Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun arkadaşım, hiç olmazsa paranı kurtardın. Bu forumda vertical banding, bulutlanma, ışık sızması diye bir arama yaparsan, bir çok arkadaşın tv sini değiştirmek veya parasını almak için, tüketici dernekleri ve mahkemeleri ile uğraştıklarını görürsün.
    Ülkemizde marka ayrımı yapmadan, elektronik malzeme veya eşya alımı kullanılması tamamen şans işi. Tv lere gelince üst düzey modellerde fazla sorun çıkmıyor ama onlarında fiyatları uçuk. İyi şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrd35

Kliksa ya 2. tv yi de yollamamın üzerinden 12 gün geçtikten sonra sonunda arayıp bilgi verdiler.

Tedarikçilerinin hiç birinde 60pb690 veya muadili bir tv bulunmamaktaymış.

Para iadesi sürecini başlatmışlar.

İleri de belki tekrar stok olursa diye siteyi kontrol edebilirmişim arada sırada.
    Stok gelirse tekrar satın alabilirsiniz isterseniz dediler.

Kliksa dan 60pb690 almamın üzerinden 70 gün ve 2 tv değişimi geçti.

Başladığım noktaya geri döndüm. Tv alma isteğim bile kalmadı :(

belki de TV nin tam bir ihtiyaç olmadığını düşünmeye başladınız :) TV siz bir hayatın daha dolu olduğunu bile düşünüyor olabilirsiniz ...

Geçmiş olsun hocam. elinize yaklaşık 2500 tl geçer sanırım. İsterseniz biraz daha ekleyip 50" bir panasonic plazma alırsınız.

sürecinizi takip ettikten sonra tv yi kullanma kararı aldım. Yani benim asıl meselem Servisin eve gelip alması ve o saatte evde olmak zorunda olmam

bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çArşı_gökhAn

Vatan'da 60 olan model 1.850 Lira olmuş
    Şuan vestel LCD 42 inc kullanıyorum

Plazma tv'lerde logo yanığı vs olayları beni korkutuyor ve kime sorduysam plazma ilk teknoloji yani eski ürünler led'den şaşma diyorlar onlarda ayrı kronik sorunlu LG'NİN bu modellerini önerirmisiniz ?

Plazmada gidip en uygun modeli alıyoruz hepimiz, Fiyat-Performans oranına bakılırsa kesinlikle LG alabilirsiniz. LG en iyi mi ? derseniz hayır... Zaten isteseniz de bu modelden satın alamazsınız, yeni modeli çıktı artık.

bu arada plazma Film izleyenlerin ve gerçekçi renkler isteyenlerin tercihi daha çok. Hayatınızda göremeyeceğiniz kırmızılıkta domates , göremeyeceğiniz mavilikte bir deniz görmek istiyorsanız LED TV ler sizin için iyi bir tercih olacaktır. ( artıları eksileri çok kez karşılaştırıldı incelemelerde mavcut )

Eski teknoloji diyenler bilgisiz kimseler. İlk çıkan benzinli motorla günümüzdeki nasıl aynı değilse, İlk çıkan plazma ile de şu ankiler de aynı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Plazma tv'lerde logo yanığı vs olayları beni korkutuyor ve kime sorduysam plazma ilk teknoloji yani eski ürünler led'den şaşma diyorlar onlarda ayrı kronik sorunlu LG'NİN bu modellerini önerirmisiniz ?

Plazmada gidip en uygun modeli alıyoruz hepimiz, Fiyat-Performans oranına bakılırsa kesinlikle LG alabilirsiniz. LG en iyi mi ? derseniz hayır... Zaten isteseniz de bu modelden satın alamazsınız, yeni modeli çıktı artık.

bu arada plazma Film izleyenlerin ve gerçekçi renkler isteyenlerin tercihi daha çok. Hayatınızda göremeyeceğiniz kırmızılıkta domates , göremeyeceğiniz mavilikte bir deniz görmek istiyorsanız LED TV ler sizin için iyi bir tercih olacaktır. ( artıları eksileri çok kez karşılaştırıldı incelemelerde mavcut )

Eski teknoloji diyenler bilgisiz kimseler. İlk çıkan benzinli motorla günümüzdeki nasıl aynı değilse, İlk çıkan plazma ile de şu ankiler de aynı değil.

Teşekkür ederim bu konuyu da aylardır takip ediyorum ilk sayfadan beri okudum fakat korktuğum tek şey var oda logo yanığı olayı ve sanırım sıfır açılmamış kutulu ürün bulmak ta logo yanığı olmaması gibi zor nereye gittiysem teşhir ürünleri var ve led'lerin yanında çok mat soluk renk ayarlarından mı yada mağazaların HD görsellerinden mi böyle bilmiyorum ama aynı görüntüyü evimde görmek istemiyorum açıkçası
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim bu konuyu da aylardır takip ediyorum ilk sayfadan beri okudum fakat korktuğum tek şey var oda logo yanığı olayı ve sanırım sıfır açılmamış kutulu ürün bulmak ta logo yanığı olmaması gibi zor nereye gittiysem teşhir ürünleri var ve led'lerin yanında çok mat soluk renk ayarlarından mı yada mağazaların HD görsellerinden mi böyle bilmiyorum ama aynı görüntüyü evimde görmek istemiyorum açıkçası

LED ile yanyana bakarsanız soluk gelir. Ayarların da etkisi var ama Plazmanın LED kadar parlak olmadığı bir gerçek. Ve daha gerçekçi görüntüler sunduğu da gerçek...

logo yanığı ise bu TV lerde oluyor. Ekran yıkama vs yapınca genel olarak temizleniyor.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Tv yi 2100 tl ye 6 taksit olarak almıştım. Panasonic biraz araştırdım. Sıfır ürün denk gelmedim.
    Bir buçuk iki yıllık teşhir ürünlerinin 50inch olanları bile 2300Tl bulabildim en uygun.
    Plasma hayatım burada bitti sanırım.
    Bir 5 yıl sonra OLED başlıklarında olabilirim belki:)

Servisin gelişiyle ilgili anadolu yakasında ben hafta içi akşam 19.00' a kadar yetkili servisten randevu alabilmiştim.
    Lg' nin kendi servisi ise o kadar geç saatlerde anadolu tarafına gelmediğinden Cumartesi öğlen gelmişlerdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

LED ile yanyana bakarsanız soluk gelir. Ayarların da etkisi var ama Plazmanın LED kadar parlak olmadığı bir gerçek. Ve daha gerçekçi görüntüler sunduğu da gerçek...

logo yanığı ise bu TV lerde oluyor. Ekran yıkama vs yapınca genel olarak temizleniyor.

İnanın bir gün led tv'lerin incelemelerine bakıyorum tamam bunu alıcam diyorum ışık sızması olayı ve özellikle maç yayınlarında bulutlanma olduğu bilgisini alıyorum
    Ertesi gün plazmalara bakıyorum iç karartıcı bir görüntü evdeki lcd tv bile daha aydınlık diyorum ve renk'ten dolayı korkuyorum logo yanığı bugüne dek almama neden olan ilk etken bakalım ne yapacağız hangi marka ve model'de karar kılacağız
  • LG 50PB690V az önce satın aldım n11 150 TL'lik çekle. + 111 TL bonus da gelecek. 7 TL de alışveriş sonrası puan verdi. 1291 TL'ye geldi. 50 ekran çöp olsa bu fiyata alınırdı. yok rodaj yok burn in hiç kafama takmıyorum. 127 cm bu fiyata bence bedava.
  • duvara montaj aparatı çıkıyor mu bu 60PH670S'in içinden?
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    çıkmıyor harici almanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

nereden alınabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

servis çağırırken söylerseniz servis yanında getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

quote:

hangi servisten bahsediyorsunuz acaba? :) gördüğüm kadarıyla vatan'dan başka yerde kalmamış bu tv, alırsam eğer kendim alıp kurmak zorundayım sanırım. hala bulunuyor mu herhangi bir LG bayisinde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

quote:

hangi servisten bahsediyorsunuz acaba? :) gördüğüm kadarıyla vatan'dan başka yerde kalmamış bu tv, alırsam eğer kendim alıp kurmak zorundayım sanırım. hala bulunuyor mu herhangi bir LG bayisinde?

lg servisinden bahsediyorum.
    teknik servisini vatan yada başka bir firma vermiyorki lg türkiye veriyor
    tv evinize ulaştığında lg türkiyeyi arayıp kurulum talep ediyorsunuz.
    aradığınızda genelde soruyorlar sehpayamı duvaramı monte olacak diye söylerseniz yanlarında askı aparatıda getirirler ücretini alırlar yanılız.
    iyi günler..
  • sanki kurulum çok zor birşey de... kendim yaparım kurulumunu niye arayayım bunları, adam kazıklamak için yeni yöntem heralde

neyse sağol.
  • quote:

sanki kurulum çok zor birşey de... kendim yaparım kurulumunu niye arayayım bunları, adam kazıklamak için yeni yöntem heralde

neyse sağol.

anlamadın galiba
    kurulum için ücret almıyorlar zaten. ayrıca garanti belgelerini onaylıyorlar.
    duvara askı aparatı istersen onun için ücret isterler diye yazdım.
    ayrıca aldığın kutudaki ürün bozuk çıkıp kendin açarsan elinde kalır ürünün
    servis gelip açıp kurulumunu yaparsa sıkıntı varsa cihazda değiştiriyorlar.
  • Sakın siz açmaya kalkmayın yada eğer açacaksanız önce kabul ederlerse aldığınız mağazada açtırıp çalıştırın. Eğer kargo zincirinde bir yerde darbe almış bir cihaz çıkarsa elinizde patlar birşey ispat edemezsiniz.
  • quote:

sanki kurulum çok zor birşey de... kendim yaparım kurulumunu niye arayayım bunları, adam kazıklamak için yeni yöntem heralde

neyse sağol.

böyle kendine güven pek sağlıklı değil bünyeye...

kendin kurulum yaparsan garanti dışında kalacağını hiç mi bir yerde okumadın arkadaş?
  • kendime niye güvenmeyeyim, her gün yaptığım işler bunlar, işim ve hobim bu. hayatımda bu kadar salakça birşey duymadım(garanti dışı kalması)... TV kurmaktan basit ne var?
  • TV kurmak zor değil emin olun ki burada fikirlerini paylaşan insanların çoğu tv ye takla da attırır, sonuna kadar da sömürür özelliklerini. TV ye oc yapan bile var.

Neyse sorun LG nin (başka markalar da öyledir) servis politikası. Bir elektrik süpürgesi alsanız ve bozuk çıksa servise götürseniz garantiden yaparlar ama bu tv yi siz açsanız ve panel kırık çıksa sizin kırmadığınızı nereden bilelim ücreti karşılığında yaparız derler. Panel fiyatı da genelde tv nin fiyatına yakın yada fazla olduğundan hiç kimse yaptırmaz gider yeni tv alır. Dolayısıyla size bu şekilde davranın dememizdeki amaç sizi beceriksiz görmek değil zarara uğramamanızı sağlamaktır.

Neyse büyük ihtimalle tv de sorun çıkmaz (inşallah) ama çıkarsa bu yazdıklarımızı hatırlarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.