Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magic Remote kumandası hediye olarak gelen bu plazma piyasaya yeni girmiş ama hakkında çok fazla bilgi alamadım şu anda. Bir LG'ci olarak tam aradığım gibi olmasından dolayı kendisi ile ilgiliyim. Bu başlık altında özelliklerini, kullanıcı görüşlerini paylaşalım. Hizlial.com' da satışına başlanmış ve mağazanın Tv hakkında verdiği bilgiler şunlar;

LG 50PH670S.APD 50" Full HD Plazma TV Özellikleri

50PH670S.APD 50" Full HD Plazma TV
    50" (127 cm)
    Full HD Plasma T
    600 Hz,3D Görünt
    0.9 Dual Core CP
    Pentouch Ready
    Resolution Upscaler
    Smart TV
    Smart Share( WiDi + Miracast + 2nd Display +MHL +NFC),LG Cloud
    Time Machine II
    Triple XD Engine
    2Ch. Speaker
    Virtual Surround Plus
    Smart Sound Mode
    Magic Remote (4 Mod)

Teknik Özellikler
    Görüntü Çözünürlüğü 1920 x 1080 ( Full HD)
    Görüntü Tarama Hızı 600 Hz

Diğer Özellikler
    Garanti Süresi 2 Yıl
    3D Özellik Var/Evet
    Tipi PLAZMA TV
    DLNA Evet/Var
    Ekran Boyutu 50'' (127 cm)
    SMART TV - HD UYDU SADECE Smart TV
    HDMI Giriş 3 Adet
    Video Formatı 3D ve FULL HD
    Marka LG
    PC Bağlantısı Var
    Smart TV Evet/Var
    Tipi PLAZMA TV
    USB Girişi Resim - Müzik - Video Oynatıyor

Başka bir türkçe siteden aldığım bilgiler;

Ekran
    Panel Tipi: Plazma
    Ekran Boyutu: 50 "(127 cm)
    Çözünürlük: 1920 x 1080 nokta
    Dinamik Kontrast: 3.000.000:1
    Tepki süresi: 0.001 ms
    600 Hz: Frekans Ekran

Görüntüleme
    2D 3D dönüştürme
    Görüntü İşlemcisi 3D XD Engine
    24p desteği
    Spor, film ve oyunlar için resim ayarlarını

TV alıcısı
    Dijital karasal yayın almak için DVB-T tuner
    Kablolu televizyon almak için DVB-C
    Uydu yayınlarını almak için DVB-S2 tuner

Ses
    Hoparlör Gücü: 2 x 10 W
    Teknoloji: Sanal suround ses (surround ses)
    Destek DTS, Dolby Digital, Net Ses II

Özellikler

İşlemci: DualCore
    Smart TV
    Smart Share
    EPG
    Harici HDD üzerine kayıt yayınları
    Hybrid TV
    DLNA
    WiFi Direct
    WiDi
    Akıllı enerji tasarrufu (görüntü devre dışı bırakmak için seçenek)
    Resim Sihirbazı II
    çocuk Koruma
    alarm
    uyku Zamanlayıcısı
    Otomatik. kopukluk
    2.000 sayfa teletekst

Diğer
    24p desteği
    Akıllı Enerji Tasarrufu teknolojisi (görüntü kapatmak için enerji tasarrufu sağlar)
    Resim Sihirbazı II - görüntü ayarları kılavuzu
    EPG ve Teletext
    çocuk Koruma
    Çalar saat / uyku zamanlayıcısı / otomatik kapatma

Arayüz
    3x HDMI
    1x Bileşen
    1x SCART
    2 x RF girişi (TV)
    1x Dijital Optik Çıkış
    3x USB 2.0 (MP3, JPEG, DivX HD)
    1 kart yuvası CI (Common Interface)
    1x RJ-45 (LAN)

Boyutlar
    1.168 x 755.4 x 292.7 mm: Stand İle Birlikte
    Standsız: 1168 x 698 x 57 mm

Ağırlık
    25.4 kg

VESA standart
    400 x 400 mm

Aksesuarlar
    Uzaktan Kumanda (Magic Motion)
    Döner Standı (40 °)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 15 Nisan 2013; 0:41:11 >

• yeni seri çıkmış, bazı eklemeler yapılmış
  • İki gun once aldik daha dogrusu babam aldi bana danismadan tv den pek anlamam ama ozellikleri led tvleri aratmicak cinsten fakat isinma sorunu var plazma oldugu icin sanirim.ayrica bu tv nin.elektrik tuketimi hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa paylasabilirmi. Bi diger konu gozluk vermemisler bu modele uygun gozluk modelleri nelerdir nasil bulabilirim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullananlar biraz yorum yaparsa sevinirim 3d özelliği tatmin edicimi? Ags350 mi destekliyor? Almayı düşünüyorum Bilgi verirseniz sevinirim

• Bu tv yi alan forumdan uzaklaşıyor galiba.
    Pazar günü alacağım nasipse artık bu modeli
  • Merhaba hayirli olsun ayni modelden ben aldim olu pixel cikti degistirdim ayni modeli aldim zaten konuyla ilgili bir topic acmistim.neyseki yenisini aldik size tavsiyem olu pixel testini yapin ilk aldiginizda tvye gelince henuz tam olarak inceleme firsatim olmadi ama 3d olayi bana gore harika. Arkadasim 3.300 tlye lg led aldi ayni filmi hem onda hem bende actim arada bariz fark var led ekran pasif gozlukde half sbs filmi tam birlestirmedigini fakat benim plazmada tamamiyla netlik ve derinlik sagladigini gordum gozluk olarak lg ag350s kullaniyorum sarjli . Tabi eksileride var illaki ama f\p olarak 50 inc bir tv icin cok uygun bir fiyat diye dusunuyorum

• Evet o model aktif shutter gozluk kullaniyorum kesinlikle 3dsi tatmin edici ama biraz kararma oluyor sebebi gozluk modeliylemi ilgili yoksa plazmanin kaderimi henuz bilmiyorum ayrica ag350 i internet fiyati 80civari gozukurken dartyden 30 tlye aldim bukadar dusmesinin bi sebebi olabilirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 48ju6570 4K UHD TV
    9 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tieseto T kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Hepsiburada dan almayı düşünüyorum en uygun orda şu an kredi kartı ile alacağım hesap kesimim yarın bir aksilik olmazsa yarın alırım.
    Başka kullanıcılar da yorum yaparslar seviniriz alınca ben de yazmaya çalışacağım.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tieseto

Evet o model aktif shutter gozluk kullaniyorum kesinlikle 3dsi tatmin edici ama biraz kararma oluyor sebebi gozluk modeliylemi ilgili yoksa plazmanin kaderimi henuz bilmiyorum ayrica ag350 i internet fiyati 80civari gozukurken dartyden 30 tlye aldim bukadar dusmesinin bi sebebi olabilirmi

Televizyon için pentouch ready yazıyor içinden kalem çıkıyor mu?
    Darty nin sitesinden mi aldınız gözlükleri yoksa mağazadan mı?
    Çok soru sordum galiba
    Şimdi Pm6900 mü alsam diyorum(kutudan herşey çıkıyor) ama bu model 2013 olduğu için kafam karışıyor.
    Saygılar
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    hayır babam kipa extradan aldı içinden sadece magic remote (annemin tabiriyle pilli tespih) çıktı :) ama bu üründe böyle olduğunu gördüm diğer mağazalardada herhangi bir extra bir şey çıkmıyor. pm6900 nasıl bir cihaz bilmiyorum ama 50ph670s bu fiyata alınacak en iyi tvlerden bir tanesi bence
  • Bugün Hepsiburada'dan sipariş ettim sonunda Tv'yi Cardfinans'a 100 tl puan yükleniyormuş.
    Maliyet 1799-100 Tl oldu. Yarın kargoya verilecekmiş Cuma günü elimde olur diye tahmin ediyorum.
    Cumartesi Lg servisi kurulum yapmaya gelir inşaallah.
    Saygılar.
  • Maalesef 3. gün ve Hepsiburada süper hızlı gönderimi çöktü galiba.Hala kargom gönderilmedi.
    Bana televizyon almak nasip olmayacak galiba
  • bu model sanırım pm6900 dan daha sonra çıktı ama bazı sitelerde pm6900 daha pahalı bu model ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 13 Temmuz 2013; 23:05:39 >
  • Bu televizyonu kayınpedere aldık. Kutunun içinden sadece smart kumanda çıkmış. Alan arkadaşlardan da tek kumanda mı çıktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Bu televizyonu kayınpedere aldık. Kutunun içinden sadece smart kumanda çıkmış. Alan arkadaşlardan da tek kumanda mı çıktı acaba?

Haydaaaa bu olmadı benim cihaz kargoda şimdi canım sıkıldı.Benimkinden de çıkmazsa televizyoncudan kıytırık bir kumanda alsak olmaz mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sadece smart kumanda cikiyor kutudan hatta baska magazalarada baktim bu modelin kampanyasi buymus lg nin kumandasini almak sart evdekiler smarti kullanamiyor

• Pm6900 un kutusundan gozluk smart kumanda pentouch icin kalem cikiyor belki o yuzden pahalidir ama 50ph670 daha yeni bir panel

• quote:

Pm6900 un kutusundan gozluk smart kumanda pentouch icin kalem cikiyor belki o yuzden pahalidir ama 50ph670 daha yeni bir panel

kalem haric gözlükleriyle veren bir site var 6900 e yakın bir fiyat ama diğer sitelerde 6900 2.000 lira iken bu tv 1.700 civarında zaten pentouch o kadar gereksiz birşeyki

önemli olan görüntü iyileştirmesi herzaman üst seri malesef daha iyi olmuyor
  • Hakli olabirsiniz 6900 nasil bir tv gormedim ama 50 ph670s den memnunum en azindan benim tercihlerimi karsiliyor

• quote:

Hakli olabirsiniz 6900 nasil bir tv gormedim ama 50 ph670s den memnunum en azindan benim tercihlerimi karsiliyor

Tv de gündüz izlerken yansıma durumu nasıl acaba ?
    6900 ayna gibiydi yeni modelde iyileşme durumu olmuşmu sizce

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.