Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben bu cihazda arc den ses alamıyorum ya bi türlü yapmam gereken ayarları tam olarak söylecek biri varmı acaba ?

Hdmi kablom müsait ses sistemimde arc özelliğine sahip diğer tv de kullanabiliyordum..

Yardımlarınızı bekliyorum. cihazım bu arada 60pb690v sanırım ayarları aynıdır :)

Edit: simplik i aktif ettim oldu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senchnsen -- 10 Şubat 2015; 11:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselim

Ürünü yakın zamanda alan var mı?
    En uygun nereden alabiliriz?

Lg bayiliğini yapan mağazaları ara sor derim.Şahsen ben öyle yapmıştım.Bilindik mağazalarda teknosa,vatan, media mrkt gibi mağazalarda 1900 civarı iken ben bayilik yapan birkaç yeri aradım bu plazmadan varmı elinizde diye sordum fiyat bilgisi almaya gelince 1800 lira ama indirim yaparız demesiyle pazarlık etkeni geldi aklıma.Şu olur bu olur 1500 lira karta 9 taksite almıştım.
  • herkese slm.
    bir yıl önce bu forumdan yararlanarak 50PH670S aldım. cihazın herseyinden memnunum fakat alacak arkadaşlar logo izi konusunda cok dikkat etmelidir. akşama kadar çizgi film izleyen bir çocuğum var sol üstte trt çocuk logosu kaldı. sonradan ekranı büyüterek o işi çözdük ama iş işten geçmiş oldu. artı gündüz izlemek çok zor. aşırı yansıma var. kanal geçişleri biraz yavaş.
    bunun dışında fiyatına göre güzel tv. yanında aldığım media player cihazını kurmadım bile. açmadığı format yok gibi. hdd yi takıp izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkryzc -- 21 Şubat 2015; 23:24:24 >
  • arkadaşlar halen plazma led tv arasındayım plazma biraz kafama yattı lg bayiinde 50pb 690v yi 1700 buldum bu fiyata alınırmı teşekkürler
  • 50ph670s ile kullanabileceğim şöyle en ucuzundan bir adet 5+1 ses sistemi arayışındayım.

kullandığınız sistemleri marka + model olarak tavsiye edebilir misiniz ?

hem tv de bulunan hemde alacağım sistemde bulunan giriş / çıkış lardan çok anlamadığım için risk almak istemiyorum. o yüzden denenmiş birşey olsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucky -- 23 Mart 2015; 15:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucky

50ph670s ile kullanabileceğim şöyle en ucuzundan bir adet 5+1 ses sistemi arayışındayım.

kullandığınız sistemleri marka + model olarak tavsiye edebilir misiniz ?

hem tv de bulunan hemde alacağım sistemde bulunan giriş / çıkış lardan çok anlamadığım için risk almak istemiyorum. o yüzden denenmiş birşey olsa iyi olur.

merhabalar
    direkt sistem tavsiye edemem fakat
    televizyonun optik ses çıkışı var sadece bunu göz önüne alarak alın alacağınız ses sistemini optik ses girişi olmayan sistemlerde sıkıntı yaşarsınız.

iyi günler...
  • Bugün güncelleme gelmiş şimdi indiriyor neler değişmiş yükleyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el bi z5500 alın sinemanın keyfini çıkarın.

• ph 670s 60 inç plazmayı duvara asmak istiyorum ,bu şekilde risk olur mu ayrıca ne tür askı aparatı almalıyım.
  • Arkadaslar lg 50pb690v almayı düşünüyorum birde su led tv var sizce hangisi 47LB652v gönlüm plazmadan yana ama webos yok tek eksi yanı bu gibi :-(

• tugra14 T kullanıcısına yanıt
    Tüm tv lerin smart teknolojisi son derece kötü basit vasat yetersiz ve tamamen şişirme bir pazarlama unsurudur tv bakarken smart üzerinden bakılır ise bence büyük yanlış yapılmış olur tv de önce asli görevi olan görüntü performansına bakılır sonra diğer unsunlar gelir ve illaki tv de smart olayını aktif bir şekilde kullanacaksınız değil webos mobos olsa sizi kesmez dediğim gibi tv lerin smartı son derece götüdür 150 tl lik bir tabet bile daha iyidir yani... ayrıca led tv ile plazma tv yi kıyaslamak pek doğru olmasada maç film kaliteli ve gerçek renk seviyorsanız pb690 canlı ve doğal olmayan parlak görüntü seviyorsanız 652 olabilir ama sizin önemsediğiniz smart olayıda bence şöyle olmalıdır önce görüntüsünü sevdiğiniz tv yi alın sonra piyasa da bir dünya android çubuk var alın bir tane en iyi smart tv den daha iyi smart tv olmuş olur

Not: genelde insanlar smarta 3d ye özenip tv alıyorlar ama kullanmıyorlar genelde böyle malesef
  • Cevap için teşekkürler hocam önceliğim smart degil tabiki görüntü öncelik maç ve film için alacağım plazmadan kullanıyorum tercihimi ozaman beğenmezsen 14 gün degisim var n11 de 1845 alıyorum led tvde 1899

• alanya bayinde 1800tl bilgin olsunlg Türkiye garantili .aldığın ütün lg Türkiye gatantisi yokda lg servis değişim yapmıyormuş

• dostlar evimde 50ph670 var evlendikten sonra başka eve çıkacağım 60ph almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz bi yer varmi

• wilkommen kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 60ph,pb piyasada sıfırı yok 50pb de uzatmaları oyunuyor onun için led tv arayışında bulunun derim şimdiden
  • Malesef plazmalar dükkanı kapattı. Geçen hafta teknosa da gördüğüm teşhir 50 inch plazma bile satılmıştı. Sadece Panasonic plazma vardı O da bir yıldır teşhirdeymiş. Fiyatı da 3.699 TL. İdi. Bahsettiğiniz 60 inch Lg plazmayı kapalı kutu bulma şansınız malesef çok düşük. Led lcd tv ler ise komple demeyim ama sorunlarını bir türlü aşamadılar ve bu sorunlara rağmen yüksek rakamlarla fiyatlandırılmış durumdalar. Bu durumda f/p ürünü bir led tv alıp yola devam edebilirsiniz.

• Hocam Plazma konusunda cahilliğimi bağışlayın ama LG 60PB690V modelini almak istiyorum. Hala logo yanığı gibi durumlar söz konusu mu plazmalarda?
  • shola kullanıcısına yanıt
    Plazmalar da logo yanığı riski hep var ve olacak. Sadece kullandıkça azalıyor. Ben ilk aldığımda tv açılışta lg yazısı bile iz kalıyordu. Şuan tv yi sabahları spor modunda kullanıyorum ve iz hiç yok. Tabi izledikten sonra düz bir fon açıp yakından bakınca görüyorsunuz ton farklılıkları fakat 5 dk renk yıkama ile geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 30 Nisan 2015; 15:09:39 >
  • Arkadaslar 50ph670s model tv'im 2 hafta önce açılmadığı için servise gitti, anakartı yandığı için garanti kapsamında değiştirildi. Tv servisten geldiğinde daha önce belli belirsiz olan bir buzzing olayı ortaya çıktı! Ve bu bari şekilde beni rahatsı etmeye başladı. Servise söylediğimde bu normal bir seydir olabilir gibi yuvarlak sözler söylediler.

Ne yapmak gerekir Tüketici hakem heyeti çözüm yolu olur mu?
    Garanti kapsamı içinde midir?
    Sizlerde buzzin olayı ne durumda .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abercrombia kullanıcısına yanıt
    Buzzing dediğiniz ses her plazmada olan ve plazmanın calısma mantıgından kaynaklanan bir ses.. Kaliteli plazmalarda bu ses bariz daha az olsa da mevcuttur Özellikle ekranda beyaz agırlıklı görüntü varsa bu sesi daha cok duymanız da nromaldir... Günlük kullanımda genelde tv nin yanına gitmediğiniz sürece pek duyulabilen bir ses degildir (arkaplanı beyaz olan görüntülerde uzaktanda duyabilirsiniz bizim LG plazmalarda)

Tabi sizin buzzing sesi bu normal her plazmada olan ses dışında bir ses ise bir problem olma ihtimalide var
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.