Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50ph670s urununde dahili wifi özelliği varmı? bazı web sitelerinde oldugu bazılarında olmadıgı yazıyor. urunu bugun sipariş etmek istiyorum. memnun kalırsam 60inc plazma yada 55inc bir led daha düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

http://www.teknosa.com/urunler/110012777/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv

http://www.teknosa.com/urunler/119961694/lg-50ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv-s360-plaz

Tekno sa müşterilerle kafa mı buluyor acaba = )

2 gündür böyle arayıp müşteri hizmetlerinde neden aynı iki ürün farklı fiyatta dediğimde müşteri hizmetlerindeki bayan uzun bi inceleme sonrası ''bir üründe hediye gözlük yok ondan dolayı fiyatı daha uygun'' dediği an nirvanaya ulaştım telefonu o an yavaşça kapamak istedim fakat tam tersi bir durum olup ucuz üründe gözlük hediyesi olduğunu söylediğimdeki sessizlik paha biçilemezdi

yemin ederim dibine kadar güldüm
    avdasbdcashdvashgdasdasdasfsavghfvdsfdsbfdsnfbdsfdsf..
    karnıma kramplar girdi..
    Allahta seni güldürsün İnsallah

• Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. Televizyon bugün geldi yarın da servis gelip kurulumu yapacak.
     LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • arkadaşlar led tv alacaktım lg 42la 660 düşünüyordum sonra 47 ye karar verdim sonra farkettim ki hem fiyatının uygun olması hemde büyük olması 50ph 670s i farkettim ondan almayı düşünüyorum
    plazmaların elektrik tüketimi led tvlere göre nasıl?
    sizce 47 la 660 mı? 50 ph 670s mi?
    led tv mi plazma tv mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekrler.
  • birde arkadaslar
    lg mi?
    samsung mu?
    phlips mi?
  • cybertech C kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun dostum iyi secim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullaharikan A kullanıcısına yanıt
    Ayda 4-5 tl ya farkeder ya farketmez. Benm tv 60PH670S , 154 watt gucunde.maksimum enerji ile Gunde 10 saat calissa , 154*10 dan 1540 watt. Yani 1,54kwh eder. Suan 1 kwh vergiler dahil 0,31kurus. 1,54*0,31*30(gun sayisi) = 16,6 tl ayda elektrik faturasi gelir.

Led tv ye bakalim ornegin 60LA620S giris seviyesi led tv 98 watt gucunde.gunde 10 saat calissa 10*98=980kwh yani neredeyse 1kwh eder. 30 gunde 30kwh eder. 30*0,31 = 9,3 TL yapar aylik.

Sonuc olarak 60" te aylik faturada 7 tl fark ediyor. Sen 50" dusunuyorsun.sende de maksimum 5 tl fark eder. Oda her gun,hic istisnasiz gunde 10 saat calistigini dusunursek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu cihaz da Dual play varmi???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

@candyman
    Hayır dual play özelliği bulunmuyor.
    Bildiğim kadarıyla dual play sadece pasif 3B teknolojisiyle çalışıyor, 50PH670S aktif 3B teknolojisine sahip.
  • tesekrler arkadasım acıklayıcı bir bilgi olde benim için...
  • En uygun fiyat su an Metroda mı var?
  • Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • Ben kliksa'dan 1649+100TL Worldpuan kampanyasıyla aldım. Paramigeriver.com da bir 30TL getirecek. Aşağı yukarı 1520TL'ye mal oldu diyebilirim bana.

@banzar
    çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybertech

Ben kliksa'dan 1649+100TL Worldpuan kampanyasıyla aldım. Paramigeriver.com da bir 30TL getirecek. Aşağı yukarı 1520TL'ye mal oldu diyebilirim bana.

@banzar
    çok teşekkür ederim

Gözlük var mı yanında?
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

@candyman
    Hayır dual play özelliği bulunmuyor.
    Bildiğim kadarıyla dual play sadece pasif 3B teknolojisiyle çalışıyor, 50PH670S aktif 3B teknolojisine sahip.

Dostum sagol verdigin bilgi icin.... Dual play icin oyun var mi ondan bile haberim yok gerci :)

• @ksk_kaan

Hayır gözlüksüz, zaten genelde de o şekilde satılıyor. Teknosa gözlüksüz 1700TL, bir gözlük hediye 1800TL'ye satıyor, ne hediye ama :)

@candyman

Birkaç tane araba yarışı ve fps oyunu gördüm videolarda oynanan ama anladığım kadarıyla televizyon kendisi hallediyor o işi, yani oyun bir oyuncuyu yukarı(ya da yan) yarıya koyuyor, diğerini de karşısına ama TV'den Dual Play modunu açtığınız zaman TV görüntüleri üst üste çakıyor, gözlüksüz bakan saçma sapan şeyler görürken gözlükle bakan sadece kendi görüntüsünü görüyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=SpKUq3ctaPk

Zaten genellikle fifa oynayacağım için ben pek önemsemedim açıkçası ama evde kardeşi olan ve sürekli FPS oynamayı seven varsa güzel bir özellik, çünkü normalin aksine iki oyuncu da diğerinin nerede olduğunu göremiyor.

Araba yarışı desen zaten direksiyon takıp oynayınca keyfi var, o da anca 3D açık bana kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: candyman
    Dual play icin oyun var mi ondan bile haberim yok gerci :)

Bütün split screen multiplayer modu olan oyunlar, dual play için uyumludur.
  • quote:

@ksk_kaan

Hayır gözlüksüz, zaten genelde de o şekilde satılıyor. Teknosa gözlüksüz 1700TL, bir gözlük hediye 1800TL'ye satıyor, ne hediye ama :)

@candyman

Birkaç tane araba yarışı ve fps oyunu gördüm videolarda oynanan ama anladığım kadarıyla televizyon kendisi hallediyor o işi, yani oyun bir oyuncuyu yukarı(ya da yan) yarıya koyuyor, diğerini de karşısına ama TV'den Dual Play modunu açtığınız zaman TV görüntüleri üst üste çakıyor, gözlüksüz bakan saçma sapan şeyler görürken gözlükle bakan sadece kendi görüntüsünü görüyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=SpKUq3ctaPk

Zaten genellikle fifa oynayacağım için ben pek önemsemedim açıkçası ama evde kardeşi olan ve sürekli FPS oynamayı seven varsa güzel bir özellik, çünkü normalin aksine iki oyuncu da diğerinin nerede olduğunu göremiyor.

Araba yarışı desen zaten direksiyon takıp oynayınca keyfi var, o da anca 3D açık bana kadar :)

Saol dostum cidden aydinlandim... Evde hep tek basima oynuyorum, o yuzden anlamsiz olur sanirim dual play :/

• candyman kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan 3B>Dual Play.

Geçenlerde Teknosa'da Pasif 3B olan bir LED TV izledim ve çok kötü geldi görüntü gözüme, hiç gerçeklik yoktu. O yüzden benim düşüncem hala aktif teknolojinin pasiften bir adım önde olduğu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.