Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abercrombia

Arkadaslar 50ph670s model tv'im 2 hafta önce açılmadığı için servise gitti, anakartı yandığı için garanti kapsamında değiştirildi. Tv servisten geldiğinde daha önce belli belirsiz olan bir buzzing olayı ortaya çıktı! Ve bu bari şekilde beni rahatsı etmeye başladı. Servise söylediğimde bu normal bir seydir olabilir gibi yuvarlak sözler söylediler.

Ne yapmak gerekir Tüketici hakem heyeti çözüm yolu olur mu?
    Garanti kapsamı içinde midir?
    Sizlerde buzzin olayı ne durumda .

Bende aynı ürünü 1 yıldır kullanıyorum.Şahsen benim dikkatimi çekecek seviyede değil.Öncekine kıyasla sesde bir artış olduysa bence kolay kolay peşini bırakmayın bazen yedirebilirsek ayağına direniş yapabiliyorlar.
  • arkadaşlar kanal listesi yedeği olan var mı, çok sevinirim bir arkadaş iletebilirse.. teşekkürler.
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    Dinamik kontrast açık mı?
  • arkadaşlar bilen biri cevap verirse çok sevinirim

Bende altech lansing 5.1 , basit bi ses sistemi var bunu benim tv ye bağlaya biliR miyim , biraz astirdim audio decoder lazım gibi sanıyorum ama oda 150 lira falan zaten ses sistemini 7 yil önce 75 liraya aldım ,, çözüm nedir sizce ucuz yollu bi çözümü var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizz83

arkadaşlar bilen biri cevap verirse çok sevinirim

Bende altech lansing 5.1 , basit bi ses sistemi var bunu benim tv ye bağlaya biliR miyim , biraz astirdim audio decoder lazım gibi sanıyorum ama oda 150 lira falan zaten ses sistemini 7 yil önce 75 liraya aldım ,, çözüm nedir sizce ucuz yollu bi çözümü var mi

Merhabalar
    dediğiniz gibi yurt içinde digital-analog çeviriciler çok pahalı
    http://www.dx.com/p/ourspop-m704-digital-to-analog-audio-converter-dac-converter-black-us-plug-273349#.VUh23ekcTDe
    bu ürünü getirtip ses sisteminizi bağlayabilirsiniz tv nize
    ben bu ürünü getirtim ve kullanıyorum analog girişli ses sistemimde.
  • daha önce yazıldı mı bilmiyorum,

Akıllı kumandadan TV kapanmıyordu, Bazen kapanıp bazen kapanmamazlık ediyordu. Düğmesine basınca da ışık normal yanıyor. Sorunun sebebi "PİL" . Aldığım piller çakma çıktı ( Philips ) BİM den aldıklarımla düzeldi, muhtemelen açma-kapama işlemleri için normalden fazla voltaja ihtiyaç duyuyor TV.
  • 60" var mı piyasada uygun fiyatlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lone_star

Buzzing dediğiniz ses her plazmada olan ve plazmanın calısma mantıgından kaynaklanan bir ses.. Kaliteli plazmalarda bu ses bariz daha az olsa da mevcuttur Özellikle ekranda beyaz agırlıklı görüntü varsa bu sesi daha cok duymanız da nromaldir... Günlük kullanımda genelde tv nin yanına gitmediğiniz sürece pek duyulabilen bir ses degildir (arkaplanı beyaz olan görüntülerde uzaktanda duyabilirsiniz bizim LG plazmalarda)

Tabi sizin buzzing sesi bu normal her plazmada olan ses dışında bir ses ise bir problem olma ihtimalide var

Bu ses plazmanın doğasından kaynaklanan doğal bir ses hepsinde olur diye genellemek yanlış olur.

Plazmalar en yüksek gücü lcdlerin aksine ekran bembeyaz olduğunda çeker. LCD ler ayarlanan parlaklık seviyesine göre oldukça sabit sürekli güç çeker. Plazmaların en yüksek güce ihtiyaç duyduğu beyaz ekranda güç kaynağındaki elemanlardan bobin ve nüveler geçen yüksek frekanslı akım altında iyi sabitlenmemişler ise ses yapabilir. Bu arıza değildir ama rahatsız edici olabilir
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    güzel katkı için teşekkürler,

siz kullanıyormuşsunuz, ses kalitesi tatmin edici oluyor mu, yani arada bir çevirici kullanıyor olmak ses kalitesinde kayda değer bir kayıp veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

güzel katkı için teşekkürler,

siz kullanıyormuşsunuz, ses kalitesi tatmin edici oluyor mu, yani arada bir çevirici kullanıyor olmak ses kalitesinde kayda değer bir kayıp veriyor mu?

Benimde ses sistemim cok cok iyi degil.
    Onun icin ses kaybi varmi yokmu acikcasi anlasilmiyor. Ama 4+1 var bende ses sistemi butun hoporlor lere sesi gonderiyor

• Arkadaşlar tv yi sattığım için bu tv lerle uyumlu elimde kalan 1 adet Samsung SSG-5100GB 3d gözlüğü satıyorum ilgilenen varsa pm atsın
  • Merhabalar.50" olan plazmami 60" olan modeliyle ustune farkini vererek takaslamak istiyorum.60" almis olup da sonradan salonuna,odasina buyuk gelen ve kucuk modeliyle degistirmek isteyen arkadaslari bekliyorum.Istanbuldayim.Tvde hicbir sorun yoktur.Gold pcden garantili faturalidir.Kutusu da mevcut.Lg disinda markalari da degerlendirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Merhabalar
    http://www.dx.com/p/ourspop-m704-digital-to-analog-audio-converter-dac-converter-black-us-plug-273349#.VUh23ekcTDe

3 adet stereo girişi olan (örn. pc girişi) ses sistemleri için de bir çözüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickedfb

quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Merhabalar

3 adet stereo girişi olan (örn. pc girişi) ses sistemleri için de bir çözüm var mı?

Wallaha onuda sole cozdum.
    Arkadas ses sistemi verdi 5 yada 7 ses girisi vardi pinjak olarak bu cihazin sterio cikisini hesine dagitip kullaniyorum sikinti yok

• hiose kullanıcısına yanıt
    Merhaba,3D gözlükleriniz hala duruyor mu? @hiose

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Merhabalar.50" olan plazmami 60" olan modeliyle ustune farkini vererek takaslamak istiyorum.60" almis olup da sonradan salonuna,odasina buyuk gelen ve kucuk modeliyle degistirmek isteyen arkadaslari bekliyorum.Istanbuldayim.Tvde hicbir sorun yoktur.Gold pcden garantili faturalidir.Kutusu da mevcut.Lg disinda markalari da degerlendirebilirim.

Up

• İLK GÜNKİ GİBİ
    fiyat verebilir misiniz?

• LG AG-S360 3D PLAZMA GÖZLÜK 80tl fatura üzerindeki fiyat
    40 tlye satılık
    1 adet
    tamam,İzmir'e kargoyla ulaştırırsınız sanıyorum.Size ödemeyi nasıl yapabilirim?

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.