Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.680
Cevap
70
Favori
370.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 10 Haziran 2015; 14:21:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadslar 50 inc 1400 e alcam bu urunu ama teshir.ne diyosunuz?

• Bir yıl hiç kapanmasa 8760 saat çalışmış olmalı. Plazma ömrü teorik olarak 50.000 saat olduğuna ve teknolojideki gelişmeler nedeni ile çok çok 5-7 yıl içinde büyük ihtimal ile yeni bir tv almak zorunda kalacağınızı düşünürsek kozmetik durumu da iyi ise alınabilir. Ayrıca ek garanti paketi ile de alma imkanınız varsa mutlaka o şekilde alın. Bir yıldır 60ph modelini kullanıyorum gerek ps3 gerekse film izlerken hiçbirzaman keşke almasaymışım dedirtmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

Arkadslar 50 inc 1400 e alcam bu urunu ama teshir.ne diyosunuz?

Tehsir urunu alirken bir kat daha dikkatli olmak lazim

Almadan mutlaka logo yanigi kontrolu yapin

Temel rgb ekranlarinda olu piksel kontrolu mutlaka yapin

Saat konusunda hic kafanizda soru isareti olmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar LG 50PH670S " olanını 1 yıldır kullanıyorum.alt köşelerde silte izole malzemesi gibi bir malzeme çıkıyor.fikri olan ne yapılabilir.
    Yardımlarınızı bekliyorum.Servis cağırdım.Tırnağıyla köşelerden itti .tamam dedi . teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sumbas -- 30 Haziran 2015; 9:44:44 >
  • Merhaba arkadaslar, tasinma sebebi ile bimeksten aldigim 1 yillik 50ph670 tv mi satiyorum. Ilgilenen arkadaslar özelden yazabilir.iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 60PB660V-ZD hangi senenin modeli arkadaşlar ?
  • quote:

Arkadslar 50 inc 1400 e alcam bu urunu ama teshir.ne diyosunuz?

Teshir plazma tercih etmezdim ben. 1800 tl ye 65 inc plazma buldum teshirdi. Ama beyaz bir video actim alette ve sonuc husran, magazada acilan tum videolardan bir parca vardi ekranda

Yine de bakacaksaniz iyi kontrol edin

• robotica R kullanıcısına yanıt
    aynen hocam doğru söylüyosun.teknosa görevli panasonic plasma gösterdi örnek olarak,resim kalmış ekranın bir köşesinde.tüm plasmalarda olur bu dedi.o görüntüyü gördükten sonra plasmadan soğudum ve vazgeçtim:)

http://www.teknosa.com/urunler/110015454/seg-ld49smart283-b-plus-led-tv

şimdilerde bunu takip ediyorum.varmı 1000-1500 fiyat aralığında önerebileceğiniz büyük tv?
  • quote:

aynen hocam doğru söylüyosun.teknosa görevli panasonic plasma gösterdi örnek olarak,resim kalmış ekranın bir köşesinde.tüm plasmalarda olur bu dedi.o görüntüyü gördükten sonra plasmadan soğudum ve vazgeçtim:)

şimdilerde bunu takip ediyorum.varmı 1000-1500 fiyat aralığında önerebileceğiniz büyük tv?

Slm.

o uyanık satıcıya selam söyleyin. Böyle birşey yok.
    Plazmalarda ekranda iz kalabilir. Ama kalacak diye birşey yok.
    Mağazada aylarca açık kalmış ve çok kötü duruma gelmiş bir plazma için normaldir olur böyle şeyler demek büyük yalandır.

Ben 60" modelini 1.5 yıldır kullanıyorum. Birkaç kere iç kaldığını gördüm. Birinde PS3 almıştım arkadaşımdan. Otomobil yarışı boyunca kadran, radar gibi şeyler sabit yerde durduğu için oyunu kapatınca iz yaptığını görmüştüm.

Ama o bile bir müddet sonra geçmişti.

Sakın sakın izli cihaz almayın. Çünkü o izler aylardır aynı yerde durduğu için gitmesi mümkün olmayan izler.
    60" izli cihazı 500 TL'ye verseler bile alayım mı diye düşünürüm hemen atlamam.
  • Lg 50ph670s plazmamı takas öncelikli satıyorum arkadaşlar.İlgilenen olursa pm atabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_106964214/f_//tm.htm#106964214
  • 60pb660v modelinde dahili hd uydu alıcı var mı ?
  • quote:

sammy 48h5203
    LG 49LF630V
  • Arkadaşlar, teşhir ürünü plazma alırken dikkat edin.

Eğer mağazacılar pek dikkat etmiyorsa geçmesi pek te mümkün olmayan yanıklar kalmıştır.

Ben teşhirde birkaç 60PH görmüştüm Tvnin üzerinde çok kötü yanıklar vardı. Tanıtım ekranının görüntüsü bire bir yapışmıştı.
    Eğer yanık izi yoksa ve sağında solunda zarar yoksa alınabilir. ama kuvvetli yanık varsa ben almazdım.
  • Arkadaşlar merhaba,gecenlerde güncelleme geldi bi fark oldumu tvlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

Arkadaşlar merhaba,gecenlerde güncelleme geldi bi fark oldumu tvlerde?

Slm.

Ben fark edecek bir değişiklik göremedim.

• Bende HTPC'ye bağlı Microsoft'un multimedya klavye ve uzaktan kumandasının harici alıcısı var. TV çalışınca kumanda alıcısında IR sinyalinin alındığını gösteren led görüntüye göre değişen şekilde yanıp sönüyordu. Zaten TV yi ilk aldığımda IR 3d gözlükleri kullanarak 3d görüntüde tv ile gözlük hiç alakalı olmadığı halde senkron olup 3d görüntü izleyebilmiştim. Sorunuma gelince TV nin mobilyasını beyaz yaptıktan sonra bu IR yansıması o kadar arttı ki uzaktan kumanda ile dsmartı kullanamaz olmuştum. 5 kere basıp bir kere kumanda ediyordu.
    Güncelleme geldikten sonra fark ettim ki bu IR olayı neredeyse ortadan kalktı kumanda normal işlemeye başladı ve harici kumanda alıcısının ışığı neredeyse hiç yanmamaya başladı.
  • arkadaşlar 60ph670s plazmayı duvara taktırmayı düşünüyorum çocuk çok hareketli olduğu için malum tvde büyük ve ağır sorun olur mu acaba
  • Duvara uygun vida ve dübel aparatı ile sağlam bir askı kullanırsanız sorun olmaz.
  • TVyi digitürk play ile kullanan var mı? Tecrübeleriniz...
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.