Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50ph670s kullanan arkadaşlardan biri, masa üstü ayağının genişlik ve uzunluğunu ölçebilir mi rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Kasım 2013; 17:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

50ph670s kullanan arkadaşlardan biri, masa üstü ayağının genişlik ve uzunluğunu ölçebilir mi rica etsem?

45 cm genişlik 27 uzunlık.Yalnız tam kare değil arkada kalan kısım 45 cm falan iken ön kısım 38 falan.
  • hbasaran82 ustanın da bahsettiği gibi plazma teknolojisinin kendisiyle alakalı bir şey. Benim eski CRT de benzer bir bızz sesine sahipti, evde halojen bir lambaderim var o da aynı şekilde hafif bir bızz sesi çıkarıyor o yüzden alışkınım diyebilirim ama müzik dinlerken ya da TV izlerken kesinlikle duyulmayan bir ses, sadece mesela film bittiğinde olan o sessizlikte duyuluyor.
  • cybertech C kullanıcısına yanıt
    çok az hatta gidip dinlemeyince duyulmayan bir sesi gece film izlerken ışık hüzmesine tercih ederim. Her türlü Plazma döver :)
  • Valla biz miz sesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodaj için bir arkadaş bir konuda bir dosya paylaşmıştı fakat şimdi aramama rağmen bulamadım. Bu mesajı görürse kendisine ricam tekrar yükleyebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybertech

Rodaj için bir arkadaş bir konuda bir dosya paylaşmıştı fakat şimdi aramama rağmen bulamadım. Bu mesajı görürse kendisine ricam tekrar yükleyebilir mi

Banada lazim;)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Teknosadan aldigim 50 inc yaninda iki gozluk geldi..

Normalde iki gözlük hediye yazmıyor muydu sitede ?
  • Yazmio du kardes;)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Yazmio du kardes;)

Hadi hayırlı olsun şansına iyi gelmiş = )

Zaten tekno sa nın ne ettiği belli değil. Gözlüklü modeli ucuza satar. Salt modeli pahalıya satar. Gözlüksüz alırsın yanında hediye verir. Müşteri hizmetleri fiyatlardan haberdar değildir. = )
  • Aynen kardes;))

• quote:

Orijinalden alıntı: cybertech

Rodaj için bir arkadaş bir konuda bir dosya paylaşmıştı fakat şimdi aramama rağmen bulamadım. Bu mesajı görürse kendisine ricam tekrar yükleyebilir mi

Rodaj için slayt gösterisine ayarlayıp bırakabilirsiniz.Aşağıdaki linki açın ve link to download Evangelo slides yazısına tıklayıp indirin.

http://www.hometheatershack.com/forums/hdtv-video-displays-processors/52673-plasma-break-how-properly-break-your-new-plasma-display.html

• Tesekkurler;))

• Sağolasın hocam, bunu böyle 2-3 gün oynatsam yeter mi dersin?
  • 51F5570 plazmam var. Rodaj olayına falan takılmadım. 10 gündür istediğim ayarlarda izliyorum. Bence rodaj olayı ekranda uzun süre logo vs. gibi şeylerin kalmasını engellemektir. Bu süre en az 1 saat falan olmalı. 10 dakikada yanık oluyorsa bu normal değildir. Kısa sürede hemen yanık oluyorsa kafayı yedirtir insana.
    Bence siz de aynı görüntünün uzun süre kalmasına dikkat ederek rahatça kullanın. Çünkü rodaja dikkat edenlerde de yanık olunca oluyor.
  • Bugün Metro'dan televizyonu aldım(+2 gözlükle 1649 TL), cumartesi gelip kuracaklar. Kredi kartı başvurusu yapmıştım, kartın elime ulaşmasını bekliyordum. Neyse ki Metro'daki kampanyaya yetişebildim.

Ellerinde gözlük kalmamış, gözlükleri daha sonra teslim edeceklermiş.
  • cybertech C kullanıcısına yanıt
    valla hocam rodaj için 200 saat öneriliyor.Bazısı hiç yapmıyor, bazısı az süre yapıyor ama ben 200 saat yapılması taraftarıyım.İlla rodaj için o resimleri slaytta oynatmak zorunda değlsin.Normal tv yi standart moda alıp parlalklık, kontrast,ışık,renk bu değerleri 40-50 lı seviyelere alıp bu şekilde tv yi izleyebilirsin.Ben 50 de tutuyorum,enerji tasarrufunu da minimuma alıyorum.Bu şekilde 200 saati tamamladım.

Ayrıca rodaj sürecinde alttan üstten siyah bantlı ,sinematik yayınlar pek izlenmemeli ,izlenecekse de görüntü modunu sinema moduna alıp taramayı yakınlaştırıp full ekran yapılarak izlenmeli.

yinede karar senin tabi..
  • Bizim kanallarımız yeni nesil tvler için hiç yardımcı olmuyorlar. Mesela star tv logosunu döndürüyor, arada bir oynatıyor eyvallah ama sol alttaki beyaz beyaz dizinin adı bütün bölüm boyunca duruyor ve takip ettiğime göre esas hayaletlenme sorununu beyaz yazılar yapıyor. Az önce Güldür Güldür programını izliyordum. Sağ üstte YENİ BÖLÜM yazıyor, Sağ altta ise GÜLDÜR GÜLDÜR yazıyor. Ekran kaydırma opsiyonunu yaptım. Siyahta sorun yok ama beyazda hafif bir hayaletlenme var. Programı izlerken hiç sorun yok ama. Beyaz yazılara dikkat edin.
  • O beyaz yok mu.. zaten beyaz zeminde belli oluyor hayaletlenme. Normal görüntüde hissettirmiyor.

• banzar B kullanıcısına yanıt
    Program az önce bitti. Yaklaşık 5 dakikadır kaydırmayı çalıştırdım. Şu anda tertemiz olmuş. Hayaletlenme gitti. Ama harbiden beyaz yazılar büyük tehlike. kanallar da renkli logolarını oynatıp hareketlendiriyorlar ama beyaz yazılara birşey yapmıyorlar. Neyse, halloldu. Buna da şükür.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.