Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 60F5500 mi LG 60 ph670 mi ALINMALI. ARADA 200 tl fark var.

Birde 1 aylık lg60PH670 S 2000 TL YE ALINIR MI? YANINDA GÖZLÜK DE VERİYOR arkadaş.fiyatı iyi mi? vatandan alınmış faturası var
  • Ozgur kliksa da stoklara girmiş, 1650 tl - 150 chippara - 69 paramıgeriver.

Bu sefer kacırma :) ben 25 ini bekliyorum ekstre günü :(

Kardeş o fiyata kim nerde veriyor? link atta alalıom hemen :D

Bu arada 1 aylık tv yi neden satıyormuş merak ettim. Bi de ben ciddiyim, almayacaksan ben alayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asua -- 13 Aralık 2013; 2:14:14 >
  • asua kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için bu akşam saatlerinde aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: asua

Ozgur kliksa da stoklara girmiş, 1650 tl - 150 chippara - 69 paramıgeriver.

Bu sefer kacırma :) ben 25 ini bekliyorum ekstre günü :(

Kardeş o fiyata kim nerde veriyor? link atta alalıom hemen :D

Bu arada 1 aylık tv yi neden satıyormuş merak ettim. Bi de ben ciddiyim, almayacaksan ben alayım :)

gözlük veriyormu acaba yanında?
  • hayırlı uğurlu olsun, çok iyi fiyattan aldın, bir de yanında en az 1 gözlük hediye koysalarmış tadından yenmezmiş :)

Ben de istiyorum ama :( 25 inden sonra umarım benzer bir kampanya yakalarız
  • candyman gözlük yok maalesef
  • quote:

candyman gözlük yok maalesef

hımm darty de 1599 tl ye indiriyorlar fiyatı,iki öglzük dahil. haberiniz olsun.. haftaya stoga girecek inşallah, alıcam oradan. chip para iyiymiş tabi kartla alsaydım :)
  • candyman peki o fiyata worldpuan chippara felan da verir mi? önceki kampanyada vermiş miydi?
  • quote:

candyman peki o fiyata worldpuan chippara felan da verir mi? önceki kampanyada vermiş miydi?

Vvallahi yalan soylemeyeyim kartla almiyorum o yuzden bilgim yok :( haftaya stok geliyormus ama 1679 tl dediler gelecek parti urun icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu televizyonu araştırdık beğendik.Yılbaşında felan almayı planlıyoruz.Siz baya araştırdınız sanırım size bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim :)
    1-Televizyon yeni nesilmi yani 2012 demi 2013 demi Çıktı
    2-İçindeki işlemci felan nedir =)
    3-Ben buna ps4 bağlayacağım sorun çıkarmı yani yüksek performans alırmıyım ?
    4-Lg güncelleme desteği verir mi ? Kendi sitesinde gözükmüyorda ?
    cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

arkadaşlar bu televizyonu araştırdık beğendik.Yılbaşında felan almayı planlıyoruz.Siz baya araştırdınız sanırım size bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim :)
    1-Televizyon yeni nesilmi yani 2012 demi 2013 demi Çıktı
    2-İçindeki işlemci felan nedir =)
    3-Ben buna ps4 bağlayacağım sorun çıkarmı yani yüksek performans alırmıyım ?
    4-Lg güncelleme desteği verir mi ? Kendi sitesinde gözükmüyorda ?
    cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

1- 2013 model.
    2- Çift çekirdekli işlemci olduğu yazıyor. ama bu tarz tvlerde ne tür işlemci kullanılıyor bilmiyorum.
    3- LG plazmanın bu forumunu takip edersen soruna cevap alabilirsin. Kullananların memnun olduğunu okumuştum.
    4-LG sitesinde yok, bunun için mesaj attık. inşallah eklerler. Ama tviyi aldığımda kendi içindeki güncellemeden 3 defa güncelledi tvyi. Sorun olacağını zannetmiyorum.

• candyman dostum bilgi aldığın kişiler sağlam mı yani doğru bilgi mi? Bi de 2 gözlük verecekmiymiş yine?
  • Dostum tv nin kullanıcıları cok memnun.Ciddi bir şikayet yok.Bende 60'' ini kullanıyorum.Fiyatına göre süper tv.Akıllı kumandası ve smartı en iyi tv ,rakipsiz.Görüntü kalitesi gayet iyi. SD yayınlarda led tv lerden daha başarılı.Fiyatı cok cok ucuz.

1- TV 2013 seri
    2-Çift çekirdekli işlemci Mediatek-M13(ARM Cortex A9 2x900@mhz) 2GB ram GPU-Mali-400 @320mhz . LG 2013 LA serisi led tv lerle aynı işlemci ve gpu (LA860V hariç)
    3-Forumda bir çok arkadaş PS3 ve XBOX360 bağlayıp sorunsuz , keyifli ,akıcı bir şekilde oynuyorlar.Bizde de bazen arkadaşlarla pes 2013 turnuvası yapıyoruz.Gayet akıcı keyifli. PS4 te de sorunsuz oynarsın diye düşünüyorum.
    4- TV ye sürekli güncelleme geliyor. Bizim LG TR sitesini en son 2012 de güncellediği için 2013 plazma tv yi daha koyamadı sitesine.Yada ne sattığından haberi yok. Yurt dışında ürün ülke kodu farklılığıyla 50PH6700 yada 50PH670V olarak satılıyor.Linki aşağıda

http://www.lg.com/au/tvs/lg-50PH6700

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bugün teknosadan(ankara ankamall) tv almaya gittim stoklarda yokmuş.Sadece Forum ankarada 1 adet stokda kalmış o da bana nasip miş galiba 1799 lira sihirli kumanda+2 adet gözlük+3 ay boyunca digitürk full paketi verdiler.Yarın montajı felan yapılcak.Umarım memnun kalırım iyi forumlar herkese :)
  • Hayırlı olsun dostum , gayet iyi fiyata denk gelmiş tv.Kampanyalarda süper valla. İki mesaj önce İsoomail hocamın verdiği linkte anakonumuz mevcut. TV geldikten sonra , gözlemlerini yorumlarını yazarsan seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hayırlı olsun dostum , gayet iyi fiyata denk gelmiş tv.Kampanyalarda süper valla. İki mesaj önce İsoomail hocamın verdiği linkte anakonumuz mevcut. TV geldikten sonra , gözlemlerini yorumlarını yazarsan seviniriz.

mutlaka incelemesini yaparım :) youtube istediğiniz videoları felan koyarım :)
  • bu arada 670s in bir önceki versiyonu olan lg 50pm6900 ile kıyaslama yaptım.
    670s 2013 model lg 50pm6900 ise 2012
    lg 50pm6900 sihirli kumandayı desteklemiyor.İçinden kalem çıkıyor
    bu arada 670s de touchpen özelliği mevcut.
    lg 50pm6900 ın ekran parlaklığı biraz daha kötü gibi geldi sorduğumda ise üzerindeki kalın camdan kaynaklandğiını söylediler.
    birde eski model olduğu için lg 50pm6900 tercih etmedim.
    60 inçlik olanıda teknosa(ankamall) da 1 adet kalmış.Haberiniz olsun :)
  • quote:

candyman dostum bilgi aldığın kişiler sağlam mı yani doğru bilgi mi? Bi de 2 gözlük verecekmiymiş yine?

Dostum cift gozluk olayini muhakkak soyleyin veriyorlar. Bugun mediamarkt cok komikti anlattigim gibi 1599 a indirdiler,cift gozluk dimi dedim,yok dedi,nasil olur cift gozlukle satiyorlardi optimum dedim,telefon etti,tama cift gozluk dedi.. Tam esnaf pazarligi olmaya basladi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm6900 kullanicilarindan touch pen satmak isteyen olabilir aslinda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plazma TV lerde yansıma olayı nasıldır ?
    Salonda televizyonun tam karşısında 4 tane pencere var yani nerdeyse boydan boya pemcere.Aynı zamanda sabah perdeyi kapatamam gece de ışık olmadan tv izlemem.Yansıması fazla olur mu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.