Şimdi Ara

LG 50PH670S.APD 3D Smart Full HD Plazma (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
18
Favori
83.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Panelin çalışma sesi nasıl?
    Panelin arkasından özellikle açık renkli görüntülerde ses geliyor mu ? (Buzzing / dijital gürültü)
    Plazmaların çok büyük kısmında olan bu durum 670s'de nasıl çok merak ettim.

Bu arada ekranda yanık izi oluşmaması için tv'nizi kapatmadan önce 10 dakikalık otomatik kapanmaya ayarlayıp ekran yıkamayı seçerseniz plazma tv'nizi yıllarca burn in olmadan kullanabilirsiniz.
    Asıl kural aynı görüntünün veya logonun uzun süre ekranda kalmamasıdır tabi :)
  • good person ben 50PH670S i yeni aldım, kurulalı 1 hafta olmadı daha. Gündüz bi ara aklıma geldi (ki düşün yani normalde hiç duyulmuyor) tv nin arkasına kafamı soktum, ilk o zaman duydum buzzing i, onun dışında hiç duyulmuyor. Gecen gece bizimkiler yatınca biraz oturdum, buzdolabının da durduğu bir sırada, sesi de tamamen kıstım gürültü olmasın diye, işte o zaman oturduğum yerden buzzing i duydum, 3 mt den izliyorum.

Bu arada rodaj nedeniyle oyun modunda parlaklık ve diğeri 50 de izliyorum, bunun da biraz etkisi vardır sanırım, ama arada görüntüyü ayarlarını kurcalarken de hiç duyulmuyor. Kendi görüşüm bu tv de buzzing sorunu yok diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asua

good person ben 50PH670S i yeni aldım, kurulalı 1 hafta olmadı daha. Gündüz bi ara aklıma geldi (ki düşün yani normalde hiç duyulmuyor) tv nin arkasına kafamı soktum, ilk o zaman duydum buzzing i, onun dışında hiç duyulmuyor. Gecen gece bizimkiler yatınca biraz oturdum, buzdolabının da durduğu bir sırada, sesi de tamamen kıstım gürültü olmasın diye, işte o zaman oturduğum yerden buzzing i duydum, 3 mt den izliyorum.

Bu arada rodaj nedeniyle oyun modunda parlaklık ve diğeri 50 de izliyorum, bunun da biraz etkisi vardır sanırım, ama arada görüntüyü ayarlarını kurcalarken de hiç duyulmuyor. Kendi görüşüm bu tv de buzzing sorunu yok diyebilirim.

Slm.

Bir mevzu dikkatimi çekti.
    Buzzing sesinden çok uydu alıcının ince tiz sesi geliyor.
    Bazen giriş seçeneklerine tıklıyorum. Orada uydu alıcıya kablo takılı değilken bile uydu alıcıyı işaretlersem hemen ince tiz ses gelmeye başlıyor. Bağlantıyı HDMI'a getirsen, smarta girsen bile bu ses gitmiyor. Ancak televizyonu kapatıp açınca ses kesiliyor.
    TV'nin uydusunun sesi ile buzzing sesi birbirine karışıyor. Çok yakın sesler.

• good person G kullanıcısına yanıt
    Gordugum en dusuk buzzing sesine sahip plazma denebilir. Beyaz renkte 1-1,5 metreden cok hafif buzzing i sessiz ortamda duyuyorum fakat 2,5 metre ve daha ustu mesafelerde gece sessizlikte bile duymuyorum. Buzzing ten sikayetci bir kullanicida hic duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu makineyi en uygun nerden alabiliriz? Bir türlü fiyat 1700den inmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

bu makineyi en uygun nerden alabiliriz? Bir türlü fiyat 1700den inmedi

Teknosa sitesine 50" olan ürün de eklenmiş. Hediye çeksiz, gözlüksüz 1599 TL.
    60" olanın gözlüksüzü hediye çeksiz 2499 TL'den satışa devam etmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 27 Aralık 2013; 1:24:05 >
  • Sevgili asua, hoodan ve isoomail
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good person -- 27 Aralık 2013; 13:55:33 >
  • 50PH670S bugünün kampanyasında Gittigidiyor'da 1609 TL !!!!
    LG Türkiye garantili.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-50ph670s-50-quot-127-ekran-plasma-cinema-3d-tv-101071931

Ayrıca 100 TL world puan indirimi var.
    Avantajix üzerinden gidilirse %1,8 iade de var.
    Bence çok iyi bir fırsat.
  • Hızlıal.com'dan aldığım Tv hala gelmedi. Geçen pazar aldım, '1 iş günü içinde kargo' yazıyordu. 5 iş günü oldu, ses yok. Meğer ellerinde yokmuş, Ptesi stoklara gelebilirmiş, bu hafta içi beni çıldırttılar, iade mi etsem diye düşünüyorum. Ben şikayet etmeye başladığımda da sitedeki yazıyı 5 iş günü olarak değiştirdiler. 1699 tl ye gözlük ve 3 ay digitürk hediyeli almıştım, baya uygundu. Ha, gözlük de gümrüğe takılmış :) Çook pişmanım...
  • Bu tv mi 42Lg la660 mi kararsız kaldim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinne

Bu tv mi 42Lg la660 mi kararsız kaldim ?

42" bir tv ile 50" tvyi kıyaslamak ne kadar mantıklı bilemedim. Yine de 42LA660 yerine bunu alın.
  • almayı düşünenler fiyatları buradan anlık takip edebilirsiniz...

50ph670s - http://www.karsilastir.com/lg-50ph670s-50-600hz-3d-smart-plazma-tv_u

60ph670s - http://www.karsilastir.com/lg-60ph670s-plazma-tv_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegmen.ii -- 28 Aralık 2013; 21:42:37 >
  • Arkadaşlar ben samsung 46f7000 led tv almayı düşünüyordum ancak gerek fiyatlarının çok uçması ve gerekse 46 ınç olması yüzünden bu plazma tv yöneldim yazılarınızında çoğunu okudum genel olarak herkes memnun . Yinede kullanıcı yorumu olarak sizden tavsiye bekliyorum led tv den vazgeçip bu tv almalı mıyım ?http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-50ph670s-50ph670s-50-127-cm-full-hd-3d-smart-plazma-tv-,-600hz-,/productdetails.aspx?I_ID=68086 vatanda fiyatı bu daha uyguna alabileceğim biyer var mı ?

• Hocam la660s ile ilgili forumda cok fazla sikayet var. Hatta birak 6 sersiini 7 ve 8 serilerinde kronik bir cok sikayet okuyoruz. undefined

Ph670S hem cok ucuz hemde ciddi sorunu olmayan bir paneldir. Ben en son 47LA740S kullandim. Vertical banding yuzunden sattim tv yi. Ayni fiyata 60" ph670S aldim cok daha keyifli ve sorunsuz olarak izliyorum. Hemde ekran buyuk olunca film,mac,3D cok daha keyifli oluyor.ozellikle 50" in altinda 3D keyfini anlamak pek mumkun degil.

Aradaki farklada gider guzel bir ses sitemi alirsin ev mini sinemaya doner. Hem daha buyuk ve sorunsuz tv n olur hemde ses sistemiyle izleme keyfin artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 28 Aralık 2013; 15:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam la660s ile ilgili forumda cok fazla sikayet var. Hatta birak 6 sersiini 7 ve 8 serilerinde kronik bir cok sikayet okuyoruz.

Ph670S hem cok ucuz hemde ciddi sorunu olmayan bir paneldir. Ben en son 47LA740S kullandim. Vertical banding yuzunden sattim tv yi. Ayni fiyata 60" ph670S aldim cok daha keyifli ve sorunsuz olarak izliyorum. Hemde ekran buyuk olunca film,mac,3D cok daha keyifli oluyor.ozellikle 50" in altinda 3D keyfini anlamak pek mumkun degil.

Aradaki farklada gider guzel bir ses sitemi alirsin ev mini sinemaya doner. Hem daha buyuk ve sorunsuz tv n olur hemde ses sistemiyle izleme keyfin artar

Saolasın hocam peki led tv kullanmış biri olarak siz arada nasıl bi fark gördünüz (fiyat hariç ) genelde millet plazmalar daha cok elektırık yakıyo , parlama sorunu gıbı seylerden sıkayetcıler . Birde ben bu tv işinden anlamıyorum tv gidip elden alcam orda test yapmayı düşünüyorum ama hata varsa nasıl bulacağımı bilmiyorum :S bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadas var mı ? bulutlanma , ışık sızması , ölü pixel gibi sorunları nasıl anlarım şimdiden herkese çok teşekkür ederim .

• ismail_3234 İ kullanıcısına yanıt
    Dostum 4k tv ler bayadır satışta , oled tv ler satışa cıktı. 1-2 seneye bizim led ,plazma tv ler cöp olacak. Bu geçiş döneminde 46'' tv ye 3.000 - 3.500 TL verilmez. Nasıl led tv ler cıkınca lcd ler çöp oldu. Bizimkilerde max 2 seneye çöp olacak.1-2 seneye iyice yaygınlaşır 4k lar - oledler. Ayrıca malum ledler de malesef cok sorunlu.Bulutlanma,ışık sızması,dalgalanma,titreme,blurring,banding vs vs... En üst seri panelde bile binbir sorun cıkıyor.

f7000 güzel panel ama samsung renkleri pastel boya gibi renkleri ve sanal. Mağaza ortamında 30-40 gb lik videolarda cok güzel görünüyor fakat ev ortamına gelince sd yayında çamur gibi izliyorsun.Aynı şekilde hd yayında da evde loş ortamda o kadar parlak ve cart renkler gözünü aşırı yoruyor.Mecbur kısıyorsun ayarları.

İzleme mesafeni bilmiyorum ama 3 metre ve üstü ise git 60ph670S i 2600 lü fiyatlara al , üzerinde de güzel bir ses sistemi al ev sinema salonuna dönsün :) Eğer 3 metreden az ise git 1600 TL ye 50'' i al.

Büyük ekranda maç yayınları , film ve özellikle 3d cok cok daha keyifli.Hele 3d için minimum 50'' tv önerirler. Daha aşağısında detayları , derinlik ve cıkışları pek hissedemessin , yeterli keyifi alamassın.

LG nin akıllı kumandası , smart özellikleri ve uygulamaları rakipsizdir.Bence samsungtan cok ilerdedir. Ayrıca VOD uygulaması cok süper bir uygulamadır.Araştırmanı tavsiye ederim.Kutu içeriğinde akıllı kumanda hepsinde mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_79540603/f_//tm.htm#79540603

ph670s in ana konusunu ve kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim.Pişman adam bulamassın.Herkes cok memnun. cok cok nadir şikayet duyarsın.

• ismail_3234 İ kullanıcısına yanıt
    Dostum genel olarak , plazmalar sd yayınlarda daha başarılıdır ve daha güzel görüntü verir,herkesin kabul ettiği bir durumdur. PH670S ledlerden daha iyi sd yayın görüntüsüne sahip.

Hızlı film sahneleri ve spor müsabakalarında plazmaların yapısı gereği gaz kullanıldığı için tepkime süreleri led tv lerden cok daha düşük 1 milisaniyenin altındadır. Özellikle mac yayınları ve filmler için plazma tv önerilir ki ph670s bence gayet akıcı ve keyifli bir izleme olanağı sunuyor.

3D yayınlar ise ekran büyüdükçe keyif,detaylar,derinlik artıyor.Aynı paraya cok daha büyük plazma tv aldığın için 3d den cok daha fazla keyif alıyorsun.

Elektrik faturası 60'' için ayda maksimum 7-8 TL fazla gelir.50'' için 5 tl fazla gelir. Eski plazmalar gibi değil , 2013 seri panel , elektrik tasarrufu üst düzeyde.

yansıma durumu ise simdiki ledler yansimada plazmalarla yarisacak haldedir. Ozellikle lg ve samsung led ler asiri parlak panel kullandigi icin rahatsizlik verici yansima kacinilmazdir.
    blackout,isik gecirmeyen perde guzel bir cozumdur.

Asagidaki videolarda 51f5570 plasma tv nin yansimadurumunu gorebilirsiniz. Ph670S ile yakindir.

http://www.youtube.com/watch?v=IAhk3xEsQqA

Bu da 2013 yeni seri led tv yansıma durumu . Özellikle dakika 2:29 u ve sonrasını izlemenizi tavsiye ederim . Hd kanallarda bile neredeyse izlenmeyecek seviyede yansima var .evin icini ayna gibi gorebilirsiniz;)

http://www.youtube.com/watch?v=cfdrQP3Wdtc

Led de alsaniz plazmada , evi karartmadiginiz surece gunduz tv izlemek sizin icin keyifli olmayacaktir.

• İzleme mesafesi max. 4 metre olur .Ayrıca led tv ye o kadar para verip sorun yaşamak istemiyorum. Tv kullanım amacım interten film izlerim , bilgisayarı tv bağlayıp arası sıra oyun oynarım , tabiki maç izleyeceğim , fazla olmamak şartıyla da 3d film izlerim bu ihtiyaçlarımı karşılasın yeter açıkcası. Birde bana tv alırken hatalı olup olmadığını nasıl anlarım maddeler halinde yazarsanız çok makbüle geçer çünkü satıcılara fazla güvenmiyorum ve aksine tvlerden de pek anlamıyorum .Birde uygun fiyata ses sistemi önerirseniz sevinirim.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 60Hz LED ile 600Hz PLASMA arasındaki renk ve akıcılığa bakalım...
    25. saniyeden sonraki turuncu ve yeşil renklere dikkat...

http://www.youtube.com/watch?v=QsW1H38L3Do
  • Bir renk cümbüşü izlemeye ne dersiniz...

filmin 20. saniyesinden sonra HD yayindan SD yayina geciyor, görüntüde fark yok, kalite süper

http://www.youtube.com/watch?v=BKopje60FXM
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.