşlar da bir güncelleme kontrolü yaptırsınlar.

• Ben de bir yorum yapayım ;vatan bilgisayardan aldım yanında 2 adet 3d s-360 gözlük ile gözlükler pilli bir sefer eşleştirdinizmi 3d görüntüde kendi kendine faliyete geçiyor 3d uygulaması başarılı 2d den 3 de ye çevirme hikaye ,ölü piksel yok, renkler ve görüntü kalitesi gayet güzel bazı uydu yayınlarında- hd yayınları kastetmiyorum onların kalitesi zaten belli- görüntü gayet güzel bazılarında ise vasat bu da yayın kalitesine göre değişiyor, görüntü matlığından şikayet edenlere gelince kendiniz ayarları yapıp bu sıkıntıdan kurtulabiliyorsunuz samsung 51f5570 in görüntülerine baktım arada standart kullanıcı tarafından ayrım yapılabilecek kadar bir fark göremedim browser hızı ortalama tabiki bir pc kadar değil browserdan film izlemek istedim tek part filmlerde belli bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı veriyor bu can sıkıcı bir durum çok partlı izlenimlerde o uyarıyı almadım film izlemek istediğimde pc üzerinden izliyorum bazı arkadaşlar lg için mkvod uygulaması geliştirmiş usb bellek içine o programı atıp portallardan film ve bazı şifreli kanalları izleyebiliyorsunuz ben vakit bulamadım ama bugün yarın yapmayı planlıyorum kendi uydu alıcısı ile kullanırsanız kanal geçiş süreleri çok uzun bu bir şekilde hızlandırılabilir mi bilmiyorum, buzz diye tabir edilen ses yok ben hiç duymadım, ısınması ortalama anormal bir durum yok, her açıdan izlenebiliyor görüntüde kararma yok, yansıma bu seride de mevcut gündüz pencere karşısında izlenmesi zor gece izlenimi harika, sihirli kumanda kullanım kolaylığı tanıyor fakat fiyatı 150 tl civarında o yüzden çocuklardan uzak tutmak gerekir diye düşünüyorum uygun bir kumanda temin edilip günlük kullanımlar için bulundurmak gerekir, ses seviyesi yeterli,oğlum oyunlarda -oyun modunda-bir iki yerde kısa süreli donma olduğunu söyledi sebebini bilmiyorum doğrusu henüz bakamadım fakat bazı kullanıcılar ps3 te herhangi bir donma ile karşılaşmadıklarını söylüyorlar ha unutmadan şunu da söyleyeyim televizyonun görüntüsü kalitesi kullandıkça artıyor önce acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm fakat eşimde aynısını söyledi şu an sıkıntılı bulduğum 1- kanal geçiş süresi uzunluğu 2- yetersiz bellek uyarısı 3-kanal silme yok umarım alacak arkadaşlara bir faydam dokunur...

• Arkadaşları bu televizyonu ben de aldım pazartesi getirecekler.. Ürünü aldıktan sonra valide ile konuşurken o sordu kanallardaki logoların ilerde gölgeleme gibi kalıp kalmadığını? ben de teknoloji geliştiğini artık öyle şeyler olmadığını söyledim. Fakat netten araştırdım ama hala öyle şeylerin olduğunu gördüm günlük 3-4 saat tv izlesek ilerde bu problem yaşarmıyız? yani kullanıcı hatası diye teknik servis şucu bize atarlar mı? Demek istediğim plazmada olan sorun bu panel değişmez ya da tv değişmez derler mi?
  • mkv oynatıyomu dts ses veriyor mu
  • structuralengineer kullanıcısına yanıt
    Evet oynatıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    dts ses veriyor mu sadece oynatıyor demişsin de
  • fiyat olarak en ucuz kac liraya dustu acaba bu tv ? takip edenler var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • structuralengineer kullanıcısına yanıt
    Şahsen denemedim ama forumda dts ses verdiğini söylemişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panel kalitesi görüntü vs. 50 pn 6500 ile aynımıdır acaba bu tv ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

fiyat olarak en ucuz kac liraya dustu acaba bu tv ? takip edenler var mi

1619 + 100 lira wp ile kliksada gördüm geçenlerde.

Dts desteği var denemiştim. Ben iade edip parasını aldım teknosa uğraştırmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

Dts desteği var denemiştim. Ben iade edip parasını aldım teknosa uğraştırmadı...

neden iade eddiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yengec-27

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

neden iade eddiniz

Ölü piksel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: origone

Ben de bir yorum yapayım ;vatan bilgisayardan aldım yanında 2 adet 3d s-360 gözlük ile gözlükler pilli bir sefer eşleştirdinizmi 3d görüntüde kendi kendine faliyete geçiyor 3d uygulaması başarılı 2d den 3 de ye çevirme hikaye ,ölü piksel yok, renkler ve görüntü kalitesi gayet güzel bazı uydu yayınlarında- hd yayınları kastetmiyorum onların kalitesi zaten belli- görüntü gayet güzel bazılarında ise vasat bu da yayın kalitesine göre değişiyor, görüntü matlığından şikayet edenlere gelince kendiniz ayarları yapıp bu sıkıntıdan kurtulabiliyorsunuz samsung 51f5570 in görüntülerine baktım arada standart kullanıcı tarafından ayrım yapılabilecek kadar bir fark göremedim browser hızı ortalama tabiki bir pc kadar değil browserdan film izlemek istedim tek part filmlerde belli bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı veriyor bu can sıkıcı bir durum çok partlı izlenimlerde o uyarıyı almadım film izlemek istediğimde pc üzerinden izliyorum bazı arkadaşlar lg için mkvod uygulaması geliştirmiş usb bellek içine o programı atıp portallardan film ve bazı şifreli kanalları izleyebiliyorsunuz ben vakit bulamadım ama bugün yarın yapmayı planlıyorum kendi uydu alıcısı ile kullanırsanız kanal geçiş süreleri çok uzun bu bir şekilde hızlandırılabilir mi bilmiyorum, buzz diye tabir edilen ses yok ben hiç duymadım, ısınması ortalama anormal bir durum yok, her açıdan izlenebiliyor görüntüde kararma yok, yansıma bu seride de mevcut gündüz pencere karşısında izlenmesi zor gece izlenimi harika, sihirli kumanda kullanım kolaylığı tanıyor fakat fiyatı 150 tl civarında o yüzden çocuklardan uzak tutmak gerekir diye düşünüyorum uygun bir kumanda temin edilip günlük kullanımlar için bulundurmak gerekir, ses seviyesi yeterli,oğlum oyunlarda -oyun modunda-bir iki yerde kısa süreli donma olduğunu söyledi sebebini bilmiyorum doğrusu henüz bakamadım fakat bazı kullanıcılar ps3 te herhangi bir donma ile karşılaşmadıklarını söylüyorlar ha unutmadan şunu da söyleyeyim televizyonun görüntüsü kalitesi kullandıkça artıyor önce acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm fakat eşimde aynısını söyledi şu an sıkıntılı bulduğum 1- kanal geçiş süresi uzunluğu 2- yetersiz bellek uyarısı 3-kanal silme yok umarım alacak arkadaşlara bir faydam dokunur...

tv acık kaldıkca görüntü dahada netleşir
    bu 1/2 ay sonunda gözle gorulur şekilde kendini belli eder, bu yüzden ilk alanlar renklere soluk diyebilir ancak bu yanıltıcıdır..plazmaların ilk ay kullanımında bol bol açık kalması önerilir tabi sabit logolu veya sabit görüntülü ekranda değil!
    tüm plazmalarda prensip böyledir. (pana sams. lg vs.)
    kısacası motoru ne kadar kısa sürede açarsan o kadar memnun kalırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: origone

Ben de bir yorum yapayım ;vatan bilgisayardan aldım yanında 2 adet 3d s-360 gözlük ile gözlükler pilli bir sefer eşleştirdinizmi 3d görüntüde kendi kendine faliyete geçiyor 3d uygulaması başarılı 2d den 3 de ye çevirme hikaye ,ölü piksel yok, renkler ve görüntü kalitesi gayet güzel bazı uydu yayınlarında- hd yayınları kastetmiyorum onların kalitesi zaten belli- görüntü gayet güzel bazılarında ise vasat bu da yayın kalitesine göre değişiyor, görüntü matlığından şikayet edenlere gelince kendiniz ayarları yapıp bu sıkıntıdan kurtulabiliyorsunuz samsung 51f5570 in görüntülerine baktım arada standart kullanıcı tarafından ayrım yapılabilecek kadar bir fark göremedim browser hızı ortalama tabiki bir pc kadar değil browserdan film izlemek istedim tek part filmlerde belli bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı veriyor bu can sıkıcı bir durum çok partlı izlenimlerde o uyarıyı almadım film izlemek istediğimde pc üzerinden izliyorum bazı arkadaşlar lg için mkvod uygulaması geliştirmiş usb bellek içine o programı atıp portallardan film ve bazı şifreli kanalları izleyebiliyorsunuz ben vakit bulamadım ama bugün yarın yapmayı planlıyorum kendi uydu alıcısı ile kullanırsanız kanal geçiş süreleri çok uzun bu bir şekilde hızlandırılabilir mi bilmiyorum, buzz diye tabir edilen ses yok ben hiç duymadım, ısınması ortalama anormal bir durum yok, her açıdan izlenebiliyor görüntüde kararma yok, yansıma bu seride de mevcut gündüz pencere karşısında izlenmesi zor gece izlenimi harika, sihirli kumanda kullanım kolaylığı tanıyor fakat fiyatı 150 tl civarında o yüzden çocuklardan uzak tutmak gerekir diye düşünüyorum uygun bir kumanda temin edilip günlük kullanımlar için bulundurmak gerekir, ses seviyesi yeterli,oğlum oyunlarda -oyun modunda-bir iki yerde kısa süreli donma olduğunu söyledi sebebini bilmiyorum doğrusu henüz bakamadım fakat bazı kullanıcılar ps3 te herhangi bir donma ile karşılaşmadıklarını söylüyorlar ha unutmadan şunu da söyleyeyim televizyonun görüntüsü kalitesi kullandıkça artıyor önce acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm fakat eşimde aynısını söyledi şu an sıkıntılı bulduğum 1- kanal geçiş süresi uzunluğu 2- yetersiz bellek uyarısı 3-kanal silme yok umarım alacak arkadaşlara bir faydam dokunur...

tv acık kaldıkca görüntü dahada netleşir
    bu 1/2 ay sonunda gözle gorulur şekilde kendini belli eder, bu yüzden ilk alanlar renklere soluk diyebilir ancak bu yanıltıcıdır..plazmaların ilk ay kullanımında bol bol açık kalması önerilir tabi sabit logolu veya sabit görüntülü ekranda değil!
    tüm plazmalarda prensip böyledir. (pana sams. lg vs.)
    kısacası motoru ne kadar kısa sürede açarsan o kadar memnun kalırsın :)

hbasaran82 peki usta bu plazma nasıl sinema ve maç için iyi bir panel olabilirmi ben zaten led lerin çok parlamasından şikâyetçiyim lütfen fikirlerinizi paylaşın.

• yengec-27 Y kullanıcısına yanıt
    LG yi bilemem
    ucuz olması içimde suphe uyandırmıyor değil
    uzun vadede problem cıkarabilirmi cikaramazmı birazda şans faktoru önemli tabiiki
    şahsen 2 yıl once 2011 model 46 inc pana plazma kullanıyorum, açık ve net söyleyeyim piyasada plazma satıldıgı sürece evime led paneli sokmam gibime geliyor..
    led panelle film maç izlemiyormuşuz abi biz.. bunu anlayabilmeniz için 1-2 ay plazma izlemeniz gerekir
    tabi 4-5 bin liraya 50 inc led alırsan o farklı bir kateogori her türlü iyidir ama 2000 liralık 50 plazmadan 3,5-4 bin liralık led çokta fiyat farkını hissetirir derecede olmaz..
    benim şu sıralar favorim f5570 lg nin hem led hem plazma modellerinde ısınmadan kaynaklı yanık plastık kokusu oldugu yazılıyor şikayet sitelerinde pek tercih etmezdim açıkcası. tabii kullanan arkadaşlar bunu daha iyi bilecektir.
    bir yabancı karşılaştırma sitesindede pana sams. ve lg karşılaştırılmaları yapılmış
    verilen puanlara bakılırsa lg oldukça geride bırakılmış bu değerlere ragmen çok iyi renk veriyorsa varın samg. ve panayı siz düşününün..
    burada merak ettiğiniz led veya plazma marka ve model başlıklarına tıklayarak testlerine kısaca bakabilirsiniz
    biraz fikir verme açısından size yardimci olabilir..
    http://www.rtings.com/reviews/tv/plasma

• mephısto_06 M kullanıcısına yanıt
    Parlaklık, renk v.s ayarları maksimuma getirip ( vivid olarak ) uzun süreler izlerseniz led lerde bile iz kalır plazma zaten vivid değil gerçek görüntü isteyenlerin seçimidir.
    Ayrıca plazmalar çalıştıkça, ekran yapısı gereği renkler oturur, daha da parlaklaşır ve gerçeğe yaklaşır size de tadını çıkarmak kalır. Ekran ayarlarını normalde tutmanız bile yeter.

ki şöyle örnek vereyim

Oturduğum sitenin toplantı odasında LG 50PT351 2011 plazma mevcut next fta ve goldmaster mini uydu alıcılar bağlı hiç rodaj dahi yapılmadan kurulum yapıldığı gibi standart ayarlarda kullanılıyor. ilk andan itibaren panele km bile yaptırılmadı toplantılarda ve sadece büyük maçlarda bir araya gelip izliyoruz. Görüntü gayet normal. Geçen Türkiye - Hollanda maçını izledik yayın sd olarak hiç bir takılma, flulaşma olmadan gayet akıcıydı. Maç yayını ok se normal yayınlar zaten ok dir

İstediğiniz paneli alın yeter ki plazma olsun. Bir de siz rodaj, kaliteli receiver, medya player v.s diğer ekipmanları doğru seçip doğru ayarları yaparsanız yaklaşık 6 ay sonra ilk kurulduğu güne kıyasla da mükemmel bir tv niz olur ve tv seyretmek sizin için zevke dönüşür

Saygılar
    Emre

• ARkadaşlar 50ph670s plazmanın gözlüklerinde ag-s360 ile ag-s350 arasında ki fark nedir hangisini tavsiye edersiniz? Birde ucuza nerden bulabilirim?
  • ag-s360 2013 model plazmalar ile cıktı yani daha yeni üretim. ag-s360 pilli model.

ag-s350 ise şarjlı model.usb kablosu ile şarj ediyorsun. sahibinden de 55 tl ye satan biri var. ondan alabilirsin. Bu ise 2012 plazma serisi ile cıktı diye biliyorum pm serisi ile. Çok büyük ihtimalle böyle yani:)

ben ag-s360 modelini tercih ettim. n11 de 2 adet gözlük 150 tl . 11 tl bkm indirimi ile 140 tl kargo bedava şeklinde aldım. Tanesi 70 tl ye denk geldi.ücretsiz kargo. indirim çeki vs bulabilirsen daha ucuza gelir tabi
  • arkadaşlar alana hayırlı uğurlu olsun almayanlara da Allah En iyilerini nasip etsin yaklaşık 3 aydır bu plazmayı takip ediyordum 50ST50 ile 51F5570 samsungu aklımın yettiğince forumdan ve acımasız İnternet dünyasından araştırdıktan sonra: 50ST50 nin kapalı kutusunu bulamadım samsungun her ne kadar 51' olsa da o o fiyata değmeyeceği ve araştırsanız sitemizdeki andy1 nicli üstadımızın değerli yorumları panelin kırmızı üretmedeki zafiyeti yine başka arkadaşların 51F5570 için azda olsa BUzzing şikayetleri sonucun da almaktan vaz geçerek en nihayetinde bu saydığım plazmaların hepsini kendi gözlerimle görerek ve kendi incelemelerim sonucunda LG' 670S e karar verdim lakin 60' mi 50' mi sorusunun cevabı beni çok ama çok zorladı her ne kadar bütçe sıkıntım olmasa da dediğim gibi bizzat hepsini canlı izledim ben Adana'da yaşıyorum burada 60' 670S ve 50' 670S lerin hepsini Teknosalar, Vatan Computer ve media Mark şubelerinin hepsinde tek tek inceledim ki adana'da bulunan diğer satıcıların firmaların isimlerini saymıyorum bile gördüğüm şey ister kabul edin ister etmeyin teşhirler deki bütün 60' 670S lerin hepsinde daha teşhire çıktıkları gün sayısı ortada hiç abartmıyorum hepsinde LOGO yanıkları VAR bende her ne kadar salonum ve bütçem müsait olsa da 60' ler için gördüğüm kendimce de sorun olarak saydığım bu sıkıntıdan dolayı 50' alarak aranıza katıldım NOT: teşhirler de ki 50' lerin hiçbirinde LOGO YANIĞI görmedim inşallah 50' aldım diyede pişman olmam çünkü gönlüm hala 60' de neyse hayırlısı artık bu arada Media Mark'tan 2 adet AG S 360 AL gözlük hediye 1.679,00 TL. sına satın aldım yalnız kapalı kutu olmadığı için birkaç gün bekleyeceğim . inşallah gelince sizlerle deneyimlerimi paylaşırım.

• mafey M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

bizde arkadaşa bakıyoruz

bugün yarın alıcaz

akıllı kumanda veriyormu mm

diğer siteler kumanda hediye ediyor genelde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.